Written by AbangNara | July 31st, 2012

Amboi memang aktif sungguh Sheikh Muszaphar menjalankan tanggungjawabnya menambah umat Islam di bumi ini. Dr. Halina telah berkongsi berita gembira mengenai kehamilan keduanya menerusi blog Barelysupermommy Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada pasangan ini.
dr halina mengandung lagi

Ini bermakna Bella, anak sulung pasangan ini bakal mendapat adik tidak lama lagi. Dr. Halina berdoa agar kandungannya kali ini adalah lelaki. Sama-sama kita doakan agar hasrat Dr. Halina akan tercapai. Abang Nara ucapkan tahniah dan semoga kandungan akan sihat walafiat sehingga hari kelahiran kelak.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

47 responses to (TAHNIAH)Dr. Halina Hamil Lagi, Kandungan Sudah 3 Bulan

  1. tipah says:

    abg nara tukar la picture tu.
    dr halina dah bertudung sekarang.

    • wah.. dapat anak lagi..
      untung ko dr halina dapat suami camtu..
      perghhh!

      • .
        Teh kembali Saya datang dari pokok Penyata, abad ke-19, nenek moyang yang dinamakan Isabell Shirrot perhambaan dalam ketumpatan perladangan terletak dalam Bidang Sinai, Selangor. Ladang-ladang East India Company. Telah membuat kesilapan mengurangkan Shirrot pokok Kembali fikir Ketumpatan pokok. Kemudian direbus daun, walaupun stok pokok Pulangan juga mengandungi lebih banyak nutrien.Kemudian sempenan Shirrot kesilapan, ia dipanggil terbalik, dari Pulangan Pulangan Teh.

      • kecoh siak says:

        aku perhatikan si nara ni xreti nak jaga aib orang. dah dr halina ni bertudung, pergila cari gambar yg elok sikit.

        wei nara, kalo kau ni UP TO DATE dgn gosip semasa, kau mesti tau dia ni bertudung. geram seh ngan kau. bln ramadhan kot. remove pic please~

      • gredA says:

        org tu dh bertudung kot…
        nara ni kdg2 cmne ntah aku nak kata….

        apa pun tahniah kpd dua org doktor ni…
        alhamdullillah bertambah la lg baka yg baik2 di bumi malaysia ni.. kota perlukan baka2 jenis ni la utk memenuhi malaysia..

        kurang kn baka gosip dan iri hati.

      • Ko Kesah says:

        menurut kajian if suami handsome tinggi mmg cepat tambah anak,
        Dr muszhapar ni duta collagen kan, para lelaki beli la collagen yg Dr jual tu mana tahu lepas ni berderet anak..

      • Nara bongok says:

        Bahasa nara ni ada problem ar. Baca intro je aku rasa menyampah dah. Kau tak kreatif lah nara. Bahasa kau menggambarkan betapa rendahnya IQ kau. Tolong baca buku lebih banyak mcm mana nak buat bahasa yg lebih manis dan indah, sedap dibaca/didengar. Bukannya buat ayat2 low-class semata2 nak bagi org suka entry/blog kau.

        ok.

        Buatlah homework sikit. Kata blog gosip terkini. Dr halina dah bertudung, takkan lah tak tahu? Kesian kau doh. Berapa ramai yg maki kau..tempias kena kat anak bini tau?

    • wewe says:

      alhamdulillah kerna bakal melahirkan another perenang negara.. ehehe :)

      • Aku Wanita Biasa says:

        Nara ni bangang ar…
        1. Aku tak suka ayat yg asal mengandung je, nak cakap psl ‘aktif’ lah apa ke bagai. PERLU KE? Kau tak aktif ke, nara? Pergilah belajar bahasa elok sikit.

        2. Dr Harlina dah bertudung tu, tukarlah gambar elok sikit.

        Benci giler dgn nara ni. Ntah berapa byk maki kau… balasan dapat ke anak bini tau!

    • miechey says:

      betul2..tukarla gambar abang nara..
      gambar yg bertudung..
      nanti xpasal2 abang nara dpt dosa sbb buh gmbr x bertudung..
      ramai yg tgk bn ni..

  2. FAHRIN AHMAD says:

    tak kenal pun?
    siapa ni?

  3. honeywellz says:

    Yelah…yg sulong perempuan, mestilah nak lelaki pulak. Kalau yg sulong lelaki, mesti nak yg nombor dua perempuan, mcm abang nara tu. Kalau tak, rase tak lengkap pulak….sama2lah kita doakan muga2 dpt ape yg dihajatinya.

  4. mala says:

    Tahniah Dr halina & Datuk SMS

  5. mariah kari says:

    kadang2 bila dgr berita org pregnant ni kite pun seronok dgr tumpang hepi. hehe syukurlah alhamdulillah :)

  6. gelak guling says:

    Alhamdulillah…. Suka tgk family ni.

  7. ana says:

    jagelah aurat dr halina yg dah bertudung….

  8. Anonymous says:

    Tahniah kepada anda berdua… Semoga di permudahkan segalanya… :-)

  9. xeph says:

    Gagah nyaaa angkasawan ni! I loikeee :P

  10. Anonymous says:

    betul…tukarla pic dia yg bertudung..

  11. […] Amboi memang aktif sungguh Sheikh Muszaphar menjalankan tanggungjawabnya menambah umat Islam di bumi ini. Dr. Halina telah berkongsi berita gembira mengenai kehamilan keduanya menerusi blog Barelysupermommy Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada pasangan ini. Ini bermakna Bella, anak sulung pasangan … Continue reading → […]

  12. Alahai says:

    Congrats to both of you ~_~ Moga selepas nie rezeki sy plak :)

  13. xtau says:

    aku bile lg ek….

  14. No One says:

    wow…great…tahniah to Datuk Dr. Muzaffar & wife…
    rezeki bln ramadhan…. :)

  15. Prince Noob says:

    ok tahniah la ye ex-space tourist, eh i mean angkasawan negara

    • Anonymous says:

      xpayah nak sarkastik sgt…typical noob.

    • whosebadsinbad says:

      hahaha…tak ramai yg tau tu…tapi okla kira dia org pandai juga…tak ramai anak-2 melayu yg bukan hanya smart mamat pada pakaian tapi memang smart, bijaksana cuma yes yg tang tu tak ramai yg tau…tapi okla kan? Tahniah mak/ayah pandai genes mesti pandai…Alhamdullilah.

  16. aben says:

    lembap tol blog ni update cte2 baru ….

  17. Joyah. says:

    Kau takpayah nak amboi sgt la abg nara oi. Bagusla dia nak
    menambah umat Muhammad kat dunia ni. Subur namenye tu. Kau tu bila nak menambah? Tak subur lettew mcm depa 2 ni.

  18. semut cute says:

    tahniah untk mreka brdua..
    bella dpt adik laki…tak la bella snyi nnti ya….
    suka tngok fmily ni…nice

  19. TOT says:

    bila mengandung je pempuan…kate lelaki hebat la gagah la perkasa la….tapi tak ade plak yg cakap pempuan hebat bagai…sedangkan pempuan cume ade satu OVUM je nak bertahan.lelaki ade berjuta sperma.
    “sape tak setuju aku sepak”hahaha

    • Lols says:

      betul betul betul hehehhe

      Tahniah kpd mereka. Pergh, kalau dpt laki sehensem dr SMS, confirm aku pon akan pregnant cepat :D. Nakalnyerrrrr

  20. sape says:

    Nara ni xde sensiviti.. Org dh bwrtudung letak la gmbr bertudung.. Nara tanggung la dosa org yg tgk gmbr tu.. Saham free nara dpt..

  21. hahaha says:

    bini lawa..laki ensem..gile x aktif! haruslah aktif slera tgh menggunung..kalau da x lalu nt baru la lmbat sket proses nye

  22. pizza says:

    Nara… tukar la pic tu. Brapa ramai org tgk aurat dia ko tanggung la dosa yer!

  23. Neela says:

    Bongokla nara ko ni punye opening statement.biarla ayat tu sopan sikit psl nk meramaikan umat.aktif x aktif ko nk sentuh kenapa.lgi satu, jage maruah dr halina ni sebagai wanita brtudung..sensitif sikit.reti!!!

  24. faa says:

    Alhamdulillah! Syukur, Bella bakal bergelar kakak! Hope Dr. Halina dapat meneruskan kandungan dengan baik, dilindungi Allah st dari segala kesulitan. Insha Allah…Ameen..

    Seronok baca blog Dr. Halina Barely Supermommy! Panduan untuk semua ibu-ibu dalam membesarkan anak masing2. :)

  25. […] Cerita Artis Selebriti hari ini, Amboi memang aktif sungguh Sheikh Muszaphar menjalankan tanggungjawabnya menambah umat Islam di bumi ini. Dr. Halina telah berkongsi berita gembira mengenai kehamilan keduanya menerusi blog Barelysupermommy Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada pasangan ini. Ini bermakna Bella, anak sulung pasangan … Continue reading ? […]