Written by serenity | November 26th, 2012

Masih ingat dengan Syella Kamaruddin? Syella pada penghujung tahun lepas telah menimbulkan kontroversi apabila dikatakan melangsungkan perkahwinan dengan seorang kenamaan yang dirahsiakan namanya dan bersanding seorang diri dalam majlis perkahwinannya yang mewah.

Syella pernah menekankan yang dia tidak lagi terlibat dalam industri hiburan dan mahu memiliki anak sesegera yang mungkin dengan suaminya. Beberapa hari ini nama Syella popular kembali di persada Internet apabila seorang pengunjung Forum Cari mengongsikan gambar Syella yang sedang mengandung.
Apa yang mengagumkan ialah Syella kelihatan berseri-seri dan kulit wajahnya semakin mulus dan gebu sehingga ramai yang bertanya apakah produk kecantikan yang digunakan oleh Syella. Syella yang mengusahakan butik sendiri iaitu D’Syella Place ini dikatakan menggunakan produk kecantikan yang bernama Wisderm. Sekiranya anda berminat mendapatkannya bolehlah melawat butik Syella yang terletak di tingkat bawah Ampang Park Shopping Centre.

Akhirnya tercapai juga hajat Syella untuk mengandung. Semoga kandungannya sihat dan selamat saja hendaknya, mari kita sama-sama doakan.

48 responses to Syella Kamaruddin Kini Hamil, Makin Jelita

  1. ccece says:

    Cehhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  2. mak jemah says:

    Mantap hbs

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
    • Awekbulu says:

      Haluslah mantap..tp sheols mmg gebus kn..X mcm mummy wanebe to be s2 lg tu..Gigih nk menyendat walau dh tembung..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  3. huh says:

    xnk first!!! xnk first!!! tlg la….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 10
  4. kuli says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 33
    • haha says:

      maaf, sila cuba lagi..
      kau orng ni orang yang sama ke?
      huh, kuli dgn harimaumalaria..
      avatar sama jep

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        haha..ak mmg org yg same….comment first2 tue ak ingat x kuar..ak anta sampai 3 kali…bile da lama rupenye kuar…malu aku..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  5. HarimauMalaria says:

    Macam mana nak jadi first???

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  6. Ini rahsianya says:

    tak perlu produk… skarang byk app edit gamba bg nampak kulit lawa mcm korean… nama app tu Camera360… android fee je.. lepas tangkap gamba, edit ‘magic skin’… haaa… dapat kulit gebu dlm 5saat sahaja… ;)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 110 Thumb down 0
    • oct1883 says:

      pakai instagram pun bleh gak.. hahahahaha!! jangan lupa, lighting pun kena cantik..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 0
    • ini rahsianya juga says:

      hahaha. guna “light color” pun boleh jd halus mulus. kahkah. “Camera360; art in your hand’

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  7. Anonymous says:

    susah tul nk 1st

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  8. buncittt says:

    aku tak nak first..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Alhamdulillah says:

    Aku suka dgr kalau pompuan yg kawin mengandung dari yang tak tau kawin ke idak…dapat anak …tetiba laki tinggal pulop…

    Tp kulit dia mmg cantik… Aku jumpa dah depan2… Kulit mulus habis…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 3
    • PuanOnew_SHAWOLs says:

      aku cm tau je spe yg ko mksdkan..
      haha
      lawak la ko :))

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • Alhamdulillah says:

        Hehehe…kak, dia ingat kita rakyat malaysia ni suka lah tu tgk drama sinetron dia …ini mmg betul punya sinetron…bersambung2 byk version…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. honeywellz says:

    Hmm….sayangnya, sangat cantik and puteh melepak, tapi dapat laki tua…….kesian pulak..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 6
    • Anonymous says:

      nak kesian ape.. dia dapat laki tua yg kaya.. lg kesian klau dapat laki muda yg pokai…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 1
      • pizza says:

        Hahahaa, betul tu. Baik la laki tua yang mau bertanggungjawabdaripada main touch and go. Sian anak yang lahir tu, mampus org buru status dia sampai dapat.

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  11. suka ati aku says:

    cantik..nmpk seri ibu mengandung..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  12. berlari says:

    aku tahu kewujudan syella ni wktu dia masuk rncangan anita..tajuk pengorbanan anak kpd ibubapa..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  13. ...... says:

    cantik nya . kulit dia debu

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  14. nicky says:

    cantik kulit dia skang.. dulu x mcm ni.. produk ape ye dia pkai

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  15. kiah meletop says:

    alaaaaa jgn2 guna software camera 360 ni…. Mulus smcm je

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  16. Bintang Di Langit says:

    Betul ke guna Wisderm ni kulit leh jd licin macam ni? Nak jgk try kalu bagus.. Ade sesape pernah guna tak?

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  17. crepe says:

    mcm durian crepe…..sedapa jer nampak hahahaha.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  18. jlo says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 11
  19. Anonymous says:

    entah si jlo ni bangang betul

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  20. Cik Jah says:

    Pandai si syella nii….awal penglibatan dia dlm kancah seni nii,byk kuar citer kisah famili dia…adik beradik ramai,hidup sederhana,maka x mustahil lah dia pilih lelaki kaya,jaminan mse dpn,dia dh rse ssh nye kehidupan,kini dia berpeluang merasai kekayaan…itu pilihan dia,doakn yg baik2 saja,moga perkahwinan dia kekal bahagia hendak nye….sekurang2 nye dia berusaha utk berjaya kan….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
  21. Anonymous says:

    dulu dia niaga nasi lemak tolong mak dia… skrg ni dia dah hidup senang dan tak lupa family dia…. bagus la….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  22. Anonymous says:

    gila ka apa perempuan ni.. dah mengandung pun tak habis2 nak menyeksi.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  23. Lagubestbest says:

    Lawanye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. taikozzz says:

    WOWWW!! PREGNANT BOOBS!! I LIKE!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  25. emmm besar nye bulatan buah die…
    sedap di makan…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  26. Gayah says:

    Dah idup senang dan bahagia tu dik dok diam-diam jer. Nanti orang khianat pulak. Eloklah kawin dari berzina sana-sini mcm retis lain. Pastu mengaku masih suci. Muntah isi perut aku.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Anonymous says:

    Betol ke die preeggy anak laki die?sbb ak ade bukti die dok mengatal ngan laki laen..mungkin die x hepi ngan laki die..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0