Written by AbangNara | July 30th, 2015

Mengejutkan peminatnya apabila muncul dengan imej berambut pendek baru-baru ini, Syatilla Melvin mengakui sudah bersedia untuk bergelar seorang isteri. Umum mengetahui yang Syatilla mempunyai hubungan rapat dengan Shaheizy Sam, walaupun tiada pengakuan cinta yang keluar daripada mulut kedua-duanya. Syatilla dan Shaheizy masing-masing lebih gemar bermain tarik-tarik tali dengan media. Mungkin kedua-duanya masih malu-malu kucing atau sedang dalam proses mengenali hati budi masing-masing.

syatilla melvin

Mengakui masih berhubung rapat dengan Shaheizy Sam, Syatilla Melvin telah pun melahirkan kesediaannya untuk bergelar seorang isteri. Kata Syatilla:-

Kalau boleh saya tidak mahu terlalu bercerita perkara ini. Hubungan kami juga berjalan baik. Saya menghormati semua pihak yang berkait dalam perkara ini.

Apabila tinggal di Kuala Lumpur, rutin harian saya lebih kepada kerja. Sampai satu tahap, baru saya sedar betapa hidup ini kosong. Selalu terfikir betapa indahnya jika berkahin dan mempunyai keluarga sendiri.

Saya memang sudah bersedia ke arah itu. Niat sudah ada dan selebihnya saya hanya berdoa. Insya Allah saya berharap perkara ini menjadi kenyataan Lagi pula, kedua-dua belah keluarga sudah saling mengenali.

syatilla melvin

Abang Nara faham kesunyian seorang wanita lebih-lebih lagi mereka yang berusia lebih kurang macam Syatilla Melvin ini. Namun nasihat Abang Nara, perkahwinan itu bukanlah satu perkara yang mudah. Sesungguhnya lebih banyak cabaran selepas berkahwin berbanding ketika hidup solo. Pastikan diri anda sudah betul-betul bersedia, bukan sahaja daripada segi fizikal tetapi juga mental dan rohani. Apa pun, Syatilla telah pun bagi ‘green light’ kepada Shaheizy Sam. Orang kata takkan nak tunggu lama-lama lagi kan? Sila masuk meminang sekarang jugak sebelum dirampas orang. Hehehe.

P.S: Panda tertua sambut hari jadi yang ke 37

23 responses to Syatilla Melvin Sudah Bersedia Untuk Menjadi Isteri Shaheizy Sam

  1. Anonymous says:

    statment mcm ppuan gatal… bole geng dgn fida…

    0

    0
  2. Anonymous says:

    euwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

    0

    0
  3. melati says:

    tak kenal Minah ni

    0

    0
    • kuaklentang says:

      serius, minah ni sape? tak penah nampak kat dunia luar pun selain beutipulnara. dah tu keluar BN ke asik cite dia awek shaheizy sam, dia nak kawin shaheizy sam, dia je paling rapat ngan shaheizy sam. -_-‘

      0

      0
  4. melati says:

    Org kalau dh terdesak, Najis pun dia sanggup capai….cantik ayat tu…!!

    0

    0
  5. june says:

    dh mcm ayam bertelur sebijik, riuh skampung je aku tengok..mcm perigi cari timba pun ye jugak..sepatutnya sebagai org pompuan ada baik n sopan nye utk bdiam diri je even dh ada tarikh nk nikah pun..ni tak..yg lelaki senyap, pompuan plak ke hulu ke hilir bawak mulut kata gitu gini..nampak sgt x elok caranya..klu mmg betul ke arah alam perkahwinan xpa jugak..kang top2 lain jadinya..apa2 pun..moga2 ada berita baik lh ye..all the best..

    0

    0
    • July says:

      Khadijah meminang Nabi rileks je takde sapa cakap perigi cari timba pun

      0

      0
      • pingping says:

        Isu nabi2 ni klu boleh x yah nk dsamakn ngn kes si syatilla ni..ni suma dunia artis,dunia plastik..x ssuai bbenor nk dsamakn..

        0

        0
  6. tilla the desperate says:

    sian minah ni!

    0

    0
  7. Diva says:

    hipokrit! berlagak tunjuk bagus..show off. dengki perli org. buruk benor!! bukan nak build up career betui , harapkan oh…dh dpt laki over prasan kaya sgt. ckp x manis ckp x manis…poyo tui dia ni. eee geli!

    0

    0
  8. Shhh says:

    OOI MAKCIK..SI SAM TAK CKP LGI NAK KAWIN DGN KO KE TAK..WALUPUN DIA MMG DH BERSEDIA..DN MMG DIA CKP ..KAU WANITA PALING RAPAT DN SELESA DGN DIA..TPI DIA TK DA NK CKP ANTAR ROMBONGAN MEMINANG KE APA KE..LBH BAIK KO DIAM2 SUDAHLAH..MALU LAH WEI..JDI MCM FASHA SANDHA..NO KOMEN JE..SUDAH BIAR ORG SMPI MENYAMPAH DGN KO PUN TAK PE..SEKURANGNYA ORG FAHAM…KO TAK SEDIA NAK CERITA LAGI..NI DRI AWAL AKU NAMPAK KO JE YG LBH2..

    0

    0
  9. Yo! says:

    OMG! Dah lebih 5 kali pelakon pompuan desperate ni weii statement. Kalu x Dia up kan cerita ngan Sam ketot tu, adoi la. dulu aku kurang suka ngan Fazura, tapi sekarang aku tabik sikap dia now. So cool and steady sempoi. Bodoh ye Sam!

    0

    0
  10. aku pun ensem gak says:

    AKU MENYAMPAH TOI LA DENGAN TAJUK SI ABE NARA NIE,,, STYILLA X ROYAK PUN DIA BERSEDIA JADI ISTERI SAM….
    MEMANG SUKA BUAT FITNAH TOI LA SI NARA NIE…..

    0

    0
  11. unggu says:

    Lawak bila org desperate cam ni daaa. Tgk.. mummy Sam tu duk puji2 Fazura mcm admire adore the way she is dr dulu. Dlm pic IG fazura yg baru ngan kem salleh ms KL fashion week lagi tadi..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    kenapa aku mcm tngk dia jer yg slalu bg statement dan stp statementnya mst akan kluar ayat ala2 “klu blh sy tak nak berckp sgt tntng hal ni”, “tak manis sbg seorg perempuan ckp psl ni” bla..bla..tp tngk2 dia yg lbh kluar statement.. ke aku jer yg berperasaan begitu??

    0

    0
  13. nona says:

    errr…bukan lama dah ke dok kata dah bersedia? bila nak langsungnya..and, kenapa asyik dia ni ja yg bukak mulut pasal hubungan dorang? shaheizy mana? takde mulut ke hapa?

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Kesian ppuan ni dok canang dh sedia nk kwin berkali2 tpi si jantan buat pekak jewww….hahhahaha…cam kes almy nadia…dok canag2 tungu pinangan tup2 fizz fairus g pinang org lain…sekali bini org da dia pinang…pastu muka tebal patah balik pinang almy…almy dgn muka nipis dodoh tu terima jer la…kes apa nk buat aku lah pilihan terakhir kalo tk de siapa lgi nk kat ko!!!huwaaahahhahaa

    0

    0
  15. Lawak says:

    Statement pelakon bodoh x matang macam ini lah. cari lah pompuan lain oii Sam. Jual tudung tapi seksi merata lagi.

    0

    0
  16. cutie pie . says:

    Dari haritu asyik dia ckp dah sedia tapi yg sam nye aku tgk mcm tu je. Hm haritu kata fazura desperate tapi ni aku tgk 2×5 je kau ngan dia .

    0

    0
  17. yaya says:

    CANTIKKKK

    KLO BERLAKON WATAK JHT MMG SESUAI MUKA DIA….

    0

    0