Written by AbangNara | September 4th, 2009

Eja ni memang cantiklah, lembut aja perangainya , memang ada ciri-ciri gadis Melayu. Suka betul kami tengok drama yang dia berlakon.

Sebenarnya Eja dah berkahwin 10tahun lalu, tapi punyalah dia rahsiakan sampailah perut dia dah besar takleh nak sorok dah. Terpaksalah dia mengaku, kang orang buat fitnah lain pulak.

Sebenarynya wartawan rata-rata dah tau dah yang Eja dah kahwin, tapi deorang takdelah buat cerita kahwin Eja sebagai gosip hangat. mungkin  Eja memang pandai diplomasi ngan deorang…so deorang buat dek aje lah. Tunggu tuan badan cerita sendiri, tapi tunggu punya tunggu, 10 tahun barulah dia mengaku, lama betul!

Apapon, kami rasa baby Eja sure secomel maknya…. Tahniah!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

380 responses to (Tahniah)Eja Dapat Baby Girl

  1. chikayu says:

    1st ker

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. chikayu says:

    makin cantek lak eja ni.. tahniah eja dpat baby…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. new moon says:

    wah….10 thun jd ‘single’ tibe2 dpt baby…tahniah la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      tahniah kat ko gak..
      sbb dpt keje byk…heheheh…
      weh p pgl aries n yg lelain…
      asik tgl train jer…huhuhu…
      xbayar pe?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • new moon says:

        haha…aku dh wat announcement td….sket g ade ar tu..dok kt grabak blkg kot…haha…xbyk la cume rimas dgn die yg dh mcm pengawas library nk tgk aku wat ape….rimassss……..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. chikayu says:

    ye la tahniah gak utk ko eclipse

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. hantupensil says:

    huhuuh..murning to all… ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. eclipse says:

    aduh kebaya yg eja pki tue ala2 bju raya aku lak…
    kaler jer len…huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. virgo says:

    tahniah……
    lama tggu tue nk dpt baby…
    moga jd ibu mithali & penyayang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. violet says:

    salam….
    pagi yg gelap kini sudah terang…

    eja ni aku tgk sweet jer..cm blom kwen..
    hehehehe..
    nape eg laki nyer cm tue je..
    opsss…
    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. aries_april says:

    kjb ja…
    ari tu bru dngr dia ngandung.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. aries_april says:

    eclipse…
    thu x sapa orng tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Miss AnN says:

    Tahniah kak eja.. nanti leh la tunjuk baby kat media.. hehe… Semoga dapat anak yang solehah.. Amin..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. violet says:

    eja ni time dye berlkon alahai lembutnyer…
    dye kt lua pn cmtu ker???
    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • new moon says:

      ntah la…aku rase die ni tough gk…kn kes die ngan alamoda tu…die fight smpai abes..aku ase kes tu xsetel lg..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • violet says:

        erk aku xtw lak kes tu..
        pe kesssssssssss

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • new moon says:

          psl alamoda tu gune gmbr die sbgai duta syrikat diorg la…pdhl kontrak tu dh abes tp still gune lg..tu eja nk smn..yg bestnye..alamoda ckp eja dh xlaku so xde slh nye nk gune die sbgai duta…kire cam xde hebat sgt pn la smpai nk smn2 ni…hahaha….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          moon ko wat aku gelak jer…hahahaha
          aku pon pk ape ke bntg la alamoda tue…
          rerupanya euromoda…hikhik…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • violet says:

          ish..
          pe la drg tu ckp cmtu.
          xper eja nnt bpk aku amik u jd duta k…
          :)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • new moon says:

          aku pn dh xigt la..euromoda eh?xsame ke?haha…yg aku tau kdai kain laa…name ade moda2 kt blkg gitu..huhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • violet says:

          moon slh nmpk daaaaaaaa
          hehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. chikayu says:

    kat luar cam ko la violet… lembut tu belakon je.. hehehe name pu pelakon..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. BumBLeBee says:

    cantekssssssss….suker sgt dier blakon dlm Wadi Unung….sempoi~~~ ….. tahniah Eja!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      citer tu citer lama kan?
      dia ngan intan…
      aries nengok iklan ja…
      :-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • virgo says:

        citer baru laa aries… kt astro prima…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          la…
          napa b/ground dia cam lama ja…
          :-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • violet says:

          aries same la tgk iklan je.
          hehehehe..
          xsmpt nk tgk..
          :)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          enth…
          aries start kes kawen mawi kat astro x abis2x dla…
          smpai skrng aries boikot astro…
          nk nengok tv pn mls…
          tp every month kna byr gak.
          :-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • violet says:

          mstila kna byr.
          astro kan cekik darah.
          hehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumBLeBee says:

          eyh..cter bru tuh….kt Prima every Mon-Thurs kul 6pm… ulangan kul 1tgh… cter tu best sbb skrip dier bukan cm xde modal nk ckp like sesetengah drama….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          enth la bee…
          aries jrng nengok tv skrng…
          lbh ska mmbaca

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. aries_april says:

    dlu time xtau dia kawen g…
    smua orng kata dia ssuai ngan arash

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. new moon says:

    eja yg skg lg lawa dri eja yg tgh kawen tu…haha..mkin tua mkin lawa la plop…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. aries_april says:

    korang…
    rima tu kawen…
    dia convert msk kristian kan?
    dia adk heryanto….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • virgo says:

      yer ker….
      aku tau die kawin dgn marcel…
      tp die masuk kristian x tau lak…
      tp sblm kawin dgn marcel die dh jnda ada anak……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • new moon says:

      yeke??marcell tu xmsok islam ke??die org singapo pn dh ikt gaye org indon kawen cmpur2…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        ha…
        skrng dia femes kat msia…
        abg dia heryanto…
        alah..
        yg lst week lakon ngan umie aida ngan fahrin kat tv3 tu…
        tjuk bkn bidadari…
        heryanto x ska dia kawen coz abg dia kuat agma jg…

        mak heryanto kata…
        xpa lah nk kawen…
        asal dia bhgia…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • new moon says:

          bkn bdadari?yg mne ye…cite tu kul bape?recall2…hurm xtau la sape convert ape smua tp yg taunye mmg depa kawen…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • virgo says:

          sggup murtad krana cinta…….
          aku x sggup…..
          trsiksa di akhirat nti……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • violet says:

      adik dye yg plkon tu kan..
      sal dye suk kristian tu xtw lak…
      cume tw dye kwen jer..
      hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumBLeBee says:

        eyh…yg tawu…dier x masuk kristian…. tp diorg kawen cmpur tanpa convert agama….S’pore punyer rules kan membenarkan kahwin cmpur tanpa convert….

        ….sian kt anak(kalo ade) yg x berdosa n x tau ape2 nnt laa….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Jojio says:

    Tahniahhh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. ANneDeSilva says:

    dia cantik..
    tp sbb make up…
    morning sume..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Jojio says:

    Nape gambar kawin tu nampak pesen 80an jerrr….hihihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. aries_april says:

    korang….
    andai korang kna kawen ngan orng korang x cnta…
    apa korang rsa?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Jojio says:

      Tidakkk….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ANneDeSilva says:

      sebenarnya..
      kawin tak cinta tak semestinya tak bahagia..
      mungkin lebioh bahagia sbb dalam masa berkahwin tu kita bole mencuba utk mencintainya…
      best kan bercinta selepas berkahwin..
      banyak yg boleh dikongsi bersama..
      think positive la…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        but…
        same time…
        dia dh ada other GF…
        how?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • new moon says:

          lg la nk bangkang…utk kpntingan bsama…utk kbahagiaan dua2 psngan….huhu..tp kalo dh xleh nk lari tu………………xtau la camne..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumBLeBee says:

          try the best utk be the best lorr….then dua2 side kene mainkan peranan la…kalo 1 side je nk mencuba selamatkan hubungan yg ade….one side lg x buat perkara yg sama…x jadi juger… apepun balik kepada perkara pokoknya….redha dgn qada dan qadar yg allah tentukan, tak putus asa n berdoa/tawakal pd Nya…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Jojio says:

        Ntah ler…kalu aku, lebih baik berperang sebelum kawen, kalu dah kawen cerita lein……???

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • violet says:

        kalau cinta pas kwen sllunyer ok kot.
        coz kite xtw kan dye tu cmner.so ms tula br nk cintun2..law skrg kna cintun2 dl br kwen..tp yg xbesh ble cintun2 lame gle tp kwen alahai jap jer.lg la parah…wat malu family je..
        :)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • virgo says:

        betoi tue anne…
        kdg2 brcinta bertahun2 lamanyer tp kawin x smpai 2 thn cerai…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      x tawu la…sbb aku dh kawen ngan org yg aku cinta…. tp apepun…cinta pada sesama manusia boleh dipupuk….nak or taknak jer….. :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        rsa cam xleh trma lah…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Jojio says:

        “Takdir dan waktu” lagu peberet aku….waaaaaaaa

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        heheheh…
        klu aku kan aries kawen jer…
        cinta xcinta blkg kira…yg pentg dia cintakan aku…aku xcintakan dia xpe..heheheh…
        pas kawen leh pupuk…
        yg pentg dia kaya n aku akan cintakan duit dia dlu bbrdg orgnya…hahahahahaha….
        jht aku..mata duitan tol…hik..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • new moon says:

      terseksa la….nk2 kalo ngan org yg dh lame kite couple……huhuhu………….jd mcmtu ibaratnye kematian seseorg la sedihnye….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • violet says:

        law kapel lame tp kwen xlame lagi la truk…
        :)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          PROB DIA BKN NGAN ORNG YG KITA COUPLE LMA…
          NGAN ORNG YG TK PRNH KTA KNL SMSA ALAM RMJA KITA….

          SUDDENLY…
          MAU JD LAKI KITA…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • violet says:

          wat solat.
          mintak petunjuk…
          xder cr laen..
          tu yg terbaek..
          :)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          D PKSA FMLY….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumBLeBee says:

          ha ah…itu yg terbaik….apepun kene balik kepada petunjuk yg maha esa…sbb kalo just ikut kata hati….nnt ade ‘red devil’ yg membisikkan sesuatu….. :)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. eclipse says:

    aries dh bc ape aries tnya td…
    tp eclipse xtau la…
    sbb umah eclipse mn ade tv…
    kn dh ckp…
    lg bdk ney tnye…hehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. LaLuNa says:

    assalamualaikummmmmmmm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. aries_april says:

    CAM NA KORANG…
    BINGUNG NI…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • new moon says:

      adalah aries brade di dlm situasi yg sdemikian?nasihat moon la kn…wat solat istikarah…mntk dtunjukkn mane yg baik..insyaAllah ade jwpnnye…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        hahahaha…
        hnya aku yg tau rahsia aries…heheheh…
        knp lak ney aries?
        cinta beralih arah ker?
        1st skali aku nak tnye ko ney…
        laki tue kaya x?heheheh…
        ko kn taste mcm aku gak….hik…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • violet says:

      aries wat solat..
      2 je jln…
      dpt petunjuk..
      :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        KLAU KTA X NK JGA….
        THEN FMLY FORCE…
        SAME TIME BLA KTA BT ISTIKARAH…
        XNMPK…
        HOW?
        I CANT ACCEPT THAT FRIEND….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • violet says:

          ok aries kna ckp la ngn parent..
          explain kt depa..
          coz aries xsuke..
          solat tu bkn nyer 1x wat trus nmpk..
          kna byk x..
          cube dl..ne tw dpt jwpn ker..
          :)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • LaLuNa says:

          hah aku penah terkena…ngan mak aku…dalam awal tahun ni jugak pastu aku mogok lapo (tp kat umah jek la kat opis aku dh makan siap2 dah..pastu beli roti wat bekal).. aku tak keluar bilik..pastu mak aku cakap “suke ati ko lah”… ehehe.. suka-suki jek paksa aku kawen ngan org aku tak kenal

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • LaLuNa says:

      nape?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        aries xpe lg…xtng lg…
        mcm aku lg parah…
        dh tng n skrg xtau sm ade nak kawen or x dgn tng aku…
        aku ney psaan sng brbh2…pening aku dh…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Jojio says:

        Yg nak kawen tu awak…..
        Kawen untuk selamanya….
        Berjuanglah demi cinta kamu……

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      p wat solat istikharah 3 ari 3 malam or 7 ari 7 mlm….ni bulan puasa ni bertambah2 berkat….semoga mendapat petunjuk dr Nya…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        klau x nmpk gak?
        mak pksa?
        smpai nangis2x?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • violet says:

          ckp mak kna dgr eg..
          aduh aku lak yg fenin..

          bwk berbincang..
          ckp kt mak aries xmau..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Jojio says:

          Nanti kalu dah kawen merana camna….sanggup kau tanggung ???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • violet says:

          dats y kna ckp lok2 kt parent..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          aries x ska laki tu…
          same time,,,,
          aries xnk ati mak trluka…
          aries ada dia ja….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • violet says:

          aries ckp kt mak dl..
          slw tlk kt mak…
          ckp aries xska dats guy.
          law mak kata nk gak kwenkan.
          aries kn ikut kot.coz
          MAK N AYAH kite SEORANG JE..
          xkn nk jd ank derhaka kan..
          ati org tue kna jg..
          kite xkn dpt mak ayah laen..
          law ad pon xsame..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumBLeBee says:

          kene bukak sket minda laa kot….. x semestinyer yg x cinta tu buat merana…. cuber pikir balik…yg dicintai pun besar kemungkinan nk buat merana…. tp kter x trfikir bende -ve tu plak sbb ‘dh cinta’…kan?

          aries kene laa balik kepada rukun iman kalo selepas solat petunjuk tu still x nmpak (atau sebenarnya dh nmpak tp kdg kter tak perasan sbb x menilai melalui mata hati)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        apa kabar sume…???

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Penari Poco2 says:

    Assalamualaikum all…
    aku stil bz…x cukup jari jemari nak taip…

    errrrmmm…baby girl…???
    sebijik cam nama aku…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. ANneDeSilva says:

    for me kan aries..
    nak atau tak nak bergantung pada diri kita sebenarnya..
    jangan bingung2 kan diri,..
    memang benar sukar nak terima org yg bkn cinta kita..
    tp ingat bila kita mulakan percintaan pon dgn org yg kita tak knal jugak..
    jangan jadikan alasan TAK KENAL dan TAK CINTA tu sebagai alasan utama utk tolak perkahwinan tu..
    kalau dh tertulis org sebegitu jodohmu..dia akn tetap jadi jdoh aries walau aries lari la jauh mana pon..
    cinta bole dpupukla sayang..
    mulakan cinta dgn kesabaran dan jujur..
    insyAllah cinta tu dan perkahwinan tu berkekalan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • violet says:

      :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      hah…dgr N nasihat nih…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      THANKS 4 YR ADVISE….
      BUT, I REALLY TK BLH ACCEPT…
      MY MOM NK JG I DNGN DIA….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ANneDeSilva says:

      kalau nak kawin jangan ikot rasa nanti binasa..
      jgn ikot kata hati nanti mati….
      tanya iman..insyAllah semuanya selamat/…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Jojio says:

      Cinta itu ketawa dan air mata……huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        tp klau air mta yg aries dpt?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          air mata tu tak semestinya berpanjangan….
          Allah taw ape yg dia tentukan utk hambanya..
          biar menangis sekarang jangan menangis kemudian harii…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumBLeBee says:

          kalo aries pilih ngan org yg aries cinta tp dpt air mata jugak cmner????

          bincang laa ngan parents. Kalo betul diorg nk gak aries kawen ngan org yg x cinta, kene redha laa…sesungguhnyer ade hikmah disebaliknyer….

          syurga terletak bwh tapak kaki ibu…..(bukan kt bwh tapak kaki bf yg dicintai yg masih blom tentu takdirnya sama ade smpai jugak ke penghujung(sah laki bini) atau still ade halangan lain plak muncul after this, saper tawu….kan?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        yup…
        sangat indah jika kita mampu menangis dan ketawa dgn org yang setia disisi kita walaupon kita tak cinta…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          kucing aku pon baru beranak tp kembar…
          sama lar cam tarikh ija nie…
          huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. aries_april says:

    i dont know how u explain 2 u all friend…
    eclipse…anne…
    help me…
    i really need yr advise….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • violet says:

      aries PARENT lg penting dr cinta…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      what happen to u my pren…???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      ok la…
      eclipse ade 1 care..
      tp xnak ckp cni la…
      nti kite ym k?
      sbr yea…
      org yg suke sbr tuhan akn bsame dgn dia…
      kite xtau ape yg tuhan nak bg kat kite ble dia dh tetapkan sesuatu jodoh utk kite even kite xsukepun…
      sbb itu, Sentiasalah Bersangka Baik Pada ALLAH Dalam apa jua keadaan Pun…Kerana Kasih sayang ALLAH Itu Mendahului KemurkaanNya….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Jojio says:

      Biar aku cakap dengan parents kau….hihihi

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ANneDeSilva says:

      aries..
      anne sangat memahami situasi aries skunk..
      apepon aries kena redha..
      kami kawan2 aries selalu nak yg terbaik utk ariess..
      kalau kami kawan nak yg terbaik apetah lg seorg IBU…
      aries jgn bingungkan diri..
      sembahyang mintak petunjuk Allah S.W.T…
      setiap terjadi ada hikmahnya….
      aries kena redha dgn ujian Allah ni…
      mgkin sekarang aries menangis tp percayala satu ari nanti aries akan tersenyum dan mengucapkan terima kasih pada ibumu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • violet says:

        ibu..
        ibu..
        engkaula ratu hatiku..
        sob sob sob..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          hanyala kasihmu yg aku perlu..
          tiada duanya utkku bandingkan darimu..hanyalah kasihmu oh ibu…
          biarla bersemadi dalam hati buat selamanya….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. eclipse says:

    Lagu bf aries utk aries…heheheh

    Kau membuat, ku berantakan.
    Kau membuat, ku tak karuan.
    Kau membuat, ku tak berdaya.
    Kau menolak ku, acuhkan diri ku.
    Bagaimana, caranya untuk,
    Meruntuhkan, kerasnya hati mu.
    Ku sadari, ku tak sempurna,
    Ku tak seperti, yang kau inginkan.
    Kau hancurkan aku dengan sikap mu,
    Tak sadarkah kau telah menyakiti ku.
    Lelah hati ini meyakinkan mu,
    Cinta ini, membunuh ku.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. violet says:

    eemmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. aries_april says:

    aries bngung….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ANneDeSilva says:

      jangan bingung2,…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • violet says:

        btl ckp n.
        jgn bingung2….
        ibu mkn grm dl..
        so dye msti taw..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        pas tu?
        smua ni pas raya…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumBLeBee says:

        tul tul tul….tarik napasssssssss….lepasssssssss….
        berehat sebentar bersama kitKat…. oppsss puasa pulokss..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        Everyone of us pun holding a problem, Cuma under different situation je… kalau sentuh bab agama, itulah yang Allah janjikan pada setiap umatnya, bahawa dugaan itu tetap ada… agar kita sedar yg Allah itu ada untuk terus meminta dan muhasabah diri…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          betol anne setuju sangat dgn eclipse..
          dugaan tu akn tetap ada…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumBLeBee says:

          xde problem….x menikmati kenikmatan hidup laa….kan? hehehhee….

          problem makes someone mature….
          mistakes makes someone become a better person….
          to overcome it makes you as human being… :P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      sabar2…bnyakan solat…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. asparagus says:

    1st

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. ANneDeSilva says:

    ketika aku dibelai..
    kasih darimu terindah..
    kau tersenyum melihat diri ini..
    kini ku telah dewasa..
    kasih darimu tak berbelah bahgi..
    hanya pada diriku..
    seharum bunga indah..
    pelukan mu itu ibu..
    bak awan biru melindungiku…

    hanyala kasihmu yg aku perlu..
    tiada duanya utkku bandingkan darimu..hanyalah kasihmu oh ibu…
    biarla bersemadi dalam hati buat selamanya….

    *anne dedicated this song to my lovely mother..
    she is only mother that i have…
    every year masa hari ibu kami adk beradik akan nyanyi lagu ni utk ibu…luv u mom..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • violet says:

      n tumpang…
      tuk my mum…
      luv u..
      aku xpnh ckp pn kt dye aku syg dye..
      tp dlm hati aku
      hanya Tuhan yg tahu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      chewahhhhhhh…pewwiittttttttttttt~~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hantupensil says:

        caya lahhh….. :)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        seorg ibu tu dia tak mintak wang ringgit taw ckupla anak2 sihat depan mata dan bahagia..

        for violet..
        tunjukkan kasih sayangmu itu..
        tak salah…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • violet says:

          tp n mak xmcm tu..
          dye pemalu bab cmni…
          pelik kan….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          pemalu???
          violet kena mulakan…
          maksud anne..
          kasih sayang tu bkn ditunjukkan dgn jerit bgtau mak kita sayangkan dia…
          bkn mcm tu..
          maybe violet bole belikan hadia hari ibu..hari lahir..
          atau sesekali belikan paper hadiah supaya dia nampak yg kita menghargai pengorbanan ibu..
          tak perlu mahal2 aslkan ikhlas dr hati…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • violet says:

          law ari ibu n besday sllu blikan…
          tp xpnh ckp pn

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • violet says:

          i mean xpnh ckp SAYA SAYANG MAK…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. ricky says:

    tahniah eja..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. yula says:

    allo…suma

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. LaLuNa says:

    …….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. aries_april says:

    rmbngan mmnag ry ke-3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. new moon says:

    hmm…….ssh jgk kalo jd mcm aries ni..tp kalo dh xde escape..ikt je la kate mk tu walopn perit nk telan..kawen pyh nk kekal kalo xde restu org tue…kalo thn lame pn msti byk hlgan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. ANneDeSilva says:

    tak cinta tak bermakna tak bahagia..
    sebenarnya susah jugak dapat ibu yg tak memahami hati anak..
    tp anne percaya yg setiap yg jadi ada hikmahnya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. ANneDeSilva says:

    tunjukkan sayang kita pada ibu agar ibu merasa bahagia dan dihargai…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. Penari Poco2 says:

    errrrrrmmm…
    aper seday2 nie…hal kawen2 nie…
    saper plak…leh bgtau kat aku…
    leh kongsi2 idea…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. eclipse says:

    makkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    aku xnak kawennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. aries_april says:

    jo….
    aries tk tau nk ckp…
    sng citer la…
    actually…
    aries xda BF….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. aries_april says:

    aries dh lth nangis….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. ANneDeSilva says:

    sesi kaunseling/…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Penari Poco2 says:

    Peneroka dapat bonus raya

    NAJIB (dua dari kiri) melihat kandungan buku Raja Muhammad Alias: The Architect of Felda sambil disaksikan oleh Pengerusi Felda, Tan Sri Mohd. Yusof Noor (kiri) dan Raja Muhammad (kanan) di Dewan Perdana Felda, Kuala Lumpur semalam.

    KUALA LUMPUR – Datuk Seri Najib Tun Razak semalam mengumumkan pemberian wang raya berjumlah RM37.23 juta kepada 112,635 peneroka Felda di seluruh negara mulai minggu depan.

    Pengagihan wang raya itu, bermula sejak tahun 2003.

    “Pada tahun ini, kadar bayaran terbahagi kepada dua kategori iaitu peneroka bersama Felda dan peneroka yang tidak bersama Felda,” katanya kepada pemberita selepas mempengerusikan mesyuarat Pengurusan Felda di sini semalam.

    Najib berkata, seramai 101,672 peneroka bersama Felda atau 90.27 peratus akan menerima RM350 seorang, berjumlah RM35.59 juta.

    Seramai 10,963 atau 9.73 peratus peneroka yang tidak bersama Felda pula akan menerima RM150 seorang melibatkan peruntukan sebanyak RM1.64 juta, katanya.

    Beliau berkata, perbezaan kadar bayaran itu adalah sebagai menghargai sumbangan yang diberikan oleh peneroka yang menyertai program bersama Felda.

    Najib berkata, bayaran akan dibuat kepada semua peneroka sebelum Hari Raya Aidilfitri di rancangan-rancangan Felda seluruh negara.

    SOALANNYA : K/TGN KERAJAAN ADER KER TERIMA BONUS RAYA NIE…???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      x yahla..nnt brg sumer mahal….kakitangan swasta jugak yg melingkup….ekekekkeke

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      persoalanya…
      kenapa gaji swasta rendah…??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        sbbnyer k/tgn swasta ramai yang melepak kat BN nie…
        huhuhu…harap BN leh bg bonus tambahan…hahaha…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumBLeBee says:

        aikk…biar betik ko..gaji swasta rendah….. ko keje swasta kt maner ni?? heh…

        menziarahi lembaga hasil tetiap bulan…uhuk uhukk~~

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ANneDeSilva says:

      sebuk jek dgn bonus..
      org tengah bg semangat kat kawan kita aries ni..
      ko sebuk tanya pasal ko punya bonus lak poco2..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        iyo lar…
        kalo ader bonus leh lar aku bg skit 2 kat aries, kasi dier happy japs…
        x gitu…???

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • new moon says:

      hahaha…..bijak..bijak..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. ANneDeSilva says:

    for violet..
    jangan risau..
    anne pasti ibu taw yg violet sayangkan dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Penari Poco2 says:

    aries…naper sedey2 nie…happy lar…
    babacak…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. aries_april says:

    kat umah…
    aries ja x da coulpe…
    adk srng dh nk kawen ujung thun nu……
    srng g…brcnta dh lama..adk hbs study katanya nk kawen…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. aries_april says:

    18 hari jo…
    aries cma jmpa jln buntu….
    smua jln mati…
    2 hari pas mak ckp…
    aries rs cam nk ggr ja jntng ni.mngs tiap saat dh jd rutin.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. ANneDeSilva says:

    jojio ko masuk minang aries la senang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. yula says:

    dia xpandai msk ke.
    ko g study kat uk ke
    mak xsuh kawe dah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. Penari Poco2 says:

    alahai…
    kdg2 aper yg kite suke buat, Allah x suke…
    tp aper yg kite x suke buat, Allah lak yang suke…
    fikir2kanlah wahai kengkawan sume…

    jgn lupe…arini ari jumaat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. violet says:

    dh p raye uma sblh lak ye kwn2.
    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. eclipse says:

    aduh bz lak…
    tensen!!!!!!!!!!!!
    my job now like a hell!!!!!! and i also have a very2 stupid boss!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. aries_april says:

    aries x pndng duit smua tu….
    even gj aries kcl dr dia…
    atleast aries gna duit sndr….
    aries pn tk cnta dia…
    tu lg aries xleh trma…
    aries xtau cam na nk ppuk ksh syng tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. Zaza Muhammad says:

    Tahniah…. bestnye dpt baby…..
    Dah permintaan hubby dia suh dia sorok, xmo public tahu. So kena hormat le,,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Penari Poco2 says:

    p page sebelah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. gosipgurlfea says:

    fuyoooo aku taktau langsung…eja dah kawen plus – dpt baby…..waaaaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. syamiza says:

    Tahniah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. syamiza says:

    semoga kehadiran bby ni memberi 1001 kebahgiaan buat eja sekeluarga…. best dier eg dpt raya ngan baby….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. syamiza says:

    semoga kekal bahagia selama-lamanya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • amboi ko miza smpai kul 2 lbih pon komen ag…….
      lepas geram sbb cuti ker???
      laki ko x marah ker ko lyn bn tp x lyn die….
      siang dh xleh nk brmesra2…………
      huhuhuhu………………..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. pening says:

    Tahniah wat Eja & suami..moge dpt didik jd anak yg solehah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. xde gambar eja ke?
    pe2 pun tahniah yerk..
    jaga baby elok2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. aik tersalah la plak…
    aku nk tanya xde gambar baby eja ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. munh says:

    xde…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0