Written by AbangNara | December 14th, 2010

 azean irdawati

Jeles kami dengan kemesraan yang ditunjukkan oleh Azean Irdawati dan suaminya. Sweet sangat-sangat. Selalu kalau pasangan suami isteri yang dah tua nie diorang malu nak berkepit atau pegang-pegang tangan. Tapi tidak bagi kak Azean. Makin mesra dengan suaminya kami tengok. Kami kagum. Keep it up Kak Azean.

azean irdawati

Bagi kami Kak Azean sememangnya seorang wanita yang tabah. Dengan kes dadah anaknya dan jugak disahkan ada kanser, kak Azean tetap ceria menjalani hidup. Kami doakan agar Kak Azean terus tabah. Dan semoga kemesraan bersama suami akan terus berkekalan sampai bila-bila. Untuk pembaca BeautifulNara yang sudah berkahwin, sila jangan malu dan jangan segan untuk meniru Kak Azean.

azean irdawati

Gambar kredit kepada RunWitMe.

Yang Ini Pun Best Jugak:-

    52 responses to Sweetnya Gambar Azean Irdawati Dengan Suaminya

    1. Miss pocO says:

      nampak comel jer…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 3
      • makin sehat nampaknya kak azean ..

        moga tabah slalu..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
        • rosh says:

          spatutnya begitu lah..ksh syg semakin mendalam..kalu ms bcinta..awal2 kawen leh bpegang tangan..bpeluk-pelukan…cara bgitu spttnya di teruskan sapa bile2..

          ini tak..suami jln dpn….bini jln blkg ngan anak2…..nk mlintas pun sdiri2…(tp tak smualah begitu (o_o) )…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
          • http://wearetheslave.blogspot.com/2010/12/kelebihan-wanita-solehah.html says:

            whatta sweet couple =)

            Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
          • miss suka masak says:

            sweetnya……
            hope hubunganku dgn si dia juga bkekalan bgtu la hendaknya..
            sweet couple…
            bagus..
            xmalu utk show kat public kasih sayang..suka

            Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
          • Miss PoY0 says:

            APA CITER SI BENJI TU HAH? MERENGKOK DALAM PENJARA LAGI KE?

            Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
          • miss poyo

            benji ,kini masih ditahan di pusat pemulihan akhlak muar, johor slama 2 tahun……11.januari 2011 adalah tarikh sebutan semula kes benji…………….. ( dipetik dri berita harian hari ini)

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • 3H says:

          suka tgk kak yan dah kembali sihat… errr x de sapa yg sudi nk anugerahkan dia gelaran ‘datuk’ ke?

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
      • Kasih says:

        suka tgk cam nie… loving sgt2…. cam arwah abah gan mama kasih… smp kami dh besar2 pun ttp gak jln pegang2 tangana dan mkn suap2 dpn kami anak2….

        benda dh halal nk malu apa, bila2 pun bole nk pegang tangan…. bgs kekalkan mcm nie agar menjd contoh pd anak2….

        moga kak yan dan keluarga sentiasa dilindungi dan dirahmati Allah, Amin…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
    2. Miss pocO says:

      bestnyer diorg ni…still romantik lg… :)

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    3. Mellynda says:

      semoga kedua2nya panjang umur dan jodoh kekal berdua ke akhir hayat…Soooo sweet..Amin.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    4. nin says:

      suami dia ni masa muda2 pemain gitar …

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    5. harap aku cegini la dari awal smpai akhir. amin…. :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
      • Sweety says:

        Aku dh 10 tahun kawin…. Alhamdulillah masih romantik camni… kalau jalan masih berpegangan tangan n suami still peluk pinggang, walaupun kuar ngan anak2 seramai 5 orang.. harap2 rumahtangga aku akan ttp bahagia n suami aku tkkan berubah.. Aminnn..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
        • miss suka masak says:

          tahniah sweety..untung u yer..
          suka dgr cerita pasangan bahagia nie..

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
        • Kasih says:

          sweety, alhamdullilah…. mog akekal bahagia hgg ke akhir hayat tau….. bgs cam ni, kasih suka tgk org2 bahagia ni :)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    6. villa says:

      tuh la hebat gk ujian dia tp dia berjaya gk menghadapi klu x sbb iman da lama cam kes dak cina nme alviss sbb ptus cinta bunuh diri…cian2

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    7. marshmallow says:

      sepatutnya pasangan suami isteri kena la mcm ni, dah tua2 pun jgn segan2 nak tunjuk affection kat pasangan masing2. biar cinta semakin mekar dan mesra gitu.. salute kat kak azean and hubby
      ni tidak, mase bercinta kemain lg, pegang sana, pegang sini, kalau boleh tak nak lepas laa.. tp bila dah kawin, laki jln kat depan mcm org bujang, bini tinggal kat blkg ngn anak2.. terbalik plak

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    8. kurus says:

      semoga kak azean tabah menghadapi hidup yg dilambung ombak. agak2 putera tu teramatlah cinta n kasihnya kepada kakak demi melunaskan belanja rawatan prubatan kakak. cuma..spt kak lebih mndalaminya, niat tdk menghalalkan cara ya kak. pintu taubat sntiasa terbuka n syurga itu adalah ketentuan dari-Nya. Saya doakan kak n keluarga hidup bahagia dunia n akhirat. apalah yg ada sgt utk ditangisi dlm dunia pinjaman ini kan..sedangkan yg hak tetap hak, akhirat itu benar n prtanyaan mungkar n nangkir itu benar.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
    9. blur says:

      alhamdulillah….nmpak dia semakin sihat…..:)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    10. peminat kak yan dari borneo says:

      semoga kak yan tabah menghadapi semua dugaan hidup ini…suatu hari nanti hidup kak yan akan pasti dilimpahi cahaya kebahagiaan kerana kesabaran dan ketabahan kak yan menempuhi semua masalah itu.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    11. jard says:

      comel2 =)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    12. zieza says:

      semoga tabah dlm mengharungi dugaan & sentiasa sehat selalu…amiinn

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    13. Barbie doll says:

      So happy couple. Harap saya ngan somi kekal gitu. Pasti bahagia sekali..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    14. Gulaipanas says:

      Semoga kak Yan bertambah2 ceria……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    15. kodiang says:

      semoga sentiasa mendapat Kebahagian dan Keredhaan hidup dariNya kak azean and suami~!
      #peAcE#

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    16. saya comei says:

      sweet couple…nway, cantik baju kak yan

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    17. jenna says:

      love to see this couple..thumbs up!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    18. BlackBerry00 says:

      contoh terbaekkkk utk artis2 yg kawen cerai….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    19. Fedzmy says:

      romantiknya…….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    20. tulip says:

      benjy tu bukan ank dari suami dia yg ini … sebelum ini dia pernah berkahwin secara rahsia ..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • kak nam says:

        bkn aln ka? hubby dia setaunya yg ni ajer…… dia tak pernah kawin b4 this guy… pls correct me if i’m wrong…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • turn left turn right says:

          ramai org kata anak luar **k**. kan masa benjy ada kes dadah tu azean siap ckp kat media dia akan dedahkan siapa bapa benjy sebenarnya, aku rasa dia nk gertak bapak kandung benjy spy selamatkan benjy sbb kan bapak kandung benjy kan SOMEONE jugak. correct me if im wrong…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    21. senduk kayu says:

      klu boleh kak yan panjangkan la sikit tudung tu ye..kasi tutup itu “betik”..

      btw apasal aku rasa miss suka masak dan perindu org yg sama?lol

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • dlm diam says:

        aku dah lama rasa macm tu .. “ss” .. syok sendiri .. keh ..keh ..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • gurly says:

          hahaha..akhirnya rmai gak yg da sedar..minah ni org yg same..tgk care die type suda la der..pathetic loser!

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    22. Nyampah says:

      Aku dh check entri maria farida ngn shah jazle tue, mmg jelas kekantoian miss suka masak ngn perindu..aku terpikir org mcm nie pon ada ye..dh la tue, komen yg da kaitan ngn mereka je, cpt je hit dislike button..agknye bdk skolah yg tgh cuti…mk bapak keje, ank tunggal, tue yg dok wat havoc kt cni…so, aku harap sape yg tersokong perindu tue, cubala selak2 balik entri maria farida tue ye..baru tau sape yg betul & sape yg benar..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • gurly says:

        yg sokong tu adalah org yg same je lor..die wat nickname byk…dats y die leh dislike komen aku byk gle n komen org yg hantam die. cume yg pasti, kasih n poco bkn org yg same as org gle ni..dorg just knon2 mcm ala2 baek kat cni..mlayan org gle! ahaha..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0