Written by Mawar Putih | July 12th, 2013

Kata-kata Igor Pezzeli, CEO kepada Lazada Malaysia, online shopping mall yang terbesar di Malaysia ini memang menarik perhatian Mawar Putih.

Ramadan adalah bulan yang disambut dengan penuh kesyukuran. Saat-saat ini perlu dinikmati bersama keluarga dan kawan-kawan dan bukannya tersangkut dalam kesesakan lalu lintas atau bersesak-sesak membuat pembelian di pusat membeli belah. Dengan Lazada, pelanggan boleh melaksanakan semua urusan membeli-belah mereka melalui dalam talian tanpa masalah. Rangkaian produk Raya kami yang eksklusif sudah mula dijual pada 1 Jun 2013 yang lalu bagi membolehkan para pelanggan memilih dan menerima pembelian mereka dengan cepat tanpa perlu risau untuk menikmati kemeriahan Hari Raya nanti.”

Wah!, percaya tak, di Lazada terdapat hampir 20,000 produk yang terdiri daripada 500 jenama tempatan dan antarabangsa. Semuanya dijamin harga terendah. Memang rambang mata jugalah nak memilih. Mujurlah, Lazada menyediakan pencarian terus kepada barang yang ingin dibeli, disamping menyediakan kategori-kategori bagi setiap produknya. Kira memang senang dan menyeronokkan shopping di Lazada.Lazada bukan sahaja hebat dari segi produknya, malah perkhidmatan penghantarannya juga menarik. Kalau nak tahu, penghantaran adalah percuma ke seluruh negara* (*tertakluk kepada terma dan syarat). Dan kalau anda tidak berpuas hati dengan produk yang diterima, pulangkan kembali untuk digantikan dengan yang produk baru dalam tempoh 14 hari. Cash-on-delivery pun ada, hanya untuk pembelian di Lembah Klang dan sesetengah kawasan di Semenanjung Malaysia. Hebatkan…Tambah menarik, melalui “Lazada’s Promise Campaign”, setiap pembelian di Lembah Klang akan diterima dalam masa 2 hari, bermula dari pengesahan pembelian melalui telefon. Seriusnya “Lazada’s Promise Campaign” ini, Lazada akan menghadiahkan RM75 voucher tunai sekiranya mereka gagal menghantarkan produk pembelian anda dalam tempoh yang ditetapkan.Sempena ketibaan Syawal nanti, Lazada akan menambah ganjaran untuk pelanggannya melalui kempen “Syoknya Raya Bersama Lazada” yang menawarkan pelbagai produk bermutu seperti peralatan dapur, barangan bilik tidur, buku agama dan buku masakan, fesyen serta tawaran eksklusif barangan elektronik. Kira semuanya kelengkapan raya ni boleh didapati di Lazada. Tunggu apa lagi!, jomlah  bershopping di lazada.com.my. ~Pengalaman membeli belah online yang terkini, selamat dan menyeronokkan~

Jom tonton video ini untuk cara-cara membeli online di Lazada. Mudah jer rupanya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 responses to Syoknya Raya Bersama Lazada

  1. Glamer Gilerrr says:

    Mawar putih apa ni bang nara??? Ke lupa nk edit yang copy paste???

    0

    0
    • Cikgu Joyah says:

      Nampak sangat copy pastenye.. hahaha.. lucula abang Nara ni.

      0

      0
      • makcik says:

        la ni sapa yglucu? hang ka nara? dah sah sah penulis tu mawar putih…baca dengan teliti la…sabar ja la budak budak ni

        0

        0
  2. mawar hitam says:

    cube tgk sape writer die, mawar putih kan??

    0

    0
  3. eyriqazz says:

    Lazada? Huhuhu..terkena sekali cukupla la kot untuk mencuba kali kedua…

    0

    0
  4. Nina says:

    Salam,

    I pernah shop from Lazada untuk kitchen appliance when my office mate recommend. Dia kata delivery laju and true enough, order saya sampai dalam masa 2 hari. Memang dulu Lazada nih macam ada problem skit, tapi sekarang dah okay rasanya. Tak dengar benda2 negative lagi.

    0

    0
  5. mawarmerah says:

    Dah banyak kali check Lazada ni tapi belum pernah cuba. Lazada dgn Zalora tu di bawah satu company ke? Ada yg tau?

    0

    0
    • Haswani says:

      Hak ah. Zalora dengan Lazada bawah satu syarikat rasanya. Saya pon baru try beli dengan Lazada haritu. Mula2 barang saya nak kehabisan stok, tapi dapat judak dalam masa 5 hari. Kalau barang ada stok lagi laju agaknya.

      0

      0
  6. Adila says:

    Baru lepas dapat barang dr Lazada. Service memang tip top. Postage pn free area Klang valley. Fast delivery. Order isnin dapat rabu. Siap anto message lg kate brg dh shipped. ok ape. Tak ragu2 pun nak beli dekat Lazada lagi. *Raya ni dpt jugak berasa garment steamer. :D

    0

    0
  7. Very nice write-up. I definitely love this website. Keep it up!

    0

    0