Written by AbangNara | May 14th, 2012

Jutaan tahniah diucapkan kepada Eira Syazira dan suami di atas berita gembira ini. Semalam Eira Syazira telah mengupdate status Facebooknya dan menyatakan yang dia telah pun disahkan mengandung. Suaminya ternyata teruja gila sehingga melompat di hadapan doktor.

eira syazira mengandung

Eira Syazira tidak memaklumkan sudah berapa bulan kandungannya. Apa pun sama-sama kita doakan agar Eira dan anak di dalam kandungan sentiasa sihat sejahtera. Sila jaga diri seelok yang boleh. Pastikan mendapat rehat yang secukupnya.

53 responses to (TAHNIAH)Eira Syazira Kini Mengandung

  1. izu says:

    1m2w

    0

    0
    • kecoh siak says:

      tahniah eira and azad.
      aku suka pasangan ini. secocok :)

      0

      0
    • Selitone putaq putaq kepala longgaq says:

      Tahniah la habaq hang… baguih sunggoh hangpa. Rezeki Tuhan dah set chantek punya… sempoii…

      Dah dapat anak nanti… tu diaaa… jangan dok buat kelaku kepala jingga… nak letak nama anak panjang ninndiaaa…

      Kalau nak mengidam pasemboq Padang kota… jangan dok gatai tangan nak boh ketam goreng sekoq dua… nanti depa yang ada kat kedai tu rayaaa….

      PS: baikkk punyaaaa….. dok ada…

      0

      0
      • Anonymous says:

        kenapa xleh boh ketam???

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Pasembot..?? Waaaakakakakakakaka..!!
        Hang dah penah terkena ka Selitone? Aku pi situ tahun 1996 pun, nasik ayam situ dah RM3.50 sepinggan. La ni tak tau la berapa..

        0

        0
      • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

        Kalau hang boh ketam tentu kena katok (ketuk la) punya…bukan tak kenai mamak padang kota, tunggu mangsa nak cekau duit hangpa…

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Kesian Selitone, tak kutuk orang pun, just cerita pasal pasembor pun kena DISLIKE, tapi kalau orang lain komen kutuk artis nuu… artis niii…, dapat LIKE beratus-ratus LIKE.. kalau boleh nak LIKE sampai lebam…

        0

        0
      • pasemboq techno says:

        Gila boh ketam mkn pasemboq padang kota! Nak mampoih! Mmg mamak tu raya sakan la! Gila punya depa nanti katok! Silap haribulan sepinggan boleh pi sampai 50 ringgit! Harga lagu makan kat hotel!

        0

        0
      • Anonymous says:

        eh tp diorg kata pasembor padang kota plg sedap, gila ahh 50hinggit sepinggan!

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        pasemboq padang kota mahai laa. jom rase steambot kt kdai ak..makan smpai kenyang 22hengget ja

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Kedai kau kat mana? Meh sini number phone..

        0

        0
    • spy limah says:

      Alhamdulillah… berjaya jugak azad membuktikan kejantanan dia

      Jaga kandungan leklok ya.

      (sambil teringat kisah hutang katering kenduri kawen depa yang tak settle dalam Berita Harian dulu) harap2 dah settle ya Eira dan Azad.

      0

      0
      • Kurus says:

        alhamdulillah…
        fasha bunting pelamin…

        0

        0
      • Anonymous says:

        Selom ni aku tengok kat melodi dia cakap dia dah bayar dah siap tunjuk bukti lagi resit yg dia dah bayar. Kau ni pon sama bangang dgn pencetus kontroversi tu.Stau aku katerer selalunya cuma proceed bila kau dah bayar muka. tapi kalau tengok dorang ni bukanlah miskin nak bayar skali terus…tu takleh pikir kaa

        0

        0
      • mail lambung says:

        limah… dia tak pernah ade htg la… update info dulu sblm ngata….

        0

        0
      • spy limah says:

        rasanya resit yg dia bayar tu invois je dik… kau tau tak mamak ni punya belit mcmana?

        0

        0
  2. saya ok jer! says:

    tahniah eira. diharap bakal baby akan menambahkan lagi seri kemanisan rumah tangga, insyaallah :)

    0

    0
  3. gd boy says:

    tahniah eira!!!

    0

    0
  4. ayiebenzo says:

    kandungan dia sebulan 2mggu :)

    0

    0
  5. Si comel says:

    wahhh , tahniah eira :)

    0

    0
  6. mia says:

    tahniahhh :))

    0

    0
  7. Si comel says:

    Time aku komen mesti xboleh , arghhh ,
    benci !!!

    0

    0
  8. amnr says:

    alhamdulillah dan tahniah…

    0

    0
  9. ayiebenzo says:

    kandungan dia dh sebulan lebih….tahniah tumpang gembira….follow twitter dia @eirasyaziras n wat fan2 dia like page we <3 eira syazira

    0

    0
  10. syida says:

    tahniah eira….semoga kandungan sihat sampai hari lahirnya…amin

    0

    0
  11. Anonymous says:

    tahniah..adiah yg paling bermakna tuk suma pasangan suami istri..akan bertambah lagi umat islam kt m’sia..amin~

    0

    0
  12. Glamer Gilerrr says:

    Tahniah eira….. best nyer pregnant….. suami mesti lg sayang… :-)

    0

    0
  13. chentalove says:

    tahniah kpda eira n azad…
    smoga shat smpai bby lhir nnti…jga kshatan…
    n suka tngok eira blakon…

    0

    0
  14. loving says:

    tahniah kpd Eira Syazira….smoga baby dlm kandungan Eira sntiasa chat…

    0

    0
  15. […] Suaminya ternyata teruja gila sehingga melompat di hadapan doktor. Eira Syazira tidak … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged kini, mengandung, Syazira, TAHNIAHEira by Azrael. […]

    0

    0
  16. Zara says:

    Tahniah.. Best ngandung.. Best lg melahirkan dan membesarkan..

    0

    0
  17. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    X sabaqnya nak tgk baby depa…mesti cute punya lah…eira putih melepak, azad mamak penang…meletops punya lah…kebaboooommm….

    0

    0
  18. lin says:

    syukur..ALHAMDULILLAH…semoga pasangan ini bahagia hingga ke akhir hayat…AMIIINNNN..

    0

    0
  19. minah s'wak says:

    mst bzt gilek si suami bla dpt tau yg si isteri dh prgnt…mng murah rezki eira pd thn nie sempena hr ibu…jd lh srg ibu, shbt n pndgr yg baik utk ank2 nnti k….

    0

    0
  20. Kurus says:

    Sila jaga diri seelok yang boleh. Pastikan mendapat rehat yang secukupnya…
    perggghhhh… kemain lagi.. kekunun dah ada eksperiens.. berggg

    0

    0
  21. ak yg comel suka mengampu kipas susah mati neelofa says:

    tahniah…dapat 1st baby mmg hepi sesangat…kalu dapat 2, 3, 4 pun hepi sesangat jgk….anugerah….

    0

    0
  22. hehehe says:

    tahniah dah mengandung…mmg best dpt 1st baby tp pengalaman aku mengandung dl ya allah…dr minggu ke dua gandung sampai ke nak operate muntah tak abis2 sampai muntah kuar darah…tak leh mkn benda lain selain unagi…minum lak kn air buah2an jer…adoi la…dpt baby mmg best tp azab mengandung tu kn fkr juta2 kali dah la operate…

    0

    0
    • pizza says:

      Sbb tu syurga dibawah tapak kaki ibu. Nabi SAW perintahkan taat kepada ibu melebihi 3 kali darjat berbanding bapa….

      0

      0
  23. Sshh says:

    Tahniah eeira n azad..jaga kandungan baik2 yer..jgn wat koje y berat2..ank dia lahir nti msti comel kan..

    0

    0
  24. Alahai says:

    Congrats to Eira & Azad.. Moga di kurniakn anak yg Soleh & Solehah.. Ameen…

    0

    0
  25. meeradriana says:

    aq mmg suka minah ni blakon..
    dulu dia selalu dapat watak baik je, lepas kawin baru dapat tgk blakon watak jahat..
    nway cerita bonda the best..

    0

    0
  26. Anonymous says:

    tahniah ustad azad dlm semanis kurma…”yg baik semua dari Allah yg buruk dari diri kita sendiri”…terbaekkk…tahniah azad n eira

    0

    0
  27. Aku kesah says:

    ABG NARA SALAH TAIP..AD KE KT TAGS DIA TULIS GAMBAR ANAK EIRA SYAZIRA..APA LA ABG NARA NI..

    0

    0
  28. rossa says:

    syukur alhamdulilah.tahniah eira…semoga rezeki murah selalu..si fasha sandha pun dikhabarkan mengandung jugak..tahniah kepada mereka yang bakal menimang cahaya mata niy..

    0

    0
  29. encik baba jatuh dlm parit,cik halimah ketawa jerit-jerit says:

    tahniah eira n azad..
    to spy limah – aritu bkn ada masuk dlm melodi ke psl hutang katering tu?rasenye fitnah je sbb dorg ada bukti resit kata hutang tu da bayar da…

    0

    0
  30. puteri says:

    tahniah eira n suami .. :)

    0

    0