Written by AbangNara | July 29th, 2009

cristiano ronaldo

Siapa kata selebriti perempuan jer yang boleh menyeksi. Selebriti lelaki pun boleh jugak. Cuma mungkin artis-artis lelaki Malaysia badan tak cukup tough jadi malu nak pakai baju tak cukup kain. Tapi mungkin gak diorang tough cuma takut kena banned macam abang Faizal Tahir kita.

Disebabkan sukar nak mencarik selebriti lelaki Malaysia yang tak cukup kain, kali ini kami bawakan anda gambar Cristiano Ronaldo. Rasanya semua orang kenal kan Cristiano Ronaldo? Dia adalah pemain bola sepak termahal selepas berpindah dari Manchester United ke Real Madrid.

Kalau korang nak tengok jugak gambar artis-artis lelaki Malaysia menunjukkan badan diorang yang kurus keding, kami cadangkan anda belilah majalah Mangga. Banyak artis-artis lelaki jadi mangsa buat photoshoot kat tepi swimming pool. Konon habis manja la tue. Menyampah lagi dibuatnya adalah.

Sebelum anda lihat lagi gambar-gambar Cristiano Ronaldo, kami tahu ramai pembaca blog BeautifulNara ini adalah wanita. Jadi kami nak tanya pendapat anda, adakah bentuk badan lelaki yang tough macam Cristiano Ronaldo nie boleh jadi daya penarik kepada wanita? Ha, jawap jangan tak jawap. Hehehe.

Lagi gambar-gambar Cristiano Ronaldo seksi style lelaki dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | January 9th, 2009

cristiano ronaldo

cristiano ronaldo

Recently crowned Fifa World Player Of The Year and Ballon d’Or winner Cristiano Ronaldo escaped from death after a car crash on the way to Manchester United training ground.

Cristiano Ronaldo was drivingĀ  a Ferrari F599 worth more than 190,000 pound which crashed to a barrier inside the tunnel. However, Cristiano Ronaldo did not have any injury and continue his training like usual that day.

More pictures of Cristiano Ronaldo and his Ferrari F599 car which crashed badly in the accident by reading the full article.