Written by AbangNara | September 4th, 2009

Eja ni memang cantiklah, lembut aja perangainya , memang ada ciri-ciri gadis Melayu. Suka betul kami tengok drama yang dia berlakon.

Sebenarnya Eja dah berkahwin 10tahun lalu, tapi punyalah dia rahsiakan sampailah perut dia dah besar takleh nak sorok dah. Terpaksalah dia mengaku, kang orang buat fitnah lain pulak.

Sebenarynya wartawan rata-rata dah tau dah yang Eja dah kahwin, tapi deorang takdelah buat cerita kahwin Eja sebagai gosip hangat. mungkin  Eja memang pandai diplomasi ngan deorang…so deorang buat dek aje lah. Tunggu tuan badan cerita sendiri, tapi tunggu punya tunggu, 10 tahun barulah dia mengaku, lama betul!

Apapon, kami rasa baby Eja sure secomel maknya…. Tahniah!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

380 responses to (Tahniah)Eja Dapat Baby Girl

  1. chikayu says:

    1st ker

    0
    0
  2. chikayu says:

    makin cantek lak eja ni.. tahniah eja dpat baby…

    0
    0
  3. new moon says:

    wah….10 thun jd ‘single’ tibe2 dpt baby…tahniah la…

    0
    0
    • eclipse says:

      tahniah kat ko gak..
      sbb dpt keje byk…heheheh…
      weh p pgl aries n yg lelain…
      asik tgl train jer…huhuhu…
      xbayar pe?

      0
      0
      • new moon says:

        haha…aku dh wat announcement td….sket g ade ar tu..dok kt grabak blkg kot…haha…xbyk la cume rimas dgn die yg dh mcm pengawas library nk tgk aku wat ape….rimassss……..

        0
        0
  4. chikayu says:

    ye la tahniah gak utk ko eclipse

    0
    0
  5. hantupensil says:

    huhuuh..murning to all… ;)

    0
    0
  6. eclipse says:

    aduh kebaya yg eja pki tue ala2 bju raya aku lak…
    kaler jer len…huhu..

    0
    0
  7. virgo says:

    tahniah……
    lama tggu tue nk dpt baby…
    moga jd ibu mithali & penyayang…

    0
    0
  8. violet says:

    salam….
    pagi yg gelap kini sudah terang…

    eja ni aku tgk sweet jer..cm blom kwen..
    hehehehe..
    nape eg laki nyer cm tue je..
    opsss…
    :)

    0
    0
  9. aries_april says:

    kjb ja…
    ari tu bru dngr dia ngandung.

    0
    0
  10. aries_april says:

    eclipse…
    thu x sapa orng tu.

    0
    0
  11. Miss AnN says:

    Tahniah kak eja.. nanti leh la tunjuk baby kat media.. hehe… Semoga dapat anak yang solehah.. Amin..

    0
    0
  12. violet says:

    eja ni time dye berlkon alahai lembutnyer…
    dye kt lua pn cmtu ker???
    :)

    0
    0
    • new moon says:

      ntah la…aku rase die ni tough gk…kn kes die ngan alamoda tu…die fight smpai abes..aku ase kes tu xsetel lg..

      0
      0
      • violet says:

        erk aku xtw lak kes tu..
        pe kesssssssssss

        0
        0
        • new moon says:

          psl alamoda tu gune gmbr die sbgai duta syrikat diorg la…pdhl kontrak tu dh abes tp still gune lg..tu eja nk smn..yg bestnye..alamoda ckp eja dh xlaku so xde slh nye nk gune die sbgai duta…kire cam xde hebat sgt pn la smpai nk smn2 ni…hahaha….

          0
          0
        • eclipse says:

          moon ko wat aku gelak jer…hahahaha
          aku pon pk ape ke bntg la alamoda tue…
          rerupanya euromoda…hikhik…

          0
          0
        • violet says:

          ish..
          pe la drg tu ckp cmtu.
          xper eja nnt bpk aku amik u jd duta k…
          :)

          0
          0
        • new moon says:

          aku pn dh xigt la..euromoda eh?xsame ke?haha…yg aku tau kdai kain laa…name ade moda2 kt blkg gitu..huhu…

          0
          0
        • violet says:

          moon slh nmpk daaaaaaaa
          hehe

          0
          0
  13. chikayu says:

    kat luar cam ko la violet… lembut tu belakon je.. hehehe name pu pelakon..

    0
    0
  14. BumBLeBee says:

    cantekssssssss….suker sgt dier blakon dlm Wadi Unung….sempoi~~~ ….. tahniah Eja!!

    0
    0
  15. aries_april says:

    dlu time xtau dia kawen g…
    smua orng kata dia ssuai ngan arash

    0
    0
  16. new moon says:

    eja yg skg lg lawa dri eja yg tgh kawen tu…haha..mkin tua mkin lawa la plop…

    0
    0
  17. aries_april says:

    korang…
    rima tu kawen…
    dia convert msk kristian kan?
    dia adk heryanto….

    0
    0
    • virgo says:

      yer ker….
      aku tau die kawin dgn marcel…
      tp die masuk kristian x tau lak…
      tp sblm kawin dgn marcel die dh jnda ada anak……

      0
      0
    • new moon says:

      yeke??marcell tu xmsok islam ke??die org singapo pn dh ikt gaye org indon kawen cmpur2…

      0
      0
      • aries_april says:

        ha…
        skrng dia femes kat msia…
        abg dia heryanto…
        alah..
        yg lst week lakon ngan umie aida ngan fahrin kat tv3 tu…
        tjuk bkn bidadari…
        heryanto x ska dia kawen coz abg dia kuat agma jg…

        mak heryanto kata…
        xpa lah nk kawen…
        asal dia bhgia…

        0
        0
    • violet says:

      adik dye yg plkon tu kan..
      sal dye suk kristian tu xtw lak…
      cume tw dye kwen jer..
      hehe

      0
      0
      • BumBLeBee says:

        eyh…yg tawu…dier x masuk kristian…. tp diorg kawen cmpur tanpa convert agama….S’pore punyer rules kan membenarkan kahwin cmpur tanpa convert….

        ….sian kt anak(kalo ade) yg x berdosa n x tau ape2 nnt laa….

        0
        0
  18. Jojio says:

    Tahniahhh….

    0
    0
  19. ANneDeSilva says:

    dia cantik..
    tp sbb make up…
    morning sume..

    0
    0
  20. Jojio says:

    Nape gambar kawin tu nampak pesen 80an jerrr….hihihi

    0
    0
  21. aries_april says:

    korang….
    andai korang kna kawen ngan orng korang x cnta…
    apa korang rsa?

    0
    0
    • Jojio says:

      Tidakkk….

      0
      0
    • ANneDeSilva says:

      sebenarnya..
      kawin tak cinta tak semestinya tak bahagia..
      mungkin lebioh bahagia sbb dalam masa berkahwin tu kita bole mencuba utk mencintainya…
      best kan bercinta selepas berkahwin..
      banyak yg boleh dikongsi bersama..
      think positive la…

      0
      0
      • aries_april says:

        but…
        same time…
        dia dh ada other GF…
        how?

        0
        0
        • new moon says:

          lg la nk bangkang…utk kpntingan bsama…utk kbahagiaan dua2 psngan….huhu..tp kalo dh xleh nk lari tu………………xtau la camne..

          0
          0
        • BumBLeBee says:

          try the best utk be the best lorr….then dua2 side kene mainkan peranan la…kalo 1 side je nk mencuba selamatkan hubungan yg ade….one side lg x buat perkara yg sama…x jadi juger… apepun balik kepada perkara pokoknya….redha dgn qada dan qadar yg allah tentukan, tak putus asa n berdoa/tawakal pd Nya…..

          0
          0
      • Jojio says:

        Ntah ler…kalu aku, lebih baik berperang sebelum kawen, kalu dah kawen cerita lein……???

        0
        0
      • violet says:

        kalau cinta pas kwen sllunyer ok kot.
        coz kite xtw kan dye tu cmner.so ms tula br nk cintun2..law skrg kna cintun2 dl br kwen..tp yg xbesh ble cintun2 lame gle tp kwen alahai jap jer.lg la parah…wat malu family je..
        :)

        0
        0
      • virgo says:

        betoi tue anne…
        kdg2 brcinta bertahun2 lamanyer tp kawin x smpai 2 thn cerai…

        0
        0
    • BumBLeBee says:

      x tawu la…sbb aku dh kawen ngan org yg aku cinta…. tp apepun…cinta pada sesama manusia boleh dipupuk….nak or taknak jer….. :)

      0
      0
    • new moon says:

      terseksa la….nk2 kalo ngan org yg dh lame kite couple……huhuhu………….jd mcmtu ibaratnye kematian seseorg la sedihnye….

      0
      0
  22. eclipse says:

    aries dh bc ape aries tnya td…
    tp eclipse xtau la…
    sbb umah eclipse mn ade tv…
    kn dh ckp…
    lg bdk ney tnye…hehehe…

    0
    0
  23. LaLuNa says:

    assalamualaikummmmmmmm…

    0
    0
  24. aries_april says:

    CAM NA KORANG…
    BINGUNG NI…..

    0
    0
    • new moon says:

      adalah aries brade di dlm situasi yg sdemikian?nasihat moon la kn…wat solat istikarah…mntk dtunjukkn mane yg baik..insyaAllah ade jwpnnye…

      0
      0
    • violet says:

      aries wat solat..
      2 je jln…
      dpt petunjuk..
      :)

      0
      0
      • aries_april says:

        KLAU KTA X NK JGA….
        THEN FMLY FORCE…
        SAME TIME BLA KTA BT ISTIKARAH…
        XNMPK…
        HOW?
        I CANT ACCEPT THAT FRIEND….

        0
        0
        • violet says:

          ok aries kna ckp la ngn parent..
          explain kt depa..
          coz aries xsuke..
          solat tu bkn nyer 1x wat trus nmpk..
          kna byk x..
          cube dl..ne tw dpt jwpn ker..
          :)

          0
          0
        • LaLuNa says:

          hah aku penah terkena…ngan mak aku…dalam awal tahun ni jugak pastu aku mogok lapo (tp kat umah jek la kat opis aku dh makan siap2 dah..pastu beli roti wat bekal).. aku tak keluar bilik..pastu mak aku cakap “suke ati ko lah”… ehehe.. suka-suki jek paksa aku kawen ngan org aku tak kenal

          0
          0
    • LaLuNa says:

      nape?

      0
      0
    • BumBLeBee says:

      p wat solat istikharah 3 ari 3 malam or 7 ari 7 mlm….ni bulan puasa ni bertambah2 berkat….semoga mendapat petunjuk dr Nya…

      0
      0
  25. Penari Poco2 says:

    Assalamualaikum all…
    aku stil bz…x cukup jari jemari nak taip…

    errrrmmm…baby girl…???
    sebijik cam nama aku…

    0
    0
  26. ANneDeSilva says:

    for me kan aries..
    nak atau tak nak bergantung pada diri kita sebenarnya..
    jangan bingung2 kan diri,..
    memang benar sukar nak terima org yg bkn cinta kita..
    tp ingat bila kita mulakan percintaan pon dgn org yg kita tak knal jugak..
    jangan jadikan alasan TAK KENAL dan TAK CINTA tu sebagai alasan utama utk tolak perkahwinan tu..
    kalau dh tertulis org sebegitu jodohmu..dia akn tetap jadi jdoh aries walau aries lari la jauh mana pon..
    cinta bole dpupukla sayang..
    mulakan cinta dgn kesabaran dan jujur..
    insyAllah cinta tu dan perkahwinan tu berkekalan..

    0
    0
  27. aries_april says:

    i dont know how u explain 2 u all friend…
    eclipse…anne…
    help me…
    i really need yr advise….

    0
    0
    • violet says:

      aries PARENT lg penting dr cinta…

      0
      0
    • Penari Poco2 says:

      what happen to u my pren…???

      0
      0
    • eclipse says:

      ok la…
      eclipse ade 1 care..
      tp xnak ckp cni la…
      nti kite ym k?
      sbr yea…
      org yg suke sbr tuhan akn bsame dgn dia…
      kite xtau ape yg tuhan nak bg kat kite ble dia dh tetapkan sesuatu jodoh utk kite even kite xsukepun…
      sbb itu, Sentiasalah Bersangka Baik Pada ALLAH Dalam apa jua keadaan Pun…Kerana Kasih sayang ALLAH Itu Mendahului KemurkaanNya….

      0
      0
    • Jojio says:

      Biar aku cakap dengan parents kau….hihihi

      0
      0
    • ANneDeSilva says:

      aries..
      anne sangat memahami situasi aries skunk..
      apepon aries kena redha..
      kami kawan2 aries selalu nak yg terbaik utk ariess..
      kalau kami kawan nak yg terbaik apetah lg seorg IBU…
      aries jgn bingungkan diri..
      sembahyang mintak petunjuk Allah S.W.T…
      setiap terjadi ada hikmahnya….
      aries kena redha dgn ujian Allah ni…
      mgkin sekarang aries menangis tp percayala satu ari nanti aries akan tersenyum dan mengucapkan terima kasih pada ibumu…

      0
      0
  28. eclipse says:

    Lagu bf aries utk aries…heheheh

    Kau membuat, ku berantakan.
    Kau membuat, ku tak karuan.
    Kau membuat, ku tak berdaya.
    Kau menolak ku, acuhkan diri ku.
    Bagaimana, caranya untuk,
    Meruntuhkan, kerasnya hati mu.
    Ku sadari, ku tak sempurna,
    Ku tak seperti, yang kau inginkan.
    Kau hancurkan aku dengan sikap mu,
    Tak sadarkah kau telah menyakiti ku.
    Lelah hati ini meyakinkan mu,
    Cinta ini, membunuh ku.

    0
    0
  29. violet says:

    eemmmm

    0
    0
  30. aries_april says:

    aries bngung….

    0
    0
  31. asparagus says:

    1st

    0
    0
  32. ANneDeSilva says:

    ketika aku dibelai..
    kasih darimu terindah..
    kau tersenyum melihat diri ini..
    kini ku telah dewasa..
    kasih darimu tak berbelah bahgi..
    hanya pada diriku..
    seharum bunga indah..
    pelukan mu itu ibu..
    bak awan biru melindungiku…

    hanyala kasihmu yg aku perlu..
    tiada duanya utkku bandingkan darimu..hanyalah kasihmu oh ibu…
    biarla bersemadi dalam hati buat selamanya….

    *anne dedicated this song to my lovely mother..
    she is only mother that i have…
    every year masa hari ibu kami adk beradik akan nyanyi lagu ni utk ibu…luv u mom..

    0
    0
  33. ricky says:

    tahniah eja..

    0
    0
  34. yula says:

    allo…suma

    0
    0
  35. LaLuNa says:

    …….

    0
    0
  36. aries_april says:

    rmbngan mmnag ry ke-3

    0
    0
  37. new moon says:

    hmm…….ssh jgk kalo jd mcm aries ni..tp kalo dh xde escape..ikt je la kate mk tu walopn perit nk telan..kawen pyh nk kekal kalo xde restu org tue…kalo thn lame pn msti byk hlgan…

    0
    0
  38. ANneDeSilva says:

    tak cinta tak bermakna tak bahagia..
    sebenarnya susah jugak dapat ibu yg tak memahami hati anak..
    tp anne percaya yg setiap yg jadi ada hikmahnya..

    0
    0
  39. ANneDeSilva says:

    tunjukkan sayang kita pada ibu agar ibu merasa bahagia dan dihargai…

    0
    0
  40. Penari Poco2 says:

    errrrrrmmm…
    aper seday2 nie…hal kawen2 nie…
    saper plak…leh bgtau kat aku…
    leh kongsi2 idea…

    0
    0
  41. eclipse says:

    makkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    aku xnak kawennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    0
    0
  42. aries_april says:

    jo….
    aries tk tau nk ckp…
    sng citer la…
    actually…
    aries xda BF….

    0
    0
  43. aries_april says:

    aries dh lth nangis….

    0
    0
  44. ANneDeSilva says:

    sesi kaunseling/…

    0
    0
  45. Penari Poco2 says:

    Peneroka dapat bonus raya

    NAJIB (dua dari kiri) melihat kandungan buku Raja Muhammad Alias: The Architect of Felda sambil disaksikan oleh Pengerusi Felda, Tan Sri Mohd. Yusof Noor (kiri) dan Raja Muhammad (kanan) di Dewan Perdana Felda, Kuala Lumpur semalam.

    KUALA LUMPUR – Datuk Seri Najib Tun Razak semalam mengumumkan pemberian wang raya berjumlah RM37.23 juta kepada 112,635 peneroka Felda di seluruh negara mulai minggu depan.

    Pengagihan wang raya itu, bermula sejak tahun 2003.

    “Pada tahun ini, kadar bayaran terbahagi kepada dua kategori iaitu peneroka bersama Felda dan peneroka yang tidak bersama Felda,” katanya kepada pemberita selepas mempengerusikan mesyuarat Pengurusan Felda di sini semalam.

    Najib berkata, seramai 101,672 peneroka bersama Felda atau 90.27 peratus akan menerima RM350 seorang, berjumlah RM35.59 juta.

    Seramai 10,963 atau 9.73 peratus peneroka yang tidak bersama Felda pula akan menerima RM150 seorang melibatkan peruntukan sebanyak RM1.64 juta, katanya.

    Beliau berkata, perbezaan kadar bayaran itu adalah sebagai menghargai sumbangan yang diberikan oleh peneroka yang menyertai program bersama Felda.

    Najib berkata, bayaran akan dibuat kepada semua peneroka sebelum Hari Raya Aidilfitri di rancangan-rancangan Felda seluruh negara.

    SOALANNYA : K/TGN KERAJAAN ADER KER TERIMA BONUS RAYA NIE…???

    0
    0
  46. ANneDeSilva says:

    for violet..
    jangan risau..
    anne pasti ibu taw yg violet sayangkan dia..

    0
    0
  47. Penari Poco2 says:

    aries…naper sedey2 nie…happy lar…
    babacak…!!!

    0
    0
  48. aries_april says:

    kat umah…
    aries ja x da coulpe…
    adk srng dh nk kawen ujung thun nu……
    srng g…brcnta dh lama..adk hbs study katanya nk kawen…

    0
    0
  49. aries_april says:

    18 hari jo…
    aries cma jmpa jln buntu….
    smua jln mati…
    2 hari pas mak ckp…
    aries rs cam nk ggr ja jntng ni.mngs tiap saat dh jd rutin.

    0
    0
  50. ANneDeSilva says:

    jojio ko masuk minang aries la senang…

    0
    0
  51. yula says:

    dia xpandai msk ke.
    ko g study kat uk ke
    mak xsuh kawe dah

    0
    0
  52. Penari Poco2 says:

    alahai…
    kdg2 aper yg kite suke buat, Allah x suke…
    tp aper yg kite x suke buat, Allah lak yang suke…
    fikir2kanlah wahai kengkawan sume…

    jgn lupe…arini ari jumaat…

    0
    0
  53. violet says:

    dh p raye uma sblh lak ye kwn2.
    :)

    0
    0
  54. eclipse says:

    aduh bz lak…
    tensen!!!!!!!!!!!!
    my job now like a hell!!!!!! and i also have a very2 stupid boss!

    0
    0
  55. aries_april says:

    aries x pndng duit smua tu….
    even gj aries kcl dr dia…
    atleast aries gna duit sndr….
    aries pn tk cnta dia…
    tu lg aries xleh trma…
    aries xtau cam na nk ppuk ksh syng tu…

    0
    0
  56. Zaza Muhammad says:

    Tahniah…. bestnye dpt baby…..
    Dah permintaan hubby dia suh dia sorok, xmo public tahu. So kena hormat le,,,,,

    0
    0
  57. Penari Poco2 says:

    p page sebelah…

    0
    0
  58. gosipgurlfea says:

    fuyoooo aku taktau langsung…eja dah kawen plus – dpt baby…..waaaaaaa

    0
    0
  59. syamiza says:

    Tahniah….

    0
    0
  60. syamiza says:

    semoga kehadiran bby ni memberi 1001 kebahgiaan buat eja sekeluarga…. best dier eg dpt raya ngan baby….

    0
    0
  61. syamiza says:

    semoga kekal bahagia selama-lamanya…

    0
    0
    • amboi ko miza smpai kul 2 lbih pon komen ag…….
      lepas geram sbb cuti ker???
      laki ko x marah ker ko lyn bn tp x lyn die….
      siang dh xleh nk brmesra2…………
      huhuhuhu………………..

      0
      0
  62. pening says:

    Tahniah wat Eja & suami..moge dpt didik jd anak yg solehah

    0
    0
  63. xde gambar eja ke?
    pe2 pun tahniah yerk..
    jaga baby elok2..

    0
    0
  64. aik tersalah la plak…
    aku nk tanya xde gambar baby eja ke?

    0
    0
  65. munh says:

    xde…

    0
    0