Written by AbangNara | August 24th, 2012

Bulan Syawal ini ternyata membawa banyak berita gembira kepada pasangan pengantin yang bernikah tahun ini. Selepas Irma Hasmie, Azza Elite mengesahkan dirinya telah pun hamil 3 minggu. Berita gembira ini telah dikongsi oleh Azza menerusi Twitternya.

azza elite hamil

Jutaan tahniah kepada Azza Elite dan suaminya atas berita gembira ini. Jangan buat kerja berat-berat sangat. Jaga kandungan baik-baik terutamanya di trimester pertama. Kepada peminat Azza, anda boleh ucapkan tahniah kepadanya menerusi Twitter Azza Elite.

P.S: Big Bang versi Aidilfitri. Pecah usus Abang Nara dibuatnya.

43 responses to (TAHNIAH)Azza Elite Kini Hamil 3 Minggu

  1. Sa[e 1st? says:

    Wei, sape 1st nie..?

    0

    0
  2. ieyah jazuli says:

    alahamdulillah…………….tahniah2…….berkat kesabaran…

    0

    0
  3. Annafia says:

    Tahniah kat azza dan suami.

    0

    0
  4. Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

    Pes hahahahahahahahahahaha pes hahahahahahahahaiiii !!!!!

    0

    0
  5. rose cdah says:

    alhamdulillah

    0

    0
  6. Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

    eh bang nara tadi minah jambu pes ! ni pesal tk pes ! ada orang lain yg lebih pes dari minah jambu…..

    0

    0
  7. ya....ya.....yalah...... says:

    Oh yake…baguslah macam tu..syukurlahkan dan tahniahlah juga….semoga semua dalam keadaan baik2 saja ya…

    0

    0
  8. siti nurhali says:

    tahniah

    0

    0
  9. rr says:

    test

    0

    0
  10. […] Bulan Syawal ini ternyata membawa banyak berita gembira kepada pasangan pengantin yang bernikah tahun ini. Selepas Irma Hasmie, Azza Elite mengesahkan dirinya telah pun hamil 3 minggu. Berita gembira ini telah dikongsi oleh Azza menerusi Twitternya. Jutaan tahniah kepada Azza … Continue reading → […]

    0

    0
  11. tukang telek says:

    hebatnya. pregnant 3minggu dh boleh detect. ermmm… pakai test ape tu? apepon tahniah.

    0

    0
  12. MinatNeelofa says:

    Kebanyakkan orang yang komen kat sini, nampak dengki dan irihati dengan artis wanita cantik, sebab badan mereka tinggi dan langsing. Itulah, korang tak jaga badan, melantak macam nak giler, seluar orang saiz 27, korang saiz 40, Nak buat baju kurung orang beli kain 3 meter, korang yang mengata tu beli kain sampai 8 meter. Sudah–sudahlah mengata orang. Pergi kuruskan badan, besarkan tetek. Belajar hias diri, hias sahsiah diri sendiri sebelum mengata orang. Kawal sikit cara pemakanan tu. Muka masing masing dah bulat macam pinggan aku tengok. Ala ala bigmac/GCB/Super Whooper pun ada. sedarlah sikit. jangan asyik nak dengki kat orang je. Korang mengata sesiapa artis ke, habis pahala korang semua sedekah kat depa tu. Aku tak nak kata lebih lebih, aku minat Neelofa je…

    80 dari 100 wanita remaja dan muda di Malaysia mengidap obesity. Melantak macam tak henggat itulah pasal. Mulut tak jaga, makan tak hengat, mengata orang pun tak hengat…pergi kuruskan badan la weyyy!!!

    0

    0
  13. xyz says:

    Pengomen sesat? Cerita lofa dan obesiti di entri lain kot. Tetiba emo pula dia.

    0

    0
    • miss dior says:

      Aku rasa si minat neelopak ni lah yg gemok gedempol..komen diri sendiri kot, dah gemok dengki tgk org kurus lawa dah dia tu tak mampu nak gi london weight management pastu meroyan sawan kat blog nara nih !! Syohh syohhhh !!

      0

      0
  14. saja says:

    dlm ramai2 artis y kawin..aku cuma nk dgr bila lisa nk pregnant..nk tengok menjadi x power si yuseri tu..apa pn tahniah azza..pas ni mesti si scha..kalau lisa x mgkn kot..atau pas ni watie..

    0

    0
  15. ein says:

    thniah azza..syukur akhirnye..so btol ke desas desus dlu yg ex hubby die (ex hubby camelia jagk) mmg x bley bg anak? wallahualam..

    0

    0
    • Anonymous says:

      itu kerja Tuhan. Qada’ dan Qadar…. Bukan sebab siapa teror, or sapa yang tak boleh bagi anak. sila komen guna akal, bukan ikut desas desus.
      Kesian kat kau!!!!

      0

      0
  16. Mila says:

    Baby ramadan…hehe

    0

    0
  17. tukang te says:

    kpd Minatneelofa, yg ckp Tukang telek tu bodoh.. ko tau tak, mane ade org pregnant 3minggu. minimum is 4weeks. pregnancy dikira dari tarikh 1st day of period. bkn dari tarikh miss period. itula ckp org bodoh sgt. pregnancy test tu dibuat bila org dh start missed period. contohnye kalu si azza tu buat urine pregnamcy test tu lepas 3weeks dari tarikh die missed period, maksudnye usia kandungan die adalah 7minggu. bkn 3minggu. fikir dulu sebelum ckp org bodoh. sekian.

    0

    0
  18. tukang telek says:

    kpd MinatNeelofa yg ckp Tukang telek bodoh. utk pengetahuan ko, mane ade org pregnant 3minggu. minimum is 4weeks. usia kandungan dikira dari tarikh 1st day of menses/period, bkn dari tarikh missed period. itula ckp org tk sekolah
    lagi. urine pregnancy test tu org buat bile dh missed period. contohnye kalu si azza tu buat test bile dh 3minggu die missed period, maksudnya usia kandungan die 7minggu, bkn 3minggu.

    0

    0
    • apa2 aje.. says:

      suka hati dia ler dia nak nak tulis 3 minggu ke 7 monggu ker..dia yang ngandung..susah hati beno kamu nie..

      0

      0
  19. hany says:

    tahniah azza..cuma sy ada kekeliruan kat sini..sblm raya,baru jgk sy ada btembung dgn aza & husband kat the curve,waktu nmpk perut dia mcm dh besar..dia pki bju kelabu & lengging hitam xsilap..tertanya2 jgk sb igt mmg dia dh mengandung byk bulan..tp tiba2 update kat sini bru 3 mggu..harap sy yg salah pandang..

    0

    0
  20. Chantek says:

    bagus ke Clear Blue ni? Fasha Sandha pun pakai ni jugak kan..

    kandungan seminggu boleh detect tak?

    seronoknya bila preegy lagi.. mudah2an..

    0

    0
  21. Amier says:

    Macamana tak pregnant, projek raksaksa..dilakukan besar-besaran.
    apa pun tak apa kan DAH SAH…nak tertungging ka..nak terbalik..ikut sukalah asalkan jangan belakang pusing.

    0

    0