Written by AbangNara | June 28th, 2012

Abang Nara kagum dengan kehebatan Ella merahsiakan hari pernikahannya yang tinggal tidak kurang daripada seminggu sahaja lagi. Sebentar tadi, portal Murai telah mengumumkan yang Ella bakal bernikah pada 7 Julai dengan seorang juruterbang yang berasal daripada Muar, Johor.

gambar nikah ella

Ella sebelum ini dilihat menghadiri kursus kahwin pada 3 dan 4 Mac yang lalu. Menurut ahli keluarga terdekat Ella, majlis pernikahan akan dilakukan di rumah kediaman keluarganya di Klang, Selangor. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Ella atas berita gembira ini. Semoga majlis pernikahan akan berjalan dengan lancarnya.

P.S: Kucing buta yang comel.

65 responses to (TAHNIAH)Ella Bakal Nikah Juruterbang 7 Julai Ini

  1. nini says:

    tahniah ella! :)

    0

    0
  2. Sukati aku la says:

    bagus la… mmg dah patut kawen..
    semoga bahagia sehingga ke anak cucu :-)
    *tertanya2x plak..pilot yang mane .. ehehhehe :D

    0

    0
  3. embok ketum says:

    Tahniah ella!

    0

    0
  4. katak itam says:

    tahniah ella :) alhamdulillah..

    0

    0
  5. elly says:

    tahniah ella…..finally!

    0

    0
  6. Nada Cinta says:

    Syukur kepada allah…akhir nya Ella bakal mengakhiri zaman bujang nya…Jutaan Tahniah Ella ;-)

    0

    0
  7. Nada Cinta says:

    Syukur kepada Allah….akhirnya Ella akan mengakhiri zaman bujang nya…Jutaan Tahniah kepada Ella….Semoga bahagia hingga keakhir hayat….Amin ;-)

    0

    0
  8. Anuar says:

    Tahniah Ella.. Semoga jodoh berpanjangan hingga ke akhir hayat..

    0

    0
  9. joyah kepoh says:

    tahniah ..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat. Ella mmg best :)

    0

    0
  10. Anuar says:

    Tahniah Ella.. Akhirnya dapat juga tengok Ratu rock tanah air mendirikan rumahtangga.. Semoga perkahwinan yang bakal dibina kekal hingga ke akhir hayat.. Amin..

    0

    0
  11. Sshh says:

    tahniah kak Ella..moga mahligai y di bina nanti berkekalan hingga ke akhir hayat..aminn…

    0

    0
  12. triple j says:

    Rasanya dah agak lama dah dgr rumor ckp ella nak kahwin dgn pilot. Maybe ni dah confirm kot. Anyway tahniah ella :-) harap2 kekal ke anak cucu insyaallah

    0

    0
  13. stella says:

    congratz sis ella . .

    0

    0
  14. nona says:

    age is just a number, if itu jodoh terakhir kita and jodoh itu yang kekal hingga akhir nafas kita, alhamdulilah. tahniah kak ella, semoga mahligai yang hendak di bina kekal sehingga akhir hayat. :)

    0

    0
  15. Prince Noob says:

    akhirnya ella… tahniah lah ye…

    0

    0
  16. hunny says:

    jodoh tu rahsia ALLAH..semua manusia diciptakan berpasangan..
    jadi klu ade pompuan yg kawen lambat jgn la mengata mcm2 ye..
    semuanya telah tertulis cuma masa tu cepat atau lambat je..

    contoh ella nie..dah tertulis dia kawen umur mcm nie..alhamdulillah akhirnya kan.

    0

    0
  17. Norlida Md Said says:

    Alhamdulillah….akhirnya….Taniah untuk Ella….

    0

    0
  18. chica says:

    tahniah ella….dgn pilot firefly…….

    0

    0
  19. honEy dEw says:

    tahniah….x sabar nk tengok pic kawen ella ngan bakal husband nti…..msti grand…..

    0

    0
  20. Awekbulu says:

    Kalau dah jodoh..Tak kemana..

    0

    0
  21. peeewwwiittttt says:

    Nape takder plak org nak komen supaya ella pakai tudung sepadan dgn umor dia??? hikhikhikhikhik!! kelakar la korang.. hehehehe… anyway, tahniah ella, i always love u! muahhh

    0

    0
    • Anonymous says:

      Suju!! Xde lak yg nk nasihatkn @ doakn ella tuk pakai tudung… Mgkn sbb dia ratu!!
      Xpela biar aku doakn. Moga ella mdpt hidayah tuk jd muslimah sejati. Amin.

      0

      0
  22. aku ella says:

    ya Allah nmpk cgt ella ni xdak wat mslh spjg dya mnjadi anak seni..buktinya xdak owg nk ngutuk..semua komen yg positif..Alhmdullilah..tahniah Ella..:)

    0

    0
    • azwan says:

      cuba azwan ali yg kawen di usia lanjut tentu korang x ucapkan tahniahkan, agaknya TAKZIAH korang ucapkan…huhu…

      0

      0
  23. nyah tyra says:

    terkejut aku bila dpt tau umo ella dah 40-an…masa tgk kat mentor dah mcm sama umo je dgn protege dia..sama spesis mcm naomi campbell ziana zain..tak dimamah usia..unik dan magnet!

    0

    0
  24. malam yg sepi pak mati jual topi says:

    dari dlu kate nk kawen..x kawen2 gk..pooordaahhh

    0

    0
    • sizuka says:

      jodoh tu rahsia Allah.. jodoh kita telah siap ditulis ketika 4 bln dlm kandungan lg.. bila dan siapa jodoh kita.. klu dr dlu ella ckp nk kawen, itu hasrat dia.. sepatutnya doakanlah dia..

      0

      0
  25. […] Abang Nara kagum dengan kehebatan Ella merahsiakan hari pernikahannya yang tinggal tidak kurang daripada seminggu sahaja lagi. Sebentar tadi, portal Murai telah mengumumkan yang Ella bakal bernikah pada 7 Julai dengan seorang juruterbang yang berasal daripada Muar, Johor. Ella sebelum … Continue reading → […]

    0

    0
  26. Hot Mama says:

    Tahniah Ella… moga berkekalan hingga ke syurga.

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Congratulations Ella and Azhar :-)

    0

    0
  28. Ayu says:

    Tahniah ella and azhar. Finally…. Semoga semua berjalan lancar. :-)

    0

    0
  29. budi says:

    Alhamdulillah…

    0

    0
  30. lela manja says:

    akhirnya… tahniah :)

    0

    0
  31. Dibah Lori says:

    “neelofa gatal jubur”…jilaka lu. …..Aku bg notis 2 hari utk kau cium buntut vavi. …

    0

    0
  32. Sshh says:

    selain Ella..x sabar nk tengok Irma kawin..mesti cantik gmbr kawin dia kan..

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Dah ganyut baru nk kahwin. Lepas tu terkinja manje manje geli de an orang. Berubahla kearah kebaikan Selepas kahwin. Dh nak separuh abad dah umur. Orang dh nak brcucu.

    0

    0
    • the rock says:

      macam mak kau tak gedik pulak dulu kan

      0

      0
    • aku yang cantik jelita says:

      itu ketentuan ilahi. ade ke org yg tak mau kawen? org yg kutuk org mcm ni, sama ada dia dh tua nak monopos atau kerana dia belum baligh. bila kita berkata2 tu ingat eh, silap haribulan apa yg kita cakap terkena kat anak cucu kita.. jgn diorg pulak tak kawen smpai usia lanjut nanti akibat perbuatan atau percakapan kita yg ‘bagus’ mcm tu.

      0

      0
  34. the rock says:

    NOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!

    0

    0
  35. jojomania says:

    kawin jugak andartu ni..dulu masa muda2 sesuai la nak gedik2..dah tua2 ni dah xsesuai dah..elok la tu nak kawen dah..taniah..

    0

    0
  36. edy says:

    kenapa kecoh sangat pasal dia gedik? biar la dia. bukan dia gedik dengan laki kau or bapak kau pun. elok lah happy go lucky macam tu. setiap masa serius je pun tak boleh jugak.

    0

    0
  37. Anonymous says:

    tahniah ella dan azhar…semoga bahagia ke akhir hayat.AMIN….

    0

    0
    • Anonymous says:

      yg si lelaki tu tkde ke yg mudo lg. Ni ada peluang la nk cari lain nnt alasan ella dah kotai.

      0

      0
  38. alya says:

    dh sme umo dgn my mom dh ..my mom pn dh dpt cucu ella bru nk kawen agk nye nti umo ella 50 taun ank die bru 10 taun ..ksian ella jdoh lmbt pape pn tahniah hope kekal smpai ke syurga ye ..=)

    0

    0
  39. Anonymous says:

    Umor mcm dia ni dah ada yg menopos. Nnt kalau berjalan dgn anaknya (kalau sempat ada anak la) org tengok macam cicit dgn onyang. Ni sebab dia retis org tau la tu anak dia. Takkan nak meliang liuk macam lalok pula lepas. Tolongla berubah beb dah tak sesuai

    0

    0
  40. nani says:

    tahniah Ella! moga berkekalan hingga ke syurga!. yg duk kutuk andartu, menopous, tu kena fikir yg nko kutuk tu hamba Allah gak.. sok kena kat diri nko(jgn ingat nko dah kahwin nko selamat) tak kena kat nko, kena kat anak nko ke, atau apa-apa je… mcm kenkawan lain cakap, jodoh tu rahsia Allah. ..ingat sikit… tu dugaan dia. beribu umpatan nkorang hina dia, dia dpt pahala.. nko?

    0

    0
  41. […] Cerita Artis Selebriti hari ini, Abang Nara kagum dengan kehebatan Ella merahsiakan hari pernikahannya yang tinggal tidak kurang daripada seminggu sahaja lagi. Sebentar tadi, portal Murai telah mengumumkan yang Ella bakal bernikah pada 7 Julai dengan seorang juruterbang yang berasal daripada Muar, Johor. Ella sebelum … Continue reading ? […]

    0

    0