Written by AbangNara | November 20th, 2009

wann bosanova

Rasanya ramai kot yang tak kenal dengan penyanyi Wann nie. Mari kita bukak buku sejarah balik ye. Dahulunya penyanyi Wann nie tersangatlah femesnya dengan lagu Bosanova. Ala yang lagunya lebih kurang begini:-

Bosanova. Irama sungguh merdu. Mendengarnya. Hilanglah rasa pilu. Menarilah ~~ Bosanova ~~

Ha dah ingat dah? Kalau anda tetap tak ingat maknanya anda taklah setua kami. Orang-orang umur baya-baya kami nie jer kot yang kenal Wann. Tahniah kerana umur anda masih muda. Tapi nak ceritanya si Wann nie dah buat comeback dan siap buat video klip kat Bukit Bintang lagi. Agak old school nampaknya video klip yang akan keluar nie. Iyerlah, mana ada orang buat video klip style amik-amik kat tepi jalan lagi dah. Semua skang dah trendy dah.

Apa pun Wann nie masa zaman kefemesan dia memang terkenal dengan keseksian dia. Nampaknya sekarang pun masih agak seksi jugak. Untuk pengetahuan korang, dia nie selalu jugak terlibat dengan pengambaran gambar-gambar basah dalam majalah Mangga. Mungkin tak lama lagi keluar la balik gambar pose istimewa Wann dalam Mangga. Sama-samalah kita nantikan.

Lagi gambar Wann semasa pembikinan video klip dia dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Sumber dari forum Cari.