Written by serenity | January 2nd, 2013

Dalam satu kenyataan media yang dikeluarkan oleh pihak Excellent Pictures hari ini, filem terbaru hasil kerjasama syarikat tersebut dengan syarikat filem milik Datuk Yusof Haslam, ‘Gangster Celop’, sebuah filem aksi komedi akan menemui penonton mulai 21 Februari 2013 di hampir 70 pawagam seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei.

Filem ini diarahkan oleh Ahmad Idham, akan menampilkan Syamsul Yusof, Kamal Adli dan penulis blog popular dan cun yang kini menceburi dunia lakonan, Hanis Zalikha.

Saksikan treler filem ini di sini:

98 responses to Syamsul Yusof, Kamal Adli Dan Hanis Zalikha Dalam ‘Gangster Celop’

  1. alexandra ulhaq says:

    Wah…Hanis zalikha da popular..suke nengok natural beauty die..x ya makeup looks beautiful…

    0

    0
    • kak timah says:

      hamis lah filem ni law minah sendu ni ada

      0

      0
      • i got a boy says:

        tgk trailer mcm x best jer citer nie…filem ahmad idham memang syok sendiri, nak buat filem aksi tp nmpk mcm aksi x cukup bajet, jalan citer pulak bosan…selalunya mcm tu lah citer yg ahmad idham buat, hanis zalikha ni x sesuai jd pelakon…jd pengacara atau model bolehlah

        0

        0
      • hantu kak timah says:

        buat film kak timah celop jelah…ambik engkau je blakon…ok ke x?

        0

        0
        • kak timah pendengki says:

          tukar tajuk lah…cerita kak timah pendengki…ambil la kak timah jd pelakon utama…tak tau la muka mcm mana lagi…cantik ke tak…entah2…hampeh…

          0

          0
    • ct says:

      Kalau cite gengster tkde pompuan tk boleh ke? Harap muker je lawa tapi brlakon hampeh! Hopefully KL gengster 2 tkde pelakon pompuan kayu dlm cite tu..biar full of action dari full of merepekzzz…juz my opinion guys…

      0

      0
      • ct maknyah says:

        apasal kau tak suka tengok pompuan?..kau maknyah eh…haha…next time ambik maknyah jelah jd gengster…mesti kau suka kan…

        0

        0
    • Nana says:

      Hahahahha. Ramainya haters si hanis ni. Dy mmg la cantik tp x berkenan dgn dy yg semakin sexy dan kebaratan tu. Hehe

      0

      0
    • Ana Dahlia Ke? says:

      dia pakai kolagen dik oi… natural ke tu?

      0

      0
      • cella says:

        collagen tu supplement, supplement atau bahasa melayunya yg senang nk paham nutrien tambahan… makan supplement/ collagen utk kesihatan dalaman, secara xlangsung dlaman sihat kulit pon cantik.. dah dari dalam cantik natural beauty la tu… kesian ko kan..mesti ko jeles ngn hanis kan.. sbb ko sendri kulit xlawooo..huahuahua

        0

        0
      • antihaters says:

        muko kau…cantik ke?natural ke?

        0

        0
      • Anonymous says:

        bodohnyaaaaaaaa…. kolagen tu supplemet baghal!

        0

        0
    • Lagubestbest says:

      Rahsia hanis zalikha, tak yah makeup sgt, cuma pakai waterproof sunblock maximum spf setiap kali keluar rumah.

      0

      0
  2. Selitone says:

    Tambah lagi satu filem bertemakan jenayah….

    0

    0
  3. Anonymous says:

    oh hamis!!!..

    0

    0
  4. Kipas econ says:

    Harap filem ni best dan enjoy tgk..jangan ade pulak yang kaku nanti..

    0

    0
    • fairus sulaiman says:

      Nnti time tgok, jngan baling popcorn dkat skrin pulak ye … banyakkan bersabar, biasalah filem ahmad idham ..

      0

      0
  5. coki naga says:

    tetap bosan tgk filem melayu dekat pawagam

    0

    0
    • who care says:

      jgn tengok…!!takde siapa yg peduli kau tengok ke tak….tak penting pun…org lain bleh tengok…..

      0

      0
  6. Anne Hedzir says:

    Tak sabar nak tengok Hanis. Suka cara Hanis yg bersahaja and not to forget, pakai apa pun nampak lawa. Gud luck Hanis

    0

    0
    • bananana says:

      Makcik Nani Rostam, mak Hanis Zalikha ke nih? Kemain puji Hanis..ekekekekek

      0

      0
    • Anonymous says:

      sori. hanis zalikha biase2 je, x ley lawan lisa surihani. even neelofa yg x best tu pun lagi lawa dr hanis. true story.

      0

      0
  7. ZN says:

    Habeslah rosak industri perfileman pompuan kaku ni berlakon.

    0

    0
    • hahaha kesian haters says:

      makin org panggil dia kaku…makin lah dia laku….haha..

      0

      0
      • asdi says:

        hoih bajet alim muslimah sejati semayang 5 waktu tgk video hanis msk pertandingan model pakai sport bra+ spender je??? oww ni la cara akak nani besarkan anaknye.

        ayt klise” itu gambar lama”

        0

        0
    • burit anzalna bau bangkai hanjing says:

      anzalna pun kayu jugak………….

      0

      0
  8. boringaku says:

    Boring nya. X habis2 dgn filem gangster. Igtkn musim dia dh habis. Hmm KL Gangster 2 pn x kuar lg

    0

    0
  9. nicki minaj says:

    tk hbis2 film brkisarkan hal itu2 sja .. cuma tjuk n plakon d ubah .. BOSAN . dh tkda idea ka ?

    0

    0
  10. nicki minaj says:

    tk hbis2 film brkisarkan hal itu2 sja .. cuma tjuk n plakon d ubah .. BOSAN . dh tkda idea ka ?
    rsa nya drama lebih brkualiti kot dr film cmni .

    0

    0
  11. Ruki says:

    Hopefully filem ni best la. bukan ape, filem2 M’sia skang nih bnyk yg tah hape2 je. jln cerita tah ke mana, msg lak xde. that’s y la org mls nk g tgk kt cinema. baik download / tunggu kuar kt tv je. Pengarah kt M’sia pn cm ketandusan idea. asik2 genre komedi, gangster, & seram. drpd asik wt filem tp kualiti x seberapa lbih baik kumpul dulu bajet smpai cukup & then hasilkan filem yg btul2 boom. sesekali nk gk tgk filem ala2 lord of the ring, narnia, harry potter, etc~ versi M’sia.

    0

    0
    • fairus sulaiman says:

      Aku rasa kau mengharap pada filem yg salah ni .. Pengarah yg kau cakap kat Malaysia ketandusan idea ,asik2 genre komedi, gangster, & seram. drpd asik wt filem tp kualiti x de tu sebenarnya pengarah filem ni , AHAMD IDHAM .. .. filem dia ni lagi teruk dr filem MIG sbenarnya …

      dia la yg mengarah filem2 hampeh cam jangan pndang pandang, senjakala , aku masih dara ,apa celop toqq, hantu bonceng … . genre filem yg kau sbut dkat atas tu suma dia buat, xde satu pun pn ok

      nk tgok , tgok la ,xde sape yg menghalang, tapi duit anda yg rugi nnti …baek belanja mmber karok lagi bagus ..

      0

      0
    • fairus sulaiman says:

      “Pengarah kt M’sia pn cm ketandusan idea. asik2 genre komedi, gangster, & seram. drpd asik wt filem tp kualiti x seberapa “….
      LOL,. ironically ciri2 yg kau sebut tu suma ada dkat pengarah filem ni ,Ahmad idham…

      Apa celop toqq, hantu bonceng, jangan pandang2, senjakala , lpastu dram xabis, pasal lumba keta dgan rempit ..impak maksima, impak maksima vs rempit ..nmpak sgat ketandusan idea.. tpi klau banyak duit dan nak tonton filem untuk gelak ketawa sbb scene xmasuk akal, silakanlah tonton

      0

      0
    • fairus sulaiman says:

      “Pengarah kt M’sia pn cm ketandusan idea. asik2 genre komedi, gangster, & seram. drpd asik wt filem tp kualiti x seberapa “..LOL,. ironically ciri2 yg kau sebut tu suma ada dkat pengarah filem ni ,Ahmad idham…

      Apa celop toqq, hantu bonceng, jangan pandang2, senjakala , lpastu dram xabis, pasal lumba keta dgan rempit ..impak maksima, impak maksima vs rempit ..nmpak sgat ketandusan idea.. tpi klau banyak duit dan nak tonton filem untuk gelak ketawa sbb scene xmasuk akal, silakanlah tonton

      0

      0
    • fairus sulaiman says:

      “Pengarah kt M’sia pn cm ketandusan idea. asik2 genre komedi, gangster, & seram. drpd asik wt filem tp kualiti x seberapa “..LOL,. ironically ciri2 yg kau sebut tu suma ada dkat pengarah filem ni ,Ahmad idham…

      Klaub anyak duit dan nak tonton filem untuk gelak ketawa sbb scene xmasuk akal, silakanlah tonton

      0

      0
  12. ratu minah jambu merah/ biru says:

    minah jambu tk minat ngan pelakon2 dia……jadi minah jambu tknk komen lah …

    0

    0
  13. Fikri Adhiey says:

    Maka lahirlah satu lagi filem sampah keluaran Ahmad Idham…..

    0

    0
    • pelakon bru says:

      bgus jugak kalau ada film bru tjuknya “sampah”…ambik engkau la berlakon..Fikri Adhiey..

      0

      0
    • dah lama tak tengok filem melayu says:

      takyah nak emo sgtlah ‘pelakon bru’.. dah hakikatnya mmg byk filem skrg yg tak berkualiti.. cuba buat kelainan sikitlah.. asyik2 genre dan cerita yg lebih kurang sama je.. camana org nak bg sokongan.. next please……..

      0

      0
  14. nafies says:

    another ‘celop’ film..

    *BIG YAWN*

    0

    0
  15. ZN says:

    haish.

    0

    0
  16. peminat no.1 hanis zalikha says:

    yeayyyy!! x sabar nye nak tgk:))

    0

    0
  17. takot says:

    cer tgk link salah sorg yg comment dkt post abg nara psl hanis zalika sblm ni. comment dh bwh2. video zalikha. seksinye!!!! takot tgk die, dr dlu smpi skrg mcm tu je

    0

    0
  18. ish says:

    Cer usha link video salah sorg comment dkt post hanis zalikha abg nara publish before this. comment tu ade dkt bwh2. Ya Allah seksinye hanis zalikha!!! kenape smpi mcm tu skali? sedih :( baru2 ni photoshoot pn seksi bkn main

    0

    0
  19. takot says:

    video hanis zalikha*. zalikha pulak dahhhh….

    0

    0
  20. biskutkering says:

    makin bertambah artis kayu, kesian la artis lama yang betol2 berbakat. sampai tua x dapat award. dah mati baru dapat. nampak mcm terpaksa bagi je. hmm. artis sekarang banyak berbekal muka cantik. hamis ni bajet hot betol la. kan dah dapat haters free, lain kali baik tulis blog tu je dari nak jadi femes yang x dibenci orang.

    0

    0
    • haters free dosapun free says:

      haters free dpt dosa free…bgus jugak tu….terus kan mengumpul dosa free anda sampai bertimbun timbun….

      0

      0
  21. dee says:

    Hamis kan dari dulu seksi. Masuk malaysia dream girl ke apa dulu. Tgk time audition pakai baju tutup dada je. Dia dpt tempat ke 2 kan. Papepon selamat maju jaya la. Lol.

    0

    0
    • wawasan 2020 says:

      tu cerita lama…manusia bleh berubah…even manusia pendengki pun bleh berubah

      0

      0
      • pendengki yg tak berubah says:

        salah tu….manusa memang bleh berubah…pendengki belum tau lagi….mungkin dosa belum cukup byk kot…..takpe2…tambah lagi….tambah lagi

        0

        0
  22. biskutkering says:

    btw, liyana van der sijp ni islam ke ape? tgk kat fb tulis race: malay. religion? nmpk mcm bangga sgt dok mabuk sakan.. siap pic ngn botol arak..

    0

    0
  23. pili air says:

    kan lagi elok hanis sambung belajar ….. jadi pelakon ni x ke mana dik oiii …. bahan kutukan dan cacian org …

    0

    0
    • kesiannya pendengki says:

      biarlah dia….bukan dia kacau sapa2 pun…..manusia pendengki ni kat mana2 pun ada….dah takdir nak jd pendengki…bkan org lain yg dpt dosa pun…si pendengki juagk…

      0

      0
  24. pili air says:

    kan lagi elok hanis sambung belajar ….. jadi pelakon ni x ke mana dik oiii …. bahan kutukan dan cacian org …

    0

    0
  25. kakakakaka says:

    aku memang suka si hanis ni bila mengomel dlm blog..sangat informatif. Tengok dia jadi pengacara mad markets , ‘errrkk’ masih boleh diterima walaupon dia cakap macam malas nak bukak mulut. Tapi, tang berlakon ni….aku memang payah nak terima. Serius, cerita ape ke nama tu (…kg putat ke apebenda tajuk citer tu..) sgtlah ke’kerasan’ dan takde perasaan.

    0

    0
  26. se,oga film tersebut laris manis di pasaran, amin

    0

    0
  27. Raina says:

    hanis ni bukan reti belakon ade dia blakon mariam kg putat ke…kaku jekkkk..tak de jiwa…dia ni buat modelling je sudahlah..sebok jd pelakon plak…

    0

    0
    • masih bru says:

      hopefully hanis akan terus berlakon…dia masih bru lg dlm lakonan,….too bad pendengki nya akan terus menambah dosa sendiri…..

      0

      0
    • unononon says:

      Camtu kau lah berlakon.. mesti tak kaku kan.. hahaha

      0

      0
  28. Taumalu says:

    adoiii.. balik balik citer gengster dan perkataan ‘celop’ diguna.. mmg tak akan aku tengok citer ni.. mati la industri filem mcm ni.

    0

    0
  29. Anonymous says:

    hanis berlakon kayu la…x best pn…sama cam lofa..harap muka jer cantik….

    0

    0
  30. Anonymous says:

    ehhhhhh…bosan tahap gaban asyik cite celop…celoppppp jer…CITE SAMPAH LE CAM NI…

    0

    0
  31. kuasimodo says:

    filem A.I ??hurmmmm xpe lah tunggu astro 1st then esok beli kt pasar mlm..dah tau kompem jln citer so-so jer lau A.I punye filem. hurmm mcm mane lah si syamsul blh tegerak nk blakon dgn A.i?

    0

    0
  32. sha says:

    Tak best pon…

    0

    0
  33. si gadis yang manis says:

    tak suka tengok hanis zulaikha ni….muka dia tak sejuk hati terasa…

    0

    0
  34. manis nya hanis zulaikha..

    0

    0
  35. Yuki says:

    Boring..rempit,gangters,bohsia,lawak bodoh…aku dh lme giler xtgok filem melayu..last pun hantu kak limah nasib best..

    0

    0
  36. Anonymous says:

    reen rahim ni dlu macam jantan. rambut kerinting. kulit itang tp sekarang da comey la plak

    0

    0
  37. Amin says:

    Syamsul Yusuf ni takde idea lain ke? Gangster je keje….

    0

    0
  38. Ratu minah jambu merah / biru says:

    skali2 shamsul buat la film cerite CABUTIBULUKU pasti GEREK mesti nangis punye…..

    0

    0
  39. Wak Suparjo says:

    Hanis Zalikha terbaik!!! Cantik dan berbakat. Pandai pulak tu… gadis idaman jejaka !

    0

    0
  40. lantakpilah says:

    tah apa2 komen. dah masuk 1434, tp komen nak yg buruk & busuk jugak yg kuar.

    0

    0
  41. chinta says:

    pnh tgk hanis dpn mata mse die dtg kb..srius org cni x knal pom die n die lak cm lbih2 nk phtian..hehehe..awk mmg cntik hanis tp kalu awk kurg sksi skit lg mnis.. bole jd calon istri..hihihi

    0

    0
  42. lady hot says:

    muka hanis zalika mcm intan ladyana

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Suke hanis as a blogger .host oklg la.jd pelakon dh x best la. Jd artis ni jauh hanyutnye..tp mak dia yg push. Jd model pun mk dia yg push gk menjadilah gamaknye..

    0

    0
  44. kassim selamat says:

    berlakon mcm kayu, pipi tersumbat bola golf terjojol dua ketui. dagu dia panjang semacam all fake minah filler! botox..

    0

    0