Written by serenity | November 26th, 2012

Masih ingat dengan Syella Kamaruddin? Syella pada penghujung tahun lepas telah menimbulkan kontroversi apabila dikatakan melangsungkan perkahwinan dengan seorang kenamaan yang dirahsiakan namanya dan bersanding seorang diri dalam majlis perkahwinannya yang mewah.

Syella pernah menekankan yang dia tidak lagi terlibat dalam industri hiburan dan mahu memiliki anak sesegera yang mungkin dengan suaminya. Beberapa hari ini nama Syella popular kembali di persada Internet apabila seorang pengunjung Forum Cari mengongsikan gambar Syella yang sedang mengandung.
Apa yang mengagumkan ialah Syella kelihatan berseri-seri dan kulit wajahnya semakin mulus dan gebu sehingga ramai yang bertanya apakah produk kecantikan yang digunakan oleh Syella. Syella yang mengusahakan butik sendiri iaitu D’Syella Place ini dikatakan menggunakan produk kecantikan yang bernama Wisderm. Sekiranya anda berminat mendapatkannya bolehlah melawat butik Syella yang terletak di tingkat bawah Ampang Park Shopping Centre.

Akhirnya tercapai juga hajat Syella untuk mengandung. Semoga kandungannya sihat dan selamat saja hendaknya, mari kita sama-sama doakan.

48 responses to Syella Kamaruddin Kini Hamil, Makin Jelita

  1. ccece says:

    Cehhhhh

    0
    0
  2. mak jemah says:

    Mantap hbs

    0
    0
    • Awekbulu says:

      Haluslah mantap..tp sheols mmg gebus kn..X mcm mummy wanebe to be s2 lg tu..Gigih nk menyendat walau dh tembung..

      0
      0
  3. huh says:

    xnk first!!! xnk first!!! tlg la….

    0
    0
  4. kuli says:

    Maaf tumpang tanya, aku nie first ke???

    0
    0
  5. HarimauMalaria says:

    Macam mana nak jadi first???

    0
    0
  6. Ini rahsianya says:

    tak perlu produk… skarang byk app edit gamba bg nampak kulit lawa mcm korean… nama app tu Camera360… android fee je.. lepas tangkap gamba, edit ‘magic skin’… haaa… dapat kulit gebu dlm 5saat sahaja… ;)

    0
    0
  7. Anonymous says:

    susah tul nk 1st

    0
    0
  8. buncittt says:

    aku tak nak first..

    0
    0
  9. Alhamdulillah says:

    Aku suka dgr kalau pompuan yg kawin mengandung dari yang tak tau kawin ke idak…dapat anak …tetiba laki tinggal pulop…

    Tp kulit dia mmg cantik… Aku jumpa dah depan2… Kulit mulus habis…

    0
    0
    • PuanOnew_SHAWOLs says:

      aku cm tau je spe yg ko mksdkan..
      haha
      lawak la ko :))

      0
      0
      • Alhamdulillah says:

        Hehehe…kak, dia ingat kita rakyat malaysia ni suka lah tu tgk drama sinetron dia …ini mmg betul punya sinetron…bersambung2 byk version…

        0
        0
  10. honeywellz says:

    Hmm….sayangnya, sangat cantik and puteh melepak, tapi dapat laki tua…….kesian pulak..

    0
    0
    • Anonymous says:

      nak kesian ape.. dia dapat laki tua yg kaya.. lg kesian klau dapat laki muda yg pokai…

      0
      0
      • pizza says:

        Hahahaa, betul tu. Baik la laki tua yang mau bertanggungjawabdaripada main touch and go. Sian anak yang lahir tu, mampus org buru status dia sampai dapat.

        0
        0
  11. suka ati aku says:

    cantik..nmpk seri ibu mengandung..

    0
    0
  12. berlari says:

    aku tahu kewujudan syella ni wktu dia masuk rncangan anita..tajuk pengorbanan anak kpd ibubapa..huhu

    0
    0
  13. ...... says:

    cantik nya . kulit dia debu

    0
    0
  14. nicky says:

    cantik kulit dia skang.. dulu x mcm ni.. produk ape ye dia pkai

    0
    0
  15. kiah meletop says:

    alaaaaa jgn2 guna software camera 360 ni…. Mulus smcm je

    0
    0
  16. Bintang Di Langit says:

    Betul ke guna Wisderm ni kulit leh jd licin macam ni? Nak jgk try kalu bagus.. Ade sesape pernah guna tak?

    0
    0
  17. crepe says:

    mcm durian crepe…..sedapa jer nampak hahahaha.

    0
    0
  18. jlo says:

    boleh x aku nak tanye.. betul ke laki dia x-p*l*s tu?..

    0
    0
  19. Anonymous says:

    entah si jlo ni bangang betul

    0
    0
  20. Cik Jah says:

    Pandai si syella nii….awal penglibatan dia dlm kancah seni nii,byk kuar citer kisah famili dia…adik beradik ramai,hidup sederhana,maka x mustahil lah dia pilih lelaki kaya,jaminan mse dpn,dia dh rse ssh nye kehidupan,kini dia berpeluang merasai kekayaan…itu pilihan dia,doakn yg baik2 saja,moga perkahwinan dia kekal bahagia hendak nye….sekurang2 nye dia berusaha utk berjaya kan….

    0
    0
  21. Anonymous says:

    dulu dia niaga nasi lemak tolong mak dia… skrg ni dia dah hidup senang dan tak lupa family dia…. bagus la….

    0
    0
  22. Anonymous says:

    gila ka apa perempuan ni.. dah mengandung pun tak habis2 nak menyeksi.

    0
    0
  23. taikozzz says:

    WOWWW!! PREGNANT BOOBS!! I LIKE!!

    0
    0
  24. emmm besar nye bulatan buah die…
    sedap di makan…

    0
    0
  25. Gayah says:

    Dah idup senang dan bahagia tu dik dok diam-diam jer. Nanti orang khianat pulak. Eloklah kawin dari berzina sana-sini mcm retis lain. Pastu mengaku masih suci. Muntah isi perut aku.

    0
    0
  26. Anonymous says:

    Betol ke die preeggy anak laki die?sbb ak ade bukti die dok mengatal ngan laki laen..mungkin die x hepi ngan laki die..

    0
    0