Written by AbangNara | October 26th, 2010

gambar diana amir tomboy

Kagum dan respek kami dengan Diana Amir nie. Demi menghayati watak dalam filem 321 cinta, Diana Amir sanggup potong pendek rambut panjangnya. Mengikut pengetahuan kami, bukan senang perempuan untuk memotong rambut yang dah dibela bertahun-tahun. Maklumlah, wanita lebih sinonim dengan rambut panjang. Kalau rambut pendek nie lebih kepada tomboy ataupun pengkid.

Buat yang tak pernah tengok atau sudah terlupa wajah Diana Amir ketika dia berambut panjang, mungkin gambar Diana Amir bersama kekasih hatinya ini dapat mengembalikan memori anda. Sebelum terlupa, baru-baru ini kami ada terbaca yang Diana Amir katanya tak mahu seksi-seksi dah. Katanya zaman seksi sudah berlalu. Tahniah kami ucapkan atas perubahan ini.

Lagi gambar Diana Amir berambut pendek ala tomboy demi filem 321 cinta dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kalau zaman Melaka dahulu ada Facebook.

 
Written by AbangNara | August 25th, 2009

diana amir dan kekasih

Wow. Hensem gila tue. Itulah ayat pertama yang keluar daripada mulut Kak Nara bila tengok gambar Diana Amir bersama kekasihnya nie. Tapi Abang Nara dengan selambanya berkata tanpa sebarang perasaan kepada Kak Nara:-

“Kalau macam nie hensem, maksudnya aku nie super duper hensem la”.

Terus Kak Nara terpaksa pergi ke tandas untuk memuntahkan dirinya. Nasib baiklah dah bukak puasa. Kalau tak free-free jer Kak Nara batal puasa. Hehehe.

Oh ye, tahniah kepada Diana Amir sebab dapat keluar BIPOP hujung minggu hari tue sebab gosip pasal gambar dia keluar. Tak sia-sia kitorang letak gambar Diana Amir ngan lelaki yang kononnya pakwe dia. Free-free jer dapat promosi daripada kami dan Berita Harian.

Buat mereka yang terlepas pandang, di bawah adalah artikel dan gambar Diana Amir bersama seorang lelaki yang kononnya bukan pakwe dia:-

  1. Gambar Diana Amir dan jejaka bermata merah menonton Manchester United
  2. Gambar Diana Amir dengan bukan lelaki di atas

Kiranya sekarang nie ada 2 lelaki dalam hidup Diana Amir. Tapi tak tahu yang mana satu pakwe sebenar dia. Tapi kalau anda jadi Diana Amir, siapakah yang anda akan pilih?

Lagi gambar Diana Amir bersama kekasih sebenarnya ? dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | August 3rd, 2009

diana amir

Bak kata salah seorang pengkomen tetap kami(Zaza), memang ada gambar Diana Amir pergi menonton perlawanan Manchester United bersama dengan lelaki yang sama di dalam artikel yang kami kongsi semalam. Jadi adakah betul mamat nie pakwe @ bf @ kekasih hati Diana Amir? Yang nie hanya Diana Amir jerlah yang tahu. Kita tunggu kot-kot Diana ada baca BeautifulNara nie dan buat penjelasan tentang hal nie.

Lagi gambar Diana Amir dan pakwenya (gosip jer) dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | August 2nd, 2009

diana amir

Ok kami tak tahu sebenarnya sama ada lelaki di dalam gambar-gambar Diana Amir nie memang betul pakwe @ kekasih hati @ boyfriend Diana Amir. Tapi dari segi kemesraan dan gaya posing, nampak macam iyer jer. Tangan pun dah sampai ke pinggang. Kalau tak pakwe takkan la dapat pegang kan?

Taknak kritik, komen atau buat ulasan lebih-lebih. Korang layan ajerlah gambar Diana Amir bersama kekasih hatinya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.