Written by Bella | November 30th, 2015

Tahniah kami ucapkan kepada Black Hanifah yang bakal menimang cahaya mata kedua tidak lama lagi selepas isterinya Cira Khairy sah hamil.

Berita itu dikongsikan oleh Black sendiri di akaun Instagram miliknya dimana beliau menunjukkan gambar alat uji kehamilan dengan tanda positif. Malah, isterinya itu turut melakukan ujian tersebut sebanyak dua kali untuk mengesahkan beliau benar-benar mengandung.

Ramai peminat yang mengucapkan tahniah kepada Black dan berdoa agar isteri beliau serta kandungannya berada dalam keadaan sihat.

Nampaknya tidak lama lagi keluarga Black akan lebih meriah dengan kehadiran cahaya mata kedua. Tahniah sekali lagi daripada kami.

Sumber Berita : Instagram Black Hanifah

35 responses to (TAHNIAH) Black Hanifah Bakal Timang Cahaya Mata Kedua

  1. Pekerja Gomen says:

    Mcm baru je lagi wife ko beranak Black..
    Anyway congrats

    0
    0
  2. Kah says:

    Haa ni mesti sebab wife dia guna zofea beauty secret ni. Kahkahkah

    0
    0
  3. yucks says:

    cuci la kuku tu dulu sblum amik gambo bro.
    pengotor.

    0
    0
  4. LINDA EVANGELISTAHHH says:

    yuxx. air kencing pun nak tunjuk kat orang.

    0
    0
    • Honey says:

      Manusia ni nak tahu hati dia busuk ke x kite kena tgk mana yg dia nampak dulu.
      Kalau yg baik..baik la hatinya
      Klu yg buruk.. buruk jgk perangainya.
      Klu org hati xkotor mesti dia alhamdullilah btambah ank black.
      Tp klu klu ati busuk terus npk bnda yg busuk mcm air kencing yg awk npk tu.
      Bukan dia tunjuk proses dia celop upt test dlm air kncing dia. Bersihkn hati. Nti npk yg baik baik doa yg baik2 dpt pun inshaallah yg baik2.

      0
      0
      • Anonymous says:

        Masalahnya semua orang tau cemana proses nak buat ujian tu. Tu yang rasa macam geli. Ibarat manusia yang bergambar dalam tandas la. Tak tunjuk pun gambar diorang buat no.1 or no.2 dalam tu tapi semua orang tau apa yang berlaku dalam tandas and ianya menggelikan. Pandangan aku je. Peace!

        0
        0
      • Pekerja Gomen says:

        Betul Honey…
        Bab ni aku setuju…
        Dan satu lagi yg aku belajar…
        Manusia yg suka memperbesar2kan benda yg kecil dan remeh…
        Adalah manusia yang paling susah nak maju dalam hidup dia..

        0
        0
      • Anonymous says:

        Takpe, fikiran aku yang mengatakan tandas & benda yang dah kena air kencing itu kotor ialah fikiran yang betul. Everyone’s entitles to their opinion. At least now aku tau fikiran aku bersih. Hahaha! Peace to Peah!

        0
        0
  5. cma says:

    kuku hitam…

    0
    0
  6. EUWWWWW says:

    motif ko tunjuk satu donia ke ko blh mengandong??? pls lah sila cuci kuku dulu.. bluwerkkkk

    0
    0
  7. PA KU DULI says:

    XDE KEJE LAIN…MEROJEK JE KEJE KO…GATAL…YUCKKSS

    0
    0
  8. Tizrah says:

    Manusia ni kalau dah takde benda nak dikutuk, pasal kuku pun boleh jadi isu besar. Itu tak kena ini tak kena. Kerja nak cari buruk org lain. Ada manusia yang perfect ke dalam dunia ni? Kau tu sempurna sgt eh…

    0
    0
    • Anonymous says:

      nk tau org tu pembersih ke tak, tgk pd kuku nya….itu y membezakan antara org islam dn org bkn islam….lgpun….kebersihan tu kan sebahagian dr iman…bkn setakat pkai bj bersih je tp diri kt pun kene bersih jgk….pertama kali org tgk kt nk tau kt ni pembersih ke x adalah KUKU….simple kannn…..mmg semua org x sempurna tp klu dh tanggapan y pertama org terhadap kt buruk,mmg buruk laaa jdnye….sbb tu islam amat menitik beratkan soal KEBERSIHAN diri…

      0
      0