Written by AbangNara | April 13th, 2009

gambar nabil peluk irma hasmie

Akhirnya Nabil telah membuat kenyataan akhbar berkenaan aksi spontannya memeluk Irma Hasmie sewaktu diumumkan sebagai Bintang Paling Popular Berita Harian 2008. Di bawah adalah lebih kurang pengakuan Nabil:-

Saya peluk dia secara spontan, jadi saya tak menyesal sebab itu merupakan cara saya meluahkan perasaan gembira.Lagipun, dia merupakan tempat untuk saya meluahkan perasaan, semasa saya susah dan senang.

Tapi Nabil masih bagus apabila meminta maaf akibat perbuatannya itu. Mungkin Nabil sedar yang perbuatan itu tidak boleh diterima oleh orang ramai. Siap mengaku nak jadikan Irma isteri lagi.

Saya minta maaf kalau apa yang orang nampak itu melampaui batas dan terpeluk di tempat yang salah. Selepas ini, saya tidak akan buat lagi, sehinggalah dia menjadi isteri saya.

Tambah “bagus” bila Nabil membuat pengakuan ikhlas pengakuan ikhlas memegang tangan dan bahu Irma Hasmie semasa berdating di shopping kompleks.

Orang pernah cakap meluat tengok saya peluk Irma kat Shopping Complex tetapi saya tak pernah buat pun. Saya hanya pernah pegang tangan dan bahunya,

Pendapat kami? Lu pikirlah sendiri. Apa pulak pendapat anda dengan pengakuan berani mati Nabil ini?

Written by AbangNara | April 13th, 2009

Untuk mereka-mereka yang terlepas aksi Nabil memeluk Irma Hasmie sewaktu pengumuman Bintang Paling Popular 2008, sila tengok video di atas.

Kami tak berniat nak membesarkan perkara ini cuma sebagai seorang artis, Nabil perlu lebih prihatin dengan setiap kelakuannya terutama di majlis anugerah-anugerah sebesar ini.

P.S: Makin sayang la Irma Hasmie kat Nabil lepas nie. Kawin ajerlah cepat-cepat. Dah tak sabar dah nampak gayanya tue.