Written by AbangNara | May 27th, 2013

Wow. Memang agak terkejut Abang Nara membaca artikel Berita Harian semalam. Mana tidaknya, Syamsul Yusof dan Ammar Alfian dilaporkan hampir bertumbuk di dalam satu pertemuan di Publika pada 18 Mei lalu. Puncanya? Tidak lain tidak bukan mengenai Puteri Sarah Liyana.

puteri sarah liyana

Umum mengetahui Ammar Alfian sebelum ini menuduh Syamsul Yusof mempunyai hubungan dengan bekas kekasihnya, Puteri Sarah Liyana. Namun begitu, Syamsul Yusof menafikan perkara tersebut menerusi satu kenyataan di Facebooknya. Pertemuan di Publika ini telah dirancang oleh Syamsul untuk menyelesaikan permasalahan dan persengketaan yang wujud di antara mereka berdua kerana Puteri Sarah.

puteri sarah

Ketika pertemuan tersebut, Ammar Alfian tidak dapat mengawal sikap panas barannya dan hampir sahaja menumbuk kerana Syamsul tidak mengakui yang dirinya bercinta dengan Puteri Sarah. Namun keadaan tegang itu berjaya diredakan oleh sepupu Syamsul Yusof dan wartawan Berita Harian, Zubir yang turut berada di situ.

syamsul

Syamsul Yusof dan Ammar Alfian akhirnya berdamai apabila Syamsul mengakui yang dia sedang berkawan dengan Puteri Sarah. Syamsul turut sama menghulurkan tangan untuk bersalaman tanda pendamaian. Ammar menerima salam tersebut dan mengakui kesilapannya menyerang Syamsul dan Sarah menerusi Twitter. Kedua-duanya turut bersetuju untuk tidak memanjangkan kontroversi ini.

ammar

Agak memalukan juga sebenarnya jika Syamsul dan Ammar benar-benar bergaduh kerana Puteri Sarah. Tidak berbaloi di mata Abang Nara untuk cedera hanya kerana seorang wanita. Nasib baiklah kesemuanya berakhir dengan baik. Semoga selepas ini Syamsul dan Ammar akan menjalani kehidupan dengan tenang. Jangan hanya kerana seorang wanita, maruah seorang lelaki boleh jatuh. Tak gitu?
ffc

P.S: Dah banyak mencuba produk penjagaan kulit tetapi masih tidak berjaya mendapatkan wajah berseri? Cubalah FCC skincare yang pasti memberikan anda kulit yang “Bright, Beautiful, Clear, Confident“. Dijamin halal dan terbukti sudah berkesan kepada ribuan pengguna. LIKE Facebook FCC sekarang untuk informasi lanjut.

[jetpack-related-posts]

97 responses to Syamsul Yusof & Ammar Alfian Hampir Bertumbuk Kerana Puteri Sarah

  1. SudahLumrah says:

    lelaki.. memang macam tu. lebih rela putus persahabatan dengan putus pertalian keluarga hanya kerana disebabkan oleh seorang perempuan. tak payah la gaduh2 pasal perempuan ni weh… malu je. banyak lagi perempuan yang korang boleh ambik sorang sepasang la!! ingat, tali persahabatan dan pertalian keluarga tu lagi penting dari seorang perempuan. Sekian

    0

    0
    • aak says:

      wah aku pon t’kejot nyah, smpai b’tumbuk? c ammar tuh dah bekas pkwe sarah tu ap lagi yg tak puas hati?
      watever, dorg dah bebaik pon. dah sttle, kes dah tutup scre rasmi

      0

      0
      • susu lembu says:

        sebab tu lah kapel haram dalam islam, perempuan dgn lelaki patut jaga batas pergaulan, kalau suka masuk meminang..tak lah jadi mcm ni, tapi apa boleh buat dunia artis, kita nasihat dorang bukan dengar baca pun

        0

        0
        • anonymous says:

          Buang mase! gaduh…gaduh… kalau dah nak sangat… cepat jelah kawen.. tak kisahlah amar ke..syamsul ke…. tunggu ape lagi? gaduh pun tak guna…

          0

          0
        • Bro 10 Inci says:

          Adodoi.. Ni sume drama la wei.. Tmbh lg dgn Jubir tu kt situ, meletop2 lg publisiti murahan dorg.. U help me, I help you… Puiiihhh!!!!

          0

          0
        • ammar memang patut ditumbuk pun. tak pandai menghormati perempuan yg mahu berubah. kalau dengan dia tu, bercumbu menambah dosa selalu.

          0

          0
        • fakkap says:

          Dan puteri sarah berlari sambil melompat gembira keriangan kerana dirinya yang hotz… bodoh unta punya lelaki…

          0

          0
        • Baby Jane says:

          HEYYY AMAR KO MASIH SAYANGKAN PUTERI SARAH EK? WUWUWUWU

          0

          0
        • mak jemah says:

          aku tengok muka si ammar alfian ni pun dah mcm gangster. Bawa bertaubat cepat lah bang

          0

          0
      • Siti Zaleha Adik Sam Bearface says:

        bdn Ammar Alfian sgt sexy !! Sekali tumbok Samsol luruh semua gigi

        0

        0
      • yUyU says:

        Bang Nara, bukan sahaja tak berbaloi bergaduh kerana seorang wanita, tapi tak berbaloi bergaduh kerana Puteri Sarah ! Seriously ~

        0

        0
        • noriesz says:

          setuju…!!!

          0

          0
        • NANA says:

          ni bkn la bersangka buruk, tp ‘sesetengah’ artis kalo tibe2 bertudung dier ade benda nk cover. mungkin nk selamat kan diri dr kontroversi. byk dh cnth tg x perlu disebut nama………..kang dh senyap kes, buka blik tudung. tgk jer la nnt.

          0

          0
        • kiut moew says:

          tak baik bersangka buruk pd yg dah bertudung tu… patutnya kita doakan yg terbaik untuk dia… hurm…

          0

          0
      • nazrul natasha baiduri says:

        xyah la nk berebut kan si sarah tuh.. bukan nyer cun.. buang masa jer korang rebutkan dia.. baek korang berebut kan aku, lagi byk faedah nyerr.. NOKTAH!

        0

        0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          kalau dapat kau..dapat faedah apa? bibir fake, mata fake. nak tiru angelina jolie konon bweekkk

          0

          0
      • K.A.A says:

        amar dgn syamsul dua2 poyo…

        0

        0
    • KAK CHAM KEMBALI says:

      AMMAR DAH LAH TU JOM TEMAN KAK CHAM MALAM NI KITA EHEM2 NAK

      0

      0
      • kek chocolate says:

        ko ni dgn nickname lelaki sejati tu orang yg sama ke? kenapa aku rasa ko berdua ni orang yg sama jer..giler ke ?

        0

        0
        • Lelaki Sejati says:

          Sorry adik sayangku intan payung, bukan orang sama. Abang tak layan perempuan sundal dan murahan. Pondan kot.

          0

          0
      • bujang says:

        Kalau ngan saya….saya akan ehem2kan kak cham tiap2 malam……

        0

        0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          setiap malam konon puuiihh !! ntah2 kau tu 10 minit pun dah down..bila kote dah gatal mcm username bujang tu, dgn ayam tua pun dia bernafsu..ayam tua tu nak setengah jam, kau 10 minit dah down booooooooooooooo

          0

          0
        • KAK CHAM KEMBALI says:

          U BUJANG MUDA KE BUJANG TERLAJAK????????LAW BUJANG TERLAJAK I XNK . .I NAK YG MUDA2 JE

          0

          0
        • n says:

          bujang tu tua dah…sebab orang muda tak gatal macam tu, try tanya adik2…adakah dorang perangai mcm tu, tidak kan…. jadi “bujang” tu dah tua kak cham

          0

          0
        • KAK CHAM KEMBALI says:

          ADIK2 TU BUAT APA?? ADIK2 TU GAY KOTE KECIK XMINAT LAH

          0

          0
  2. cece says:

    gileeee ahh!!!

    0

    0
  3. afi says:

    laa gaduh ke..lek r..

    0

    0
  4. poyosssss says:

    perlu ker???????????????

    0

    0
  5. meow2 says:

    bestnye jd putri sarah..org brebut kn kite..kuikuikui…

    0

    0
  6. bunabuni says:

    dah break kan biar la dia nak kapel ngn sape pon..

    0

    0
  7. Lelaki Sejati says:

    Lelaki muda macam ni lah..Kalau lelaki berumur macam abang ni, malas nak cerita panjang, masuk minang, kawin aje terus…buang masa bercinta ngan lelaki muda ni….rugi…pengalaman pun kurang…..baran aje lebih, dah kawin, anak pun tak dapat2….x cukup power le tu……

    0

    0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      ni org tua gatal miang keladi mana pulak ni, hoi pak cik kau tu dah tua..dah tak larat nak buat 10 round, sila sedar diri sikit, kau tu pak cik dah berkedut POWER DAH DOWN PAK CIK !!!!

      0

      0
      • Lelaki Sejati says:

        Cik adik tau mana abang ni tua? Kudrat kuat lagi ni…Bukan tua, tapi matang…Jadi isteri ketiga abang, pasti tersenyum sebab tak tertanggung penat lebih 10 round…

        0

        0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          aku ni LELAKI lah, aku kenal sangat lelaki mcm pak cik ni, yg spesies mcm pak cik ni mungkin tak laku kat luar or perempuan menyamar lelaki

          0

          0
        • bujang says:

          Hai…sampai 10 round tu dah luar-biasa bro…pakai sex toi kot…..

          0

          0
    • bujang says:

      Betui tuuuuu…..aku ni 30an…..memang umur macam ni tengah dok galak. Aku minat wanita matang tapi bukan la yang dah kecut atau yang dah kerin…Tengah dok cari niiiii……

      0

      0
  8. maRnia says:

    Ammar sepatutnya tidak mengeluarkan apa-apa kenyataan tentang Puteri Sarah pada media. Kata dah putus hubungan dan tiada kaitan lagi. Dengan siapa pun Puteri Sarah nak berkawan atau bercouple itu adalah hak peribadi dia. Kenapa Ammar nak cemburu. Shamsul pula kena la cool sikit. Selagi kenyataan itu tidak keluar dari mulut Shamsul sendiri atau dari Puteri Sarah, maknanya ia hanya la gosip . Yang penting kedua-duanya dah berdamai. Jangan la bergaduh hanya kerana seorang perempuan……

    0

    0
  9. Anonymous says:

    hekeleh amar ni … mengalah kn org giler talak … lau samsul bercinta ngan sarah pun biar r … ko dah putus kan ??? ni tk lain tk bkn ar .. mesti kes cemburu ni … booooo

    0

    0
  10. Anonymous says:

    ammar ni duk sayang kat puteri sarah lagi ka?
    but y they broke up in d 1st place?

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      nk tau? mari minah jambu terang kn ok…..sebenar nye si amar ni tkde hasilllll biasa laaaaaaa kite sebagai pompan mesti la nk kn jantan yg terbaik untok masa depan yg cemerlang tk gitu olga hehe…sori ye tecacol pulak…si amar ni dh lah tkde hasil panas baran pulakkkkkkkkk….dh lah panas baran curang pulakkkkkk ngan pompan lainnnnnn ! jadi si puteri ni dh tk tahan lagi ngan prangai amar yg macm musibot tu ….dengan kuasa tuhan dua2 ni shamsol ngan puteri bertemuuuuuuuu n dorang kenal2 laaaaa si amar ni pulak jelesssssssss …..itu lah kesah nyeeeeeeee ..

      0

      0
  11. Anonymous says:

    puteri sarah + ammar = aku dah rasa kureng ngan depa ni sebab benda benda macam ni la
    kesian plak aku ngan syamsul

    0

    0
    • Anonymous says:

      bukan ke syamsul ni dah ada gf ? ke dorang dah putus ?

      0

      0
      • Anonymous says:

        xtau la kenapa tapi rasa macam xkena la syamsul + puteri sarah
        both of them kena cari partner yang lebih sepadan
        just my opinion

        0

        0
  12. anonymous says:

    tak gitu?? tak gitu??tak gitu??tak gitu??tak gitu??tak gitu??tak gitu??tak gitu??tak gitu??tak gitu??tak gitu??tak gitu??tak gitu??tak gitu??tak gitu??tak gitu??tak gitu??tak gitu??tak gitu??tak gitu??tak gitu??tak gitu??tak gitu??tak gitu??tak gitu??tak gitu??

    0

    0
  13. Anonymous says:

    aik macamana boleh ada zubbir pulak? haha.

    0

    0
  14. zaf says:

    xnk masuk campur…

    0

    0
  15. nanu says:

    belah la amar, kau kan da putus, yang nak terhegeh hegeh tu pesal lak. jeles la tuh. poyo la. kau sape nak nak sebok sebok hal ex gf kau tuh. mak bapak die pon tak halang die nak kawan ngan sape. kau lak yang lelebih. waduhh wat malu kaum sejenis jerr

    0

    0
  16. mawar says:

    dear syamsul, xpyh la nak gaduh pasa si sarah ni.. carilah perempuan lain yg lebih elok n sopan utk buat bini.. ramai lg wanita melayu yg boleh andai pilih. sarah ni dahla bekas si ammar.. tgkla gambar time diorang couple dlu.. mcm dah kawin..so buat syamsul fikirlah berjuta x dlu sblum wat kptsn. sekadar pendapat. jgn mare yea…

    0

    0
    • bujang says:

      Agaknya puteri salbiah ni dah intim sangat kot nga Ammar Aifian ….hinggakan rasa macam kepunyaan dia, yang pompuan ni pun banyak sangat bf.
      Blahlah Syamsul cari yang lain, bukannya baik sangat pun puteri salbiah ni, cuma sekarang nampak bertudung itu aje….perangai wallahhualam.
      Ko tu syamsul banyak duit , tu ysng dia nak.
      Kalau body Ammar Aifian lagi jaguh. Duit dan nama itu yang artis pompuan ni endak.Cari yang elok2 syamsul, tengok bapak ko dia bukan kawin ngan artis pun.
      Buat hidup ko lingkup nnt. dah jemu nnt. dia cari orang lain.
      Bukan abang nak provok ko syamsul…..fikir masak2.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Puteri Salbiah mana pulak ni baiiii?

        0

        0
        • bujang says:

          Sorry laaa…..baiii silap taip.
          Teringat mak we bai yang curang tu dulu.
          T/kasih anonymous, you mmg. perihatin………

          0

          0
        • noriesz says:

          hahaha.. ruangan gosip tok kaduk mne ntah dibacanyer.. hahaha..

          0

          0
        • minah jambu tukar kaler merah biru says:

          ye la tu…mak we curang konon hehehe dh malu tu cakap laaaaa…..

          0

          0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        helo bujang ! u ingat puteri salbiah bekas bini jamil menantu sarimah jamu tu ke ????????????? bukan lah !!!!!!! tu laaaaa nk komen sangat ha skarang padan muka huh !!! mari kite ketawa kan si bujang ni ha haha hahaha hahahahahahahahahahahahahahaiiiiiiii bwekkkkkkkk hehehheheheheheh..

        0

        0
      • noni tak menyebelahi sesiapa.. says:

        excited nak mengutuk org, ni la padahnya.. haish!

        0

        0
  17. kek cokelat kesukaan aku says:

    amboi2 suma pakat dok kutuk si sarah. kita bukan tau urusan dia dengan Allah. entah2 dia lebih beriman dari kita yang dok mengomen ni. xpayah jadi penasihat bebas lah. nnt kalo syamsul nak kawin ngan sarah, biarlah dia sendiri mendapat petunjuk (istikarah) dari Allah. kita jangan dok buat baik nak hukum orang sesuka hati.

    btw aku bukan die hard fan sarah :-)

    0

    0
  18. juju says:

    pada aku, kalau dah melampau sangat lebih baik samsul ambil tindakan undang-undang je. buang masa je deal dengan orang bodoh dan tak matang dan emosi macam ammar ni. lagi satu, serius tak berbaloi gaduh kerana puteri sarah, memangla dia dah berubah tapi banyak kot perkara memalukan antara dia dengan ammar.

    0

    0
  19. wawa says:

    xperlu kot nk gaduh sbb puteri sarah..xbrbaloi..

    0

    0
  20. Anonymous says:

    ini lah side effect steroid. sikit sikit panas baran.

    0

    0
    • bujang says:

      Bukannya ape….apabila kumbang suka dengan sang bunga, tup..tup….
      bunga dibelai kumbang yang lain maka cemburulah dia.
      Kumbang pun asyik nak menghidu dan hisap madu..petiklah atau tempatkan ditaman larangan.
      Putih putih melati
      merah merah delima
      siapa yang betul mencintai aku
      Itu yang ku terima

      0

      0
  21. Nasi lemak says:

    Pompuan dah masak dek kena pegang. tebuk tupun sibuk orang berebut!!! heh..tapi jantannya pun sama je..sume sosial…pompuan yg baik untuk lelaki yg baik..

    0

    0
  22. paukaya says:

    macam jalan cite trbaru skop production je dh aku tngok..

    0

    0
  23. Anonymous says:

    kelakar betul…kdg2 bangang nyer berlapis-lapis…
    apsal si ammar nak hangin satu badan..
    kan puteri sarah tu bokeh kekasih dio…suko hati la puteri sarah nak kapel dgn sesapun…
    nk kapel dgn syamsul ker, dongan den ker hahaha…
    adolak nak pakso org mengaku ngaku lak…

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Tak payah nk meroyan sgtla amar oiii….phuii..

    0

    0
  25. missdizzy says:

    “Tidak berbaloi di mata Abang Nara untuk cedera hanya kerana seorang wanita.”

    so abang nara… apa yang berbaloi untuk laki kena cedera then ? please tell me…

    0

    0
  26. dd says:

    bergaduh sebab puteri sarah? seriously? she isnt worth your energy pun

    0

    0
  27. BUNKFACE NO.1 says:

    betul ker gaduh, ke nak promote KL GANGSTER 2, ko percaya ckp zubir al-juburia tu, reporter yang paling hipokrit skali kat malaysia, suka laga-lagakan org then tak mengaku dia salah PUUIIIHHHHH !!!!

    0

    0
  28. budak gemuk says:

    serius muke sarah dgn amar sebijik same…sarah dgn samsul x sesuai..

    0

    0
  29. awek baru afiq muiz says:

    muka puteri sarah macam ammar la. sebijik sunngguh !.
    ada jodoh la tu kan.hehe
    buat syamsul, aku rasa ni mesty ko dgn sarah bercinta time dlm drama evolusi dkt tv2 tuh lpas tuh smpaikan terbawak-bawak ke luar pengambaran.
    syamsul ko nak ke kat sarah ni, ko tahu kan dia dah cple lama dgn si ammar nih.
    kpd puteri sarah boleh la ko bertepuk tangan ek, dua2 laky ncem gaduh sbb ko.

    0

    0
  30. alahai..alahai says:

    alahaii..pasal perempuan yang dah kena tebuk n rosak ni pon nak bergaduh ker???lelaki skang memang x kesah kan kalau perempuan dah rosak asalkan dah berubah..hehe

    0

    0
  31. luncai... says:

    samseng tk bertempat….berentap psl pempuan…bodo…

    0

    0
  32. babies says:

    jgn dihukum pada kesalahan yg penh sarah buat dl..if dia berubh ke jln Allah s.w.t itu adlah terbaik.kita sebagai manusia sepatutnye kena memberi semangat agar nawaitu yg sarah buat tidak berubah.utk ammar..sudh2 la memburukn sarah..biar menjd pengalaman dan sejarah hidup anda.usah mengungkit semua hingga luar dlm apa yg penh anda dan sarah penh lalui.cukup tinggal kenangan shj..membuka keburukan org adalh berdosa..beringat lah kamu.utk syamsul..if kamu menyukai sarah..cept2 memperisterikan dia.bimbinglh dia kejln yg diredhoi Allah s.w.t..mohon restu kedua org tua mu agar hubungan ini akn berkekalan.dan jgnlh guna media utk cerita peribadi yg dpt memudaratkn diri anda…A

    0

    0
  33. nurin adlina says:

    x perlu lar nk ckp sarah ni dh kne tebuk ker, ape ker.. buat ape nk aibkn org? Allah mgkn dh ampunkn die..

    0

    0
  34. maya meira leyana says:

    eh bkn ke ammar ni da ader gf bru ke..bwt pe dok hirau lg psl sarah kcik aty gf kau tu..biarla syamsul nk kwn gn sarah,kpd yg kutok2 sarah tu biarla dy nk jd lbh bek dr dlu,sdp je mulot kowg nk mgata dy itu ini,atleast dy nk brubh,dt free hair ke brtudong okla tu..kowg tu jge dir msg2 dala ye..sarah ni senior aku ms uitm ni rsenye kat fakulti hospitality dy plg cntik kot,kulit flawless gtu n xsombong…

    0

    0
  35. mulut puaka says:

    ada lg ek zaman sekarang bergaduh berebut buret.. oii buret bersepah la skang

    0

    0
  36. MULUT JAHAT GILER says:

    AKU TAK TAU LAA SEJAK BILER DIOARANG GADUH
    YANG PASTI KALAU AKU PEGI @CURVE TENGOK WAYANG SURE
    PUTERI SARAH N AMMAR (KACAK SEBAB CONTACT LENS ORENNYA) TERPACAK KAT SITU…
    TAPI PUTERI SARAH TUH PUN KEREK GAK TIME JUMPA KAT @CURVE TUH
    SETAKAT BERLAKON JADI TAMBAHAN BEBERAPA MINIT BAEK TAK PAYAH..

    TAPI SEKARANG DAH BERUBAH… BAGUIH NAAA…
    AT LEAST KURANG SIKIT ORANG MENGATA DIA WALAUPUN DIA DAH TEBUK KER TAK TEBUK KER..
    AKU RASA BAEK PUTERI SARAH PILIH SYAMSUL.. AT LEAST HIDUP TERJAMINNN..
    hahahahaaaaa~
    ANAK DATO’ KAUU… :D

    0

    0
  37. ee says:

    tak caya aku si shamsul nk bergaduh dgn ammar…tgk la lengan dan badan si ammar yg taf tuh…auta jaa ni…

    0

    0
  38. miss dombol says:

    ni suma gara-gara kE kL…kE kL DrIFT ni….

    0

    0
  39. Satria_gurl says:

    Bagi aku sarah yg lma x perlu la cite. Now pandang sarah yg skang . .menutup aurat . .dah berubah ke pngkal jln . .pasal dlu2 ttup cite . . Now die dah brubah . .pkir positif la . . Jgn tau nk buka hal owg yg lma2 . . Pndang die yg skang . . Yg lpas tu biarkan lpas . . Die dah bertaubat ke tak . .tu antara die dgn tuhan . . Kalau dah tertulis jodoh die dgn syamsul . .sape kowang nak menidakkan . . Tuhan dah tentukan segalanya . .kita mampu mrncang je . . Jgn hkum sseorang kerana msa silam dia . .

    0

    0
  40. Nello says:

    Syamsul baik u kawen ngan i jer..i bkn artis tau…selamat u nnti…ahakssss

    0

    0
  41. Anonymous says:

    Eh bukan kah si sol ni dgn gadis biasa dia tu?dah putus?atau putus sebab hal AA dedah SY dan PS..Be a man syamsul kata ammar..tak salah baru nampak awek sol seminggu lepas kat vivahome masa tu aku lepak depan toilet aku nampak awek dia ni keluar dari surau VH.. Sebelom ni penah nampak dia dgn si sol ni kat capsquare suatu ketika dulu..awek dia tetap cun dari PS..keci keci..putih melepak..ayu..tgk muka dia cool..si PS ni pun bertudung ikhlas ke???membe aku penah nmpk PS ni freehair selepas statement dia dah berhijap sepenuhnya…sol…sol…sol…

    0

    0
  42. Anonymous says:

    Buat malu je…..

    0

    0
  43. Tiger says:

    Cerita retis…..

    0

    0
  44. Rangga says:

    Eh bukan kah si sol sol ni dgn gadis biasa dia tu?dah putus?atau putus sebab hal AA dedah SY dan PS..Be a man syamsul kata ammar..tak salah baru nampak awek sol seminggu lepas kat vivahome masa tu aku lepak lorong belakang aku nampak awek dia ni keluar dari surau VH.. Sebelom ni penah nampak dia dgn si sol ni kat capsquare suatu ketika dulu..awek dia lagi cun dari PS..keci keci..putih putih melati..ayu..comel comel..bertudung…muka tak touch up..tapi seyus mmg cantik..si PS ni bertudung ikhlas ke???membe aku penah nmpk PS ni freehair selepas statement dia dah berhijab sepenuhnya…sol…sol…sol……

    0

    0
  45. Jeff says:

    Ammar ni mase dgn sarah die pon couple ngan kawan aku.ex stewardess airasia HAZLINA HASHIM.dengan sarah 4tahun tapi ngan hazlina 1tahun.setahun die tipu sarah ngan hazlina.tak percaya korang tNye staff airasia sape HAZLINA HASHIM.dahla tu ade scandal dengam betina lain,ramai.jantan tak malu banyak betina ade hati nak bising pasal sarah.ammar pegi phuket ngan kawan aku die yang bayar hotel+flight.kesian kawan aku ni kena tipu ngan binatang hitam ni

    0

    0
  46. Anonymous says:

    bodohnya berita mcm ni..pelaku2 yg bodoh..sebab perempuan je pun..alahaiiii..

    0

    0
  47. cricket says:

    Shamsul…..its not worth fighting for someone like Sarah ni yg dah di tebuk tupai. Tak kira lah dia dah bertaubat ke ape pun, tapi kau akan sentiasa teringat2 gambar2 dia berpeluk sakan mcm laki bini dgn mamat bangla tu. Kalau gambar2 tu tak masuk paper, tak apelah jugak. Ni dah jadi tontonan semua org. Sikit sebanyak terasa jugak. Pride kau akan tercalar jugak one day.What is seen cannot be unseen….. Kau carilah perempuan yg baik2 Shamsul wat bini drp amik bekas org….pulak tu bukannya lawa pun…

    0

    0
  48. zaia says:

    HAHAHAHAHAHAHA….LAWAK LA KOMEN2 DALAM ENTRI NIE…

    0

    0
  49. Anonymous says:

    Hahahhahahah….lawak betul la.. Macam budak tadika berebut keropok tam tam….

    0

    0
  50. Brianne says:

    This excellent website truly has all the information I wanted concerning this subject and didn’t know who to ask.

    0

    0