Written by AbangNara | September 18th, 2013

Amboi. Boleh tahan sweet jugak kisah percintaan Fizo Omar dan Mawar ini. Paling best punca Fizo jatuh hati terhadap si gadis ialah kerana kesungguhan dan kekomitedan (ada ke perkataan nie?) menguruskan perniagaan tudung Fareeda.

bakal isteri fizo omar

Kata Fizo Omar kepada Kosmo:-

Susah sebenarnya hendak dekat dengan dia (Mawar). Walaupun status saya sebagai artis. Dia sangat tegas dan komited pada kerjanya. Saya kagum melihat dia menguruskan perniagaan ibunya. Dia bukan jual mahal masa mula-mula saya ingin mendekatinya tetapi dia terlalu komited terhadap kerjanya

fizo omarApa pun Abang Nara respek kepada Fizo kerana menunjukkan kejantanan dan tidak berputus asa untuk mendapatkan nombor telefon Mawar sekaligus terus mengorat. Lelaki kena macho dan Fizo memang confirm macho orangnya. Yang menariknya, Mawar turut mengakui cara Fizo Omar berniaga membuatkan dia tertarik kepada lelaki itu. Kata Mawar:-

Saya tidak memandangnya sebagai artis tetapi melihat pada cara dia berniaga. Dia bersungguh dalam kerjanya. Pada masa yang sama, ibu merestui hubungan kami. Saya tidak pernah ada hubungan yang serius sebelum ini. Mama yang banyak nasihat saya supaya tidak terlalu garang dan dia juga melembutkan hati saya untuk menerima Fizo

mawar

Kesimpulan yang Abang Nara dapat buat ialah orang business ini memang ada kriteria lain ketika membuat pilihan calon suami atau isteri. Baguslah tue. Suami isteri perlu saling bantu membantu. Kalau berkahwin sesama sendiri, lagi banyak idea business yang boleh dikembangkan bersama-sama. Semoga segalanya berjalan lancar buat Fizo dan Mawar. Tak sabar pulak nak tengok diorang bersanding.

glutacellP.S:Cantiknya kulit muka you sekarang nie, nampak lebih cerah dan flawless”. Tetiba jer kawan puji kata kulit muka saya”. Betullah…kesan hitam dan jerawat pun dah hilang. Rasa pun lebih bertenaga dan sihat. Kenapa? Tak percaya ker? Jom layari sendiri www.azaleadenaturale.com

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 responses to Susah Hendak Mendekati Mawar – Fizo Omar

  1. first kiko says:

    tahniah fizo dan mawar..:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      tahniah fizo…pape pun aku sokong fizo n tahniah gak mawar sbb dpt fizo….mawar pun nmpak cam baik. lelaki yang baik untuk perempuan yang baik…mudahan jodoh berkekalan

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 78 Thumb down 0
    • kak cham says:

      ABG FIZO HANYA MILIK DIK CHAM

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 6
  2. amin says:

    Semoga bahagia hingga ke syurga…amiin…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  3. sukasuki says:

    Tahniah….. Sama cantik Sama Padan…
    Muka pun ada iras2…
    *agak2 ari nikah nnt si Mawar akan pakai Tudung Fareeda cmna laa gamaknya*
    hehehhe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 1
  4. kamariah says:

    semoga bahagia…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  5. peminat fnj tegar says:

    Mak jemah suka .. 2, 2 spadan.. smoga kekal ke akhirnya.. InsyaAllah. ? Amin

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  6. mizz says:

    ada iras2 krisdayanti aku tengok mawar ni… pada pandangan mata aku laa….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
  7. artis sendu says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 39
    • kaya ohh kaya says:

      pompuan kaya sape yg taknak..jgn jadi macam jimmy shenly udah ler..huhu sbb kejar kekayaan sgt..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 2
    • minah jambu anak saudagar penipu says:

      ye la ! nk harap kn biniiiiiii je lah ! pompan2 ni kalau dh dapat laki hensem laki tk keja pon tk ape bini leh tanggong ! laki stayyyyyyy aje kt rumah besar kan buah aje !

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  8. munge says:

    susah nak cari ppuan cam mawar skang,kebanyakan gedik,murahan ..
    jadi la spt mawar,cantik dpandang tp susah dipegang krn ada nya duri yg melindungi nya,,
    llaki lebih mnghargai ppuan spt itu sbenarnya..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 80 Thumb down 6
  9. danau emas says:

    baguslah fizo dgn mawar nie.. org nyer cantik manis bertudung.. sedap mata memandang dari pompuan2 yg pakai baju xckup kain tu.. semoga jodoh kalian kekal dn semoga berbahgia..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 0
  10. Pilih kasih says:

    cepat2 le kawin…aku tengok dia org ni memg sesuai…muka pn ad iras2…tahniah fizo..kerana mendengar kata ibu n membuat pilihan jodoh y tepat…x sbr nk tengok persandingan dia org…jgn tunang lama2…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 0
  11. Anonymous says:

    Smga bhgia

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  12. tahniah…. semoga bisness semakin maju…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  13. Anonymous says:

    Asyik2 gmbr ni..abg nara ni xde gmbr terbaru ke?? ce tgk kosmo hri ni..ada gmbr diorg. pmalas btoi la abg nara ni….. pe2 pn moga bahagia..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 0
  14. Anonymous says:

    Teruk betul la make up Mawar yang gambar first tu. Tak boleh tahan aku. Tebal sangat. Kalau make up nipis cantik je aku tengok si Mawar ni. Tahniah la Fizo dan Mawar. Cepat cepat la kahwin.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
  15. orang_penting says:

    biz minded, tapi kurang muslimah sbb make up tebal giler, tudung lak pendek….ahakss…. :)….tahniah, semoga bahagia ye :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 5
  16. Anonymous says:

    Tahniah sbb fizo mmg layak dpt gadis yg sopan.tp klo dorg kwen lps ni t/jwb fizo ialah utk didik mawar supaya tutup aurat dgn sempurna.tudung mhl2 cantik2 pn xgna klo tetap xtutup aurat.bkn brand tu yg kita nk tayang kat akhirat nnt.sbb fareeda dah ada followers yg tegar,jd rasanya ni adlh caranya utk fareeda terapkan cara pemakaian tudung dgn sempurna.bkn stakat fesyen semata2.platform dah kukuh,so upgrade la nilai tu setanding kualitinya..mcm tdg prof.muhaya tu :) dijamin xkan rugi..lebih berkat lg ada la sbb sediakan tudung yg btul2 menutup aurat

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 2
  17. dhia says:

    ala, bn.. bg la soalan mencabar sket..sng sgt la..papepun, tahniah fizo n mawar..hopefully baby dlm womb ni nnt ada rupe wentworth miller+channing tatum+chris pine+fizo omar sket la.. ;)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  18. dhia says:

    ala bn..sng sgtla soalan..tanyela yg susah sket..papepun tahniah fizo n mawar..hopefully baby dlm womb ni nanti ada rupe wentworth miller+channing tatum+chris pine+fizo omar sket la.. ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. saya rakyat malaysia! says:

    aah la tudung fareeda ni pendek sgt…
    kalau labuh sikit lagi cantekk

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  20. Miss hotstuff says:

    Kakakakaka mst diana nasir frust tahap nk bunuh diri sbb fizo xpilih dia, setakat ddk umah, jobless.. Perasan artis nk wat dia jd bini, fizo pilih yg kaya je okayyy diana.. Kesiannn trying to hard nak jd femes, himpit artis tp xde sorg pun nakkk. Tahniah fizo and mawar <3

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  21. dee says:

    mata mawar ni menyeramkan

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • minah jambu anak saudagar penipu says:

      memang betol ! kalau dia dh kawin ngan fizo nanti macm gitu la mate dia terbeliak bila dia marah or tengkeng si fizoooo ! cian kan..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  22. neelopeh says:

    Perhubungan ni terjalin atas dasar business benefit ke pun? maaflah kalo aku salah faham dengan kata2 fizo n mawar ni. itu 1st impression aku bila baca knyataan 2 pihak..

    apa2pun, korg memang sepadan… tahniah..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  23. pijo says:

    tahniah fizo….selamat berbahagia

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  24. kambing hitam says:

    mawar pandai jaga batas diri. fizo pun patut pandai jaga batas diri la. jangan berlakon duk pegang2 perempuan dah. walaupun tu watak mak atau adik perempuan.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • minah jambu anak saudagar penipu says:

      ye la tuuuuuuuuuuuuuuu ! dh start la nk jadi ustaz ustazah jadi jadian…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  25. lily says:

    tahniah fizo n mawar.. dulu punyalah byk gosip bercinta dgn pmpn freehair..alih2 bertunang dgn pmpn bertudung..haha.. menunjukkan bhw gadis seksi hanya utk suka2..gadis sopan utk dibuat calon.. skng ni kesian aku tgk retis yg berusaha jd seksi utk ngorat laki tapi smpi skng x kawin2..siap ada yg bercerai lg..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
    • minah jambu anak saudagar penipu says:

      ada yg kau perlu tau…minah tudong ni banyak yg hipokrittttt eksen baik aje depan jantan pijak semot pon tk mati ! kawin ngan minah freehair pon bagos jugak laki dia nanti boleh suroh dia bertudong n tutop aurat ha dapat jugak pahala kasi pompan jadi baik n alim ! n bukan eksen alim !! paham !! komen mcm siak aje !!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 12
      • sekahkah says:

        orang macam engko ni, tengok yang minor je, yang major tak nak tengok pulak. engko ingat orang pakai tudung tu maksum ke? tidak sunyi dari melakukan dosa? iman tahap 99 petala langit? at least dorang pakai tudung tahu? better dari wanita yang dedah sana dedah sini.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
  26. shahz says:

    tahniah fizo n mawar.. mmg nmpk sesuai sgt..
    suke tgk cara pembawaan diri fizo as an artist.. x sombong, slalu tersenyum n bisnes minded.. slalu jgk follow ig dia..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  27. minah jambu anak saudagar penipu says:

    helo fizo ! bakal bini u ni garang tau ! u tengok mate dia macm burong hantu ! kalau u dh kawin ngan dia nanti dh tentu dia tk kasi u berlakon lagi ! pasal dia tknk u dekat2 ngan pelakon pompan yg jambu2 walau pon u dh kawin ngan dia !! jadi u mesti nk pikir sebelom u kawin ngan dia ok ! lov uuuuuuuuuuu !

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  28. sapna says:

    a goog man for a good women :P

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  29. peah says:

    eh…beberapa bulan lepas bukan ke ada keluar berita fizo dengan asmidar yg seksi tu? dengar cita serius jugak nak kahwin bagai..ni baru beberapa bulan nak tunang dengan orang lain pulak? susah la sangat nak mendekati mawar nye..cakap xserupa bikin fizo ni.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  30. ayu says:

    alhamdulillah, smoga hubungan mereka dberkati Allah… skali tengok cik mawar ni ade iras dengan leez AF kan? ape2 pon doakan yg terbaik utk dorg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. ini semua poyo!!!!!!!!!!!! says:

    Scary plak aku tgok mata minah ni…. mcm kepura-puraan toi la… scaryyyyyyyyyyyyyyy meryyyyyyyyyyyyyy

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  32. BUNKFACE NO.1 says:

    garang ke pompuan ni ?? sampai mak dia nasihat jgn terlalu garang..kalau tak garang, tak kan lah mak dia nasihat mcm tuh, aku rasa was was jer dgn pompuan ni….hati2 fizo..jgn kena queen control dah lah

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    • minah jambu merah biru says:

      eleh dh memang dia kena kuin kontrol nanti bila dia dh kawin ngan pompan niiiii…minah jambu gerenti si fizo nanti takot ngan dia ! fizo balek lambat aje depan pintu lagi buah fizo dh kecot amacm !

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • hellokitty says:

        xpyh r dok komen y xbpe btol..lw xtau, diam..nie mngarut je komen..alhdumlillah la fizo bkal kwen ng mawar..pkai tudung,nmpk baik ape..xde r pilih pompuan sosial..doakn kbhgian dorg sdah la…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  33. […] kerana kesungguhan dan kekomitedan ada ke perkataan nie menguruskan perniagaan tudung Fareeda Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Fizo, Hendak, Mawar, Mendekati, Omar, Susah. […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. mawar berduri says:

    kelakar dowhh aku baca komen2 kt atas ni.
    pagi2 aku dah buat exercise muka
    ketawa terbahak2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Mirai Suenaga says:

    Time bercinta cari yang kopek besar, nak kawin, reti plak cari yang bertudung.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  36. anissuka says:

    So sweet..sukanya tgok dorg berdua..sgt sepadan..cantik n hansome…..wow..xsabar tgok dorg naik pelamin..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  37. mira says:

    makeup xleh blah..tebal nk mampoihhh…cm hantu..hihihi kening tu kurangkan la siket pkaii celakk tuu yooeeppp!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  38. bilarindu says:

    weyy mira biar r dy nk makeup tbl ke nipis ke…ko sbk r mcm r ko xpnh nk makeup tbl mcm opera cina ahahahahah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  39. cari duit tambah says:

    dah ada peniagaan tudung tak akan fizo taknak…..apapun mata mawar besar….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. […] Susah Hendak Mendekati Mawar – Fizo Omar (57) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. pa ku duli says:

    AKU TGOK MAWAR NI X CANTEK PUN..KENING TU DICONTENG DENGAN CELAK..BKN NYE ORI PUN..KLAW KENING ORI MAWAR NIPIS JE..X LEBAT PUN.. PANDAI JE DIE LEBAT2..NK CNTIK LA KONON..HUH..MUKE MASIH KEMELAYUAN..JGN HARAP NK IKUT STYLE MUKE ORG PUTIH LA..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  42. […] Susah Hendak Mendekati Mawar – Fizo Omar (59) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0