Written by AbangNara | May 21st, 2010

umie aida

Dulu memang kami taknak percaya kata kawan-kawan kami yang wanita sudah berkahwin lebih cun, seksi dan menggoda. Tetapi selepas melihat gambar terbaru Umie Aida ini, kami akur dengan kenyataan kawan-kawan kami. Memang Umie Aida nampak lebih anggun terutama dengan bentuk body seperti huruf S. Pasti Dato’ K tidur lena setiap malam.

Sesiapa yang dah berkahwin sila share pengalaman anda tentang kebenaran kata-kata kawan kami ini. Kalau tengok gambar Umie Aida ini, memang nampak 100% betul kata-kata diorang. Kami nak tahu pendapat pembaca jugak. Baru makin teguh keyakinan kami terhadap statement orang perempuan lepas kahwin lebih cun melecun.

Kami rasa gambar ini diambil sebelum Umie meluahkan hasratnya untuk bertudung. Kredit kepada Murai untuk gambar ini.

PS: Korang kalau dah kahwin nanti, jangan perasan diri tuh dah sempurna tau. Jangan jadi macam kisah ayam masak merah special ni :)

Written by AbangNara | September 16th, 2009

umie aida

Uish, uish, uish. Berani betul Umie Aida buat pengakuan nak beraya kat rumah Dato’ K. Tak takut kena hempuk ngan Dato’ Siti Nurhaliza ke? Adakah ini pengakuan cinta yang tulus suci dari Umie Aida kepada Dato’ K yang telah sah menjadi milik Dato’ Siti Nurhaliza?

Hehehe. Saja je kitorang buat panas sikit ayat kat atas tue. Tau ramai yang dah mengantuk time-time nie. Sebenarnya Dato’ K yang Umie Aida nak pergi beraya nie bukannya Dato K’ milik Siti Nurhaliza. Yang nie lain nie. Inilah Dato’ K merangkap kekasih Umie Aida yang bakal menjadi suami dia tak lama lagi. Sama-samalah kita doakan diorang berdua nie dipermudahkan jodoh.

Dari apa yang kami baca, Umie Aida akan bertandang ke rumah Dato’ K yang bertempat kat Bukit Mertajam nie masa hari raya kedua. Tapi jangan risau. Umie Aida tak pergi sorang-sorang. Dia siap angkut anak angkat dia yang 2 orang tue. Barulah gadis Melayu gitu ~~~ Bawak teman pergi.

Nampaknya tahun nie tahun terakhirlah Umie Aida beraya sebagai seorang anak dara. Tahun depan bakal bergelar isteri orang. Tahniah dari kami awal-awal buat Umie Aida dan Dato’ K. Semoga bahagia hingga ke akhir hayat.