Written by Bella | November 23rd, 2015

Dihimpit kontroversi apabila kes beliau mencederakan Shenty Feliziana tersebar, Syazwan Zulkifly sebelum ini telah meluahkan hasratnya untuk berhenti daripada dunia lakonan.

Pengumuman tersebut dilakukan olehnya menerusi akaun Twitternya dimana beliau menyatakan drama  2000km Ke Al Haram adalah drama terakhirnya.

Keputusan itu dibuat kerana khuatir isu beliau dan Shenty akan berpanjangan dan sekaligus memberikan kesan buruk kepadanya.

Terbaru, Syazwan nampaknya sudah berubah fikiran dan memberitahu beliau tidak akan berhenti berlakon dan memohon maaf kepada semua pihak kerana membuat keputusan mengikut emosi.

Ya, saya akan terus berlakon. Saya minta maaf kerana mengeluarkan kenyataan mengikut perasaan.

Kalau nak cakap kerana takut akan kontroversi berpanjangan, ia adalah risiko atas perbuatan anda sendiri. Jika berhenti berlakon sekali pun ia tidak bermakna tiada masalah yang akan selesai. Mulut orang ini akan selalu bercerita tentang perkara buruk orang seseorang artis meskipun mereka tidak lagi aktif dalam industri hiburan.

Sumber Berita: Mangga Online

32 responses to Syazwan Zulkifly Ubah Fikiran : Tidak Jadi Berhenti Berlakon

  1. Pekerja Gomen says:

    Ahaaa… ko ngan Izma bleh kerjasama…
    Sbb pada aku… pengarah yg takde otak dan suka mengasari pmpn je yg bleh terima perangai ko ni.

    0

    0
    • Cilipadi says:

      Hahahahhahah aku hanya mampu gelak. #janganlupamakanubat

      0

      0
      • Anonymous says:

        dia ni kaki prmpuan.list dia byk sbb dia prnah try kwn aku jgk.paksa ajk jmpa byk kali msg pksa tak henti dgn ayat kesian rayu.mmng gila ini laki,kalo dia ayat korg especially prmpuan hot.kalo x hot tu sbb dia trdesak xde stock.baik korg angkat kaki haha

        0

        0
    • minah jambu says:

      nyampah tengok drama cinta 200persen ni huh ! asek asek abang abang abang si aida jebat ngan jul ni huh ! nyampah betol huh !

      0

      0
  2. Anonymous says:

    hahaaaaa sebijikk mcm budak2 statment.. cmne org nk percaye retis..

    0

    0
  3. miss A says:

    memalukan…

    0

    0
  4. Hmmm says:

    lame…

    0

    0
  5. ntah apa ntah says:

    hiishhh….stock xleh buat suami ni…kejap nak kejap idak…

    0

    0
  6. tanpanama says:

    gila nak berenti belakon…. nak keje ape dia ni..

    0

    0
  7. intan kembong says:

    esok ni mcm tu la dia wat otak seminit pukul girlfriend dia balik..aku xcaya langsung kat mamat ni

    0

    0
  8. Mizz muzzy says:

    Ni lagi sekor kes bipolar.

    0

    0
  9. melati.. says:

    muka ketok duit GF…nk berhenti berlakon???..nanti GF tk bagi duit dia pukul lagi…..lelaki yg suka pompuan ni Mak dia pun dia sanggup pukul demi duit….

    0

    0
  10. melati.. says:

    muka ketok duit GF…nk berhenti berlakon???..nanti GF tk bagi duit dia pukul lagi…..lelaki yg suka pukul pompuan ni Mak dia pun dia sanggup pukul demi duit….

    0

    0
  11. Hidup biar ada pendirian dik

    0

    0
  12. puteh says:

    cam taikla ko ni…

    0

    0
  13. syazwan mereng says:

    ayam

    0

    0
  14. bola maniss says:

    nampak sangat budak-budak. Booooo!!!!

    0

    0
  15. Anonymous says:

    siapa dia ni? seriously.. dia or shanty dua2 ak xkenal..

    0

    0
  16. alien says:

    Berenti je la berlakon. Org baran2 ni slalu tak guna…menyusahkan org.

    0

    0
  17. Real syarul ridzwan says:

    ehhhhh.. sebelah dia tu bukan miaahmad ke? apa2 pun… memang x suka ngan dia & shenty ni. dua2 sama jeeee. boleh blah lah…

    0

    0
  18. Kupu-kupu Emas says:

    Byk sgt iklan kat BN ni.. Serabut pale aku tgk

    0

    0
  19. leeyamiza93@yahoo.com says:

    banyak kali dah dgr artis kata nak berhenti berlakon contoh sharnaaz dan che ta… tp xberhenti pun.nipu je. pastu syazwan ni pun sama aku tau dh bila baca tu drama last pastu bila org komen kata rugi la apa la last2 belakon balik..artis oh artis

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Baru pas tgk juvana yg movie tu. Bagus betul dia ni berlakon. What a waste kalau berhenti. Sanggup tgk dia berlakon daripada tgk pelakon kayu yg lain. Teruskan lah berlakon. Peduli lah org cakap apa. Pendapat org lain2, lagipun tu pendapat bukan fakta. So who cares? All the best syazwan.

    0

    0
    • Tasah Sillah says:

      Betul tu. Syazwan ni memang pandai berlakon. Aku suka. Daripada si Zulrepeng tu. Bepeluk je pandai macam monyet je aku tengok. Blah la ko Zulrepeng.

      0

      0
  21. . says:

    Dah agak!aku baru nak sujud syukur sbb dah kurang seorang pelakon drama menjahanamkan generasi.drama asyik kemaruk celah kangkang.pengalak pembuangan bayi.setan memang kuat.

    0

    0
  22. biaq p sama depa says:

    hek eleh mgutuk mmg pndai mnusia ni doh..
    pk ko bgos..
    xpe doa aq da tmakbol..
    still bole tgk ko blakon..
    ko ade rupa n bakat bro..
    lntak org nk ckp pe pon psl ko..
    kje mnusia ni tau judge org je!
    manusia la katakan..
    mc dri perfect sgt!!
    hahahahh

    0

    0
  23. MIN says:

    bellaaa…………. mulut boleh tahan nohh…….. smua entry hang perli orang saja……………..

    0

    0
  24. Anonymous says:

    muka garang. selalu act cam gangster …skali tu lembik dah! emo giler! next!!!

    0

    0
  25. Anonymous says:

    first

    0

    0
  26. Anonymous says:

    ko ni sembang jer la…..puiiii vundekkk

    0

    0
  27. Anonymous says:

    la tak jadi benti ke ?alaaa habislah banyak balik la perempuan jd mangsa kasanova ni. player dgn ayat manis dan muka mintak kesian.cuba bagi watak sedih merayu dkt dia.msti dia lakonkan dgn baik .haha

    0

    0