Written by AbangNara | September 15th, 2009

sophia awek anak dato k

Larangan keras buat mereka-mereka terutama lelaki yang sedang berpuasa. Anda dilarang melihat gambar-gambar seksi tak hengat Sophia, girlfriend anak Dato’ K nie. Dijamin 100% pahala puasa anda akan menjadi senipis limau nipis. Jangan cakap kami tak sound. Kami dah bagitau awal-awal ye.

Lagi gambar Sophia, awek @ kekasih @ gf anak tiri Siti Nurhaliza dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kesian kami ngan anak orang-orang kaya nie. Selalu tak cukup duit nak beli kain buat baju. Takper nanti tunggu kami bukak butik BeautifulNara. Kalau datang kami akan bagi diskaun 50% kat si Sophia nie. Cian kat dia.

 
Written by AbangNara | August 19th, 2009

nadiah adrianna

Tarik nafas dalam-dalam. Ok dah? Bersiap sedia untuk membongkar satu lagi gambar peserta Gadis Melayu. Selepas Sharifah Jasmine Soraya dan Shazfinas Hashim, kini giliran gambar Nadiah Adrianna pulak disebarkan di dunia Internet. Siapa yang sebarkan? Jangan tanya kami. Kami hanya berkongsi info dengan anda semua.

Selepas membuat pengamatan yang teliti, kami dah senaraikan ciri-ciri yang perlu ada jika anda berminat untuk join program Gadis Melayu musim ke 3. Itupun kalau ada lah tahun depan. Ciri-cirinya ialah:-

  1. Memakai baju yang menampakkan lurah dada, lagi banyak lurah yang terserlah lagi tinggi peluang nak join.
  2. Menghisap rokok dan jika ada gambar bersama botol arak anda akan terus layak diterima masuk ke program ini
  3. Banyak gambar bersama lelaki. Lagi bagus kalau gambar berpeluk rapat menunjukkan kemesraan. Lagi banyak lelaki dalam gambar-gambar anda lagi cerah peluang untuk masuk
  4. Banyak gambar bersama kawan-kawan perempuan yang seksi-meksi. Kalau ada gambar bercium mulut lagi bagus. Confirm jadi johan terus.
  5. Berani menunjukkan pusat anda yang tak berapa cantik. Kalau boleh amik gambar fokus pusat sahaja. Itu lagi terbaik

Kalau anda ada 5 ciri-ciri di atas, jangan malu-malu dan jangan segan untuk mendaftar terus untuk program Gadis Melayu musim ke 3. Anda akan terus diterima. Jaminan 100% daripada kami. Hehehe.

Lagi gambar Nadiah Adrianna, peserta gadis Melayu musim ke 2 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | March 13th, 2009

Dah lama rasanya tak post gambar-gambar awek Melayu Boleh. Bukan apa, susah sikit nak carik sumber-sumber dan risau jugak kalau muka-muka yang terpampang kat sini adalah awek-awek anda semua. Hehehe.

Setelah membuat sedikit saringan, akhirnya gadis Melayu Boleh di atas lulus dengan cemerlang untuk diletakkan gambarnya di sini. Sopan, tidak seksi, dan mungkin mukanya yang innocent mampu mencairkan hati lelaki-lelaki di luar sana.

Lagi gambar-gambar awek Melayu di atas dengan baca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | January 14th, 2009

At BeautifulNara, we provide news, pictures and information not only about celebrities.

It’s about beautiful people and their stories, whether male or female, whether celebrities or normal people, we will cover about them if they are beautiful.

So for now, let’s us enjoy some of beautiful, sexy and young Asian female @ chicks pictures. Some of them is from Malaysia, China and Hong Kong.

More pictures of charming, young and sexy Asian female by reading the full article.