Written by AbangNara | September 28th, 2010

gambar stephanie liah

Anda kenal tak siapa itu Stephanie Liah? Mungkin ramai yang tak kenal dengan model seksi bernama Stephanie Liah ini sebab dia tidak bermain di arena permodelan Malaysia tapi rasanya dia agak popular jugak di luar Malaysia. Kami pernah menulis tentang Stephanie Liah suatu ketika dahulu dalam entri Gambar Stephanie Liah, Hot Mom dan Model Mantap.

Semalam kami mendapat email dari seseorang yang mengikuti perkembangan Stephanie Liah. Di dalam email tersebut ada beberapa keping gambar yang agak menjolok mata. Kami tak bertanggungjawap sekiranya gambar ini kurang sesuai untuk anda. Kami dah sound awal-awal nie.

Berikut adalah luahan hati penghantar email tersebut (copy paste tanpa edit):-

[note]salam geng beautiful nara..

the pic i attached to u were the set of pics of stephanie liah..rasenye dulu korg ade buat entry pasal die ni kan..hot mama segala.. i xtaula uolls tau ke tak yang die ni da convert islam, and her husband’s name is remy rizal (fb name) and ade ank lelaki named ryan raffael. the word that should be highlight is ISLAM. bukan baru lagi die convert. agak lama jugak da, tp dia still clubbing, minum arak etc.. bila someone komen kat die, cakap kenapa die buat semua tu lagi sedangkan die masuk islam..jawapan die, “talk to ur ustaz la..u ni pun hal sensetive nk bangkit kan.yg penting.stupid question.y dun u ask y malays minum arak,buat tattoo?they are born to be islam wht.u think.b nice or il block u.”(copied from her fb). her husband as an islam patut bimbing die, ni tak..die pun same sekali..dlm gambar tu. husband die yg pakai baju kaler oren, perut boroi sket tu degan die yg bangga berbikini.. bertatu segala bagai ni..dengan bangga je die tunjuk gambar tatoo die kat fb..

actually byk sgt2 gambar die partying, clubbing kat fb..minum arak jgn ckp la..peluk2 lelaki lain..husband die xmarah ke? mmg ade eh suami mcm tu..bile ade org ckp mcm “eh, kalau i xboleh, suami i mst mrh i buat mcm ni..then si steph ni ckp “husband sepatutnya xda hak nak halang ape yg isteri nak buat, mcm i xhalang hubby i buat ape”..(lebih kurang cm2 la)..suami jenis ape tu eh..i xheran kalau die ni bukan islam..tp die da convert ISLAM. atas dasar ape die masuk islam sebenarnya.. hanya pada nama? i mcm marah sgt2 dgn diz kind of people…kalaula uolls perasan, die ade berlakon dalam drama kat tv2, i xingat la tajuk die ape..yg penting baru2 ni la…mase raye hari tu..die belakon jd wife kepada azhar sulaiman…watak die, die convert islam and jadi sgt baik..n adik ipar die pun nak kawin dgn non muslin, so watak die dlm drama ni mcm menasihat la that non muslim girl how an islam should do bla..bla,…and die tunjukkan contah yg baik la..sgat2 FAKE!!! my question is adakah semua artis akan FAKE mcm ni jugak???[/note]

Mungkin anda akan lebih memahami isi hati si penghantar email apabila melihat gambar-gambar Stephanie Liah yang lain dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Comel je Teacher Shida nie miming lagu Stacy.