Written by AbangNara | November 19th, 2008

gambar breastsyarifahsofea

Gambar artis Melayu Malaysia makin lama makin hangat dari biasa. Nak kata mereka tak sedar cara berpakaian mereka itu tak logik. Cuba tengok 2 keping gambar Syarifah Sofea berbaju ketat ini. Apa pendapat anda tentang artis negara kita sekarang ini?

gambar tetek syarifah sofea

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

64 responses to Syarifah Sofea, Artis Melayu Malaysia Yang Hangat?

  1. callister says:

    haha..bdn memg dah mantap,pakai lg mcm 2..
    bertambah la mantap dan gempaknyer..

    0
    0
  2. DEBAB! says:

    dier nie dah tau t*t*k tue besau jgn laa dedahkan @ pakai ketat..sajer jerw tue nak mnunjuk kat org..

    0
    0
  3. […] We once posted sexy pictures of collection of Syarifah Sofea. […]

    0
    0
  4. manbelon says:

    …Artis Melayu Malaysia Yang Hangat ialah abon…

    0
    0
  5. bigdaddy says:

    nape sh sofea je? artis lain lagi teruk beb.

    0
    0
  6. bearbiru says:

    uih..uih…nak baring kat dada dia sesgt…huhuhu

    0
    0
  7. chantek says:

    memang hangat, tak boleh dinafikan gambar2 tu…

    0
    0
  8. Bodoh says:

    Selalu kena raba & peluk, sebabtu
    mantap semacam jer…..

    0
    0
  9. ni says:

    manteepppppppp

    0
    0
  10. flower says:

    mantapppp gler..
    adoii..sakit mata..

    0
    0
  11. salang says:

    aku rase dia HOT!

    0
    0
  12. manje says:

    apala korang nie bra besar drpd tu pun ada jualla…heee heee….
    yang omputeh punya pun sama besar cam die tu….
    tp kalau besar sgt pun buruklah

    0
    0
  13. Nie says:

    The special effect of wonder bra, padding.. Gambar no2 nampak x seberapa hebat?

    0
    0
  14. dol says:

    klu bsr sgt pun xsedap mata memandang

    0
    0
  15. boxer hugo bosss says:

    lom ade susu lg da beso kalo da pregnant n ade susu nti cmne la beso nyer kan..
    beso2 sgt leh wat barah siot!!ngeerrr doooo….

    0
    0
  16. kipas sush mati says:

    skang ni bende tu besar je laki cri skng..hehehe..die mmg termantop la..hehehe

    0
    0
  17. miss annur says:

    buruk beno la muka bf die..mcm pekerja kontrak je..hihihi

    0
    0
  18. Najib says:

    Apalah nak jadi ngan artis2 melayu yg kkatanya beragama Islam ni

    0
    0
  19. yakbokte says:

    bulat gote br sdap uli…dia brjln pn kocok gunung dia walaupn ikat ketat

    0
    0
  20. Hmmm says:

    Nama saja syarifah (keturunan Rasulullah)… Tapi…

    0
    0
  21. wow says:

    wahh tetek mantap…. sedap kalau dapat tuh….

    0
    0
  22. SULAIMAN SALEH says:

    kopek besor best………….

    0
    0
  23. PapaNakkal says:

    mantap buah dia..

    0
    0
  24. alien says:

    mak aih!!!
    tp nk wat cm mn dh breast dia beso…

    0
    0
  25. doc holliday says:

    ntah la.. mungkin bagi diaorang dah biasa camni.. cian mak ayah dia. memang berpakaian hak individu tapi sekurang kurang hormat la emak n ayah. cian tgk mak ayah tanggung malu bila anak pakaian camni.

    0
    0
  26. abus says:

    puting pun mesti besar

    0
    0
  27. puas says:

    klo dapt 2 pasti x haus

    0
    0
  28. lynn_ says:

    arr malu ak klu besau2 gini.huhu..xda ‘kebebasamn’ bergerak.kah3…

    0
    0
  29. mat sidek tawang says:

    bapek kopok

    0
    0
  30. zainal says:

    rasa cm nak melancap la…save pic tetek dia wht bahan la..

    0
    0
  31. Raja Tetek says:

    Wah!!!! In tetek terbaik bulan puasa ni!!! Bergetah bulat comel sekali, yg ini harus dibelai elok2 jgn dilapah terus!!
    Rugiiiiiii!!

    0
    0
  32. menteri says:

    berbuka xyah beli air soya ni……

    0
    0
  33. Radi OAG says:

    Isap lepas berbuka sedap ni

    0
    0
  34. susu segar says:

    oiii klau export ssu dia nie..market besar

    0
    0
  35. faiz says:

    laa..komen tentang buah dada,yg pompuan pun komen gak..gile la lu org,,x ade kepala otak,,buat sharifah,dulu name yg depan sharifah dan syed ni adalah yg dimuliakan kerana meraka berasal dr tanah arab,dgn care mcm ni,duk bawah meja menyanyi setiap mamat mamat yg komen tentang buah dada tadi tu..ok..

    0
    0
  36. lakibertuah says:

    alah…sofea ni sebiji macam bini aku…memang best puas..

    0
    0
  37. suka2 says:

    ok pe..dah mmg kurinaan….betuah la sapa yg memiliinya,,,tp rasa nya dia suka pakai bra yg ada pad dlm kan….

    0
    0
  38. angai tok says:

    ori ka tu ya…ada silikon kalik

    0
    0
  39. shamrin says:

    kalu dapek nyonyot dua2 kembong perut beb ape2 pun my favourite tuu tido atas tetekperhhleh lemas teman di buat nye,untung saper dapat

    0
    0
  40. bodo says:

    bangang

    0
    0
  41. blue87 girlz klang says:

    mak ai, seksi gle ko ni hek, jgn coz ko mix mat saleh ko wat cam ko mat saleh, gle r aku tgk, dah lah x cantik, harap gebu n montok jek wat pe, x cantik pun aku tgk…..patut nya artis malaysia yg beragama islam tunjuk yg baik, bukan ko lg teruk n terkutuk…

    0
    0
  42. pon says:

    kontrol ketawa takut nampak gusi

    0
    0
  43. tapi dia tetap cantek…

    0
    0
  44. hadzry hafidzy says:

    puting warna itam

    0
    0
  45. anyss says:

    ntah lerr…memg xsuke ngn sofea nih..tgk muke die pn bknyer lawa sgt pn..bese jerr..perangai xsenonoh

    0
    0
  46. deli says:

    knp harus kwin dgn syed,,,, apakah harus syed yg jdi suami syarifa…. knp tak orng ajam sja….???

    0
    0
  47. BADAN SEDAP CAM DH KENA TALE JE

    0
    0
  48. massssssuk says:

    mantap….kawin lagi best tau…

    0
    0
  49. Emmmm. says:

    Bajet2 je k0rang2 yg k0men ni… Mcm ar xpnah pkai ketat..,. Rilek suda…d0sa dye.. Hahaha.,ala.. Xlme ag dye insaf ar uh..besa gk dye nye en…kah3.!

    0
    0
  50. Sasbadi says:

    Bt0l gk en… kentel2 je mamat2 n minah2 yg k0men ni…rilek suda.. Brlmbak mnusia yg pkai ketat.., nth k0rng p0n ad gk…,.xyh bjet2 ar.. Ckap je ar nk k0men boob dye.. Ad0i….mmg besa p0n…hahaha.. Lantak ar..ad ak kesa.?..kah3

    0
    0
  51. matai.. says:

    boob die ni gempal dan sedap klau dpt ni..

    0
    0
  52. Anonymous says:

    macam la cantik sangat pakai yg ketat2.. nampak habis semuanya yang mana terlebih…

    0
    0
  53. sufi sufian says:

    da ade autograf aku da kt boobs die ni..mse tu thun 2000..wahahaha

    0
    0
  54. Alisia Cate says:

    Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    0
    0
  55. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

    0
    0
  56. apuz says:

    dlm quran pon da sbt tntg sume tu,dye je yg xnak ikt,br je

    0
    0