Written by AbangNara | October 27th, 2009

[note]Saya rasa sangat tidak selesa apabila kena berkemban. Saya rasa tidak sedap hati kerana sekarang ini saya sudah menjadi isteri orang. Sebab itu sebelum saya bersetuju untuk berlakon drama ini, saya berbincang dahulu dengan pengarah dan minta dia kurangkan adegan yang memerlukan saya berkemban. Nasib baik dia memahami, dan akhirnya adegan berkemban dapat dikurangkan dikira-kira 70 peratus[/note]

Respek sungguh kami dengan Diana Rafar. Tabik spring. Bertuah Zamarul dapat isteri yang memahami dan pandai menjaga maruah suami. Tahniah buat Diana Rafar dan Zamarul Hisham. Artis yang macam inilah kita carik.

Siapa kata producer kita tak memahami isi hati artis-artis? Kalau bawak berbincang elok-elok macam si Diana Rafar nie buat, mesti boleh punya nak kurangkan keseksian semasa berlakon. Lagipun penonton-penonton skang dah makin menyampah ngan artis-artis seksi. Kami tahu yang artis-artis seksi nie bukannya pandai berlakon sangat. Tue yang kerja tayang aset yang tak seberapa je.

Tahniah sekali lagi buat Diana Rafar. Semoga apa yang Diana lakukan ini boleh dicontohi oleh artis-artis wanita lain.

75 responses to (TAHNIAH)Diana Rafar Tak Selesa Berkemban

  1. Rin says:

    ok lah, jd kan pengajaran wat artis yg sggup botakkan kpla, mnunjuk adegan seks, mngangkang d tepi telaga n mcm2

  2. nini coklat celup says:

    huhu..
    bagus diana ni..
    mmg tabik spring laaa..
    kpd artis2 yg suka tayang aset tu ,
    sila2 contohi diana ni yea !

    • dilot says:

      betul2..mcm ni la contoh..sekurang2 nya kurang sket seksi meksi ni,,,,mmg boleh sbrnnya nak tutp..cuma antara nak ngan tak nak je…

  3. shah says:

    xkn cut 70% je…
    cut je la smpai habis..
    apa la

  4. pening says:

    A’ah betul tu…kalau xde scene kemban, lg bagusss….pd artis2 tu…jgnlah terlalu mengikut skrip….

  5. aries_april says:

    mrng all…

    alhamdulillah…
    klau ini lah yg brlaku pd smua artis…
    kita yg tnton ni pn krng skit dosa….

  6. pinkypanthers says:

    alhamdulilah…
    pandai jaga hati suami..

  7. EclipsE says:

    belum boleh jd artis contoh lg…
    klu xberkemban..xseksi…br bleh dbt contoh…
    ney 70% jer xberkemban…dlm erti kate len…mmg berkemban…cuma scene xbyk jer…
    so abg nara…diana ney ttp bkemban..xbtl statement ney…hehehhe…

  8. wak tempe says:

    wooooooo……xyh brkmbn xleh ke……..xlaku ke cerita tu………laen laa yg bkmbn tu ank dare ke…best gk wak tngok…….bini org tuuuu………………………

  9. tOmEii says:

    ape2 ajela…..
    kalu stkt potg 70% jek xde mknany…..
    berkembn la jgk nmeny tu wehh…..
    ish ish…..

  10. tOmEii says:

    askum…..
    mne peginy pghuni2 bn nie…..
    ada spe2 x?????????huhu

  11. EclipsE says:

    ala…bosan lak ari ney…

  12. wak tempe says:

    eeeeeeemmmmm…….klau nk tngok crita plakon brkemban tp xnmpk….tngokla crita tamil….crita brkemban wktu mlm……nmpk gg je…..hehehehehe….

  13. DelimaSaraa says:

    bagussss betul…semoga teruskan usaha menjadi isteri yang solehah

  14. Akak Leen says:

    scene 70% ker, 100% ker, 0.1% ker…kemban ttp kemban….dpt dosa jgk!….huhu…apa2 lar…..yg tggung ats kepala, laki dia…

  15. ANneDeSilva says:

    Morning…
    ok la sekurang2nye kurang sket dosa suami dia tanggung…
    pahala dh berlebih2 la agaknya tu yg buat scene 30% lg tu dh kira ok..

    • mawy says:

      apola ko nih…pa bezanyer bukak byk ngan bukak sket….sama je dosanyer…dosa bukak aurat…apolah ko nih anne..

      • ANneDeSilva says:

        hahahhahaha..
        anne sajek jekla merapu di pagi hariiii…
        yela dh sorg kata ok la kurangkan scene sorg lg kata dosaaaa….
        so anne pon kata la maybe pahala dia dh melambaakkk..
        tu yg buat statement mcm tu…
        ada pahamm?

  16. ummi says:

    “Tak rela berkemban”????…akhirnya adegan dikurangkan dlm 70%….hehehe
    Apa2 lah Diana….moga sukses!

  17. ANneDeSilva says:

    eclipseee…….

  18. ANneDeSilva says:

    mana kawan yg lain nie??

  19. ammey says:

    emmmm diorg neh bla agknye nk menimang ank ek..
    heheh

  20. mawy says:

    tanda-tanda kiamat terjadi apabila,orang2 bodoh dan jahil diangkat sebagai pemimpin,golongan maksiat disanjung tinggi dan diteladani

  21. ANneDeSilva says:

    eclipse hilang dahh…

  22. aries_april says:

    la…
    ilang lak smua ni…

  23. Zaza Muhammad says:

    bagus3x.. agak2 aaa producer ngan director nk suh wak lebey2.. in fact kat hollywood pun pakai stand in. kite kan org timur, leh apa elakkan mende2 gini.. antara nk ngan xnk je

  24. kak long says:

    Salam buat semua. Lari dari tajuk sikit ya. Marilah kita sama-sama berdoa semoga kejadian jambatan runtuh di Kuala Dipang yang mana 22 kanak2 yang berusia 12 tahun terlibat agar mereka semuanya selamat.

  25. kak long says:

    Kuala Dipang dalam daerah kampar, Perak.

  26. abc+ says:

    Eloklah tu Diana ada juga terfikir perasaan suami , untuk akan datang jgn langsung ada adegan berkemban , Malaysia kan negara maju rasanya untuk mendapatkan bekalan kain yang cukup tak ada masalah

  27. jed hijau says:

    baguslah kalau cam tu….

    masih ada ingat gak kat suami tu….walaupun masa sebelum kahwin kita hebat berkemban….dah kawin kenalah kawal sikit bukak2 tu….

    jangan macam Linda Jasmin wife Que Haidar sudah….
    eh..eh..dah bersalin ke dia tu….

  28. paranoid says:

    eeem…semakin berusia,semakin berilmu,perlahan lahan berubah…..

  29. lanToK LeW says:

    bagus laa camtu…de gak pk perasaan suami bila nk buat sesuatu perkara…..moge diana sukses lam karier n hidup…

  30. ZAS says:

    Bagus budak ni… Ala.. kalau wajib jugak watak berkemban kan ramai je artis yang anytime sanggup berkemban.. ala2…pakaian `ruji’ gitew.

  31. piekacu says:

    DIANA RAFAR NI BELAGAK GILER,AKU INGAT DIA OK,AKU PN NAK LA TANGKAP GAMBAR DGN DIA,MUKA NAK TAKNAK JE LAYAN.PASTU AKU BOLEH PLAK TRNMPK MUKA DIA MCM XSUKE.MACAM LA BAGUS SANGAT!MENYESAL AKU TEGUR DIA!

  32. insan says:

    kalu di pandai jaga maruah suami dgn diri die..die xberkemban dan lingkup bertudung..patut kak nara tegur bkn nye respek..