Written by AbangNara | September 12th, 2009

haliza misbun

Menarik jugak tawaran daripada Haliza Misbun nie. Bayar RM10, masuk wayang, tengok cerita dia berlakon dan dapat pakej tengok lurah dendam dia dari view yang paling baik punya. Dari tajuk filemnya “Andartu Terlampau,,, 21 Hari Mencari Cinta” pun kami dah boleh agak betapa dalamnya lurah Haliza Misbun akan ditayangkan. Menunjukkan kemantapan aset 2 bijik itu adalah teknik desperate untuk andartu-andartue sekarang mencari pakwe.

“Apa salahnya saya berikan sesuatu yang tidak biasa dilihat ketika saya berlakon drama. Kalau sama sahaja penampilan saya di dalam filem, macam tidak berbaloi pula harga tiket yang dibayar oleh penonton.

Yeah kami sokong Haliza Misbun. Memang pemikiran dia menitik beratkan kepuasan penonton. Tapi dapatkan penonton dipuaskan dengan aset dia yang agak sudah sezen dan tua? Itu kalau nak tau kena la pergi tengok cerita Andartu Terlampau… 21 Hari Mencari Cinta nie. Tapi kami tak rekemen pergi tengok kalau nak layan filem, kalau nak gi layan lurah dendam Haliza Misbun kami galakkan.

Sekian, satu lagi statement bodoh daripada seorang pelakon Malaysia di bulan puasa ini.

Written by AbangNara | March 26th, 2009

gambar seksi haliza misbun

Angkat tangan siapa yang nak cuba nasib jadi calon suami Haliza Misbun. Kesian betul bila dengar Haliza Misbun cakap yang dia mungkin dilahirkan untuk tidak berkahwin.

Buat Haliza Misbun, ketahuilah ramai lelaki-lelaki di luar sini yang sanggup menjadi suami anda.