Written by AbangNara | December 14th, 2010

 azean irdawati

Jeles kami dengan kemesraan yang ditunjukkan oleh Azean Irdawati dan suaminya. Sweet sangat-sangat. Selalu kalau pasangan suami isteri yang dah tua nie diorang malu nak berkepit atau pegang-pegang tangan. Tapi tidak bagi kak Azean. Makin mesra dengan suaminya kami tengok. Kami kagum. Keep it up Kak Azean.

azean irdawati

Bagi kami Kak Azean sememangnya seorang wanita yang tabah. Dengan kes dadah anaknya dan jugak disahkan ada kanser, kak Azean tetap ceria menjalani hidup. Kami doakan agar Kak Azean terus tabah. Dan semoga kemesraan bersama suami akan terus berkekalan sampai bila-bila. Untuk pembaca BeautifulNara yang sudah berkahwin, sila jangan malu dan jangan segan untuk meniru Kak Azean.

azean irdawati

Gambar kredit kepada RunWitMe.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 responses to Sweetnya Gambar Azean Irdawati Dengan Suaminya

  1. Miss pocO says:

    nampak comel jer…

    0
    0
    • makin sehat nampaknya kak azean ..

      moga tabah slalu..

      0
      0
      • rosh says:

        spatutnya begitu lah..ksh syg semakin mendalam..kalu ms bcinta..awal2 kawen leh bpegang tangan..bpeluk-pelukan…cara bgitu spttnya di teruskan sapa bile2..

        ini tak..suami jln dpn….bini jln blkg ngan anak2…..nk mlintas pun sdiri2…(tp tak smualah begitu (o_o) )…

        0
        0
        • http://wearetheslave.blogspot.com/2010/12/kelebihan-wanita-solehah.html says:

          whatta sweet couple =)

          0
          0
        • miss suka masak says:

          sweetnya……
          hope hubunganku dgn si dia juga bkekalan bgtu la hendaknya..
          sweet couple…
          bagus..
          xmalu utk show kat public kasih sayang..suka

          0
          0
        • Miss PoY0 says:

          APA CITER SI BENJI TU HAH? MERENGKOK DALAM PENJARA LAGI KE?

          0
          0
        • miss poyo

          benji ,kini masih ditahan di pusat pemulihan akhlak muar, johor slama 2 tahun……11.januari 2011 adalah tarikh sebutan semula kes benji…………….. ( dipetik dri berita harian hari ini)

          0
          0
      • 3H says:

        suka tgk kak yan dah kembali sihat… errr x de sapa yg sudi nk anugerahkan dia gelaran ‘datuk’ ke?

        0
        0
    • Kasih says:

      suka tgk cam nie… loving sgt2…. cam arwah abah gan mama kasih… smp kami dh besar2 pun ttp gak jln pegang2 tangana dan mkn suap2 dpn kami anak2….

      benda dh halal nk malu apa, bila2 pun bole nk pegang tangan…. bgs kekalkan mcm nie agar menjd contoh pd anak2….

      moga kak yan dan keluarga sentiasa dilindungi dan dirahmati Allah, Amin…

      0
      0
  2. Miss pocO says:

    bestnyer diorg ni…still romantik lg… :)

    0
    0
  3. Mellynda says:

    semoga kedua2nya panjang umur dan jodoh kekal berdua ke akhir hayat…Soooo sweet..Amin.

    0
    0
  4. nin says:

    suami dia ni masa muda2 pemain gitar …

    0
    0
  5. harap aku cegini la dari awal smpai akhir. amin…. :)

    0
    0
    • Sweety says:

      Aku dh 10 tahun kawin…. Alhamdulillah masih romantik camni… kalau jalan masih berpegangan tangan n suami still peluk pinggang, walaupun kuar ngan anak2 seramai 5 orang.. harap2 rumahtangga aku akan ttp bahagia n suami aku tkkan berubah.. Aminnn..

      0
      0
      • miss suka masak says:

        tahniah sweety..untung u yer..
        suka dgr cerita pasangan bahagia nie..

        0
        0
      • Kasih says:

        sweety, alhamdullilah…. mog akekal bahagia hgg ke akhir hayat tau….. bgs cam ni, kasih suka tgk org2 bahagia ni :)

        0
        0
  6. villa says:

    tuh la hebat gk ujian dia tp dia berjaya gk menghadapi klu x sbb iman da lama cam kes dak cina nme alviss sbb ptus cinta bunuh diri…cian2

    0
    0
  7. marshmallow says:

    sepatutnya pasangan suami isteri kena la mcm ni, dah tua2 pun jgn segan2 nak tunjuk affection kat pasangan masing2. biar cinta semakin mekar dan mesra gitu.. salute kat kak azean and hubby
    ni tidak, mase bercinta kemain lg, pegang sana, pegang sini, kalau boleh tak nak lepas laa.. tp bila dah kawin, laki jln kat depan mcm org bujang, bini tinggal kat blkg ngn anak2.. terbalik plak

    0
    0
  8. kurus says:

    semoga kak azean tabah menghadapi hidup yg dilambung ombak. agak2 putera tu teramatlah cinta n kasihnya kepada kakak demi melunaskan belanja rawatan prubatan kakak. cuma..spt kak lebih mndalaminya, niat tdk menghalalkan cara ya kak. pintu taubat sntiasa terbuka n syurga itu adalah ketentuan dari-Nya. Saya doakan kak n keluarga hidup bahagia dunia n akhirat. apalah yg ada sgt utk ditangisi dlm dunia pinjaman ini kan..sedangkan yg hak tetap hak, akhirat itu benar n prtanyaan mungkar n nangkir itu benar.

    0
    0
  9. blur says:

    alhamdulillah….nmpak dia semakin sihat…..:)

    0
    0
  10. peminat kak yan dari borneo says:

    semoga kak yan tabah menghadapi semua dugaan hidup ini…suatu hari nanti hidup kak yan akan pasti dilimpahi cahaya kebahagiaan kerana kesabaran dan ketabahan kak yan menempuhi semua masalah itu.

    0
    0
  11. zieza says:

    semoga tabah dlm mengharungi dugaan & sentiasa sehat selalu…amiinn

    0
    0
  12. Barbie doll says:

    So happy couple. Harap saya ngan somi kekal gitu. Pasti bahagia sekali..

    0
    0
  13. Gulaipanas says:

    Semoga kak Yan bertambah2 ceria……

    0
    0
  14. kodiang says:

    semoga sentiasa mendapat Kebahagian dan Keredhaan hidup dariNya kak azean and suami~!
    #peAcE#

    0
    0
  15. saya comei says:

    sweet couple…nway, cantik baju kak yan

    0
    0
  16. jenna says:

    love to see this couple..thumbs up!!

    0
    0
  17. BlackBerry00 says:

    contoh terbaekkkk utk artis2 yg kawen cerai….

    0
    0
  18. Fedzmy says:

    romantiknya…….

    0
    0
  19. tulip says:

    benjy tu bukan ank dari suami dia yg ini … sebelum ini dia pernah berkahwin secara rahsia ..

    0
    0
    • kak nam says:

      bkn aln ka? hubby dia setaunya yg ni ajer…… dia tak pernah kawin b4 this guy… pls correct me if i’m wrong…

      0
      0
      • turn left turn right says:

        ramai org kata anak luar **k**. kan masa benjy ada kes dadah tu azean siap ckp kat media dia akan dedahkan siapa bapa benjy sebenarnya, aku rasa dia nk gertak bapak kandung benjy spy selamatkan benjy sbb kan bapak kandung benjy kan SOMEONE jugak. correct me if im wrong…

        0
        0
  20. senduk kayu says:

    klu boleh kak yan panjangkan la sikit tudung tu ye..kasi tutup itu “betik”..

    btw apasal aku rasa miss suka masak dan perindu org yg sama?lol

    0
    0
  21. Nyampah says:

    Aku dh check entri maria farida ngn shah jazle tue, mmg jelas kekantoian miss suka masak ngn perindu..aku terpikir org mcm nie pon ada ye..dh la tue, komen yg da kaitan ngn mereka je, cpt je hit dislike button..agknye bdk skolah yg tgh cuti…mk bapak keje, ank tunggal, tue yg dok wat havoc kt cni…so, aku harap sape yg tersokong perindu tue, cubala selak2 balik entri maria farida tue ye..baru tau sape yg betul & sape yg benar..

    0
    0
    • gurly says:

      yg sokong tu adalah org yg same je lor..die wat nickname byk…dats y die leh dislike komen aku byk gle n komen org yg hantam die. cume yg pasti, kasih n poco bkn org yg same as org gle ni..dorg just knon2 mcm ala2 baek kat cni..mlayan org gle! ahaha..

      0
      0