Written by serenity | October 12th, 2011

Berita yang kami dapat ialah bekas penyanyi, Syura, baru saja mendapat anak ketiga yang merupakan seorang bayi lelaki. Syura kini sedang dalam fasa berpantang. Pernah dikenali sekitar awal 2000-an, Syura kelihatan seperti telah menghentikan kegiatan seni sejak beberapa tahun kebelakangan ini.

Ini adalah gambar Syura bertudung dan dengan anak-anak, tetapi kami masih belum ada gambar anak Syura yang baru lahir. Kedua-dua orang anak Syura sebelum ini perempuan. Layan gambar-gambar Syura bertudung ini dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Kredit gambar pada Facebook Syura.

Pada yang tak kenal Syura, tonton video muzik lagu Nazam Berkasih di sini:





41 responses to (5 GAMBAR)Syura Sudah Dapat Anak Ketiga

  1. SOB says:

    CutE..!!

    0
    0
    • gaga says:

      wah comelnyee baby!!!

      0
      0
      • Erin says:

        eh! syura daa bertudung eak? ke aq ketingglan zaman….ops!
        xprasan plak…..salunya artis ni suka heboh2kn…..
        bgusla syura kn? senyap2 suudddaaaa…….
        so cute both of you….:)

        0
        0
        • senah says:

          Alhamdulillah, cantik syura bertudung..
          tapi ape salahnye abg nara ni klau x letak video youtube time syura tu masih free hair.. letak jela gambar die bertudung.. kan ke manis camtu.. orang klau dah berubah ke arah yg lebih baik. klau boleh die x nak kenang balik benda yang lepas..btol x?

          0
          0
  2. ade aku kesah says:

    Congratz syura….comel baby

    0
    0
  3. sweet says:

    sweet nyer syura…. cute anak dia…

    0
    0
  4. Mieyza says:

    Comeynye!

    0
    0
  5. tahniah, kerana meramaikan umat Muhammad SAW

    0
    0
  6. icha says:

    ehh..bukan ke citer ni dah lama ke? ke sy slh tgk kat fb syura hari tu.?? conpius o

    0
    0
  7. cili pedas says:

    canteknya syura! ni lah bertuahnya kawen dgn pilihan parents…laki dia ckgu kan… bertuah suami dpt isteri yg xnakal! haha

    0
    0
    • Hang bulan says:

      Cikgu Fadhly!

      0
      0
      • Syura Honey says:

        Mcm paham je xnakal??
        Sundal ni pun bukan betul sangat. Si ZURAIDAH aka SYURA ni bukan baik seperti korang sangkakan. Betudung tapi maruah diri dan harga diri lagi rendah dari PELACUR. Si betina ni ada affair ngan suami orang. Orang seberang tambak dari Singapura tapi tinggal di Johor Bahru. Dari situlah hubungan mereka semakin rapat. Tengah sarat mengandung, boleh tido/menyundal dengan suami orang. Aku tak sangka si jahanam ni namanya artist betudung, mengandung lagik! buat maksiat dan memalukan diri sendiri.
        Apa nak jadi dengan orang mcm gini. Da tak takot dosa buat maksiat. Ish! Otak tu da tak waras menghancurkan rumah tangga orang, takda sifat kemanusiaan. Dan syura, bukak sahaja tudung kau tu, kau mati satu hari nanti, NERAKA lah tempat kau, mengkhianati suami kau. Shame on you Bitch

        0
        0
        • Rembulan merah says:

          Jgn fitnah orang tanpa bukti! Ni kan tempat awam jgn sampai orang terpengaruh dengan andaian di reka…

          0
          0
        • Sham39 says:

          Betik ke ape yg ku baca? Bole pakai la nie macm. Hihihi! Untung suami orang tuu, tapi bodoh pun ade lerrr jgk nak scandal pun biar barang baik dengan anak dara ke, busok2 janda ke, alahai sedih jugk ku mbacanya, ngan isteri orang yang tengah mengandung leeekk. Al kesahnya. Ni lau bini gue da ku belasah deerr. Tak elok perangai tuu. Harus diubah lah. Effect image tuu.

          0
          0
        • Yana says:

          Yr ke ek? Tak percaya la dia mcm tu… Korang korang cemburu dengan ke kajayaan dia kan? Sudah lah ni lah dunia Kalau nak jatuh kan orang nombor satu. Fitnah tuh!

          0
          0
      • Hamba ALLAH says:

        Kenapa sampai macam tu sekali cik puan syura honey bercakap?awak panggil dia SUNDAL..awak hina dia lebih dari PELACUR….walau apa pun siapa kita nk menghukum dia?awak da perfect sgt ke sampaikn awak tahu tempat si syura ni kat NERAKA?sedarla…..perbuatan awak sekarang yang mengAIBkn orang pun sudah cukup untuk buat ALLAH murka!!so,nasihat saya….belajar2 la menghormati orang,dan tolong cermin diri dan lihat kekurangan sendiri daripada terus menghina orang…semoga awak dapat hidayah dari yang MAHA ESA…

        0
        0
      • Nina nanie says:

        Saya sokong dengan hamba allah tu…perkara ni pernah terjadi pada diri saya sendiri..suami saya mengadakan hubungan intim dgn isteri orang..pada mulanya memang emosi saya tak dapat saya kawal kerana terlalu marahkan perempuan tu!saya maki dia..tp bila saya tenangkan jiwa saya….saya sedar semuanya berlaku atas kesilapan saya sendiri..saya gagal untuk jadi isteri yang sprtmana suami saya mahukan..apa yang berlaku kita tak boleh menyalahkan hanya pada satu pihak..kedua2nya bersalah…terutama suami saya,kerana dia membenarkan insan lain datang dalam hati dia..slowly saya cuba terima hakikat ni..saya cuba untuk memaafkn perempuan tersebut..alhamdullialh,benar apa kata orang..setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya..selepas kejadian itu..saya dan suami saya semakin bahagia..dan saya dpt tahu itu juga yg berlaku antara perempuan tu dgn suaminya…syukur alhamdullilah..
        Pesanan buat syura honey :memang perit untuk kita terima..tetapi,kita masih ada peluang untuk memperbaiki semua hal untuk dapatkan kehidupan yg lebih baik…belajar untuk memaafkan org..insyaallah hidup kita akan lebih bahagia…saya percaya awak pun akan lebih bahagia dgn suami awak lepas ni…t.kasih..

        2
        0
      • Emilia mily says:

        Wo wo wo..Btol ke ape yg aku baca ni??ish ish ish…syura honey,awk ni sdg membuat fitnah tau!awk sebarkn hal hal yg mcm nie bole menjatuhkan maruah orang..dan itu dosa!tak kirala sama ada benar atau tak gosip yg awk bgtau ni…siap panggil orang sundal..jaga sikit bahasa tu cik adik oi..cuba bawa istifar byk2,,awk maki maki org ni ape yg awk dpt?suda2la kalau niat nk jatuhkn org..pesan dr saya,bila awk membuka keaiban org..satu hari nanti PASTI akn ada org akn membuka aib awk pulak..so,fikir2kn dan selamat beramal..!! =•))

        Dr,
        Peminat setia syura

        0
        0
  8. afzapotpet says:

    ALHAMDULILLAH…..

    0
    0
  9. kesengalanku terserlah says:

    dulu aku nyampah sangat ngan die ni bab die tiru sore ala2 ct.. tapi skang da xde maknenye nak nyampah kan.. die pun da idup bahagie pun skang.. congratz syura !

    0
    0
  10. sentap hati mak nak says:

    Cantiknya Syura bertudung. Alhamdulillah semoga Allah mengekalkan keimanan kita semua..

    Comel! padahal dulu takde la suka sangat, tapi suara dia sedap.

    0
    0
  11. silent says:

    antara penyanyi yg tidak di sedari akan kehadirannya … pada hal lagu lagu etniknya bergitu berkualiti dan sedap di dengar .. suka sgt dengar lagu lagu nyanyiannya tapi kesian .. tak pergi jauh .. tak tahu kat mana silapnya ..

    0
    0
  12. miss ct says:

    muka ank dia copy muka laki dier jer

    0
    0
  13. mamacomel says:

    mamacomel suka sgt suara syura – yg paling sedap kalau nyanyi lagu asli. ct pun kalah

    0
    0
  14. Saya says:

    i like la syura ni dulu.. :)

    0
    0
  15. adiwira says:

    abang nara,

    2000-an tu ape?….1st time dengan istilah camtu…huhuhu…ade2 je abang nara nih….

    0
    0
  16. N.I.A says:

    eh..mak andam saya da dapat baby boy ke?hahaha..congratz darling..;)

    0
    0
  17. su says:

    tahniah syura..dah lama t dgr cerita syura ni…dah ade ank 3 org..

    0
    0
  18. sha says:

    syura makin cntekk.. like3.. baby dia pn comeyy sgt3!

    0
    0
  19. syntax error says:

    lainnya muka syura..tp mkin cantik n sweet ja

    0
    0
  20. Zura says:

    suke suara syura kalau nyanyi lagu etnik…mmg lembut sgt….rindu nk dgr suara untuk album etnik…kalau d beri ruang syura boleh naik…

    0
    0
  21. east woman says:

    syura dh jd mak andam skang, butik dia di seri alam, masai johor

    0
    0
  22. bubur asyura says:

    syura ni baya2 aku je..
    da anak 3.. aku ni xkawen2 lg..
    best plk tgk org da kawen, ade anak..
    cantik syura..

    0
    0
    • meeradriana says:

      bubur asyura..
      samalah kita..
      sabaya..
      dia anak 3, kite calom pun kelam kabut lagi..hehehehe

      anyway cute giler anak dia..geramnyer..
      teringin ar nk ada baby sendiri..huhuhuhu

      0
      0
  23. aku la says:

    Bahagianya dia. Alhamdulillah…
    Bertudung dan meninggalkan dunia hiburan, itu pilihan terbaik buatnya! Doa yang terbaik

    0
    0
  24. Saharizam says:

    Tahniah, tambahkan lagi umat Nabi Muhammad SAW

    0
    0
  25. mel says:

    bukan rezeki dia dlm bidang seni ni sbb Allah lebih sygkn dia n dia pn ada kesedaran sendiri dan suami bijak mbimbing.. alhamdulillah.

    effort is needed in every situation… ok

    0
    0
  26. betul lah says:

    cantik la syura lepas bertudung….alhamdulillah

    0
    0
  27. adda says:

    hari sabtu aku keje part time kat kedai tudung kt seri alam, then ada sowang akak nie nak beli tudung kat tempt aku. aku lyn la cam biasa….. then orng yg keje kt tmpt tuh kte pelanggan yang aku lyn td SYURA! sumpah aku tekejut beruk doe…….lain glew akak syura kite skang

    0
    0