Written by Bella | June 23rd, 2016

Tahniah kami ucapkan kepada pasangan Nas-T dan Atita Haris kerana bakal menimang cahaya mata pertama mereka tidak lama lagi.

Berita kehamilan itu disampaikan oleh Nas-T melalui satu video yanng menunjukkan sesi  “ultrasound” yang dijalankan ke atas wanita hamil dan disertakan dengan hashtag #3months6days. Walaubagaimanapun, video tersebut yang dimuat naik di Instagram telah dipadam oleh Nas-T.

Namun, Atita juga menerusi akaun Instagramnya ada memuat naik sebuah foto memberitahu beliau sedang hamil.

Wah, seronoklah Opie lepas ini kerana beliau bakal dapat adik bukan? Dah ada teman..Hehe..Sekali lagi tahniah kami kepada Nas-T dan Atita semoga  ibu dan bayi didalam kandungan sihat sentiasa.

16 responses to (TAHNIAH) Atita Haris Kini Sedang Hamil 3 Bulan

  1. nok gebuzzz says:

    suke tgk si opie…comel!
    tahniah..

    0

    0
  2. kak mon says:

    tahniah…janda kalau dapat kawen lg ngan lelaki bujang mmg nak over sikit show off nyer.. tak percaya tengok che ta n erra fazira kalau kawen lagi..ehemmm…hihi

    0

    0
  3. aku tetap aku says:

    apa khabar fynn jamal??

    0

    0
  4. Mma8 says:

    Fynn banyak2 bersabar ya…

    0

    0
  5. niaramadhani says:

    Fynn ada masalah dgn tita ke u olss

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Tahniah. Tuhan dah bagi elok dah bahagian masing2. Tak perlu la kita jadi batu api. Rezeki Tuhan tu luas.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Cantik atita ni hek…tpi nas-t x ensem..ank dia org nti klau ikut muka atita…memg lawa…klau ikut muka nas-t ke laut..

    0

    0
    • kendall jenner says:

      tak baik ckp mcm tu..tp btul jgk wkwkwkw

      0

      0
    • Anonymous says:

      Haih kau Tuhan ke boleh tau muka anak diorang cemana? Aku tak cantik, husband aku pun tak berapa handsome. Tapi alhamdulillah anak comel bersih je muka. Aptb.

      0

      0
  8. Anonymous says:

    Nas T ni kekira untung sangat.. Kawin Atita ni.
    Tutur kata dia kalau ko bercakap gan dia mcm tak teratur gitu.. Ntah la apa yg spesel sangat ..mungkin inlah da Jodoh hodoh

    0

    0
    • Bunga says:

      Sesuai la.. atita pun muka melayu biasa je. Nas t pun muka melayu.. ppuan ni kuat mekap.. kalau x mekap rasa muka rakyat marhaen je..

      0

      0