Written by Bella | December 26th, 2016

Tahniah kami ucapkan kepada pelakon Hafidz Roshdi yang bakal bergelar bapa tidak lama lagi selepas mengesahkan isterinya, Nur Shuhada kini sedang hamil.

Walaubagaimanapun, Hafidz masih belum bersedia untuk memberikan maklumat lanjut mengenai kehamilan isterinya kerana belum mendapat pengesahan daripada doktor.

Ya, isteri memang sudah hamil kerana sudah menunjukkan tanda-tanda sedang berbadan dua seperti mual dan muntah-muntah. Cuma­nya, saya belum mempunyai ke­sempatan untuk membawanya berjumpa doktor.

Barangkali, dalam waktu terdekat saya akan membawanya untuk bertemu doktor. Keluarga saya terutama ibu bapa sudah mengesahkan bahawa dia sudah hamil apabila melihat keadaan dia sekarang.

Alhamdullillah, semoga isteri Hafidz diberikan kesihatan yang baik sepanjang tempoh kehamilan. Banyakkan berehat agar kandungan benar-benar sudah kuat.

Sumber Berita : Kosmo

[jetpack-related-posts]

50 responses to (TAHNIAH) Hafidz Roshdi Bakal Bergelar Bapa

  1. Cocoroach says:

    Baguslah..kalu x bini muka berkepam ajeww

    8

    28
  2. concern says:

    Check la jumpa doctor dulu buat pengesahan, then you can tell everybody that your wife pregnant, bukan tengok keadaan dia je dah tahu dia pregnant.

    95

    0
  3. melati says:

    ingatkan gambar 1st tu…si zaibo pakai tudong…huhuhu

    1

    38
  4. Anonymous says:

    Kalau boleh hari2 pegi scan.mcm sihobbit tu.artiskan?

    0

    1
  5. attention please says:

    tahniah² :) ..mesti anak dia comel nnty;)

    7

    2
  6. Anonymous says:

    INGATkan Zaibo dah berhijrah! Huhuhu

    1

    19
  7. Anonymous says:

    Zaibo ..sejak bila pakai tudong ni??

    1

    16
  8. Anonymous says:

    Sendu!

    2

    3
  9. cheqna says:

    buat upt n pergi jumpa doktor baru boleh mengesahkannya..berdasarkan pemerhatian sahaja belum tentu tepat….mual loya muntah2 x semestinya tanda pregnant…jangan terlalu yakin…tapi saya doakan yang baik2 untuk pasangan ini…insyaallah..

    14

    0
  10. Gigi emas says:

    Kalu bini muka mcm tu, anak sure tak cute agaknye.

    0

    37
  11. Mamamia says:

    Astaghfirullah….Apalah dosa dan salah dia org berdua ni pada korang sume, nak kutuk2 smpai begini sekali….doakanlah yang baik2 utk dia org, aamiin…. Ni nti jgn lah pulak ada org kutuk saya ni mcm ustazah pulak, yer….

    38

    0
    • Adura says:

      Nak tambah sikit lagi, bukan dorang ja kena, neelofa dengan fattah amin pun kena kutuk kaw2 .apalah salah dan dosa dorang kat mata depa2 ni semua. cantik apa wife dia. Cantik di hati dia..ada masalah mental agaknya separuh dr pengomen kat sini. Agaknya life diorang x heppi. Saja nak luah stress kecam artis kat sini.

      15

      0
  12. Fidot says:

    Erm… buat urine test baru la leh tai. mual2 je x semestinya pregnant. mohon artis jwb soalan tu biorla nmpk berilmu ckit.

    6

    0
  13. Anonymous says:

    entah. apa salah bini dia kat korang sampai nak kutuk muka dia? kutuk ciptaan Allah tahu korang ni??

    17

    0
  14. melati says:

    Semuga ,anak tu ikut muka Bapanya..!!! aminnnn… kalau muka Mak ???? fikir lew sendiri..

    1

    20
  15. KECIPANG KECIPUNG says:

    mata aku terbalik ke ek? asal aku tgk muke wife die xla buruk mane korg nk kutuk2.. wlpn x la sejelita artis2 msia tp manis what???? mekap pun x tebal very natural. biar buruk rupa jgn buruk perangai. so far aq x rase hafidz ni terlalu hensem smpaikan semua terlalu kutuk bini die.. x baik tau. btw wlpn belum jumpe doctor aku harap yg terbaik utk kedua psgn ni. aku fhm bile terlalu mngharap nk pregnant pun kdg2 kite xnk kecewa dats y xnk jumpe doctor utk sahkannye awal2.

    22

    0
  16. Anonymous says:

    Alhamdulillah…semoga dipermudahkan. lelaki yang isterinya biasa2 je merupakan lelaki yang baik. jangan pertikai anugerahNya.

    5

    0
  17. Cik Puan Salmah says:

    Mana datangnya muka dia macam Zaibo?? ke korang tak kenal Zaibo ni?? Manis apa wife dia ni.. Maybe tak fotogenik macam kebanyakkan perempuan.

    11

    1
  18. Haniz Shah says:

    Oh please lah. Buat lah checkup dulu baru nak expose kt public. Kalau takda buat malu je. Ish Ish. Pergi bercuti bagai takkan takda masa nak bawak bini pergi checkup. Artis propa. selalu busy mcm lah femes sgt banyak job. Kalau tak mengandung kesian air muka isteri tu kena kecam sebab kau. Haih!!!!!!!!

    6

    0
  19. B..... says:

    Astaghfirullah.. Mengucap la kome kome yang megutuk rupa paras isteri Hafiz. Kamu sedar tak yang kamu kutuk ciptaan ALLAH? Haih mengucap la beb. Imagine orang kutuk mak bapak korang.. Kutuk adik beradik korang.. Kutuk suami/isteri korang.. Haihhh

    5

    0
  20. Anonymous says:

    Kenapalah suka Sgt kutuk wife si hafiz Ni..aku pernah jumps couple Ni Kat maybank shah Alam. Wife dia ok je..x de pun buruk. She likes to smile.

    1

    0
  21. Aku bini dia says:

    Zaibo…aduhhh. Stress baca komen2.

    1

    0
  22. Anonymous says:

    Walaupun muka dia x cantik, tapi hati dia cantik, mana kita tau, kan….tak la mcm pengomen2 di sini yg mungkin cantik, cun melecun, tapi hati busuk sebusuknye mengutuk org…

    1

    0
  23. Anonymous says:

    Agak2 korang ler, melati ni ex gf hafidz ni kot, tu yang dia meroyan lebih mengutuk bini si hafidz ni, sbb x dpt kawin ngan hafidz…kehkehkeh….

    0

    0
  24. Deeena says:

    Tahniah hAfidz dan isteri Smga bhgia…
    Pandai hafidz pilih pasangan.. Isteri yg terbaik di nilai akhlak n agama.. In shaa Allah akn kekal…
    Klu muka cantik, hati busuk, tayang aurat pd bkn mahram.. X layak jd isteri… Jd peminat jgnla dengki… Hafidz dan isteri mmg jodoh yg kuat dan terbaik ….smga Rumahtangga mereka meriah dgn bakal bby baru… Bhgia hingga jannah… Aamiin… Jom doa kebaikan utk org lbih baik Dr iri hati yg x mdtgkn faedah….

    0

    0

Leave a Comment

Optional