Written by AbangNara | October 31st, 2013

Dalam diam rupa-rupanya Cheryl Samad telah pun bergelar ibu pada 18 Oktober yang lalu. Jutaan tahniah diucapkan kepada Cheryl dan suami atas kelahiran bayi perempuan yang diberi nama Stella. Berita baik ini telah dikongsi oleh Cheryl menerusi akaun Instagramnya semalam.

gambar anak cheryl samad

Keterujaan Cheryl Samad bergelar ibu dapat dilihat menerusi status yang dikongsinya seperti di bawah:-

Meet our little girl, Stella.We’ve been waiting for her for a long time.She finally arrived on Friday the 18th of October. We feel very blessed.

gambar anak cheryl samad

Cheryl Samad telah pun berkahwin dengan Ng Ping Ho pada 30 April 2011. Semoga dengan kehadiran cahaya mata ini akan memeriahkan lagi keluarga mereka. Tahniah diucapkan kepada Cheryl dan suami. Selamat menjalani kehidupan sebagai ayah dan ibu.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

63 responses to (TAHNIAH)Cheryl Samad Selamat Lahirkan Stella

  1. miss mong says:

    tahniah..cheryl ni jenis yg always nmpk muda mcm amy mastura gak

    0
    0
  2. miss s says:

    npe cam org putih.harap maksudnye elok
    tahniah

    0
    0
    • nami says:

      stella maksud dalam bahasa latin ialah star, maksud dalam bahasa sweden juga star..
      macam tuh juga bintang.. maksudnya juga star…

      0
      0
    • lala says:

      ade lg org duduk dlm kepompong..
      nme dlm bhase ape pon asal mkne yg baek ok je..
      x semestinye dlm bhase arab..arab pon ade mkne yg x baek..
      bnyk2 kn dgr soal jwb uai

      0
      0
  3. peminat muzik muzik says:

    second

    0
    0
  4. Shhh says:

    Suka tgk Cheryl ni..tk da gosip bersih dri segala kontroversi..dulu ngatkn ada hubungan dgn Amer dri kumpuluan Ruffedge..tpi syp mcm tu je,,,,tahniah…comel anak u…mix tu..malay + cina….tk kisahlah apa namanya…da maksud ke tak….asalkan menjadi anak yg solehah….

    0
    0
  5. cik mek molek says:

    dah nama mak dia pon cheryl.. apa nak heran…. kosser laaaaaa miss a nie…nama pon nk kecoh. blerghhh

    0
    0
  6. Sirap Limau says:

    comel… muka baby ikut husband….

    0
    0
  7. mak mah says:

    anak comel…hasben pun hansem…amboi3…

    0
    0
  8. zaia says:

    geramnya aku tengok..cooooomeeeellllll la
    Tahniah~

    0
    0
  9. Anonymous says:

    stella..seindah namanya mudah2an seindah budi pekertinya apabila dewasa kelak..inshaa ALLAH.semoga sentiasa di dalam lindungan rahmatNYA..aminnnn..

    0
    0
  10. saya ok jer!! says:

    tahniah. comelnya anak dia :)

    0
    0
  11. Anonymous says:

    comelnya anak dia…ap pn tahniah ye cheryl…cheryl ni ad anak sok mulut dia ni mesti pot pet pot pet sb dia ni kalau cakap bukan main laju…

    0
    0
  12. ain says:

    tahniah..comel anak ko cheryl…

    0
    0
  13. NURCAHAYA says:

    dari pakaian artis, sampai nama pun nak dijadikan isu. sudah2 laa pengkomen2 tegar Malaysia. tengok/baca dgn mata dah cukup. kalau tak puas ati jgn buka website gossip artis. baik buka website ilmiah; keagamaan. Elok lagi perbaiki diri sendiri dulu dari tambah dosa kutuk mengutuk di laman gossip. sendiri lagi terumbang ambing sibuk nak menasihatkan org lain plak. perangai mengalahkan komunis.. jgn jd kejam sudah.

    nama yg maksud nya baik skali pun kalau perangai mmg mcm setan, takde makna nye.

    0
    0
  14. This can be a great publish. I love this subject.This website is loaded with lots of advantage. I discovered many interesting things out of this site. It will help me many away..And so i want some good info for discussing this website

    0
    0
  15. Good post, fine to determine folks taking some sociable obligation.

    0
    0
  16. Anonymous says:

    apa yg korang merepek tu labuuuuuuuuuu??????????????, siap speking meking lagi…

    0
    0
  17. Alhamdullilah tahniah jaga la anak sebaik mungkin amanat dri Allah.

    0
    0
  18. Diri Ini says:

    Apa nama islam suami dia..??

    0
    0
    • dena says:

      kat negara china bersepah muslim tp xde pun name wahab aku rase.. apa yg nara tulis tu lah name die..xkan die ade name baru nara nk tulis name lame plak..

      0
      0
  19. Anonymous says:

    kat negara china pun ada yg beragama islam, nama diorang pun tetap nama cina. yang penting agama dan amalan nya.

    0
    0
  20. Anonymous says:

    Dah mcm brand arak – Stella Artois – carik la nama islam. B’lambak nama islam, apasal nak juga nama nie.

    0
    0
    • siang malam says:

      nampak sgt ko minum.. tu yg ko tau jenama arak tu..

      kantoiii! :P

      0
      0
    • siang malam says:

      nampak sgt ko minum..

      sbb tu ko tau jename arak tu!

      kantoiii! :P

      0
      0
      • Anonymous says:

        jgn memfitnah.. kt kena tau benda2 mcm2 ni. mustahil ko x pernah tengok botol arak. dulu aku pernah kerja bhgn stok,jd aku tau lah.

        0
        0
    • ddd says:

      abes kalau esok2 company arak letak name melayu mcm ‘siti’ ko nak kerah sumer org yg name siti ni pegi tukar name ke?

      dont say ‘tak kan’ sbb semua tu belum berlaku lg.. name2 yg mmbawa maksud baik bkn dtg dr bahasa arab saje..

      0
      0
  21. Wonderful stuff, was a handy info thx!

    0
    0
  22. you know essentially i got on this blog page by an accident,failed to mean to search that.but still this post had been a good read though surely agruable one.

    0
    0
  23. some really high-quality articles on this webpage , saved to social bookmarking .

    0
    0
  24. Anonymous says:

    cheryl ni mixed jgak kan?kahwin plak dgn chinese.tp tkde pn nk ber baby shower bagai. tk mcm ertis2 lain.ke aku yg ketinggalan zaman tktau psl baby shower dia?
    anyway tahniah cheryl

    0
    0
    • Shhh says:

      mgkin da kot..tpi tk update mcm setengah artis tu…itukan lbh baik…buat pa nk menunjuk sgt..mcm artis tu jer da anak…

      0
      0
  25. button badge says:

    Click on my home page there will be surprises. you can write such a good article is really bad. You see, our product brings fashion

    0
    0
  26. Lynn Usj says:

    Alhamdulillah Tahniah Buat Seluruh Ahli Keluarga Cheryl Samad..May allah bless U and family

    0
    0
  27. mary says:

    Husband cheryl nampak sweet, sure penyayang orangnya….i suka cheryl..

    0
    0
  28. Anonymous says:

    Cheryl ni aku musykil dia ni Islam ke tak…hmmmm

    0
    0
  29. nurul says:

    Sorry to say sy pun agk2 musykil haha, sbb slalu tgk dia mengacara x pnah bg salam,mklum le skrg kn rmai org melayu agamenye kristian,tp bile tgk pic dia n suami pkai mcm bernikah,kemusykiln sy trjawb,maafkn sy cheryl :-)

    0
    0
  30. baby face says:

    nak jawap matematik nara jap. ehhh..! sama hari & bln ngan sy la..

    0
    0
  31. Hehe…I bru tau Cheryl ni dh kwin…sweet n happy go lucky jer hubby dier…baby pun comel…tahniah sesangat…

    0
    0
  32. ubi tello says:

    bos aku ltk nm server kt ofis stella..bru ak tau mknanya bintang

    0
    0
  33. Shalina says:

    Isn’t Stella a Christian name? Btw, cute baby

    0
    0
  34. Salmah says:

    0
    0