Written by AbangNara | May 19th, 2011

gambar nakal syahrini

Nakal sungguh artis Indonesia, Syahrini ini. Mungkin sebab kecewa kekasihnya Anang diambil orang. Mungkinkah Syahrini sedang berlatih menjadi the new Kris Dayanti. Aum ~~~~~~

Lagi beberapa keping gambar nakal Syahrini dengan membaca entri ini sepenuhnya. Pesan Abang Nara, pss pss pss, kamu jangan nakal (sambung sendiri)

 
Written by AbangNara | October 20th, 2010

artis indonesia murtad

Semalam di Harian Metro dilaporkan 3 artis wanita Indonesia yang beragama Islam telah murtad dan menukar agama ke agama suami masing-masing selepas perkahwinan. Salah seorangnya ialah Rianti (gambar di atas) yang telah berkahwin di sebuah gereja di New York. Rianti pernah berlakon dalam filem Ayat-Ayat Cinta.

Hmm. Nampaknya ini sudah terbalik dengan apa yang sepatutnya berlaku. Sepatutnya suami-suami dioranglah yang peluk agama Islam. Tapi ini si isteri pulak terpaksa ikut agama suami.  Tapi dengar ceritanya kat Indonesia memang banyak terjadi kes perkahwinan berlainan agama. Walaupun dah kahwin masing-masing still mengamalkan agama masing-masing. Jadi mungkin perkara macam ini adalah perkara biasa di sana.

Apa-apa pun kami harap perkara seumpama ini tak terjadi di Malaysia. Kang tak pasal-pasal macam-macam bencana turun kat negara kita. Kahwin kahwin jugak. Agama tue janganlah sampai tukar.

Written by AbangNara | April 20th, 2009

gambar seksi anggun

Mungkinkah artis-artis Indonesia memang suka buat aksi nampak seluar dalam masa tengah buat show? Kalau dulu ada gambar Agnes Monica dan seluar dalamnya masa tengah syok menari, kali nie Anggun pulak tanpa segan silu menunjukkan seluar dalamnya.

Rasanya Anggun nak bagitau kat peminat-peminat dia jenama seluar dalam yang dia pakai. Atau mungkin Anggun mendapat tajaan seluar dalam dan salah satu syarat kontrak adalah menunjukkan seluar dalam semasa show.

Korang layan ajerlah lagi gambar-gambar seksi Anggun sampai ternampak seluar dalam masa tengah syok buat show. Baca artikel ini sepenuhnya untuk tengok lagi gambar.

 
Written by AbangNara | March 12th, 2009

nia ramadhani seksi bawang merah

Kalau dulu kami ada letakkan satu artikel tentang gambar seksi berbikini Nia Ramadhani @ Bawang Merah, kali ini aksi si Bawang Merah lebih sopan. Yang pentingnya artis Indonesia ini tetap maintain kecantikan dan kecomelannya.

Tertanya jugak semenjak dua ini yang mana lebih cantik, comel dan menarik di antara artis Malaysia atau artis Indonesia? Mana satu yang anda rasa lebih menawan kalbu? Kalau sudi undilah di bawah untuk kami tahu taste anda.

[poll id='15']

Kalau nak tengok lagi gambar aksi sopan si Bawang Merah ini, boleh baca artikel ini sepenuhnya.