Written by AbangNara | December 16th, 2013

Kira-kira jam 10.30 pagi tadi, Farawahida telah pun selamat bergelar isteri kepada Abdul Shukur Bin Mohd Zain dengan sekali lafaz sahaja. Majlis pernikahan telah berlangsung di Taiping, Perak dalam keadaan yang sederhana. Farawahida menerima tujuh dulung hantaran daripada pihak lelaki dan dibalas dengan sembilan dulang. Fara menerima mas kahwin RM1000 beserta dua bertuk cincin.

Menariknya pengantin lelaki dilihat mengalirkan air mata di saat ijab kabul disahkan sementara Farawahida kelihatan tenang sekali. Apa pun, Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan atas perkahwinan ini. Semoga ia berkekalan sehingga ke akhir hayat. Tahniah Farawahida dan Shukur. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit info Media Hiburan.

fareedaP.S: Tampil lebih menawan, menarik dan mempesonakan dengan tudung Fareeda Aisya yang berkualitI tinggi. Pasti buah hati tersayang akan memuji penampilan anda. Banyak pilihan boleh dilihat di Facebook Fareeda Nyata Jelita. Harga berpatutan dan pasti akan memuaskan hati anda.







42 responses to (TAHNIAH)Farawahida Kini Sah Bergelar Isteri Kepada Abdul Shukur

  1. kiki says:

    gmbr sume blur..

    0

    0
  2. wawa says:

    semoga berkekalan hingga ke anak cucu, amin ……

    0

    0
  3. Dealova says:

    Pesal pengantin pompuan cam gelapppp je,malappp je, xnampak muka… seriously xnampak wajahnyeeee huhuhu

    photographer cap ayamkah?

    0

    0
  4. mamania says:

    tahniahhh farawahida..kpd julfekar, jgn nak nangis tertonggeng2 k..

    0

    0
  5. cik piNgu says:

    Tahniah.

    0

    0
  6. miss ynwa says:

    KEJAP LAGI…….JULFEKAR MEROYAN….

    0

    0
  7. Ramainya artis naik pelamin akhir tahun ni..moga mereka semua berbahagia hendaknya

    0

    0
  8. tumpang_lalu says:

    nice…bye² julfekar…huhuhu….xpi pokok² blakang tu “tema musin luruh ea”…hehehe…

    0

    0
  9. dulung says:

    dekat rotikaya pon ada typo “dulung”.. hmm..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Alhamdullilah dah selamat nikah. Yang penting sama2 bujang dan bukan ambik laki orang. Wan Maimunah pun dah selamat nikah walaupun status isteri ke 2. Ye ke ?? Seeloknya jangan dihebohkan dimedia . Sedih isteri pertama melihatnya.

    0

    0
  11. Shhh says:

    hensem giler suami si farah ni…patutlah dia sembunyi kan sapa bakal suami dia…

    0

    0
  12. markonah says:

    takda seri pengantin.. opssss!

    0

    0
  13. cutez says:

    Ek eleh..julfekar poyo..tahniah farawahida..jangan pedulikan c kepala botak perut boroi yg da tua xsedar diri tu…hahahaha..julfekar jeles la tu…

    0

    0
    • julfekar says:

      bajet cute konon. kat bwh tu hodoh jugak. phuii!!

      0

      0
      • cutez says:

        hahahaha..julfekar sentap…sedarla diri..xpower la tu…apa2pun tuhan da tentukan jodoh farawahida tu dengan sape..julfekar meroyan la tu,sb tu jiwa kacau…hahahahahaha..cakap la apapun julfekar,hakikatnya u tu da tua..xpower da..ahaks….

        0

        0
  14. Jadah says:

    Amin syukur .. Akhir nya dapat jgk tngk farah kahwin.,
    Da selamat dari gossip mulut bangkai dari KOMING .. Hahhaha

    Semoga 2014 ni rezki bertambah dan lebih baik utk Farah.

    0

    0
  15. cik reedzydizzy says:

    wah! farawahida da slim la..ke pakai premium beautiful..ekekeke

    0

    0
  16. pening says:

    macam muke king adrian yg berlakon jd playboy x jd tu je….sape suke cite tu tolong click like, sape geng ngn aku mnyampah gile sile unlike….serious gua x ley blah dulu lakonan sorang2….

    0

    0
    • pening says:

      hhahahaha memule aku terkejut asal ramai sgt org dislike comment aku…rupe2nye sebab comment aku cenggini…cayalah…ramai sependapat ngn aku…trime kaseyyyyyyy!

      0

      0
  17. ikan kembong says:

    pening….
    aku nk geng ngan kau..mmg aku meluat tgk..duk mencebik2 je kejenya si king tu..yg pmpuan plak.ya ampun..cameraman pegi shoot jrwt die.siann die…makeup tebal sgt..grrrrrr..ape pon,aku nk pengsan tgk cte playboy itu suami aku..cpt2la abis..pelakon sume menyakitkan mata kcuali watak mak ayah je

    0

    0
  18. Amoi Comel says:

    Laki dia keja apa? Sape tau… Hehehe

    0

    0
  19. lenny says:

    congrats…but fara looks older than her actual age.

    0

    0
  20. Kangkung Goreng Belacan says:

    Gambar no 5 yg farawahida sorg tu. Apsal aku rase seram melihatnye ek?

    0

    0
  21. markonah says:

    dah bekas2 julfekar pon hantaran 30k tu.. membazir je.. HUH!

    0

    0
  22. […] (TAHNIAH)Farawahida Kini Sah Bergelar Isteri Kepada Abdul Shukur (41) […]

    0

    0