Written by AbangNara | January 19th, 2015

Jutaan tahniah diucapkan kepada Fauziah Latiff yang bakal mendirikan rumahtangga pada tahun ini. Berita gembira ini telah disahkan sendiri oleh penyanyi tersebut melalui program Melodi semalam. Walaupun begitu, maklumat yang lebih lanjut seperti tarikh dan identiti bakal suaminya masih lagi dirahsiakan. Tak apalah. Yang penting segalanya diharap berjalan lancar.

jee kahwin lagi

Kata Fauziah Latiff yang turut dikenali sebagai Jee:-

Insya-Allah, kalau sudah ada ‘confirmation’ baru saya akan maklumkan dengan lebih lanjut. Dia orang biasa juga sama macam orang lain

jee fauziah latiff

Pastinya Fauziah Latiff excited untuk bergelar isteri sekali lagi selepas sekian lama menyendiri. Semoga segala perancangan berjalan dengan lancar. Sama-samalah kita doakan. Amin.
tudung bidadaryP.S: Tampil lebih jelita bila-bila masa dan di mana-mana sahaja dengan tudung ekslusif daripada www.bidadary.my. Anda pasti akan berpuas hati dengan kualiti dan harga yang ditawarkan. Sekali dah pakai, mesti terasa seperti bidadari. Cubalah hari ini juga.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 responses to (TAHNIAH)Fauziah Latiff Sahkan Bakal Berkahwin Tahun Ini

  1. Mat K says:

    Tidakkkkkk…

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Rambut tu klau pnjgkn lg cnfrm lg lawa. Apsal lah wat rmbut cmtu

    0

    0
  3. linda says:

    semoga suaminya dapat membimbing ke jalan yg diredhai Allah. harap bukan mcm perkahwinan sebelum ini. kawen orang kaya tp family bela anjing, bertattoo, minum2 and etc.

    0

    0
  4. anon says:

    Dah 40an tapi maintain slim & cantek. Congrats gee……semuga berkekalan this time…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Tak kan la Gee nak kawin dengan orang biasa . Taste dia tinggi. Ist husband royal. 2nd husband businessman. Kali ke tiga ni rasanya mesti orang loaded juga. Walaupun anak2 bujang Gee dah besar , tapi Gee tetap maintain . Awet muda. Tapi seeloknya jangan la dihebohkan dulu. Kalau tak jadi kan malu.

    0

    0
  6. azwan ali dijangka masuk syurga says:

    Jangan bela anjing lagi sudah….

    0

    0
  7. kelas mengaji says:

    mmpu lgi ke nk bg zuriat haaaa

    0

    0
  8. Anonymous says:

    dia mmg kurus sejak dulu…tak heran laa…

    0

    0
  9. haha says:

    fap fap fap

    0

    0
  10. fanboroi says:

    melepas lagi laki miang aku tu. idaman dia ni. Tapi utang keliling pinggang beraksi lebeh golf player poket korot – kepala uban penuh kami aje yg tau walopon dia ke salon tiap2 bulan….hahahaha. Poji nak ke.

    0

    0
  11. notastedesperado says:

    budak2 beringus yg fap fap fap… adeh…. melepeh kering macam ni pon korang bole….memang lah DESPERADO tulin tak kenal PEREMPUAN!!! NOOB!!!!

    0

    0