Written by AbangNara | June 2nd, 2015

Satu lagi berita yang menyedihkan buat para peminat Taeyang daripada kumpulan Big Bang. Taeyang telah disahkan bercinta dengan pelakon Min Hyo Rin. Berita ini telah disahkan oleh kedua-dua agensi selebriti ini iaitu YG Entertainment dan JYP Entertainment. Mereka berdua mula berkenalan selepas Min Hyo Rin membintangi video klip Taeyang.
taeyang

Pengesahan ini dilakukan selepas gambar Taeyang dan Min Hyo Rin keluar bersama-sama/dating telah tersebar. Mereka berdua telah bercinta selama 2 tahun. Dunia Kpop hari ini dipenuhi dengan ucapan tahniah kepada pasangan ini. Semoga percintaan ini akan berakhir ke jinjang pelamin. Jika anda peminat Taeyang, sila menangis tidak berlagu. Hehehe.

16 responses to Taeyang Big Bang Sah Bercinta Dengan Min Hyo Rin

  1. GeprenTOP says:

    Syabas nara!! Kau mmg hap to date

    0

    0
  2. BiasBae says:

    Omo…andwaeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  3. koko says:

    hello abg nara, sy cadangkan blog artis abg nara ni buat satu ruangan khas tentang gossip artis dari luar negara. sebab sy percaya ramai yang berminat mengetahui tentang perkembangan artis antarabangsa yang up-to-date tapi dalam versi bahasa melayu. tq ^_______________^.

    0

    0
    • Encem says:

      Klu x pndi english n korean xyah la nk sbuk2 suh nara wat bhs mly lak…..
      Bazir masa je layan plastik2 ni dlm blog
      Hilg mood tgok muka bapok2 korea ni….
      Dark…..Tall…..Handsome

      0

      0
  4. Anonymous says:

    Tiba2 rasa nk muntah

    0

    0
  5. Encem says:

    Nara ko asingkan la news tntg kpop n bollywood….
    wat abis data aku je….
    Rela tgok citer mly yg sendu dr kpop
    walaupun ak kureng layan citer mly

    0

    0
  6. MERAH JINGGA says:

    NGERI AQ TENGOK PAKWE KOLEA NIH…BOLEH BUAT LAKI KE GHUPA GITU..EEEII

    0

    0
    • OTAK NARA says:

      nara bodoh ni dok sibuk follow retis korea….dorang kenal kau pun x….haha lantak la depa nk bercinta sibuk pasaipa…nara otak sampah….aku dtg sini cuma nak maki kau je…

      0

      0
  7. Anonymous says:

    ada aku kesah

    0

    0
  8. Bea says:

    Taeyang mane penah buat PS. pada yg xminat dah la. mcm korang dk minat yg rock rambut panjang kalah hantu kak limah tu xde org dk marah pun. Korang dok marah2 pn Big Bang nak mai bulan dpn buat konsert, ticket sume dh SOLD OUT. mcm la org dok ketit dia hinggakan nak marah.

    0

    0