Written by Bella | June 17th, 2015

Aktor Adam Shah dan isteri Fatin Afeefa yang mendirikan rumah tangga pada Disember 2013 telah dikurniakan cahaya mata pertama mereka  pada 15 Jun lepas. Bayi perempuan beliau dilahirkan pada jam 6.15 petang selepas 17 jam menahan sakit.

Alhamdulillah, mommy and baby selamat. Selepas 17 jam menahan sakit dari jam 11 malam dan akhirnya isteri selamat melahirkan puteri kami pada 15/06/15 jam 6.15pm semalam. Terima kasih pada yang mendoakan isteri dan baby.

Semoga Allah SWT membalas kebaikan anda semua. Doa adik beradik, sedara mara, sahabat dan rakan2 sangat bermakna di saat isteri berjuang melahirkan zuriat. Terima kasih juga buat Eina Azman yang sudi meluangkan waktu ziarah kami.

Tahniah kami ucapkan kepada Adam Shah dan isteri, pastinya Ramadhan dan lebaran pada tahun ini akan lebih meriah lagi dengan kehadiran si comel.

Sumber Berita: Instagram Adam Shah

 

12 responses to (TAHNIAH) Adam Shah Dan Isteri Fatin Afeefa Selamat Timang Cahaya Mata Pertama

  1. peeeiiii says:

    krik krik…sapa diorg ni

    0

    0
  2. Senah says:

    ingatkan elbino mana la!

    0

    0
  3. doremon says:

    Siapa mereka ini??? Tak Terkenal Langsung..

    0

    0
  4. lara_hati says:

    Mereka ni pelakon yg wanita si “tentang bulan” , si lelaki pelakon juvana…fatin tu kecik2 glamer gak., tahniah atas kelahiran anak sulung :)

    0

    0
  5. lynna says:

    adam shah ni yg pelakon cite JUVANA nama ‘ayam’ tu kn.. wife dia blakon cite TENTANG BULAN nama ap nth lupa. pape pn tahniah.:)

    0

    0
  6. Anonymous says:

    tahniah..better tepek pic adam shah dan fatin….tibe2 pic eina sorg je mana la org nk kenal adam dan fatin…

    0

    0
    • PagiPetangSiangMalam says:

      Kannnn??? Apa ke hey nya gambar si Eina rambut albino tu kat situ? Satu gambar je pulak tu! Bella lah ni, huh!! Lembab si Bella nih. Kalau takde gambar Shah dgn Fatin, takyahlah kluarkan cerita nih. Bella ni memang slow ass lah! Huh!

      0

      0
  7. nana says:

    tah tak kenallah

    0

    0
  8. Anonymous says:

    ade ke actor nme adam shah???urmmm….x kenal laa…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Ank no 2 la pe plak ank pertama,ank 1st dia lelaki klo xsilap dh besar dh

    0

    0
    • xxx says:

      betul la anak pertama mereka. anak pertama dia dgn si fatin ni -,-

      anak yang dulu tu, anak dulu laa . dengan ex wife dia. tak kira la anak before ni dia ada 10 ke 20. bila dia dah kawen dgn fatin, anak pertama la. betul la apa nara ckp

      0

      0