Written by AbangNara | November 29th, 2010

beautifulnara

Semalam, 28 November 2010 genaplah usia 2 tahun untuk BeautifulNara.com. Pejam celik pejam celik dah 2 tahun rupanya. Cepat sungguh masa berlalu. Selama 2 tahun ini, bermacam-macam peristiwa yang terjadi dan semuanya telah berjaya kami harungi dengan sokongan anda semua. Terima kasih banyak-banyak kami ucapkan.

beautifulnara

Kini BeautifulNara.com adalah laman web ke 96 paling banyak dilawati di Malaysia. Suatu pencapaian yang boleh dibanggakan untuk blog berusia 2 tahun ini. Dengan lebih 1.5 juta pelawat setiap bulan, tak salah untuk kami sasarkan untuk berada di kelompok 50 blog paling banyak dilawati untuk tahun ketiga ini. Sekali lagi terima kasih kepada anda semua yang terus menyokong kami.

beautifulnara

Di tahun ke 2 ini, seramai lebih kurang 14 juta pelawat telah melayari laman blog ini. Semoga tahun ketiga untuk BeautifulNara.com akan ada lebih banyak peningkatan. Jangan lupa jadi fans Facebook BeautifulNara dan follow kami di Twitter. Thanks a lot again.

P.S: Nanti kami buat contest ye untuk anda semua.

Written by AbangNara | September 30th, 2010

gambar jejai pakai topi

Sebagai seorang penulis blog yang tegar, kami sentiasa mencari gambar-gambar artis kesayangan anda untuk dikongsi bersama di blog ini. Antara gambar artis yang sentiasa mendapat sambutan hangat sudah tentulah pelakon pujaan ramai, Fasha Sandha. Lebih-lebih gambarnya bersama dengan jejaka terhangat Malaya, abang Jejai.

Semasa kami mengushar gambar-gambar mereka berdua, kami perasan sesuatu yang agak pelik. Kenapa dalam semua gambar, Jejai pakai topi? Tak ternampak sekali pun gambar rambut dia. Adakah Jejai mengalami komplikasi rambut gugur? Atau Jejai perasan yang dia nampak lebih kacak apabila bertopi?

Kami serahkan tugas untuk membongkar misteri ini kepada anda semua. Kalau anda tak percaya, ushar lagi gambar-gambar Fasha Sandha dan Jejai dan lihatlah dengan mata kepala anda sendiri yang Jejai sentiasa memakai topi di dalam-dalam gambar tersebut.

Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Semua gambar diambil dari Facebook We Love Fasha Sandha.

 
Written by AbangNara | September 15th, 2010

gambar artis malaysia

Semalam kami terbaca ruangan Soseh-Soseh di Harian Metro. Walaupun tak secara terang-terangan, tapi penulis ruangan tersebut nampaknya macam agak tak puas hati dengan seorang artis yang tak mahu bergambar beramai-ramai sebab tak dapat keizinan suaminya masa tue.

Petikan artikel tue lebih kurang macam nie:-

[note]Sebelum majlis berakhir penganjur menjemput dia dan beberapa artis lain ke pentas bergambar kenangan dan kebetulan ketika itu suami artis tiada di tempatnya.¬†Agaknya suami artis itu hendak ‘buang lenguh’ selepas lama duduk di kerusi. Puaslah penganjur mengajak artis itu naik ke pentas bergambar sama namun dengan nada tegas dia menolak ajakan itu.¬†Rakan SS berasa pelik pula, apa masalahnya artis ini. Bukannya suruh buat apa pun, minta bergambar aje. Rakan SS yang memandang insiden itu dari jauh nampak artis itu sampai sudah tidak ke pentas. Wajah penganjur pula kelihatan sudah pudar semacam. Selepas bertanya sana sini, sebabnya artis itu tidak naik ke pentas kerana dia kena minta kebenaran suaminya dulu dan ketika itu suaminya belum masuk dewan lagi. [/note]

Kami nie tak la berapa pandai sangat tapi rasanya apa yang artis ini buat memang lah betul. Apa-apa pun kalau dah bergelar isteri, mesti la kena mintak kebenaran suami dulu. Kalau suami kata tak boleh, maka tak boleh la jawapnya. Kami sokong artis ini. Memang ada ciri-ciri isteri mithali.

Kalau si artis terbaca entri yang kami tulis ini, sila buat derk kepada penulis ruangan Soseh-Soseh tue. Anda berada di pihak yang benar. Tanpa suami, siapalah anda. Pedulikan mereka-mereka yang tak bersuami lagi. Diorang tak berapa faham kot kepentingan memintak izin suami untuk membuat sesuatu perkara.

Tahniah kami ucapkan kepada si artis sebab berpegang teguh untuk tidak mengambil gambar ketika itu walaupun dipujuk rayu. Good job ~~~

Written by AbangNara | May 7th, 2010

gambar seram artis malaysia

Fuh ~~ Bila tengok lama-lama tenungan mata si artis kat atas nie, terasa memang betul-betul macam hantu plak. Seram beb!!! Sebijik tue make up dia buat macam hantu dalam filem-filem Malaysia dan Indonesia. Kalau terserempak kat tengah jalan, confirm akan lari pecut 100 meter macam Watson Nyambek.

Tapi sebenarnya hantu di atas ini adalah merupakan seorang artis lelaki yang pernah menjuarai satu program realiti TV. Nak kata femes taklah femes sangat. Nak kata tak femes langsung, ada jugak la kepopularitian dia. Kiranya dia nie standard artis suam-suam kuku jugaklah. Rasa-rasa sapa ek?

Cuba lah teka siapakah sebenarnya artis yang make up sebijik macam hantu nie. Renung dalam-dalam kat mata dia mesti korang akan dapat jawapannya nanti.