Written by Bella | July 10th, 2017

Masih tidak terlambat untuk kami mengucapkan tahniah kepada penyanyi Aliff Aziz yang sudah menimang cahaya mata sulungnya pada hari Sabtu lepas. Isterinya, Bella Astillah selemat melahirkan seorang bayi lelaki seberat 2.91 kilogram pada 3.46 petang.

Berita gembira itu diumumkan oleh Aliff sendiri menerusi akaun Instagramnya. Pasangan ini telah memilih nama yang cukup indah buat anak mereka iaitu Mohamad Ayden Adrean.

Alhamdulillah ke hadrat Allah SWT, pada hari mulia ini lahirnya anakandaku dengan selamat. Thank you Mummy for being such a strong woman in this journey and to my handsome young newborn, welcome to this world. This was the day Mummy and Daddy has been waiting for. Welcome to the family Mohamad Ayden Adrean. You are the light in our lives now and forever.  #MyHandsomeSon #Alhamdulillah#MohamadAydenAdrean #08072017

Tahniah sekali lagi dan semoga keluarga Aliff dipenuhi dengan kebahagiaan dan kegembiraan dengan kehadiran  Ayden.InshaAllah.

12 responses to (TAHNIAH) Aliff Aziz Timang Cahaya Mata Lelaki

  1. hihihi says:

    oh…mcm tu rupanya tak mekap….hihii

    1

    4
    • minah jambu suka saahara yaakop says:

      melahirkn kt mana singapore ke malaysia ?

      0

      0
    • Anonymous says:

      Ingat che tah ke yg beranak? mana ada orang makeup sakan waktu nk beranak..just go naturallah..
      Inilah muka syurga..menahan sakit waktu beranak..ok per..tklah hodoh yg kau fikirkan

      22

      0
  2. Congrats

    alhamduliLLAH

    3

    0
  3. minah jambu suka saahara yaakop says:

    mesti hensem anak u ni kan aliff..semoga bella n baby sehat n cepat2 tunjok wajah anak u tu pada peminat2 tk sabar nak tengok..

    6

    0
  4. makenon says:

    musti besau nanti jongang mcm apaknyer..

    0

    10
    • minah jambu suka saahara yaakop says:

      mana ada jongan ???? gigi depan tu bukan nye jongan…gigi depan tu buat aliff hensem dn popular jugak…..eh helo ! gigi depan tu rezeki tau ! bodoh macm kerbau kau ni….!

      6

      2
    • miss lollipop says:

      itu bkn jongang, itu gigi rabbit larr.. ape dah bodoh

      0

      1
  5. Anonymous says:

    Santai je dia terus bagitau nama anak dia. Tak mcm artis yg lain tu siap main sembunyi lagi nama anak. Cute budak tu nanti sebab mak bapak dia comel2 je,

    7

    0
  6. Anonymous says:

    x taw pun preggy tiba2 beranak

    0

    0
  7. qiut says:

    hensem nyeeeeeeeeeee…..mcm bapaknyer…hensem sangatttttt……..

    0

    0

Leave a Comment

Optional