Written by AbangNara | June 23rd, 2014

Tahniah diucapkan buat Erin Malek, 20 tahun kerana telah pun selamat bertunang dengan Farriz Fauzy, 30 tahun. Mengikut perancangan, mereka berdua bakal diijabkabulkan pada 10 Oktober ini. Walaupun ada suara sumbang yang menyatakan Erin terlalu muda untuk bergelar isteri, yang penting bagi Abang Nara ialah Erin dan Farriz masing-masing sudah bersedia untuk memikul tanggungjawab. Lagipun lagi cepat kahwin lagilah bagus. Tak adalah berlaku perkara tak diingini.
erin malek bertunangBerkenalan menerusi Instagram, majlis pertunangan Erin Malek dan Farriz Fauzy telah berlangsung di Duta Suria Residency di Ampang, malam Sabtu. Mereka berdua telah berkenalan pada Januari lalu dan sikap bertanggungjawab Farriz menyebabkan Erin jatuh cinta dan yakin untuk berkahwin pada usia muda.

erin malek bertunang

Tahniah diucapkan pada Erin dan Farriz. Semoga perancangan anda akan berjalan seperti yang dirancang. Diharap banyak bersabar sepanjang tempoh pertunangan. Banyak cabarannya. Lagi beberapa gambar sekitar majlis pertunangan pasangan sama cantik sama padan ini dengan membaca artikel sepenuhnya. Kredit gambar Instagram MazaziTV.

erin malek bertunang
erin malek bertunang
erin malek bertunang
erin malek bertunang
erin malek bertunang
erin malek bertunang
erin malek bertunang
erin malek bertunang
erin malek bertunang
erin malek bertunang
erin malek bertunang
erin malek bertunang
erin malek bertunang
erin malek bertunang
erin malek bertunang
erin malek bertunang

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

64 responses to (TAHNIAH)Erin Malek Selamat Bertunang, Nikah 10 Oktober Ini

  1. Bedah says:

    Untong badan… Dapat jantan kaya

    0

    0
    • Ritu vs Aya says:

      Bagos kawen awal Erin Malek… Daripada bercinta lama2 kemudian bercuti ke luar negara sana, negara sini pastu peminat tegur pastu bg statement kengkonon cuti ngn kengkawan pastu putus di tgh jalan (Pekin-Uqasha) dan terus berhijab ala-ala Yuna dgn pakaian sendat ala-ala Rebecca, kawen much better!!!

      0

      0
      • diva says:

        muka tunang die sebijik shahz jaszle. iols doakan harap perangai tak sebijik ngan shahz si boya darat tu lah ye. amin diva doakan harap sampai ke jinjang pelamin yer dan seterusnya kekal ke akhir hayat

        0

        0
        • lynn says:

          cantik sgt erin malik ni. muka ada iras2 dgn fasha sandha. maybe related. ke, memang related & saya yg tak tau? haha.

          kahwin awal/muda ni memang nikmat. masa muda ni lah perasaan tu membuak2. nak buat ape pun halal. saya pun kahwin umur 21. suami saya 24. now dah 4 tahun kami kahwin. okay je :)

          0

          0
        • yeay says:

          Perempuan yang baik adalah perempuan yang kahwin muda. Moga bahagia Erin, tahniah :)

          0

          0
        • zaia says:

          wow awlnye!21 aku blaja lg dh tu prangai pun mcm kanak2 ribena mmg x boleh dibuat bini pun agaknya. Bagus la klau mmg dh bersedia utk tempuh alam rumahtgga,dh jumpa plk org yg disayangi,ape salahnya kahwin awal..Kita tau diri kita dn psangan kita camne kan..
          Aku pernah jgk dirisik pada usia 20 dan 21 tp agk2 la pun x tengok ke aku masa tu camne, kang aku menangis tergedik2 tahap minta penampar siapa yg susah.wahhaha. Tp ada kwn aku umur 20 thn pun dh matang buat abg2 tergodee gitu. Tp Alhamdulillah aku skg dh boleh dh ni xD, aku pun InshaAllah kahwin hujung tahun ni.

          0

          0
        • K.A.A says:

          btol la muka tunang dia mcm shah jazle boya… pape pon erin nampak cantik… baju dia pon cantik..

          0

          0
    • si keliru says:

      cepatnya dah tunang!!! dia ni sama umur dgn iollss. iolls umur 20 ni masih lagi confused nak makan kat mamak ke or kfc.. dia dah tunang dah. congrats!

      0

      0
      • Bedah says:

        Jah… Laki dia tuh drive Lamborghini hokey…. Bujang pulak tuh… Kawen laaa terus dh mampu..

        0

        0
    • puikkk says:

      Untungnya dpt suami lbih tua 10thn..tp muke suami die x mcm 30 pn.. mcm 26 je..mmg sesuai ngn erin yg nmpk matured.. tahniah ye erin.. beruntung dpt suami kaya :)

      0

      0
  2. pe'ah says:

    bakal laki dia ni anak jutawan keee? maknyee nampak humble jeee. untung erin ye.

    0

    0
    • wakdoyok says:

      anak tokey mofaz nyah
      kaya tak kaya laaaaaa
      umah nunnnn atas bukit

      0

      0
      • kami says:

        abg irfan la ni???

        0

        0
        • dodol says:

          yeke anak mofaz? setahu aku anak lelaki dia ada dua ja. sorang tu dah kawin, lagi sorang irfan la kan? sedara kot..

          0

          0
        • huhu says:

          Tokey MOFAZ nama Tuan Hj Fauzy..

          Anak dia:

          1. Ferhan (married) – 1org anak
          2. Fairuz(married with Dara.)-pelumba kereta-1 org anak
          3. Farriz
          4. Caca

          Familynye mmg humble…. lagi2 Tuan Haji.. bagus orgnya.. Org melayu kita boleh ikut jejak langkahnya yg dah lebih 30 tahun dlm dunia perniagaan…..DI peringgkat Negara mahupun antarabangsa..

          congrtas farriz n erin

          0

          0
  3. Audrey Hepburn says:

    She looks like a 30 years old woman.

    0

    0
  4. biarlah rahsia says:

    muka tunang die dah mcm shah jazle lak..ops!!!!!!!!!

    0

    0
  5. che pah says:

    bakal laki dy macam shah jasleee je ak tgk..hahahaha -..- neway congrats la..tp klw blh tunang x pyh la bising2..konon retisss la kann..ish3..klau ter’putus’ kang hang jgk yg malu…haha..mntak2 jauh ler kann xDD

    0

    0
    • cher says:

      Kalau x bagitau 1 malaysia karang kene bash pulak…x faham lah peminat nak ape sebenarnya @,@

      0

      0
    • MHZ says:

      bagitau salah..tak bgtau salah…

      0

      0
    • kek dahnye says:

      bgtau slh xbgtau slh … nilah hidup klu jadik artis … lgi2 bile ade org mcm che pah ni … sume nampk slh kat mata die ..

      0

      0
  6. loveydovey says:

    haiii laaa erin cepat ja kau nak bertunangkan… baru ja kenal beberapa bulan…. takut orang kebas ea… maklum laaaa lelaki kaya… hahaha

    0

    0
    • nony says:

      Tunang cepat pn salah ke? Jeles ke?

      0

      0
    • Marie says:

      Kte ni kalau bercakap,menulis biarlah gne akal.
      Manusia x pernah puas,definitely.Kalau tgk artis berparti liar berpeleseran kne bash,obviously mmg sah2 bnda xbaik.
      Nak kawen awal pn kne bash.
      Hidup sempurna mcm akulah tuhan.

      0

      0
  7. gadiz omey says:

    tahniah Erin! semoga bahagia..Amin

    0

    0
  8. someone says:

    Tunang erin ni bapa die bos mofaz kn?

    0

    0
  9. innn says:

    Apa masalahnya kahwin muda? Rezeki ada, calon ada, duit ada, proceed jelah. They know what’s best for them anyway. Doakan yg terbaik untuk dorang dah laa. Congrats by the way!

    0

    0
    • key Pop says:

      kannnnnnnnnnnn… orang dulu² datang haid je da boleh kawin.. ada kawin umo 14.. kau hambeeeeeeeek…20 tu kira okaylaaaaa….hang erin, semoga berbahagia naa…. :)

      0

      0
  10. lala says:

    hontonglaa kawin billionare..hehe..

    0

    0
  11. aaron says:

    mak erin yg baju biru kan.mengancam lagi kan.kadang tgk lagi lawa dr erin.lg putih.macamana la pak dia bleh main kayu 3 ngn fiza elite dulu.muda n lawa lg mak si erin ni

    0

    0
  12. elsa says:

    Erin pun berduit juga.kan dia menang fear factor.dpt rm200,000.divide 2 org,sorang dpt rm100,000.ok lah tu.bukan mata duitan pun.dia pun berduit.chill peoplessss

    0

    0
  13. elsaanna says:

    Erin pun berduit.diakn pnh mng fear factor hr tu.xlah mata duitan sgt peoplesss

    0

    0
    • y says:

      Btw people tak ada ‘s’ lolz

      0

      0
    • Anti idiots says:

      Setakat menang fear factor tu bukanlah ‘berduit’ namanya. Kau ni umur berapa? 15 ya? Laki anak empayar Mofaz sapa tak nak..muka cam Shah Jaszle pun Shah Jaszle le…

      0

      0
  14. Anonymous says:

    Patutla nak kawin cepat. Dapat bakal suami pakai lamboghini. Ingat kan Shah Jazle tadi. Muka tunang dia sebiji sama macam Shah Jazle. Orang kaya2 ni memang duit banyak tapi tak popular. Sebab tu suka cari artis. Sekeluarga boleh tumpang glamour. Macam Jejai , Nadeem dll. Yang penting sama2 bujang kan bukan cantas suami orang. Walaupun umur Erin baru 20 tahun tahun tapi nampak macam dah 30.

    0

    0
  15. Aku LELAKI says:

    Laa nyaris2 aku ingat kau tunang ng Redha, mana tahu kot2 duit menang Fear FActor tu buat bajet kawin. pe pun tahniah, untung badan dpt lelaki good looking dan kaya. Jaga elok2, nanti kena caras pula. Dunia artis ni macam2 boleh berlaku. dan gambar kat atas semuanya di”shoot” dgn santekkkkk!

    0

    0
    • akusukadia says:

      aku pun ingat dia ngan redha ari tu…nampak cam serasi je diorang tu…
      btw, tahniah erin..semoga segala urusan dipermudahkan..n bahagia sampai ke jannah…aminnn

      0

      0
    • mak c kina says:

      redha tu dah tunang la..

      0

      0
  16. Hanez Suraya says:

    Hensemnya jantan. Nak rampasla. Abang dia Fairuz Fauzy pemandu F1 dulu tu. Nak rampas abang dia jugakla.

    Motif aku semua laki orang nak rampas?

    0

    0
  17. Howdy, i read your blog occasionally and i own a sinilar one and i was just curious if you get a lot of spam feedback?
    If so how do yoou prevent it, any plugin or anything you
    can suggest? I get so much lately it’s driving me crazy so any
    support is very much appreciated.

    0

    0
  18. kiah says:

    aku rasa kan.. fatin afeefa yg da kwin dgn adam shahz tu (ila dlm tentang bulan) nampak lebih cantik dari erin malek ni even dlu dlm tentang bulan erin lbih cantik.. but now.. fatin nmpak lebih cantik n comel

    0

    0
  19. Pucuk Kayu says:

    Dah macam majlis kahwin….skali pandang sebijik cam shah jaszle

    0

    0
  20. mowning allll says:

    tahniah!!sume cantik2..baju pelamin sume cantik.orgnye pn cantik..i prasan muka erin ni sama ngan fasha sanda kann

    0

    0
  21. ahakzz says:

    cantik ke erin malek ni?

    0

    0
  22. Aku le says:

    tahnah erin..muka tunang dia sebijik mcm shah jazle la..tpi harap2 perangai jgn same ye..wlpn jarak 10 thn tpi x nmpk perbezaan..sesuai jer dia org ni..jaga2 ye erin..tunang awak tu kaya..takut plk nti d rembat oleh hanes suraya…

    0

    0
  23. pearl says:

    muka cam shah jaszle la tunang dia…..

    0

    0
  24. luna says:

    wah…aku ingat lagi masa erin kat tentang bulan…sekarang dah bertunang dah…cepat masa berlalu..

    0

    0
  25. Anonymous says:

    tak kesah la kawen muda pun..erin pun bukannya budak sekolah lagi, bukan juga penganggur mcm zaremaa hahah..walaupun laki dia kaya tp erin ni pun bukannya sengkek sgt, dia pun berduit jgak orgnya..bonus la dpt laki kaya, pndai erin pilih..yg penting bukan suami orang mcm yg dikejar sesetengah perempuan itu.

    0

    0
  26. Airit says:

    Asal mak lelaki 2 cam x happy je..emmm..

    0

    0
    • akusukadia says:

      mane ko tau mak lelaki tu happy ke x???takkan nak senyum lebor baru orang cakap happy..tengok la mak dia tu bertudung litup,ayu je sesuai ngan umo..tak sesuai la nak nganga besor2 untuk senyum kannnnn

      0

      0
  27. JENG JENG says:

    http://mofazintranet.com/mofaz/?page_id=307 anak tokeyy uolsss kaya uolsss

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Erin cakap suka mamat ni sebab dia matang tapi nampak cam bebudak je…
    Maybe 30 years old man is already matang for 20 yrs old girl

    0

    0
    • mak c kina says:

      matang bkn bergntg pd umo,tp pemikiran,tggjwb,kelakuan..klu umo 40,50thn lum tentu matang (dlm sesetgh pekara)..matang juga bergntg pd persepsi msg2..klu erin rse bakal suami dia tu pandai handle dia,n dia rse selamat bersama lelaki tu,aku rse sume akan ok..xde manusia perfect dlm dunia ni..as long kita rse sesuai,kire ok la..semoga segalanye selamat & berakhir dgn se1 yg baik..

      0

      0
  29. maya says:

    Tahniah erin..hope semuanya berjalan dgn lancar..btw iolls nk ingtkan u..take care ur future husband takut hamis soraya kcau lak…kan dia dh single mingle…

    0

    0
  30. far says:

    erin nie masa jom heboh tv3 kat kangar dlu, sombong gila… masa tue dia x femes pn lg..
    apa2pn cantik gambar…

    0

    0
  31. Airit says:

    oit akusukadia..
    maksud aku..bukannye die mesti tekinja2..senyum lebor sampai koyak mulut..maksud aku body language die ke,perasaan die ke x nmpak pn mcm die happy…xtau la plak kalo maknye segan ke ngan bakal menantu 2..yela retis..segan nk peluk..nk sengih2..sesetengah owg nk terima menantu kite bley tgk reaksi die..happy camne…segan kot mak lelaki 2…

    0

    0
    • Meluat says:

      aku tengok biasa je mak dia. takda rupa tak happy? tak da issue tak payah cari issue lah

      0

      0
  32. zaia says:

    suka tengok gambar dorang semua mcm seronok dn happy..

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Kawin kerana dapat anak orang kaya ke (Farizz) atau nak kawin dengan orang yang serasi dan ngam (partner Fear factor). Kalau dapat yang kaya,memang la best duduk goyang kaki jadi mem tapi belum tentu hidup senang sebab sentiasa risau takut orang caras husband apalagi kalau husband hansome. Selalunya dia akan pasang 2 atau 3 bini. KAlau tak serasi , asyik bertekak je la. Bila diduga dengan kesusahan belum tentu dia dapat hadapinya . Masa itu la berperang besar. Terpaksa la bini bekerja balik jadi pelakon. Kalau kawin dengan orang yang serasi, sama2 tahu macammana nak tempuh dugaan, susah senang sama 2 hadapinya. Dan yang penting ngam. Insyallah bertahan lama.

    0

    0
  34. bilakakjemahmenulis says:

    huntunglahhhhh. umur 20 dah kata bersedia memikul tanggungjawab. pikul kakjemah tengokkkk. mampoo ke tak?

    0

    0
  35. mauripan says:

    tahniah dik..akak tak kenal ler..artist baru ek..apapun, tak kesah la kaya ke biasa ke miskin ke..yg penting tuan punya badan suka sama suka dan bersedia nak menggalas tanggungjawab..segerakan nikah, dan layari rumahtangga sebaiknya..berkeluargalah..akak doakan yg terbaik utk korang..

    0

    0
    • mak c kina says:

      jgn asek tgk cite korea je kak..cube2 la tgk cite melayu..cite melayu pun bes gak..hero melayu pun hensem..xyah solek tebal n xbuat muka pun… peace yo..

      0

      0
  36. Grooveshark really does recommend music to you personally depending on whats already in the playlist in case you click the radio station key and don’t specify some sort of genre.

    0

    0