Written by Bella | March 17th, 2016

Tahniah diucapkan buat Atu Zero kerana bakal bergelar bapa tidak lama lagi apabila isterinya Shafeeqa Johari sah hamil anak mereka yang pertama.

Berita gembira itu dikongsikan sendiri oleh Atu menerusi akaun Instagram miliknya dimana beliau memuat naik foto alat ujian kehamilan yang menunjukkan isterinya itu sedang berbadan dua.

Salam semua. Alhamdulilah..Tadi biniku hantar gambar katanya sudah berisi. Doakan yang baik-baik ya,tujuan saya bukan nak ribut-ribut.

Minta maaf ya semua , saya mahu berkongsi sahaja  kalau salah maafkan.Tidak lama lagi jadi bapa sudah saya.

Bernikah pada 8 Februari lepas, nampaknya rezeki Atu dan Shfeeqa untuk menimang cahaya mata agak awal bukan? Hehe..semoga  ibu dan kandungan sentiasa berada dalam keadaan sihat.

Sumber Berita : Instagram Atu Zero

13 responses to (TAHNIAH) Atu Zero Bakal Bergelar Bapa

  1. Pekerja Gomen says:

    Atu excited nak jadi ayah…
    Takpe.. paham.. kadang2 termiss juga pesan org tua2..

    Moga kandungan isteri berada dalam keadaan sihat dan baik2 aje..
    :)
    Tahniah Atu dan Feeqa

    0

    0
    • Anonymous says:

      alhamdulillah..bunting pelamin neh..
      biarlah..xde halangan pun sebenarnya.
      awal ke lambat ke nak announce..rezeki ditangan Allah.klu bukan rezeki, mknan masuk dalam mulut pn boleh keluar balik.
      lagi pon dia bkn menunjuk2 atau bangga tak bertempat macam org2 kat bawah neh komen..mesti dengkin dan xkawen lagi..

      0

      0
  2. aku says:

    fuhhh..bunting pelamin..tahniah!!

    0

    0
    • boikot mcd. says:

      Atu ni orangnya sangat2 la bagus. respect orang sekeliling,
      beza dengan abang2 nya. mungkin mereka segan.

      0

      0
  3. cikyah says:

    nk announce tu blh je..tp x yah la upload pregnant test tu. ish2..geli. kihkih

    0

    0
    • ms.bruneian says:

      macam awak cakap bleh dia announce tapi kita hendaklah faham sudah terlalu excited sangat tak payah lah pertingkaikan. belum merasa belum tahu itulah jadinya.

      0

      0
    • aku says:

      ape yg gelinya?? aku x nampak plak ade air kencing kuning2 kat situ…jakun la kau ni

      0

      0
    • Anonymous says:

      sebwlum ninpon ramai dah artis upload gambar prgnt test tu.. x geli pun.. engko mesti belum kawin kan.. dengki la tu..

      0

      0
  4. Anonymous says:

    “Bernikah pada 8 Februari lepas, nampaknya rezeki Atu dan Shfeeqa untuk menimang cahaya mata agak awal bukan? Hehe..semoga ibu dan kandungan sentiasa berada dalam keadaan sihat.”
    hahaha..bella punya ayat saja nak cari kontorversi dan menjemput pembacaw utk berfikir yang negatif

    0

    0
    • Anonymous says:

      Memang ah.BN ni ptut tukar jdi BA= batu api

      0

      0
    • Anonymous says:

      saja ja nak suruh orang mengumpat. xpaham aku dgn bn ni.

      0

      0
    • mommmmmmmyyyyy monster says:

      TO BELLA…henti2lah kira usia mengandung nie…hr tuh lana nordin…skrg atu plak?
      Nti esok lusa org kira usia mengandung awk plak….masa tuh org pun buat spesukalsi pasal ank tuh…masa tuh kami cuma ckp pdn muka jerrrr….what goes around comes around. please remember that

      0

      0
  5. Anonymous says:

    Alhamdulillah tahniah Atu. Murah rezeki dikurniakan zuriat awal, bunting pelamin. kita faham excitement tu,upload pregnancy test..benda biasa. Xdelah nak geli2..bkn nampak air kencing pun situo

    0

    0