Written by AbangNara | January 14th, 2010

lisdawati

Kagum kami dengan gambar Lisdawati yang terbaru nie. Kagum bukan sebab apa, kagum kerana kehebatan Lisdawati menjaga bentuk badan dia agar sentiasa kelihatan mantap. Baru lepas beranak je Lisdawati nie. Teknik menjaga bentuk badan oleh Lisdawati ini memang wajib dicontohi oleh wanita-wanita yang bergelar isteri. Barulah laki tak gi carik pompuan lain.

Selalu kalau wanita-wanita Malaysia nie lepas terberanak jer badan akan mengembung semacam. Bila dah start mengembung tue memang payah nak turun balik. Tapi Lisdawati nie rileks je dia badan macam time anak dara dulu. Ada apa-apa tips tak kak Lisda? Boleh share ngan readers BeautifulNara yang kebanyakannya adalah insan yang bergelar wanita?

Kepada Fauzi suami Lisdawati, tahniah kerana mendapat seorang isteri yang tahu menjaga badan. Sila jangan dia dengan sebaik mungkin dan tidak membuat perangai atau pun skandal. Sekian pesanan penaja.

Written by AbangNara | June 16th, 2009

lisdawati

Susah betul jadi artis nie. Lagi-lagi yang dah berkahwin macam Fauzi Nawawi dan si cantik Lisdawati. Bila jarang nampak bersama je orang dah mula cakap-cakap rumah tangga diorang berdua ada masalah.

Harap Fauzi Nawawi dan Lisdawati tabah. Bagi kami diorang berdua nie memang sama cantik dan sama padan. Buat Fauzi, silalah jaga Lisdawati. Bukan senang nak dapat bini cun macam tue.

Buat Lisdawati pulak, kami mengkagumi anda sebab sentiasa maintain kecantikkan dan kemantapan body. Bukan senang lagi-lagi bila dah beranak satu dan bekerjaya.

Dengar-dengar cerita diorang berdua sekarang dalam proses nak buat anak nombor 2. Baguslah kalau macam tue. Anak-anak tue kata orang penghubung kasih sayang antara suami dan isteri.

Lagi gambar Fauzi Nawawi dan Lisdawati dengan membaca artikel ini sepenuhnya.