Written by Bella | August 4th, 2015

Ramai peminat yang mengatakan aktor Shaheizy Sam ibarat main tarik tali apabila enggan mendedahkan siapa bakal isteri beliau meskipun aktres Syatilla Melvin telah membuat pengakuan bahawa beliau sudah bersedia untuk memikut tanggungjawab sebagai seorang isteri kepada Sam.

Namun dalam satu muat naik terbaru beliau di Instagram, Syatilla menegaskan beliau sama sekali tidak pernah mengeluarkan kenyataan sudah bersedia menjadi isteri Sam dan apa yang orang ramai dengar sebelum ini adalah satu salah faham sahaja. Malah, beliau belum bertemu dengan mana-mana calon istimewa buat masa ini.

Sam juga yang menyedari isu berkenaan, turut menasihatkan Syatilla untuk terus bersabar kerana sudah menjadi lumrah dalam dunia hiburan untuk seseorang itu di himpit dengan cerita tidak benar. Apa yang penting Syatilla fokus pada kerjaya beliau dan jangan ambil pusing mengenai isu seperti ini.

Selamat datang ke dunia HIBURAN,  Jangan amek hati dengan apa yg tertulis dalam ruangan HIBURAN kerana semuanya bakal menjadi HIBURAN utk bacaan umum. Oleh kerana kita bekerja didalam dunia HIBURAN, maka kita tak dapat lari dari semua ni dan penulis hanya menjalankan tugas sepertimana yg dituntut oleh dunia HIBURAN, jadi tajuk sesebuah cerita tu haruslah menghiburkan. Jangan sesekali berputus asa mencari rezeki dalam bidang HIBURAN ini seandainya memang betul rezeki awak kat sini, ok? Kerana dalam apa sahaja bidang kita berada sekalipun, pasti ada perkara yg best dan juga perkara yg kurang best, yg penting fokus la pada kerja dgn ikhlas dan yg terbaik utk DIRI SENDIRI. Cheh wah!!! Hehek Selamat mencari rezeki yg halal dan selamat berhibur semua. LOVE U ALL LAH.

Jadi siapakah sebenarnya yang bakal menjadi isteri Shaheizy Sam? Sama-sama kita tunggu dan lihat.

Sumber Berita: Instagram Syatilla Melvin Dan Instagram Shaheizy Sam

33 responses to Syatilla Melvin Nafi Beri Kenyataan Sudah Bersedia Berkahwin Dengan Shaheizy Sam

  1. aku says:

    yg penting bukan si minah ni kan..ha..elok ler tu

    0

    0
    • minah jambu nice girl says:

      besok Lion twelf vs Tranganu mari sama sama laongkan Lion Twelf boleh ok ..satu dua tiga Lion twelf boleh !! idop Lion twelf ! idop Fandi !! lov u Fandii n Lov u Irfannn..

      0

      0
      • Anonymous says:

        konpem gigil2 die nk naip statement tu..dh boleh geng dgn mat maslan dan sprm..ayat twist lebih kurang same je..

        0

        0
      • Anonymous says:

        yg realnye camneh kot :

        lepas sy gebang lebih, acah2 sy lah yg sampilih, tetiba sam macam maen tarik tali.
        so sy sekali lagi gebang lagi yg sy dah bersedia nak jadi isteri.
        kali neh sam bagitau die just kawan je ngn sy. dan ikot cakap mummy die je.
        buat penat je sy panggil die ‘baby’.

        sebab frust, sy potong kontot rambut masa nak raya tu ari. pakai ala2 tomboy..frust kot!
        dan sekali lagi sam bagitau wartawan die belum ade calon.
        tu yg saya upload gambar dgn caption antaranya “CALON PUN MASIH SESAT”
        jilake punya sam..buat malu sy je..

        0

        0
    • joe says:

      Lelaki sejati (dan berani) kalau dah benar2 suka dan tetap hatinya pd satu2 perempuan, dia takkan teragak2 macam si Sam nih. Dia akan terus jawab YA saya akan kahwin dia. Masuk meminang. Done.
      Bukan bagi jawapan yang berbayang2 …sipi spi atau jawapan klise mamas boy like ‘restu ibu’ etc. Come on Sam . be a gentleman and man up lah.. kalau tak nak – CAKAP TERUS TERANG . Jgn biar pompuan ternanti2 kau. She needs to move on with her life too.

      0

      0
  2. ABC says:

    dan dan lah bukan kau yg keluar statement.. baik kau ckp sebelom-II ni pun bukan kau.. meroyan lah kau sensorang, kesian perempuan psycho ni LOL

    0

    0
  3. Anonymous says:

    pulak dahhhh…hahahahahahaha..ntah hape hape

    0

    0
  4. Dan says:

    nasib baik fazura tak layan dua ekor monyet ni…..jatuh class tau,stay classy miss faz!

    0

    0
  5. anon says:

    yg kau duk hadap sngt dekat shaheizy tu wat ape….bukannya hensem pun. cari je org lain…

    0

    0
    • minah jambu nice girl says:

      rapat ngan jantan lain tkpe asalkn jangan rapat ngan si zul arifin suda pasal si zul aida jebat yg punye ok ! Adios !!

      0

      0
    • Anonymous says:

      Betul apasal hadap sangat ngan hero yg paling tak hensem ni.dah lah tak hensem jual mahal lagi. sudahlah cari jer jantan lain kau pun bukan buruk.

      0

      0
  6. Shhh says:

    abg nara kenapa tak nak ngaku…kan sebelum ni abg nara petik nama si minah ni konon kawin dgn sam..abg nara ni tak buat research..asik dgn copy paste je..

    0

    0
  7. boncitt says:

    habis tu semasa artikel yg “tersilap” tu keluar, kenapa tak nafi kan awal2 kamu tak pernah bt statement “dah bersedia jadi isteri sam”?
    ini semasa artikel tu keluar diam je seolah2 artikel tu betul. bila sam buat kenyataan tade calon isteri lagi, baru la nak menggelupur nak nafi kan artikel yg tersilap tu!

    perangai macam najib! najib tu, kalau betul duit tu duit derma dan tak buat salah, ngaku je la dr awal. ni dok nafi sana sini, tetiba ngaku mmg ada duit tu dalam akaun, tp org derma. pundek!

    dedua boleh pergi mereput sana!

    0

    0
  8. Mei says:

    nak drama lettew

    0

    0
  9. aku tetap aku says:

    malu leteww… sam pun sama gak… asyik mainkan perasaan pompuan je

    0

    0
  10. Anonymous says:

    eh..eh..bukan dia ke yg ckp hrp jd kenyataan sebab kedua2 belah keluarga sudah saling mengenali. pas tu ada jg seblm ni dia kluar statement ckp belum berbincang psl hal perkahwinan kami..KAMI ok dia cakap..nmpk level konfiden di situ..wpun keluarga dah berjumpa. seblm2 ni ckp apa yg sam ckp, itulah yg dia ckp kununnya. yg ni pulak, ckp calon pun masih sesat jalan, tak jumpa jln lah…part ni tju kat sam ke sbb sam kan ckp seblm ni jodoh dah semakin dekat..tup2 cakap calon tak da…mcm mana tu

    0

    0
  11. Unknown yg dulu says:

    Ok fine. Can’t wait to hear more stories from you, Sam and future wife! :D haha

    0

    0
  12. Entah says:

    Kesian pulak tgk dia ni. Mcm diberi harapan palsu je. Bkn dia sorg je mcm tu, ramai lg perempuan kat luar sana yg senasib dgn dia. Mcm kuch2 hota hari tu. Kira syatilla ni sama nasib dgn kajol la… it’s either dia syok sendiri mcm kajol ataupun si sam tu bg hrpn palsu kat dia. Hmmm tak pe lah awak. It’s time for u to move on. Nampak sgt si sam tu tak ikhlas dgn awak (sy maksudkan hal korang bercinta tu). Stop giving stupid statements and be classy. Jgn bg statement yg boleh buat org fikir awak desperate. Remember what u did to fazura (your tweets)? See, what goes around comes around. Itu sahaja drpd saya. Sekian.

    0

    0
  13. prigi ke timba says:

    Dh mcm pngkid aku tgk.ni msti frust sbb tu potong rmbut cmtu.

    0

    0
  14. Diva says:

    Ayat cover line malu!!! Nmpk sgt… Poyo before this x de plak nk crop ka pa ka… Karma sebijik muka ko Tilla.. Pandai tweet Hal org ko.. Lagak bagus show off. Hegeh lebih…

    0

    0
  15. zed says:

    miley cyrus malaysia ke ni?. putus cinta terus potong rambut eik?.Sam jd Liam Hemsworth la pulak.Wrecking Ball sgt2

    0

    0
  16. mak c kina says:

    hahaha..dlu ckp fazura perasan..skrg sape yg perasan?…at least fazura ada berlakon dgn sam..filem plak tu..ko hado?…drama pun xpenah,nk cite psl filem plak..pe kelas ko nk setaraf dgn fazura…hahaha..

    0

    0
  17. Miss Bunga says:

    Nasib Faura x dgn si Sam nie kn ! Tue laa dulu bukn main sindir2 fazura konon kalau lelaki x bersuara xpyah la perempuan beriya2 mengaku itu ini tgk skrng terkena kau balik perempuan rambut pendek … hahahah !

    0

    0
  18. Weng Weng says:

    ayoo..sam takut tak dapat kereta free thn depan kot!!!

    0

    0
  19. aini says:

    lelaki mcm sam ni buat kawan biasa je dah la…x yah la nk anggap lebih2 psl nnti sendiri yg terluka. lgpn nmpk mcm sam ni susah nk cari perempuan yg sesuai utk jd isteri sbb dia mgkn perasan yg diri dia tu hebat sgt.

    0

    0
  20. miss A says:

    aku ade komen kat gambar tu.. suruh blah je dari hidup mamat ni.. sebab nampak sgt die yg tehegeh2.. nampak sgt sam ni x reti hargai.. tengok2 kene delete.. terus aku rase die ni poyooo..

    0

    0
  21. Miss Joyah says:

    Kenyataan dia terdahulu:
    “Kalau boleh saya tidak mahu terlalu bercerita perkara ini. Hubungan kami juga berjalan baik. Saya menghormati semua pihak yang berkait dalam perkara ini.
    Apabila tinggal di Kuala Lumpur, rutin harian saya lebih kepada kerja. Sampai satu tahap, baru saya sedar betapa hidup ini kosong. Selalu terfikir betapa indahnya jika berkahin dan mempunyai keluarga sendiri. Saya memang sudah bersedia ke arah itu. Niat sudah ada dan selebihnya saya hanya berdoa. Insya Allah saya berharap perkara ini menjadi kenyataan Lagi pula, kedua-dua belah keluarga sudah saling mengenali”.

    Woi…gi beli topeng. Dulu menyindir fazura, skrg Sam pun tak mengaku bercinta dgn ko pun (boooooooooo!) and siap bg nasihat dlm ig..haha

    0

    0
  22. Anonymous says:

    hahahaha .. dulu kemain ko sindir fazura kan? sekarang dah kena belit dengn kaki putar baru merasa? hahahahaha

    0

    0
  23. apoheii says:

    AKU BOSAN BETOL DGN CERITA SAM NK KAWEN NI….KALO KO NK KAWEN..KAWEN JE LA..XYAH NK POYO2 BAJET HEBAT..KO BLAKON BIASA2 JE BRO…APA YG HEBAT NYA..

    0

    0
  24. puput says:

    POMPUAN TAK SEDAR DIRI! DIA JE YG PERASAN LEBIH PADAHAL YG LELAKI TAK CKP APE2 PUN..MALU LA SKIT OOOOOOOIII

    0

    0
  25. Anonymous says:

    ingat syatilla melvin ni mixed dgn ape la..rupanya xde ape..kih2. org parit buntar je pun..btw aku nk ckp muka syatilla ni jahat n penut hasad dengki. aku x ckp orgnya jahat. aku ckp aura mukanya.

    0

    0