Written by Bella | November 26th, 2015

Aktres Fouziah Gous dan suami Zhafran Yusof kini sudah menjadi ibu bapa apabila Fouziah sudah selamat bersalin cahaya mata pertama mereka sekitar jam 11.40 pagi tadi di sebuah hospital swasta terletak di Shah Alam.

Zhafran telah berkongsi kegembiraan mereka suami isteri di akaun Instagram miliknya tadi dan memberitahu kedua-dua bayi dan ibu berada dalam keadaan sihat.

My Utmost Gratitude to Allah swt ..Alhamdulillah ,Isteri saya @fouziahgous Sudah selamat melahirkan anak …Terima Kasih atas Doa yand di panjatkan … Semoga anak ini menjadi anak yang soleh … #syukurlah @zhafoujr @fouziahgous #zhafou #demc #gratitude

Walaubagaimanapun, buat masa ini mereka berdua membuat keputusan untuk tidak mendedahkan jantina bayi mereka.

Peminat Fouziah juga cukup teruja dengan berita tersebut dan mengucapkan tahniah serta mendoakan agar Fouziah serta suami semakin bahagia dengan kehadiran cahaya mata mereka.

Kami di BeautifulNara juga ingin mengucapkan tahniah kepada Fouziah Gous dan Zhafran kerana sudah bergelar ibu dan ayah. Selepas ini, tanggungjawab anda lebih berat dalam mendidik anak untuk menjadi insan yang berguna satu hari nanti. Apa-apa pun, semoga lebih murah rezeki dan bahagia.

Sumber Berita: Media Hiburan

87 responses to (TAHNIAH) Fouziah Gous Sudah Selamat Bersalin Anak Pertama

  1. nok gebuzzz says:

    tahniah

    0

    0
    • Anonymous says:

      mengada-ngada..jantina anak pun rahsia. poyo mcm lisa.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Dah kenapa blog abg nara ni duk tunjuk iklan punggung pompuan nihhh .huhhh

        0

        0
        • anti pungkok says:

          Anon i atas, nampak sangat cik anon melayari website porno.
          bianya iklan dikiri dan kanan akan mengeluarkan iklan berkaitan laman sesawang yang anda pernah kunjungi.
          boleh google untuk term yang betul.

          yuks.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Program realiti Emma Maembong bersiri The House di Astro…>>>>TAIKKKK!

          0

          0
        • patut aku heran says:

          anti pungkok betoi ka macam tu.patut aku heran iklan kt aku asyik tunjuk lazada, groupon, rakuten dan macam2 lagi website shopping yg aku surf.tunjuk barang yg aku cari sebelum tu.berulang kali sampai aku tension.

          0

          0
        • Joyah Pok Pek says:

          Advertisement based on searching engine…nmpk sgt..wahahah
          nasib baik iklan daku kuar web shopping online jah

          0

          0
        • lynn says:

          BERENTILAH SURF WEBSITE TAK SENONOH. NANTI TAKDELAH IKLAN2 TU KELUAR. DUH.. ASYIK NAK KONDEM ORG JE PADAHAL SALAH SENDIRI

          0

          0
      • Mat K says:

        Tak kisahlah perempuan/laki. Janji dua-dua sihat. Apa nak kecoh?

        0

        0
      • Apakamubodoh says:

        Isn’t it obvious it is a boy? He mentioned soleh and he used blue color???

        0

        0
    • Anonymous says:

      anak mesti kuat sengeh mcm laki dia.

      0

      0
    • Anonymous says:

      makanan mcm ngandung anak kembar 3.

      0

      0
      • Pekerja Gomen says:

        Ekekekekekke… kelako betul dowang ni…
        Anak lum lahir bukan main buat ig anak..
        Baru bape hari mengandung dh pukul canang…
        Bila dh beranak…. jantina anak plak rahsia..
        Mungkin susah nak trace kot…
        Dowang masih confuse lagi ni.

        0

        0
      • Anonymous says:

        dia x makan makanan tu kan??? huhuhu

        0

        0
    • Hang jebat says:

      Bersedialah babyyyy. Bakal diexploitasi oleh parents gila glam & kaki show off kalahkan si schawal.
      Nasib kau la nakkkk

      0

      0
    • Radlyn says:

      Hem!!!tahniah memanglah tahniah..Tak tengok muka dia mcm mana…
      Baca aku aku cerita
      1Hidungnya Bentuk macam akar pokok
      2Dagunya macam dagu Alien
      Dan yang ketiga(lain Kali kalau. Nak puji tengok Dulu macam mn muka orang tu…Nok gebuzz apa..gebuzz kepala otak kau!!!!!

      0

      0
    • Nak gebuzz najis kau Bodoh? says:

      Entalah,,dagu macam alien Bongok…
      Tahniah mmg tahniah.. kalau Nak ckp tahniah
      Tengok muka Dulu..qiut ke? comel ke? Benawan sangat
      Ke…ah nak gebuzz apa..nak gebuzz najis kau..and nak gebuzz
      Kepala otak kau Nak mapossss!!!!! :-[

      0

      0
  2. farid kamal says:

    tahniah, gambar sebelum beranak ke selepas? kenapa mcm tak lawa je. hm

    0

    0
    • Anonymous says:

      Alahh mak kau pun hodoh jugak masa beranak, apa nak heran.. Kuikuikuikhik

      0

      0
      • farid kamal says:

        bangang ! mak aku beranak ke aku takde la ambil gambar sebelum selepas. artis kena la cantik, kalau tak cantik org kutuk. kuikuikui malas nak main mak mak. puihhh

        0

        0
  3. xoxoxo says:

    waaa syoknye makanan bpantang dia..
    wahai diri jgn la ko dengki dgn beliau..
    yg hijau..hijau tu apa tu..sejenis bayam hijau ke

    0

    0
  4. mima says:

    penuh la IG dia pasni psl anak

    0

    0
  5. jemah 76 says:

    Kalau soleh bukan utk laki ke?
    Anyway tahniah poji and japran.
    Jalankan tanggungjwab sebaik mungkin.

    0

    0
  6. jija says:

    minum air kelapa????????????

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Ni gmbr sebelum.. masa dia start warded

    0

    0
  8. loyalmalaysian says:

    ini makan ke…menketedarah….astaghfirullah

    0

    0
  9. abon says:

    Laaa….nak rahsia konon…dah tentu la Zhafran tu kata moga jadi anak yang SOLEH… dah tentu la anak dia jantan..!!! kantoi la tu…

    0

    0
  10. KakLeena says:

    Alhamdulillah…tahniah..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Alhamdulillah.. ak pelik korg yg komen kat atas2 ni apasal nk mengutuk je kerja.. doa yg baik2 udahlh.. die nk letak ig anak, nk rahsiakn ke ap ke lantak die lh..bknnya berdosa pn. Ak pantang btul org yg byk komplen psal bnde yg kecik.

    0

    0
  12. syukur la says:

    dah kena tulis ‘ anak yg soleh ‘ memang baby boy laa tu.. pa pun tahniah ya Fouziah & Zahfran ..

    0

    0
  13. Lntak ko says:

    Mcm2 perangai retis ni,yg ni nk sorok jntina lak.yg lisa sorok muka ank.tnjuk perut yo yo oo.pastu main sorok2.mcm bangang je

    0

    0
  14. Anonymous says:

    isnt it obvious “anak soleh” ? hahaha double check before you posting dear blogger ke saje nak propa?

    0

    0
  15. INSAN says:

    Mereka mmg tidak beritahu jantina secara terang-terangan.. akan tetapi kita diberikan pancaindera dan akal fikiran yang boleh berfikir.. term anak soleh dan pacifier berwarna biru menandakan jantina apa.. kadangkala kita perlu gunakan akal sebelum mulut dan lidah bersuara..

    0

    0
  16. Anonymous says:

    masih sah kan jantina….. ibubapa nya konfuse….. doktor pun bingung mau letak jantina apa… Perlu periksa hormon anak tu lagi baru umum…

    0

    0
    • nina says:

      kah kah kah itula psl…aku pon confuse tgk muka laki dia ni..lembut semcm..mjur leh beranak bini dia ni haahahahaaa

      0

      0
  17. Anonymous says:

    Agak agak kalau dah masuk anak ke 5, 6, 7 nanti masih nak canang satu dunia gini tak??? Anak pertama memang semua nak show off. Mcm org baru kawin, semua nak tunjuk. Kalau boleh…masa masukkan batang dlm lubang pun nak tunjuk…typical malay artis.

    0

    0
    • penggosip tegar says:

      kalau anak 5.6.7 tunjuk ke tak tunjuk tu sukati depa laaa…harap2 engko hidup lagi la time tu yeee…

      0

      0
  18. menyampah says:

    Hodohnya

    0

    0
  19. Elisa says:

    da status die tulis ank yg soleh lelaki la..adoiiiii ape la…

    0

    0
  20. Mek chun says:

    Pikir positif.diaorang belum tunjuk gambar anak untuk mengelak penyakit a’in.tapi mek chun tak berapa paham la korang ni,kalau korang tak suka ig pasal budak2 glamour tu kenapa korang follow? Mek chun x follow pon..skali skala rasa nak tengok mekchun search je gambo diaorg.tak timbul pulak perasaan menyampah dalam hati mek chun ni.

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Lisa mmg dri mula mengandung tk berapa nk canang cerita ank dia…tpi si jagus ni dok canang cita ank dri kecik besar kacang spai besar cam nk meletup perut..tiba2 nk lahir boleh pulak nk berahsia pasal jantina ank….puuiii nk buat gempak le tu…..ada org kisah ke ko nk berank jantina apa pon ank ko…selama hari ni pon org tk minat pon nk tau pasal ko…ko jer selalu dok canang pasal diri ko…puuuiiii

    0

    0
  22. polo says:

    Belahlah orang hutan Ni semua

    0

    0
  23. cikedot says:

    lorrr…ntah hape2 xmo bagi tahu tp ada mention “supaya jadi anak yang soleh” situ saja dh tau lelaki..nampak sangat xbapa cerdik di c2..sekian

    0

    0