Written by AbangNara | May 4th, 2012

Jutaan tahniah kepada Ahmad Fedtri Yahya dan isteri yang telah pun menyambut kelahiran puteri sulung mereka pada 30 April yang lalu. Bayi yang dilahirkan dengan berat 3 kilogram ini diberikan nama Indah Sutera Jannah. Indah Sutera Jannah telah dilahirkan secara normal di Hospital Pusrawi, Kota Damansara.

gambar anak fedtri yahya

Semoga dengan kehadiran puteri sulung ini akan mengeratkan lagi hubungan kekeluargaan Fedtri Yahya dan isteri. Tahniah Abang Nara ucapkan. Kepada anda yang ingin mengucapkan tahniah secara direct, boleh LIKE Facebook Ahmad Fedtri Yahya. 2 lagi gambar si comel Indah Sutera Jannah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar anak fedtri yahya

gambar anak fedtri yahya

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

89 responses to (TAHNIAH)Fedtri Yahya Dikurniakan Anak Perempuan, Indah Sutera Jannah

  1. shima says:

    congrats Aarti :P comel baby!!

    _________________________
    I added cool smileys to this message… if you don’t see them go to: http://s.exps.me

    0

    0
    • Reana Bapok Muslimah says:

      TAHNIAH FEDTRI! X SANGKAN NAMPAK MCM ADIK2 C FEDTRI NI TP BERJAYA MENGHASILKAN BUAH JUGA!

      0

      0
  2. Mizfitmumma says:

    Tahniah.. Comel baby..

    0

    0
  3. sara says:

    salam abg nara…maaf ye, dia ni sape?

    0

    0
    • Anonymous says:

      pengacara tv3 n jomheboh

      0

      0
      • sara says:

        tq bagitau sara….

        0

        0
      • Anonymous says:

        mengada-ngada betul tak kenal… kalo dah google then xde info boleh layan gaklaa soklan2 mcm ni… lain kali search sikit…bukan tau nak org suap jer info2 tu…

        0

        0
    • Anonymous says:

      diA nih,
      penGAcaRA maLAysiA hari iNI,TV3

      0

      0
    • Aku kesah says:

      ko ni duduk planet mane?…Fitri pn x kenal..

      0

      0
    • miss amanda says:

      sian sara kene bebel hihi.. tp ye la Fitri kira femes jgk ape hehe.. dia pengacara TV3 :) pelik jgk sbb sara tak kenal hehe

      0

      0
    • Mulut Puaka says:

      Ni contoh-contoh pembaca BeautifulNara yg otak lembu.
      Sekarang bukan zaman ‘Kalau tak tahu, bertanya’. Sekarang ‘KALAU TAK TAU, GOOGLE SEARCH’

      Kalau tak tak eja plak, please check kat Google Translate.

      Janganlah bengap sgt. Kata bodoh kang marah.

      0

      0
    • Cik Nin says:

      Fedtri ni bagus orangnya. Islamik. Geng Wardina.
      Seronok baca status2 FB nya. Bermanfat & merawat hati yang busuk.

      0

      0
  4. Anonymous says:

    cleopatra!! punya kawan

    0

    0
  5. tercinta says:

    comel……

    0

    0
  6. sara says:

    salam abg nara…maaf ye….dia ni sape? x knal pon

    0

    0
    • Anonymous says:

      die ni adik tiri nenek sedara atuk belah mak tiri jiran kampung sebelah mak sedara ko!

      google la nguk!

      0

      0
      • joyah kepoh says:

        hahahhaha….nk nangis kejap ;)

        0

        0
      • miss amanda says:

        aduiii hehehehe

        0

        0
      • z says:

        buatnye btul2 si sara ni cari adik tiri nenek sedara atuk belah mak tiri jiran kampung sebelah mak sedara dia kn susah..haha..

        0

        0
      • akakPukiKetat says:

        Sara: bagus gak kamu tak kenal….baik kamu jangan masuk channel nie..semua org mu tak kenal..hampehhhhhhhh…sikit2 sapa nie..org mana?artis mana..mmg ko KElentit lobos..semua org nak kena bgtau..ngok…bodoh…toyol pun berakal..ko nie manusia lagi hancur…internet di hujung jari ..cari la….fitri punya gah dalam industri hiburan…penulis lirik,pengacara…ko masih tak kenal…KER kamu tak da TV kat umah…pas tu gatal nak join beautiful nara.!!!

        0

        0
  7. CTGEGIRL says:

    pengacara MHI la…
    comeynya… :)
    TAHNIAH!!!

    0

    0
  8. double ss says:

    cute sgt baby..name pn sedap..congrats..

    0

    0
  9. ko says:

    klasik lah nama anak fedthri. indah sutera jannah. teringat ulat sutera plak.hehehe. tahniah fedthri n wife. aku yakin fedthri ngan wife boleh jadik parents yg baik. :)

    0

    0
  10. Kurus says:

    wowww… indah sutera jannah..
    beautiful jannah silk.. wow..
    tahniah lah ye

    0

    0
    • Kurus says:

      ne-way..tringin skali dngar anak nama siti aminah..
      mcm tkder kan?

      0

      0
      • mynn arsad says:

        name aku siti aminah . n aku bangge mak aku bagi name yg baik2 :)

        0

        0
      • Anonymous says:

        tggu ko dh berlaki br ko bg nama anak ko aminah! andartu!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        eleh..sok ko dh ade anak sndiri…ko nak bagi ke anak ko nama siti aminah? anak org boleh laa nak ckp macam2…

        0

        0
      • Fiza says:

        mynn arsad. serius kau bangga? habis tu nama letak nama mynn? letak jela aminah? no hurt feeling =D

        0

        0
      • Kurus says:

        (1) oh ye ke mynn? nama ko siti aminah yer…
        eh eh..bestnyer.. sayanggg mak awak…hehe

        (2) ntahnyer… mcm kire ‘bold’ jugak eh.. kalu nak bg nama tu kan..
        tp.. iyelah.. kte ustaz nama tu mesti kte teruskan..

        satu lg aku suka sngt… Qudrat

        0

        0
      • Anonymous says:

        fiza, muahaha ko nye komen plg kelakar, weii nama aminah bangga la sbb pggl myn, pggl minah mana nak glemer!! muahahaha.. aminah masuk bandar jadi myn! muahaha..

        0

        0
      • Anonymous says:

        Fiza: no HARD feeling la.. Taktau speaking nak speaking

        0

        0
      • Kurus says:

        tkper mynn
        aku pun nama bukan skinny kt birth cert

        0

        0
  11. meeradriana says:

    hehehehe..
    dulu aq mati2 ingat dia ni gay..hihihi
    tahniah sbb baby girl..
    nama pun sedap..
    suka tgk fedtri berpuitis kat mhi..

    0

    0
    • bongok nya kamu ni. apa dalil yang buat ko berfikir negatif camtu. kalau orang harap ko dapat laki yang tak dapat memberi zuriat apa lagi kepuasan camne?

      0

      0
    • gegirlz says:

      ko da knape?fitri ni baik orgnyer…
      jgn slalu pikir negatif ngn org beb…huh…takut aku ngn org cam ko

      0

      0
    • wanda says:

      sedap mulut je cakap org lain gay , nmpak cgt ko ni tak tgk tv kan ? dia antara lelaki yang baik dan puitis , yang lain kali ckp biar berlapis la ckit woii

      0

      0
  12. mamee monster says:

    alhamdulillah…baby sihat & cute…tahniah pada kedua ibu bapa…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    kang keluar la mangkuk dr ulu tembeling duk pertikai nama anak dia.. dasar kgdotcom!

    btw congrats fedtri, she’s so lovely..

    0

    0
  14. hawa says:

    Nama yg indah dn unik tp sy lebih suka nama2 melayu yg biasa aja.

    0

    0
    • kecoh siak says:

      nama melayu biasa lah ni.
      indah, jannah, sutera
      tp digabungkan.
      sedap nama, baby comel dan sihat.
      tahniah buat pasangan dan keluarga :)

      0

      0
      • Anonymous says:

        lain kali ckp nama arab biase.. bukan melayu! poyo nama melayu biase, nnt ko dh kawen ko gak letak nama anak ko elvira lei

        0

        0
    • Anonymous says:

      sebok jer..anak org lantak deme laa nak letak nama ape… anak ko esok ko letak laa nama yg ko nak dan idam-idamkan….sbg contoh; esok2 kalo ko nak kawen…ko suker nak tema kaler ungu tapi org lain dok bising2 kata kaler tu dh lapuk, tak cantek..lebih suka kaler lain tak ikut kemahuan ko… ko suker??? ntah ape2 jer.

      0

      0
  15. Lida FaQir says:

    Alhamdulillah Tahniah Buat En.Fedtri Yahya & Keluarga
    xoxo

    0

    0
  16. […] Jutaan tahniah kepada Ahmad Fedtri Yahya dan isteri yang telah pun menyambut kelahiran puteri sulung mereka pada 30 April yang lalu. Bayi yang dilahirkan dengan berat 3 kilogram ini diberikan nama Indah Sutera Jannah. Indah Sutera Jannah telah dilahirkan secara … Continue reading → […]

    0

    0
  17. sara says:

    tanya pon xleh ke? xde adab…xleh jawab elok2? aku tnya abg nara kot, gatai p jwb wtpe? gilo

    0

    0
    • Anonymous says:

      alang2 ko dah online awat susa sangat nak gugel sape fedtri? nampak sgt ko ni x slalu bangun pagi tgh MHI booo

      0

      0
    • Anonymous says:

      nk tny nara pi email, si ruangan komen, nak soal jawab bukan kat sini, ko ingat abg nara bnyk masa nak layan soalan ko sorg je?.. klu dh x reti or malas sgt google, pegi tny jiran sebelah umah ko, kot2 die tau…

      0

      0
    • Anonymous says:

      tanya pun bertempat laa cik adik oii… lain kali hari2 jangan layan blog gossip jer… baca sket surat khabar utk tahu perkembangan semasa…berita dalam negeri, luar negara, sukan, hiburan. Tulaa lain kali lepas Subuh jangan tidur balik… kalo x mcm ni laa jadinyer…membuta smpai ke tengah ari…alamatnyer Zizan Razak jelaa yg ko kenal..

      0

      0
    • ana halia says:

      sara sara…dengar nasihat abg2 anon dan kakak2 anon tuu…hairan juga awak tak kenal fitri…sbb anak sedara saya umur 6 tahun pun kenal fitri yahya ni…

      0

      0
    • Bijak says:

      Btl tu sara…. org tanya elok2 jwb sudah la… tak nak jwb tak payah nak mengata… aku tak pelik pun sara tak kenal si fedtri ni sb aku rasa ramai lg kot org kat luar sana yang tak kenal sgt dia ni… bnda camni pun jd isu.. ape daaa

      0

      0
      • Anonymous says:

        xde sape pun kata wajib kenal fedtri ni, tp tau x kewujudan google?

        0

        0
      • pizza says:

        Kalau dah malas nak gugel, kenapanya? Sapa nak jawab, bole je jawab. Tanak jawab, diam2 sudah, daripada membahan org x tentu pasal, saja syok carik pasal, kan?

        0

        0
    • pizza says:

      Sara… kita satu geng. Aku pun x kenal sapa Fedtri ni pasai jarang tgk TV. Wajib kenal ker sapa dia ni? Bg aku, dia dpt anak perempuan, aku ucapkan syukur alhamdulillah, bertambah umat Muhammad kt dunia ni. Enough!

      0

      0
    • Anonymous says:

      Macam la nara jawab soalan ko tu.. Tak kan? tak pernahnye Nara jawab komen2 kat sini.. Bodo taknak diajar

      0

      0
    • mahabbah says:

      sara ni ahli gossip kot? suka artis2 kontroversi yg tak bermoral saja….
      yang akademik bagus, program ilmu dia tak kenal..
      yg berbogel. tak cukup kain, yg minum arak…semua dia hafal?
      org dah maju ke depan, dia duk ‘bodoh sombong’ tak mahu ambil tahu pgrm jendela pagi malaysia

      0

      0
  18. yaya says:

    Indah Sutera Jannah unik sgt namanya. tahniah sbb xmemberi nama pelik2. cleopatra? harharhar

    0

    0
  19. nakkomensketjer says:

    ni msti bau2 bancang ngan jakel kot.. x pon globe silk store…

    0

    0
  20. ni mesti ade bau2 bacang ngan jakel kn? x pon globe silk store..

    0

    0
  21. Aku kesah says:

    Cantik gak la nama anak dia..dari nama anaknya Que tu x ke pelik bin ajaib namanya..CELOPETRA..nama ank bkn main lagi cam org putih..tpi alahai si ayahnya ttp ank jati kulai le..MELAYUUUU…

    0

    0
  22. beta draconis says:

    Tahniah..semoga dimurahkan rezeki Amin

    0

    0
  23. hmmmm says:

    encem plak fedtri ni aku nengok…hehe…tahniah….

    0

    0
  24. lalalal says:

    bkn ke ari2 bini dia kguguran ke?bl msa dia mgndung ek?huhu

    0

    0
    • doctor says:

      biasalah tu gugur masa mengandung kandungan pertama..
      it’s normal by the way :)

      0

      0
  25. ina says:

    tahniah fetri…suke bace facebook die…mmg byk bagi nasihat..kahwin pom secara islamik…sukeee

    0

    0
  26. ina says:

    tahniah…cantik namenyer

    0

    0
  27. kira says:

    Tahniah semoga janah menjadi anak yg solehah dan perkerti seindah namanya.

    0

    0
  28. wanda says:

    tahniah , semoga anak itu akn menjadi muslimah yang sejati , Insya Allah

    0

    0
  29. Nina says:

    sama ngan bday kitaa ;)

    0

    0
  30. bella says:

    bukan comey pon baby mcm too.jauh comey baby marion caunter lg..dush

    0

    0
    • icha says:

      xpela bagi ko xcomel, org len ramai lg ckp comel..biar la xcomel wajah asal comel akhlak..faham?? herk eleh..

      0

      0
    • mak terasa says:

      comel @ x, sama je..yg penting bila da besar nnti, akhlaknya yg baik baru nmpak comel & cantik pada pndangn mata org..kalau setakat cantik, tp budi pekerti, amal ibadat,sopan santun, bahasa xder, xder mknanya..semua ibu bapa doakan anak2 jd yg terbaik..yg belum kawin mmg xkn tau, hnya tau ckp sahaja, kawin dulu, ada keluarga, baru tau..perasaan tgk org lain ada anak, dan ada ank sendiri lain tau..baby ibarat kain putih, ibu bapa yg mncoraknya..begitu juga dgn ibu bapa awk kn?

      0

      0
  31. anisha nur syurga says:

    aku kenal fedtri ms kt usm lg.dia bdk mass com.slu jd mc.dulu dia penah suka pompuan cina.dia kata la.dlm magazine apa tah.tp respek dia jmpa wife kt masjid.kwen pun cr islamik.dgn diiringi bacaan al-quran.pilih wife pun pandai.berpelajaran,lawa,berakhlak.syok sgt tgk kduri kwen dia kt kg.mk aku pun minat dia.smoga berbahagia

    0

    0
  32. kak Nera says:

    Bella:1st time aku dengar org ckp baby xcomel.

    0

    0
  33. kurma says:

    org yang tak suka baby ‘jauh dari rahmat Allah’. baby lambang kesucian dan tiada dosa. pembencinya jiwa tak bersih, jadi tak suka sstu yang bersih

    0

    0