Written by AbangNara | April 9th, 2010

puteri lily aziz m osman

Tuah ayam nampak di kaki, tuah Aziz M Osman dapat bini muda!!! Muda bukan sebarang muda, muda lagi daripada anak sendiri. Umur bakal isteri Aziz M Osman yang dikenali sebagai Puteri Lily ini ialah 21 tahun, manakala umur anak perempuan Aziz M Osman ialah 21 tahun. Memang super power abang Aziz nie. Respek kami.

Mereka berdua bakal bertunang pada 18 April ini. Perkahwinan Aziz M Osman dengan Puteri Lily adalah perkahwinan kali keempat untuk abang Aziz. Harap-harap yang masjid kali ini kekal sehingga ke akhir hayat.

Tahniah buat Abang Aziz M Osman. Kami cadangkan Abang Aziz M Osman terbitkan satu buku untuk teknik-teknik mengorat awek muda. Confirm laku macam goreng pisang panas.

62 responses to (TAHNIAH)Aziz M Osman Bakal Berkahwin Dengan Puteri Lily

  1. minahkumari says:

    wah….!!!!hebat jugak dia ni asyik dapat
    barang baru aje….mesti banyak ilmu ni…..

  2. lolcats says:

    nak jaga bini muda lagi payah dari nak jaga anak dara. tp tahniah le jugak jodoh masih ada…

  3. botol kicap says:

    cunnyer…

  4. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    muda nya..
    aziz ni mmg ska cr yg muda ek?

  5. minahkumari says:

    cari yg tua wat per…
    x de class gitu……

  6. hannyzanina says:

    plak dah…. dpt yg muda lak tu…. hebat2…

  7. sharinginfoz says:

    tahniah semoga semuanya berjalan lancar….

    Top Site Di Malaysia

  8. kasim selamat says:

    ayooyoo manyak muda..bagui ar..

  9. dayak motiwala says:

    bos balik india..yeah2

  10. ctzen says:

    fuyyoooo
    terel aa dia
    apa ayat power dia ek

  11. SIOT says:

    TAHNIAH LA DPT PUCUK MUDA

  12. princessbutterfly says:

    tahniahlah. hrp2 perkahwinan yg ke-4 ni kekal hingga ke akhir hayat.. xde cerai2.. dapat awek muda tu..

  13. rose says:

    he..he hebat ko abang aziz =, asyik dapat yang muda jak…harap-harap kekal lah sampai akhir hayat …jgn plak pas ni menyusul yang ke-5 plak..apa-apa pun tahniah….

  14. ct says:

    ai kali ni xnak pilih yg bole bimbing dia ke?! dlu smpai ambil berkat pertemuan msa umrah! tu la artis..

  15. lily suria says:

    baru2 bercinta mmg la best terasa pijak atas awan ..tapi bila da lama2 jadi lain , dia 21 ..very la muda very mentah n sgt2 berisiko becoz .dia blh tukar fikiran at anytime di tgh2 perkahwinan .end the end arios abang ajis !!! anyway let them be happy n semoga berkekalan……end.

  16. osama dabo says:

    die ni keje kawen cerai kawen cerai je la

  17. ViZard8 says:

    fulamakatak, style la. turun ilmu sket..huhu

  18. eyriqazz says:

    Bang Nara bila lagi?Bila nak masuk meminang Lisa Surihani..Saya jadi pengapit ye bang..hik3…naK JUGA tumpang glamour..

  19. Miss_hujan says:

    Dpt la merase brg muda..Hok3x ..

  20. join me on says:

    HEY THIS PICT IS AMAZING..!

  21. syasya says:

    aku tak heran klu artis nak kawin… sbb tu dah kira permainan bagi mereka… kawin, cerai.. jgn jd cam dulu dah…

  22. muat turuNaik says:

    x payah banyak teknik…teknik poket penuh udah lerr..

  23. abc+ says:

    duda kawin dara tak salah…dah jodoh mereka , doakan yg terbaik supaya apa yg dirancang menjadi kenyataan..

  24. ViZard8 says:

    tipikal thinking of malaysian people. duda janda msti jd cemuhan. diorg pon manusia gak, kasi la diorg can nak mengecapi bahagia. uhuk3, peace

  25. Nurul says:

    semoga bahagia!!~ tahniah.

  26. ixora says:

    nak kate lily ni nak kikis duit xjgk..xsilap aku die pon kaye..aku pernah lepak jgk dgn die ni..suke naik kuda kat bukit kiara tu dulu..ermm ni laa org ckp cinta itu buta..kite doa yg terbaik je laa untk dorg..

    • aku says:

      x mcm 21 jer.. nmpk matured.. mcm seusia abg aziz gak.. hahahaha…hopefully deme ni bahagia la yea.. bkn per nk kata serasi x blh gak.. lau serasi xkn adanya cerai.. so doaknlah yg tbaik..

  27. kapamilya says:

    nenek aq ckp aziz ni penah lumpuh mase remaja dulu. Tak sangka skang dah pasang manyak mini

  28. intan says:

    aziz kata she’s so matang for her age..that’s why terpikat..hmmm..i dun blame him or her..bila hati tgh berbunga pasti semua indah belaka..bila sudah kawin, selulit dan strecth mark sudah ada nnt…kentut sudah mula ada bau/bunyi…kita tanya diorang balik kay…:D..semoga aziz boleh membimbing isterinya betul2 kali ini..jgn cepat putus asa sbb lily ni org muda..darah tgh panas kalu kena tegur…wallahualam.

  29. cik karma says:

    harap bahagia lah korang.. akak tak dengki apa poonnn…

  30. roti beku says:

    Senang dapat senang pulak hilangnya. Apa ceta dng ustazah tu ek.. Tinggal macam tu je… Kesian tul.. Tu namanya habis madu sepah dibuang.

  31. Piston Pecah says:

    akhirnya…jadi jugak ye..

  32. pari says:

    Amboi2..ini la yg dikatakan tua2 keladi..makin tua makin menjadi lak yer..apa2 pun smoga kekal hingga ke liang lahad..wah..over pulak..

  33. hmmm says:

    ni mesti nak test power yg ketat kot…
    asyik tukar jer…….

  34. DolceNCabbana says:

    kalo la ketat…hehehee..lumrah idup…owg berpengalaman nie ayat kalo ckp..soft spoken beb…i admin it…memahami..tp tnggu je la da kawen nti…nmpk pekong spe dulu..hehee…bias la ya allah idup aku…amin…

  35. Lalu says:

    cun giler awek dia..huih

  36. bella says:

    blum dpt mmg la..bila dh kawen..akan keluarla semua belang2…

  37. syasya says:

    Harap2 kekal… jgn nanti lepas kawin suruh pakai tudung.. bila dah cerai.. bukak tudung… lepas tu.. kawin pakai balik… macam bekas wife dia tu…

  38. Mamamila says:

    kenapa la perangai aziz ni x mcm bapak dia kan… setia pd yg satu… nmpk mcm dia seronok je kawin cerai ni.. hrp2 yg ni kekal smpi akhir hayt

  39. Maam says:

    dirty old man. bini sama umur degn anak.

  40. manjalara says:

    kawin 2 tahun, bini lari pulak……….baru kenal terlalu awal la diaorg ambil keputusan nak kawin

  41. megahertz says:

    tahniah… semoga p’khwinan k-4 ni, kekal hingga hujung nyawa. amin3X…

  42. MINI says:

    tahniah pada aziz m.osman.aku rasa dia ni ok je.yang x ok adala ex bini2 dia tu.vee lpas cerai trus bkak tdung n sexy lak tu.n 2nd wife tu harap je ustazah.tp sbnrnya pnipu.dia msh dalam edah masa kawen dgn aziz dl.n dia penah berkahwin.bkn aziz yg x setia n bkn salah aziz.hopefully jodoh dia yang ni kekal.insyallah..

  43. bulu_kucing says:

    memang tua2 tak sedar diri, sdh tua makin menjadi…antah2 dier yg buat hal supaya dpt kawin baru, haha…

  44. poyo says:

    lah..bikin gempak suit!!
    rupa-rupanye laku gak owang tua nie!!
    xtaw ahh…pempuan muda skang nie buta k pe!!
    nie mesti dasar gila duitan…
    ermm pe2 pun dah expired la lily..
    baik hang bunuh je die …dapat gak harta kat mu!!
    nanti jgn lupa share ngan kite pulak!!

  45. hehehe abg nara oit…

    citer pasal maizawati ngn akill hayy pe citer erk…nk gaklh tahu perkembangan diorg…

  46. bikin panas says:

    apa jadi dengan bini no 3?x patut betul abg aziz wat cam tu kat no 3.sabda Nabi SAW sbaik2 manusia bila btambah umurnya bertambah pula amalannya.klu salah tolong betulkan.bkn btambahnya bini.apa2 pun pikirlah sendiri…

  47. hurm camne terpikat kat si abg ajis ni?? huhuhu
    kalau den la…takpo la tima kaseeeyyy aje la….hahaha

  48. red_warriors says:

    duit die yg power kot….

  49. hoho says:

    tahniah kat abg aziz..

  50. zkry says:

    yess lily seorg yg sgt matang..i kenal dgn ex bf die..pernah jgk lepak dgn die..pandai bawak diri..very good girl..nak kate lily ni nak duit tak jugak sebab ex bf die ni kaye gile kott…tp die yg tinggalkan mamat tu..famly lilypon memang kaya2!!.die niepon ade busniess sendiri..humm ni laa namenye jodohh..soo kite daripada buat dosa nak ckp bukan2.. kite xdapat apepun..baik kite buat pahala doakan je laa yang terbaik untk dorg ni..to aziz bimbing laa lily ni baik2 die mcm mudah di bentuk..!