Written by AbangNara | May 2nd, 2011

Olololo ~~ Sweet dan comelnya budak 2 orang nie. Seperti yang anda ketahui, Elia ataupun lebih dikenali dengan nama Jejari Runcing kini sedang bercinta dengan penjaga gol bola sepak Malaysia, Khairul Fahmi Che Mat. Korang cuba tengok video teaser kisah cinta mereka berdua di atas. Sweet macam gula-gula lolipop.

Mesti korang tak tahan nak tengok video penuh mereka berdua kan? Jangan risau. Video penuh boleh ditonton sepenuhnya di Facebook SetelKahwin. Tapi korang kena LIKE Facebook SetelKahwin dulu baru leh tengok video full version kisah percintaan 2 orang ini. Abang Nara dah tengok dan memang diakui kemanisan budak dua orang nie. Hehehe.

Tunggu apa lagi. Tengok full video di Facebook SetelKahwin sekarang jugak. Sambil-sambil tue kita doakan Elia dan Khairul Fahmi dipercepatkan jodoh mereka.

97 responses to Sweet Gila Video Percintaan Elia & Khairul Fahmi Che Mat, Penjaga Gol Kebangsaan

  1. bawang says:

    hmmm baru bercinta

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bawang says:

      belum kawin lagi… ingat Tuhan, ingat agama oii

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Tina Tenuk says:

        Nampak sangat nk promotkan settlekawin nye FB…iklan kat tepi page ni dh x laku kee sampai kena wat entri khas plak….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • abang jawa says:

          cait ingat kan bideo blue huhu suka ati korang janji bahagia

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • khalis says:

      mungkin ramai sangat yang ‘chong’ supaya wat video nie kot?

      Kenapa tak mau PAS memerintah malaysia

      kenapa bantah email 1Malaysia

      Ada apa dengan dara

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku laa stalker says:

      bru bercinta da over..mcm lawa sgt jer..aku lg lawa la..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • silentgirl says:

        agak la..motif video?ala….si gadis pn…klu syg sgt pn…xpyh la kemain nk promote diri nk btau 1 dunia yg die gf apek ni..tp no offense la…maybe die tkot artis2 pompuan gle2 kt bf die..bese la..pompuan ni bkn leh tgk balak nsem sket…xkire la da ade awek ke x…xpe2..aku phm prasaan pompuan ni…bia la..smoga bkekalan…xnk kutuk lebeh2…nt tkena batang idung sndri

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • matahariey says:

          hensem ker? pada i.. apex x hensem.. but maybe pd org lain hensem kot.. sbb hensem tu subjektif pon kan? hehhehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. cikgu nor says:

    tu nk kawen la kot..kan tgh deal dgn setelkawen tu? doakanla smoga diorg smpai ke jinjang pelamin.amin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. laloya says:

    takde kena mengena dgn apa2. takde cte len ke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. comei says:

    eh, pompuan ni jap pakai tudung, jap x. apa2 la.. duit dah banyak, xkan x cukup lagi untuk kawen kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. redberry says:

    org tua2 ckp kalau bercinta jgn lebih2 sgt..nanti dalam perkahwinan akan byk kekurangan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. tXo(the X one) says:

    biarlah mereka dgn kluarga mereka…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. WanSaiful says:

    ..ala, takot pakwe kene kebas, promo la blog,vdeo lebey2..fhm sgt pompuan,,,,,,,pdhal laki takde apa ponn…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. akubencifootballer says:

    haiii baru bercinta dah kepoh2 cmni..relax dulu xblh ke??poyo gile lahh..glamer xke mana..pastu aku nk tnye ckit,ape kene mengena cinta drg ni ngn industri???xssuai lgsg…….mcm dah xde cite lain aku rasa..puihhhhhhhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Kurus says:

    apa lah salah nya kalo ada pihak nk buat bideo pra-perkahwinan derang… ni agaknya akan ditayangkan kt skrin masa resepsi kawin derang nanti..

    elok lah.. sebab aku tk kan dapat pergi pn majlis tu..aku bukan sedara mara..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. atiqah says:

    aku no hal la diorang ne nak bercinta ke nak kawen ke ape kan…tpkan..pening tgk vid ne..skjp2 slide ke kiri pastu ke kanan..dah la tuh..x happening lgsung..ape brg kalo slide show je..haishhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kurus says:

      teaser tu tiqah.. teaser memang centuh agaknyer.. bagi slide kiri slide kanan.. mata aku yg kabur ni suspen nk baca.. sepbek tulisan besar..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Kurus says:

    hidup kte ni memang ada up n down
    aku pon kadang bengang gak kt ofis..
    baru2 ni pon..aku geram ngn sorang pompuan yg suka memanipulasikan cerita n buat org gadoh..
    lepas tu aku dah lah kempis, adik lak asyik mintak duit
    pastuh..ada lak org memalukan aku dalam mesyuarat depan pengarah..kerana perasssan terer
    pastuh..banyak lah..yang menyusahkan hati..

    tp.. tk kan nak lepas geram kt orang lain kut…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • noha says:

      dah tu??? apa kene mengena video apek ngan cite ngko?? motif sesangat nak tumpang glamer!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kurus says:

        ini lah yg dinamakan lepas geram.. tk gitu??
        banyak masalah nampak

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • zaia says:

        adeh kejam statement..huhu,,tkpe la dia nk lps geram..mayb jmpe yg senasib kt BN nie,leh la sama2 lps geram lak..huhu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Gosipgurl_fea1 says:

    mau kahwin ya! congrat~~~!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Oooopsss.... says:

    aku rasa pmpuan tu kot yg lebih2…asyik jaja cita cinta dorg je..kang xjd mula la…budget best je..kang si fahmi tu kerjaya ntah ke mana..puihhh gak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. whatever says:

    euwwww…sweet ke cmni? cam nk menunjuk 1 dunia ada bf…vc pn stakat slideshow…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Cik Nad says:

    takot di kebas orang.. sekarang kan wanita lagi ramai.. tak ngerti ke?? ha-ha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Saz says:

    ak tg0k gf dia je yg lbih2 nk cter2 psal cinta d0rg….c fahmi tu relax je….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. nurul says:

    xfaham betul… apa yg sweet ntah.

    sweet lagi fatima syarha dgn Dr Farhan Hadi ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. mastermind says:

    entah paper!!!buang karann jerrr lerrr…GOSIP BNYK..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Miza Yusof says:

    pening tengok video ni. kejap ke kiri kejap ke kanan -.-”
    Tahniah 1 percubaan yang baik untuk menghasilkan video :)

    Jemput ke: Blog Miza Yusof

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. nanaTheWitch says:

    their romance was shared by milions???
    aahhaa… xde pon aq nk thu… si girl neh je asyk tnjuk sne sini.. ever since pamy tuh pemes lg.. adehhh.. xde sape la nk amek dy..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. eyriqazz says:

    videonya nampak agak pening2la skit bro….byk sgt naik turun tu..hik3..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. orca1604 says:

    haha comel je dorg ni..moga dipanjangkan jodoh n cepat kawin :-D.jangan tunggu lama2 ye.doa banyak2 kat Allah utk kawin cepat :p..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. minat says:

    sweet giler la couple ni.. paling suka tengok video derang(http://www.facebook.com/setelkahwin?sk=app_156218351098324)
    intrview khairul fahmi….yg die citew cmne dia bwt elia happy..so membuktikan bkn elia je yg duk shok sendri tp kfcm tu pon serious suke kt elia tu..sweet sgt3.. wish mrk smpi ke jinjang pelamin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. joe says:

    Rmai y jealous siot..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. man says:

    Suka hati dia lah wei,y korang nk jealous tu pe hal..cer ar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. XsukesukiX says:

    ok…..
    smoga berbahagia. . .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. jijah says:

    boring~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. iskkk perlu ke??? says:

    sumpah x dengki tapi geli

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. belum jadi laki bini lagi kot says:

    hurm…………langsung tak jelesh… just nak say…..simpan la apa yang patut….tunggu da kawen buatla video cweeeet tu…ni baru kapel….. malu lah orang tgok macam tuh….kalo xjadi tgah jalan kan malu…..(bukan mintak just contoh)…maruah tu sayang…
    semoga bahagia dunia akhirat ….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • u says:

      betul tu…sy ni yang dah kahwin…(statement sblm org nak kata sy jelous)…sy tgk dia kerap sgt promote pasal fahmi ni…dia tak kawin lagi…nnt tak jd..ppuan juga yang malu..ni hakikat……..ni tak de ape2 ikatan lagi…btl ckp awk…just contoh (kalo xjadi tgah jalan kan malu..)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. minat says:

    vidio tu bkn derang yg buat..setelkawin tu yg buatkn klu xslap den la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. anonymous says:

    x jeles pn but menyampah..hero malaya, maen bola pn da jd hero malaya..si awek pla rase si bf nye hot sgt..jgn nk agung2 sgt, lame2 laki bleh naek muak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. farah says:

    Sorry 2 say..saya x suka lansung dengan si awek khairul fahmi ni..bertudung on off..kalau nak bertudung,buatlah cara nak bertudung..ni bertudung sekadar berfesyen..apa yg dia dapat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zaia says:

      sgt tk ske tngok yg brtudung on off on off brbanding yg mmg tk pkai tudung..mcm tkde pndirian dn mng-slack-kan imej baik brtudung..huhu..bsok pki tudung,lusa pki skirt pendek,pstu pkai tudung g,pstu nt pkai tube lak..aduss~kenapa mcm tu?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. yamon says:

    jejari runcing ni la yg delay iklan utk publish kt website dia… x bley buat jgn la amek job ni ye cik kak… x sesuai tau…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lina KL says:

      my fren pun ade kene nk publish iklan kat blog die… hampir sebulan gak lah delay… payment dh byr tp iklan x masuk2… mmg sje jek nk cari publisiti dgn name Khairul Fahmi..
      bkn nk menghentam eh.. tp knyataan..
      rmai sbnye yg memuji tp x ikhlas.. hnye ingin mraih simpati elia sje.. tp blkng blog korunk kutuk bagai.. hmmmm

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. bdk says:

    kejap bertudung kejap tak.. takde pegangan agama yg kukuh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. kikilala says:

    jeles???kowserrrrrrrrrrrrrr

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. Waaaaa…memang romantik giler couple nie..hehe..penig gak aku baca komen2 korang oi..haha..abang nara pun korang nak hentam..kalau xsuka,diam dah la..or xpayah la masuk blog nie..abang nara punya blog dia punya pasal la nak tulis apa..adoyai..

    DAH BACA? : ISU MAYA KARIN DILACURKAN BAPA SAUDARA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. lysa says:

    biar la diorg, lagipun dh org nak byr diorg buat video ni, duit sape xnak, since tgh glamour, org dh offer amik je la selagi mampu, yang perempuan2 ni nak jeles bagai kat si jejari runcing dh kenapa? dh bf dia sukati dia la nak over ke hape.. aduaiii.. korg xde keje duk ngutuk die, doa yang bukan2, xjadi kawin la ape la, cer korg cari bf, xde la nak jeles xtentu pasal.

    selalunya dlm hal2 mcm ni, mmg perempuan yang akan lebih, lelaki kalau over, nampak busuk and poyo sgt plak. so normal la klu fahmi ni act cool je. xkan die nak jaja satu dunia die syg kat si jejariruncing ni plak. dulu mengutuk si azizul husni sbb wife die x cantik, ni khairul fahmi plak.. ape nak jadi tahhh ngan korg ni.. haduaii…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kurus says:

      sokong lysa…yeahhh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wartawan bebas says:

      bercinta tu adalah perasaan dari 2 orang yang berbeza. hanya elia dan fahmi yang mengerti kenapa mereka bersama2 dalam ikatan percintaan ini dan selepas ini ikatan perkhawinan. selagi perbuatan mereka tidak melanggar batasan, biarkan mereka dengan dunia percintaan mereka. rupa paras bukan ukuran kerana keikhlasan hati yang menjadi taruhan.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. sukaati akula.. says:

    boring…yawn….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. cik sal says:

    hehehe, no komen…tgh mabuk cinta la katakan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. hahaha says:

    dorg br2 ni sape?…artis ker?..xde kne mnge lgsg ngn tema blog ni..plzzzzzzz la..dh muak la 2 org ni..glemer skjp jer 2..lps ni xde org layn dh..over jer lbh…lbh2 si awekz 2…

    p/s : bkn jeles k..tp mluat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. lurvenara says:

    motif buat v/clip nih?nk kahwin or gedik nk tunjuk kt the whole world? hahahaaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. donut_cute says:

    tak minat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. shitt says:

    SWEET KE SWIRL??

    TK BEST LANGSUNG!! PENING JE AKU TGK VIDEO NI..TKDE STAR LANGSUNG…VIDEO MCM BDK TK CUKUP AKAL JERK..

    TGH CINTAN PUN NK BUAT VIDEO KASI TAYANG2..KALAU KAWEN TU SESUAI LA JUGAKKKK…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. aku takpenah komen says:

    mnjengkelkanla..sape yg nak jeles..jodoh tak ke mana..~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. pic says:

    xsweet ponggggggggggg……………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. tqa says:

    ALAHAI STAKAT AWEK FAHMI JE PUN…TAKYAH NAK BAJET BEST….KLU GLEMER TAKPE GAK…MENGALAHKAN ARTIS…MUKA CANTIK TAKPE GAK..TU PN NAK KECOH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. ayer mata says:

    kah4 nak carik publisiti murahan kowt????muahahahahahaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. bucutt says:

    xde menda lain ke nk update…????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. sue says:

    apekah??? annoying okesh~!!!! lawa g video shuib gan sara…cis…picisan sungguh!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. wat_ever says:

    erm…biase je video ni..xdela sweet sangt pun…lagi sweet y penh tk sebelum2 ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. l0r..d0rg da lame kapel pn..x salah rasenye..lg pn d0rg pnye pic ni x de la pic atas katil..sume pic 0k² what…ape la…itu 0tak kasi POSITIF la…adesh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. Lynn says:

    boring

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. nana says:

    ape yg sweet nye?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. i am xoxo says:

    their romance share by million? like….who cares? rase loya pn ade… lain la kalo anak raja kawin ngan org biasa **clue=will n kate**

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. aku says:

    tu lah. apa yg sweetnya? byk lagi video2 best aku pernah tgk.. stkt buat slide show gambr biasa je..kat sekolah pun buat.. apa la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. juice says:

    oloh setakat menang sekali dh jd national hero?? kalu datuk lee chong wei punyer gambar lagi gempak coz dia satu2nya hero sukan malaysia….lainlah kalu malaysia masuk world cup..baru dpt title hero tuh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Mama Kocak says:

    Video slide show pic camnie kate best !!! Adoyai
    Dah la x kawen lagi pon nak menunjuk bagai

    Sweet ka ..dok peluk bagai ..
    Bukan nak jeles ..tapi kesian sgt2 ..hoho

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. gilameroyan says:

    sapa ni x kenai pun????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. tokkadijr says:

    no comment bout d video just wanna know what software dat use to make dis slide??anyone??thx yer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. tXo(the X one) says:

    x suker xyah tekan butang play…tajuk tu dh mnceritakan isi video pon…

    ade owg suke share cinta diowg, ade yg xsuke kongsi n cite kt owg len..so what..asshole..

    inilah owg malaysia, psl kutok owg no 1(trmsk aku skali)…biarla diorg dgn kbhagian diorg..

    macam la korg kapel2 xpenah brgedik2…pegang2 tgn pegi kat kedai makan/pegi wyg/jln2..org yg tgk korg mase tu ckp benda yg sama cam korg ckp skrg..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. teddy says:

    pompuan2..sedihnyee ko nie, habiskn studi dlu ek, tk manis awak tu pompuan nk show kat suma org kisah cinta, kalau kemaruk sgt baik kawen ekk..hmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. anti-perahsan says:

    macam sweet kisah cinta prince william(Putera idaman) yang digilai ramai dan kate ke???jauhhhh..:P

    however…semoga hubungan berkekalan…hingga anak cucu…:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. no name says:

    ape yang aku leh cakap adalah :POYO
    br bercinta..isteri safee sali or sharul idlan talaha xda poyo cm ni…choiiirrr

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. Fida says:

    Kawen jela cepat, tu lg bagus…dah kawen, tnjuk la video 2 jam pun..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. orak arik says:

    tang mana yang sweet video nih? poning kpalo otak tgk ada la.. jap ke kiri jap ke kanan.. adoiii smpai skrg berpusing2 lagi mato den ni.. adoooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Haf says:

    Apa jadi ek kalau dorang xjadi kawin?
    Semua orang dah tahu kisah dorang, lepas tu keluar video plak.. xkawen lagi dah kecoh macam artis…
    Jenis nak glamor macam artis jugak ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. blacktie says:

    hakhakhak.. aku kehilangan kata2 lah.. kot mana pon.. lebih manis kalau menda ni tayang masa korang dah kawen la.. masa majlis resepsi.. baru la syiokkk..

    kalau tak jadi, malu maa.. KF tak malu pon.. yg malu pihak perempuan la ..

    p.s: jaga2 nanti karang akak si pompuan ke, adik si pompuan ke datang nyerang korang…akkakak. sbb pernah skali blog mana ntah dok citer pasal si jejari runcing tu, terus aje family members sentap..kakakaka..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lina KL says:

      mmg btul kate btul kate blacktie,
      akk die pling over skli.. pdhl x tau cite sbtulnye… hahahaha kesian la dorg nih…klu hentam org tu bkn main kasar lg.. tp hakikatnye rmai x tau sape tu MIA hahahahahah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. aouchhhhhhhhhh says:

    PENING R TGK VIDEO INI……..KE AK XRETI MENILAI???HAHAHA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. labu labi says:

    awek apek ni pada aku mencapak je lebih..sejak bf die jd top ni..dulu xde pun..pui

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. koi says:

    ntah ape2 2 org ni….si awek die 2 over lah…dlm blog die duk jaja2 ksh cinta…owg lain yg femes xde r cmtu…ni bru naik dh duk heboh sna sni psl relation…duk diam2 dah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. Bull says:

    Ala, nak komen diorang belum kawin dah amik gambar bersama, macam la korang baik sangat..Korang mesti penah pegang tangan punya..

    Kalau nak kata si keeper dengan aweknya ni, korang mesti tak penah pegang tangan dengan awek/balak korang, baru layak cakap pasal moral.. Tapi biasanya orang yang tak bercinta sebelum kawin, mesti tak mau sibuk hal orang lain punya macam korang.. Korang ni orang lain bercinta, korang yang lebih..

    Elok tumpu pada stady lah, pada yang masih stady.. Buat keje lainlah daripada sibuk nak mengutuk.. Yang korang kutuk tu, Melayu juga.. Ni lah namanya Melayu kutuk Melayu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. nano says:

    hensemnya Fahmi ….macam mat Korea…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. kentut says:

    ape yg istimewanya ppuan ni?da la x cunn
    huhuuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. lina KL says:

    percaya atau x, saya adalah pmpuan simpanan apex.. bukti byk d tgn saya nih.. kesian la elia.. x yah nk canang sgt lah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0