Written by AbangNara | August 19th, 2011

Semalam akibat tiada idea untuk menulis, Abang Nara berborak-borak kosong dengan rakan-rakan di Twitter. Untuk anda yang masih belum follow, sila follow abang Nara di Twitter BeautifulNara. Banyak benda mengarut yang Abang Nara sharekan di sana. So semalam Abang Nara telah bertanya kepada mereka-mereka di Twitter soalan di bawah:-

Siapakah artis kegemaran anda dan apakah sebab anda menggemari artis tersebut?

Banyak respon yang diterima dan ini adalah antara yang sempat Abang Nara copy pastekan untuk anda:-

artis kegemaran

Lagi beberapa respon daripada rakan Twitter dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kalau sudi, kongsikanlah artis kegemaran anda dan apa sebab anda menyukainya di ruangan komen. Nak gak tau.

artis kegemaran

artis kegemaran

artis kegemaran

artis kegemaran

artis kegemaran

artis kegemaran

147 responses to (SURVEY)Siapa Artis Kegemaran Anda & Apa Sebab Anda Menggemari Mereka?

  1. saye suke HELIZA HELMI sb die cantek cute and her tranformation buat saye bertambah suke.. contoh artis MUSLIMAH terbaik!! tak berpura², sentiase comel.. comel sgt.. sooo comel… meow!!

    0

    0
    • Jaafar Onn says:

      I vote for myself
      sbb yang penting aku ni pembersih
      bukan cam orang tut..tut..
      pengotor
      Lastly, sayangilah diri anda, family, persekitaran…dan negeri anda!

      0

      0
      • ramlah koyak says:

        Kak melah minat cik ki Fazura.. she’s so cute! dem cute.. berahi tengok dahi licin die.. ning baizorah pon suke.. berahi dengar sore ala jantan kakning..

        artis plg sendu kak melah bagi kat max24/7.. x berahi langsung! koyak jiwa kak melah ngan diorang tuh..

        0

        0
    • Cikgu Zul says:

      Lagi bagus kalau kita cerita pasal X MINAT
      Cikgu X minat kumpulan MAX 24/7 sebab dorang tu ada talent menari cam budak2 menari tuk hari sukan dengan pom pom
      Tp cikgu rasa, budak2 tu menari lagi best dr dorg
      Sekurang2 nya adalah perasaan happy dan gembira
      Dah la, cikgu nak berenti memikirkan dorg ni, boleh sakit kepala memikirkan ada jugak mamat2 malaysia ni nak jugak menyanyi dan meniru kumpulan2 yang glamour dr Korea tu

      0

      0
    • ding dong says:

      weh aku suka mr piratz! komen sungguh epic!

      0

      0
    • Mak jemah femes says:

      aku nk tergelak kat sorang tu yg minat kat SHAH JASLI ! hahahahaha ! ~~

      0

      0
      • momoe says:

        saya suka LISA SURIHANI n FAZURA for female artists yet for male i love ASHRAF MUSLIM n REMY !!! :D

        0

        0
    • aley says:

      aku suka fazura jugak, sebab aku suke style dia lam pisau cukur..comel..

      0

      0
      • marie says:

        ske fazura n aaron aziz huuu becuz fazura,pndai ckp,,bernas bg jwpn kt wrtwn n cantek
        aaron of cuz la sbb berlakon n ensem

        0

        0
        • megat says:

          of kos la fazura doe……….
          sjak neelopa sibuk2 nak kait nama fazura ni terus gua suka fazura…damn pretty

          0

          0
        • mars says:

          Saya suka Zahiril sebab dia tak ada kontroversi and dia sangat pandai berkata-kata. I like <3

          0

          0
    • Hmm says:

      Saya suke Yuna sebab cantik,peramah,mesra peminat and yang paling penting walaupon die popular tetapi dia masih mengekalkan imejnya iaitu menutup aurat. Yuna hanya beralih fesyen sahaja dengan memakai turban.Saya pernah tengok jejak rasul dan memang perempuan2 muslim di negara barat semuanya memakai turban seperti Yuna.So.saya rase yuna memakai turban tersebut untuk menyesuaikan diri di negara orang dan untuk keselesaan.

      0

      0
    • one says:

      sya suka saiful bukhari! sbb dy slalu ilang2, bila nk bcara di mahkamah,slalu ilang..
      ksian DSAI kluar msuk mhkmah..
      yg saiful bukhari entah mne hilang..
      TAKBIR!!!!!!!
      ALLAHUAKBAR!!!!!!!!!!

      0

      0
      • lalala says:

        sya pulak suka DSAI..sbb dia memang pelakon semula jadi..takat rosyam, eman manan yang menang award bertimbun2 tu jauh sangat kalau nak dibandingkan dengan bakat lakonan DSAI..lagi2 kalau watak kesian, memang menjadi..

        0

        0
    • Mapley corner says:

      Saya suka sathia. Dia punya lawak aaa make my day sunshine. Aiyoooo ma aiyooo pa. Satu lagi saya suka itu raja lawak nama amer.

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        minah jambu pulak suka fasha sandha dia jambu n rita n ayu raudhah n nora danish n lisa surihani n aidil n zakuan n apek thats ol thaNk Q

        0

        0
    • ak x kesah... says:

      ak sokong….heliza helmi…i lob u

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        Pundek ar luuuuuuuuuuuuu !!!! hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!

        0

        0
  2. idysur tagem says:

    eh.masuk gak nama saya.ahakx

    0

    0
  3. sujobi says:

    saya suka SS501 sbb mereka sangat super talented n perfect.

    0

    0
  4. waniejjang says:

    suka siti nurhaliza klau artis malaysia sbb dia mmg berbakat dan x berlagak.. dan sy minat Wonder Girls klau artis korea.. Dorg ni style lebih kurang ct jgk, x berlagak walaupon nama dorg top.. yg penting ada bakat n hargai peminat :)

    0

    0
  5. aslann as says:

    saya suka Lisa, tapi saya tak pasti Lisa suka saya ke tak. Semasa menonton Ini Kisahku part Wardina Safiyyah, ada kata— jangan terlalu meminati artis, kalau nak minat doakan beliau agar menerima hidayahNya. Jadi saya mendoakan Lisa mendapat HidayahNya agar menjadi Muslimah yg lebih baik. :D

    0

    0
    • mawar berduri says:

      AMIN…MUDAH2AN ARTIS YANG KITE MINAT DAN TAK MINAT SENTIASA DIBERI PETUNJUK DAN NUR

      0

      0
      • apo? says:

        Amin..aku tak minat sesape….tapi artis yg aku respect adalah Wardina dan Amy Mastura….Wardina aku respect sbb dia tegas n berprinsip..

        Amy pulak aku respect sebab susah nak cari artis yg “clean” macam dia skrang ni…xde kontroversi dan x mencapub tapi still maintain sampai skrang…

        0

        0
  6. Angry Bird says:

    Suka So Nyuh Shi Dae sebab super gorgeous n tak kontrol. Suka jugak semua Geng G7 (Invincible Youth) sebab ada sense of humor, pandai berkebun, & dorang rilek2 je takyah kontrol2. heeee~

    0

    0
  7. aku suka MAX 24/7… mereka ada gaya KPOP sejati!!.. LOL

    0

    0
    • Ryn says:

      Gelak guling2..hahahhaha :))

      0

      0
    • umi takde faeda says:

      OK LE AKAK SUKA JUGA LE…. SEBAB TU STOK ANAK ANAK IKAN MANJA GITU… TERKINJA-KINJA…. OPSSS

      I LIKE…… AKAK MINAT SANGAT KALAU ADAM AF TU AHAKS!!

      0

      0
  8. D.A.F says:

    sy suke fahrin! sebab nye mmg suke dia, hehee :)

    0

    0
  9. IM says:

    Saya suka Park Jin Young aka JYP. Sangat humble & seorang yang successful. Macam David Foster kot

    0

    0
  10. Fauzi Nor says:

    aku suka MAX 24:7

    kau orang MAMPPUU???? hahahhaha

    0

    0
  11. ehem says:

    selipar hijau . u tau mne heliza tk hipokrit??u kenal die ker??

    0

    0
  12. gorengponsodap says:

    saya suka christiano ronaldo.pandai gile belakon.

    0

    0
  13. Blueberry Purple says:

    Blueberry Purple suka Siti Nurhaliza…mana2 majalah @ rancangan hiburan k @ pe2 rancangan yg bkn hiburan kalau d Siti mesti jadi best….n mesti nk tgok rancangan tv @ baca magazine tu……..like..like..like

    0

    0
  14. ehem says:

    aku suke fizo omar…die sporting giler layan fans

    0

    0
  15. londoner says:

    i despise siti because she’s a total homewrecker . i like fazurah, she’s beauty with brain.

    0

    0
    • Reader says:

      mna u tau ct tu perosak rumah tangga org?Jodoh,ajal maut tu kn kerja Allah.
      u kenal ke ct nurhaliza?klau setakat baca paper n gossip,tak perlu lh u nak judge ct.fitnah tu…

      0

      0
      • lulu says:

        nope..totally wrong.. jodoh tu pertama datangnya dari allah, yang keduanya datang dari syaitan.. ini ramai tak tau. so pergi dengar ceramah tanya ustaz2 ye.. tapi of coz semuanya jadi dengan izin allah swt.

        0

        0
  16. meow says:

    aku suka fazura. even dia penah pukul org dgn kasut. tapi dia real, tak fake. even statement dia kdng2 tak kena, tapi dia jujur. dan dia mmg super cantik sgt.

    0

    0
  17. jabun says:

    aku suka miera liyana

    ada aura yg nyata

    tapi jessica alba buat

    mlm ku x tidur lena..

    0

    0
  18. sahabat setan says:

    saya support mubarak majid – ada kenal??
    berlakon dah beratos drama kot
    no controversy
    dah tak penah nampak dia kena calon satu anugerah pon.. kasiannn!

    0

    0
    • kelip2 says:

      kenal2……aku kenal die pn sal die slalu sgt dpt wtak laki beristeri banyak! huhuhu

      0

      0
      • AkuSukaKau says:

        Aku ingat murtabak majid cam kat Bazar Putrajaya tue… Tapi series dowh… He’s totally talented actor.. Cuma sekadar drama jer.. Takder ke Syamsul Usop Wilcha nak amik dia berlakon pilem?

        0

        0
  19. Reader says:

    I like Siti Nurhaliza…i suka pakaian ct,lagu2 ct & even i like her personalities…of course lh ct tu ada kurang.takde manusia perfect kat dunia ni.t

    0

    0
  20. borneo girl says:

    aq vote fazura.hehehehe

    0

    0
  21. kalo pempuan semestinya Fazura 80x. cantik, lakonan best! n ramah di twitter. hehehe.

    kalo laki mestilah Farid Kamil, multi talented. boleh berlakon, mengarah filem. berlakon jiwang boleh gangster pun boleh. phewittt!

    0

    0
  22. gadis sopan says:

    i like P.Ramlee, lagenda sepanjang zaman…

    0

    0
  23. sayangselasih says:

    Saya suka :-

    Kalo artis perempuan

    i) Ct nurhaliza..sbb walaupun dh berjaya..beliau tak pernah sombong dan sntiasa buat amal kebajikan

    ii) Fazura..mmg superb sgt dn talented

    ii) Nasha Aziz…jrg nak dgr buruk2 pasal die…lagi pun dia ni low profile jer.

    iii) Ziana Zain…supermom

    artis ppn yg lain2 tu masuk angin kuar asap jer..especially yg baru2 ni

    Kalo yg lelaki

    i) Shaheizy Sam..walaupun lmbt menempa nama tpi dia sorg yg sgt berbakat dn gila2 (mmg slalu berangan2 nk dpt pakwe mcm die ngeee)

    ii) Aaron Aziz…dia bkn sahaja romantiik dlm drama tpi ayah yg baik…

    ii) Remy Ishak…lelaki melayu sejati lepas Eman Manan

    iv) Fahrin Ahmad..walaupun dh kureng popular skrg ni…tpi dia mmg llaki yg baik hehehehehehe (paling ska body dielah ahahahahahahaha)

    v) Farid Kamil…ckp buruk2 pasal filem dia pun tak penah nak ptus asa buat yg terbaik..chaiyok2

    0

    0
  24. smokedout says:

    Jeslina Hashim !!!

    0

    0
  25. Fcbarcelona says:

    Looks like pminat fazura lebih ramai dr pminat lisasurihani..hehe

    0

    0
  26. dya says:

    saya suka nazim othman sebab dia humble..mula2 suka dia gitu2 jer tapi since abg nara cakap dia ala2 korean saya terus tukar jadi minat gler..dia ada buat video untuk peminatnya…paling best dia ada pesan jangan lupa tengok drama lakonannya…tapi dia ada cakap lebih afdhal buat tarawih sebab drama tu boleh tgk on9…bagi saya dia jenis tak lupa siapa diri dia..

    0

    0
  27. mysara says:

    ashraff muslim sejuk mata memandang..
    elly mazlein..lembut jer..

    0

    0
  28. macam2 says:

    saya suka YATT HAMZAH….huhu..sebab dia somel dan sgt lemah lembut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  29. lalala says:

    sy suke vanida imran, fazura n norjuma..gorgeous babe!

    0

    0
  30. landax says:

    saya suka artis yang tak bdoh macam budak bertatoo dan bertindik lidah tu..sape name dia aek?eryn malik?puuih!

    0

    0
  31. sukefazura says:

    saya suke fazura sangat sangat~
    dr dulu lg saya suke die,kalau ade drama die kt tv mesti tgk!. Xboleh miss because she’s superb talented,gorgeous,real (not fake) and very confident with herself! i love u fazura!!!! <3 <3 <3

    p/s : fazura jgn bangga plak bc komen ni ek.hehe keep up with the good work girl =)

    0

    0
  32. tulip says:

    artis lelaki : shaheizy sam,sbb dia pndai berlakon..
    artis pmpuan : Fasha Sandha,sbb rupa die sgt cntik & natural…prangai die tolak ke tepi…peace :)

    0

    0
  33. uyah says:

    saya suka mak nab, dia artis makyong kt fakulti sy. pakaian dia lg sopan. berbaju kurung, dan bertudung. i love u mak nab…ale dondedonde.~~

    0

    0
  34. ape2la... says:

    Asyraf muslim ,Wardina, Amy Mastura…

    – suka sbb dorang ni berakhlak mulia…hehe..Amy walaupun biasa2 tapi dia memang superb “clean” dari dulu sampai skrang…x payah publisiti murahan pun still maintain sampai skrang….

    0

    0
  35. sayang says:

    saya suka shaheizy sam sebab he’s a very talented actor and real life sempoi jer also sangat sayang mummy dier

    0

    0
  36. miss_n says:

    vote 4 adik MIA………..comel sangat2…….mmmahhhh….

    0

    0
  37. ermm says:

    aku suka adi putra dalam cite kl gangstar…hot giler dia dalam movie tu..

    0

    0
  38. rizan says:

    artis wanita- farahdhiya,farah brep brep,farawahida dan fara fauzana.
    artis lelaki-nazim othman!!! damn much adore him! haha =D

    0

    0
  39. dyna_princess says:

    saya minat fazura, suka tgk faz berlakon, gorgeous dan super talented ;-p

    0

    0
  40. manja says:

    i suka nek jijah!coz nek jijah dah tua2 pon msih x sedar diri lg. ahaks.

    0

    0
  41. manja says:

    i suka nek jijah! coz dah tua pon msih x sdar diri lgi..ahaks

    0

    0
  42. DAUSPOZI says:

    I peminat tegar Azizah Mahzan dan Fasha Sandha… SEBAB diorang memiliki kejelitaan yang luar biasa… *mata ke atas, tangan ke bahu*

    0

    0
  43. awa says:

    takde sape suka iqram dinzly ke? sy minat dia.. suka dia since drama ayoub sebab watak tu sangat berkesan.. walaupun dulu ada dgr dia ni baran tp rasanya dlm wakenabeb je, tu pun sbb dorg yg cari pasal.. suka baca madah2 dia dlm twitter, & almost sume tweet fans dia RT & reply.. sy punya dh lebih 5 kali di rply.. peminat2 dia pun dia pnggil ‘para pencinta’.. sy sokong dia ni, harap cepat bertemu jodoh :)

    0

    0
  44. boboy says:

    boboy suke suke anas tahir!! koqqq terbaik!

    0

    0
  45. Jim Bit says:

    Saya suka Jenna Haze dan Sasha Grey kerana lakonan mereka yang begitu mantap dan berkesan. :-D

    0

    0
  46. bok says:

    saya suka maria ozawa

    0

    0
    • MAMAI says:

      Weiiii agak2 la wei…Maria Ozawa…Dia tue kan artis filem porn…hehehe…(aku pun sukeeeee gak kat maria tue..ahaks!!!)

      0

      0
  47. zamzuriani says:

    sy suka Dato’ Siti Nurhaliza..sebab i love to hear her voice…suara beliau sedap sgt..nyanyi live pn sedap…even nyanyi lagu artis lain pn sedap..sy suka lagu2 beliau..;p

    0

    0
  48. lalalululili says:

    saya suke makcik kantin kt skolah sye, die pun artis gak, selalu nyanyi2 time ktorg nk bayar duit kuih karipap

    0

    0
  49. cheada says:

    suke sgt rani mukherjee.yes aku selalu doakn dia dapat hidayah.heheheh.kalau malaysia ct ngan aaron bcoz they know apa yg diorg buat!!

    0

    0
  50. jojoy says:

    saya suka neelofa.

    0

    0
  51. uncle 3segi says:

    i like:

    1) Azwan ali
    2) Yusry
    3) Iqram dinzly
    4) Adam AF
    5) anding
    cz diorg cute gitu :)

    0

    0
  52. Carla says:

    I love Fazura, She is damn beautiful and talented. I watched her movies > Gol & Gincu, Pisau Cukur more than 10x..

    I hate Neelofa.. She is beautiful disaster with a cheap talent.

    0

    0
    • dy.smith003 says:

      same with me…plus, i watched gol n gincu the series season 1 n 2..luv her with piere andre as co-star.

      0

      0
  53. anti aznil says:

    tak suka aznil.. plastik

    0

    0
  54. nurulain says:

    saya suka WARDINA SAFFIYAH kerana dya mempunyai pendirian…..

    0

    0
  55. borneo boy says:

    i like fazura sooo much n nora danish

    0

    0
  56. nerd says:

    maria ozawa,fasha sandha hahahaha what d (sila isi sendiri)terima kasih

    0

    0
  57. Zaza Muhammad says:

    hehehe.. bang nara punye soklan cam tnye bdk2 skolah je.. tapi tak kire, nak join gak…
    Artis kat Malaysia, susah aaa tp suke Aznil (Pak Nil) coz dia multi-talented (pengacara ofcos, penyanyi dah, blakon dah, director pun penah, Dj etc) and dia ade kelayakan akademik. Ingat lai bila Suhaimi Sulaiman bgtau, Aznil was good as wartawan ekonomi utk Money Matters… and sorg lai James Marsters coz he’s very honest dalam apa bidang dia buat, serius. Even Sarah Michelle Gellar pun penah kata, he is drama geek. Klu blakon sungguh2 smpi jarang ade spoiler, well he’s from theater & attend Julliard! Paling seronok tgk dia layan peminat2 especially mase expo2 comic con, the verylah friendly !!!

    0

    0
    • Zaza Muhammad says:

      ermm tambah sket…. James Marsters pun cam Pak Nil gak, multi-talented.. Penyanyi, pemuzik, pengarah teater & buat lagu sendri… and the way he sing, from his heart and soul (ermm vocally tu ade le kekurangan sket). smpi ari ni dgr lagu lame dia ‘Good Night Sweet Girl’, wase sedey je… and the best part is both of the James & Pak Nik will turn 50 by next year and both are still gorgeous !!!!!

      0

      0
  58. Pizzaz says:

    aku suka rozita che wan…psl dia cun…walaupun janda lawa ttp pandai didik anak2 dia jd pandai…dan yg penting takdela sampai nk kacau rumahtangga org lain… kene gossip pun dgn org2 bujang je walaupun di bwh umur…itu pun dorg yg tergila2kan dia…

    0

    0
  59. Fifi says:

    Artis kegemaran saya;
    Aaron Aziz coz he’s very talented, humble, loving, & hot daddy..
    Fazura coz she’s beauty with brain, adore her much..

    0

    0
  60. pokok tebu says:

    suke fazuraa sbb die cntik sgt2

    0

    0
  61. bob says:

    sy suke maria ozawa sbb die cantik tapi bangang

    0

    0
  62. mak jemah femes ok says:

    Razak Ahmad.:)

    0

    0
  63. kakak kakak says:

    Fazura I love U!!

    0

    0
  64. Millah Jemah a.k.a Mel je says:

    Mel je suke Fazura…( sbb dy ayu dan cam gadis melayu muke dy)…
    Love fazura.. hope dy success dlm segala bidang yg dcburi…

    0

    0
  65. Cescfabregas4 says:

    Based on previous comments, FAZURA menjadi pilihan artis favourite..ramai juga pminat dia ye

    0

    0
  66. zaidahhassan says:

    Personally saya suka sangat2 dengan FAZURA, lakonan dia yang terbaru ditayangkan dalam drama ‘kitab cinta’ di TV AL HIJRAH sangat2 memukau. Jadi sangat dia berlakon as ‘desperate muslimah’… Hope you will dapat jodoh yang genius macam you FAZURA

    0

    0
  67. ambir pur pur pur says:

    kalau aku ckp aesar musatafa a.k.a max 24;7 founder,ada kelas x?LOL!

    0

    0
  68. leha says:

    FAZURAAAAAAAAAAAA

    0

    0
  69. eyza says:

    saya suka FAZURA…sebab dia pndai berlakon, cantik spt puteri..hehe…sejak pertama kali nampak dia kat majalah terus suka smpai la ni…

    0

    0
  70. lily says:

    MAYA KARIN…sbb dia cantik dan berbakat

    0

    0
  71. budiey says:

    saya suka erra fazira.

    cantik, kelakar, cun, flexible, pandai masak, isteri yang bagus, berlakon pun hebat =)

    0

    0
  72. Myana says:

    Fazura, definately
    gorgeous ok, looked more outstanding when talk
    love to hear her voice >_<

    0

    0
  73. minatfazura says:

    weh, rmai gler y minat fazura, tp y herannye xpnah plak menang ABPBH kn? so tahun ni kite ramai2 pakat vote fazura k? She’s da best actress ever!!!!

    0

    0
  74. Awwww says:

    Saya suka Bang Nara, sangat mengghairahkan!

    0

    0
  75. nisreen nakhon says:

    FA ALIF ZA WAU RA ALIF
    FAZURA,
    Perasan tak antara banyak2 artis Fazura lah yang sangat meyakin kan bila bercakap, high confidence…
    masa kena terjah dengan FUHHH dalam segmen SELONGKAR tu, relax je dia tunjuk barang-barang apa yang dia dah beli kat dalam beg …. RESPEK
    GORGEOUS, BRILLIANT, HIGH CONFIDENCE, GOOD SPEAKER, PALING PENTING ACTING DIA SUPERB… LUV U FAZURA :)

    0

    0
  76. anna suraya says:

    FAZURA & AARON AZIZ. fullstop.

    0

    0
  77. bukan bukan says:

    Saya suka Sudirman Haji Arshad ??

    0

    0
  78. ikan says:

    saya suka sangat kat Max247 sebab sangat kacak dan berbakat besar…

    Phui!!!!!

    0

    0
  79. cokelat says:

    saya suka fasha sandha…sebab dia xtakut pada dosa n tuhan….suka tunjuk buah dada dia….suka goda laki org…sukanyeeeeeee saya kat fasha….harap2 dia xbrubah….

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      macm kau jugak cokelat kau pn tk takot dosa …….mengata orang pandai…tapi diri sendiri tu ntah berapa kapal dh dosa yg kau kolek !!!!!!!

      0

      0
  80. fareezyusoff says:

    aku suka Adibah Noor! Sebab dia selalu positif dan berpandangan jauh. Suara pun sedap. ;)

    0

    0
  81. lisa surihani says:

    ade x anyone here yg mnat dkat I?? ya allah.. jngn ambik hati kay.. juz 4 fun… btw I <3 u guys much…

    0

    0
  82. lea says:

    saya suka aaron aziz mustapha, sbb susah nk dpt pelakon laki yg handsome n glamour tp setia pada family, hehe.. :))

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      jantan singaporean kn memang setia punyeeeeeeee mana2 dia pegi mesti dia ingat pada family kt rumah………bab tu minah jambu nk gi singapore minah jambu nk rembat jantan singapore nk bawak balek KL ………..amacm ok tk ?????????

      0

      0
  83. maria sindabela says:

    luvvvvvvvvvvv fazura.so damn pretty!!!

    0

    0
  84. shima says:

    tentu dato ct lisa surihani and erra fazira… sangat2 suka dorg

    0

    0
  85. siapa suka Kirin Selama Perak?
    wakakakaka
    #okbai

    0

    0
  86. leha says:

    aku dah komen . nak komen jugak lagi.

    FAZURA! SEBAB DAH SUKA DIA DARIPADA MASA DIA JADI PENGACARA RANCANGAN ‘TEEN’S WORLD’ (kalau tak silap) KAT TV2 DENGAN BAKI PENGACARA 8TV TU. MASA TU AKU KECIK LAGI. SUKA FAZURA. SUKA SUKA.

    0

    0
  87. aCHe says:

    FAZURA
    Sebab HATI kata SUKA..hee..
    ~dia sangat MANIS..cantek sangat..
    ~dia cakap guna OTAK..statement bagus..
    ~suka KEYAKINAN dia..tak pura pura..
    ~lakonan dia BEST..natural..
    ~NICE sangat dengan peminat dia..eee suka..SWEET sangat la dia ni.. :))
    FAZURA!! Hee..

    0

    0
  88. erynne says:

    apapun SCHA ALYAHYA yang aku minat…sebab dia cantik and talented…

    0

    0
  89. wawa says:

    sy suka fazura,fasha, rita rudaini, nora danish….suka dia org walaupun byk kontoversi buruk ttg diaorag…apa ku kesah…dia org profesional….yg kita nak sibuk hal peribadi dia org buat ape??? diri kita yg suka kutuk tu belum tentu baik.

    0

    0
  90. estree pesona says:

    saya suka ABG ADEK @ ZAMANI SLAM.dia lah IDOLA KU.
    kenapa,, dia sgt rendah diri, xnah sombong wlpn nama dia top. dia baik,tabah,sabar,, , trlalu byak dugaan hidup yg dia lalui dan pahit lebih dari manis,,ada yg dengki sehgga snggp memfitnah,, tp beliau diamkan,dan xpon melatah..dan sllu cb trsyum . dia juga smbr kakuatan saya, d mn tm sy khlgan ayah tersayang,, kecekalan hidup abg adek mmbt saya kagum, sy sgh2 menyanjungi dia, n sgt respect,, sy trllau menyayangi zamani bin hj ibrahim.
    smoga abg adek trs tbh n sabar,,sshgnya allah menyayangi orang yg sabar.
    jaga diri dan kesihatan, E`stree sayang ABG ADEK.

    0

    0
  91. Wartawan Zubir Sudah Insaf says:

    Saya minat:
    1. Azwan Ali
    2 Adlin Aman Ramli
    3. Miera Liyana
    4. Fasha Sandha
    5. Memey Suhaiza
    6. Neelofa
    7. Zubir B-Pop
    8. Semua wartawan Melodi

    0

    0