Written by AbangNara | September 22nd, 2010

gambar anak bcl dan ashraf sinclair

Jutaan tahniah kepada Ashraf Sinclair dan Bunga Citra Lestari atas kelahiran anak lelaki mereka. Buat masa ini masih tiada gambar anak BCL dan Ashraf Sinclair yang dapat kami jumpai. Namanya pun masih belum diketahui lagi. Kalau ada nanti kami akan updatekan.

Khabarnya kelahiran anak Ashraf dan BCL adalah secara pembedahan. Yang penting kedua-duanya selamat. Tahniah sekali lagi daripada kami atas kelahiran ini.

44 responses to (TAHNIAH)Anak Lelaki BCL dan Ashraf Sinclair Selamat Dilahirkan

  1. […] Panas, (TAHNIAH)Anak Lelaki BCL dan Ashraf Sinclair Selamat Dilahirkan Submitted by selebriti on September 22, 2010 […]

    0
    0
  2. anak jantan la tu . rupa sapa ye , harap harap bukan rupa aku . ha ha ha

    0
    0
  3. mamamia says:

    tahniah. harap didiklah anak anda dengan ilmu agama agar selamat dunia dan akhirat..

    0
    0
  4. Shasha says:

    congratsssssssss =)

    0
    0
  5. GFFabregas says:

    Congrats.. Walaupun aku tak brape suke ngan BCL+Ashraf ney..
    Harap2 ngan kehadiran baby boy tu, kekal la yekkk relationship diorang

    0
    0
  6. pascual says:

    anak dia mcm rupa ARIEL PETERPORN…

    0
    0
  7. MisS PocO says:

    Tahniah…

    Semoga anak tu mendapat didikan agama yg
    secukupnya dari kedua ibu bapanya…amin…

    0
    0
  8. amirah says:

    tahniah..dah ada sepupu dah anak aishah sinclair

    0
    0
  9. SWEET says:

    Taniah
    Bayi ibarat kain putih
    Hanya Ibu Bapa
    Yg akan mencorakkan warna kehidupan
    Semoga Bahagia
    dgn kehadiran org baru
    dlm hidup

    0
    0
  10. aries_april says:

    congratz…tp smlm bru bang nara kata 8 bln..
    ari ni dh brsalin…
    cam na leh jd cam tu?
    ada kmplksi ke?

    0
    0
  11. amoi sarawak says:

    mesti cutenya lah…..macam mak, bapa dia….heee….

    0
    0
  12. BELACAN HANGUS says:

    nape BCL tak nak beranak secara normal
    tu pasti lebih sayang kat Tuttttttttttttttttt………
    takut longar………

    0
    0
    • MisS PocO says:

      dah dia xleh branak secara normal…ishh333…

      0
      0
      • Kamilah says:

        apa punya sengkek la pemikiran Belacan Hangus ni.

        tak semestinya tak beranak normal tu sbb dia yg taknak.

        maybe baby tu besar, maybe dah cuba secara normal tp takleh jgk, so terpaksa la bedah.

        cuba la berfikiran positif..komen engkau mcm org berfikiran rendah.

        0
        0
    • nobody says:

      mana boleh suka2 pilih nk beranak cara normal ke caesar…tu suma doktor la yg tentukan…

      ramai org prefer normal, sb caesar lagi sakit pas bersalin berbanding normal yg sakit sebelum bersalin, tp pas bersalin tak sesakit caesar..

      0
      0
      • nobody says:

        lg pun benda tuuuuuttttt tu, akan normal balik pas abis pantang dengan penjagaan rapi..

        aku rasa ko kene wat research dulu la sblum komen wahai incik belacan hangus..

        0
        0
    • mia says:

      haha tahnye mane boleh pilih2, lawak la ko ni belacan hangus,

      0
      0
      • Bom aTOM says:

        Kalau kat private hospital boleh. Dipanggli elective cesarean. Selalunya org akan buat kalau nak pilih tarikh. Cth 10.10.10

        0
        0
        • Amay Hamidi says:

          Lepas ni Belacan Hangus senyap dan komen kat tempat lain pula..Tuan Belacan Hangus, buat research dulu sebelum berkata2..Berkata benarlah atau pun diamkan lidah sahaja…

          0
          0
        • BELACAN HANGUS says:

          Tuan AMAY HAMIDI yg berhormat
          takda makna nya aku nak berangkat
          well aku saja nak tanya
          tak tahu pulak kau terasa
          bukan aku nak mengutuk
          kekadang ada juga artis yg otak suntuk
          kunun2 tak dapat buat normal
          kalau benar bagai dikata
          aku nak buat apa
          baguslah untuk dia…
          buat apa kau nak temper…

          0
          0
        • jeng2 says:

          btol bom atom..biasanya kat private kandungan umur 37 minggu je,kt dah le nak lahirkan bila2..ikut tarikh pilihan..private xdanya tggu lama2..dia kata baby smemagnya dah matang,dah ble kuar..

          0
          0
        • BELACAN HANGUS says:

          baca soalan sebelum menjawap
          soalan belacan berbunyi “nape?……
          benarlah bagai dikata bertanya
          malu bertanya sendiri tak tahu…

          0
          0
    • ada aku kesah.. says:

      ye la nanti dh longgar si ashraf cari ppuan lain lak..nk bagi ketat je tu…

      0
      0
      • Mac2010 says:

        OMG… Encik Belacan Hangus ada penyakit busuk hati serta buruk sangka yang sukar dirawat. Encik Amay tolong jangan layan, takut penyakit tu berjangkit pulak. Buktinya ada aku kesah pun dah terjangkit sama. Lariiiiiiiiiiiiiiiii!

        0
        0
        • Imiginasi says:

          Apo namo belacan lak? Memang mulut busuk bau belacan, dio ajo yang botul..Orang lain semuo salah..Pobondo eh..

          0
          0
  13. johnny depp says:

    aku tertanya-tanya.. anak dia kira org malaysia atau indonesia?… abg nara ada maklumat tak? sekarang ni kan tengah heboh sweeping malaysia.. semoga mereka sekeluarga selamat..

    0
    0
    • MisS PocO says:

      biasanya ditakdirkan bercerai (sape2la kat manusia lam dunia ni)…anak tu akan berpihak kat ibu, ikut ibu dia (kebanyakkannya)…

      0
      0
  14. ada aku kesah.. says:

    comel la ank diorg ni putih melepak..klu nk tgk anak diorg pi kt mzone..anak malandon

    0
    0
  15. ada aku kesah.. says:

    bukan mzone la…kt zonartis.com..hehehe tersalah type lak

    0
    0
  16. thanya says:

    Tahniah je la…nk kate pe lgi wakakaka

    0
    0
  17. Reena says:

    Hopefully anak dia malaysian citizen. Anything happen, Malaysia is still the best compared to indon.

    0
    0
    • Deasy says:

      C’mon….they are in love and happy…so why are you banging on about indonesia & comparing between malaysia & indonesia???. that’s not right………!!!!!!!!

      0
      0
  18. pepatung says:

    APA YANG PENTING SANGAT CERITA INDON NI…DORANG PUN ASYIK NAK GANYANG MESIA…… PIGI LAR INDON MABOK!

    0
    0
    • Bom aTOM says:

      Betul tu
      Diaorang sebelah mata pun tak pandang artis & hasil seni kita.
      Nanti kita yang nampak terdamba-damba.

      0
      0
  19. moumo says:

    apehal korang nak gado sal beranak secara ape neh.Xpaham aku.Bio p la kat dorang. Kita yang melihat ne wish congrat ko both of them sudah.
    Haiya!!

    0
    0
  20. Yanie says:

    msti excited dpt 1st baby..congrats!!

    0
    0
  21. Erin says:

    Congratulations
    Sure look ‘hot’ like u both..
    I’m so happy for you both

    0
    0