Written by AbangNara | October 6th, 2009

Salam buat semua. Hari ini kami nak buat lain sikit daripada yang lain. Kami nak tahu sedikit tentang diri anda semua. Sama ada anda seorang lelaki ke, seorang perempuan ke atau mungkin seorang nyah. Hehehe. Selain tue nak tau jugak range umur anda semua. Tua ke muda ke.

Dan kalau sudi, berapa income bulanan anda. Ini semua kami lakukan untu mengenali anda lebih rapat lagi supaya kalau ada advertiser datang dan nak buat iklan, bolehlah kami cari iklan yang terbaik untuk anda semua. Harap-harap ramai la sudi mengisi survey kami ini.

Terima kasih banyak-banyak atas kerjasama anda semua. Isi survey kat bawah nie ye.



308 responses to (SURVEY)Jantina, Umur Dan Pendapatan Anda

  1. Delimasaraa says:

    untuk apa ni????

    0
    0
  2. Delimasaraa says:

    kak nara, jgn banyak sgt jual produk..kang hbs duit saraa dlm bank…uhuuuu

    0
    0
  3. violet says:

    lor..
    ni nk wat pe lak…

    0
    0
  4. violet says:

    msti ramai wanita..
    ;)

    0
    0
  5. hantupensil says:

    da isi da..
    tapi semua aku tipu..
    hahahaha….

    jgn marah yea abg nara…

    0
    0
  6. ammey says:

    loh….kok diam sik…

    0
    0
  7. hantupensil says:

    weh korang kat page mane satu nih…??
    fening2….

    0
    0
  8. yula says:

    da vote tp tuk ape
    nak tambah gaji kite orang ke bn

    0
    0
  9. violet says:

    weh
    dok kt sini sume..
    pnt la nk dua2….
    korang yg ada tgu cni.
    aku p pgl….

    0
    0
  10. violet says:

    emm
    ada org x nihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    0
    0
  11. violet says:

    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    0
    0
  12. Delimasaraa says:

    aku tergelok samapai semua tanya, pesal tetiba gelok sorang2………

    hantupensil says:
    October 6, 2009 at 3:55 pm

    xdenya..
    aku xbaca buku mcm tuh..
    huhuu… orang la yg bg tau..
    Reply

    *
    aries_april says:
    October 6, 2009 at 3:58 pm

    ceh…
    orng konon…
    mmg ko bca la tu….

    konon aries reporter la…

    “apa prsaan encik bla bca mjlah tu”
    “u feel something”

    0
    0
    • LaLuNa says:

      wey kak ijan jumaat aku nak turun kl jumpe nora liza pije kak ude..moh la sekalik

      0
      0
    • hantupensil says:

      hampeh tol..
      ish2..
      xdenya aku baca buku tu..
      huhuhu..
      xbek wat pitnah oo…
      huhuhuh

      0
      0
    • aries_april says:

      sara…
      ko paste sni napa lak?

      0
      0
      • Delimasaraa says:

        sebab aku malas dh nak page sebelah sana………penat dh nak berlari2…………ekekeke

        0
        0
    • hantupensil says:

      aku nak merajuk ah…
      :(

      0
      0
      • Delimasaraa says:

        aduhaiiii…………….ini kes aries dan antu di petang 6 hb……….lalalalalala…..

        yoyoyoyoyo..hohohohoho

        0
        0
      • aries_april says:

        ko mrjuk la…
        x per…
        aries dh cl awek ko…
        jab g dia pjuk k?

        0
        0
        • violet says:

          alololo..
          msyuk2 antu..
          meh cni meh…
          merajuk eg…

          0
          0
        • Delimasaraa says:

          aduhaiiiiiiiiiiiiii…………..tp sekali pikir, betul gak soklan aries tu….hahahaha……….

          lelaki kan aries, benda2 cam gitu memang no.1

          0
          0
        • aries_april says:

          mmg sara…
          sja la dia nk elak diri….
          :-)

          mmg dia bca la tu…
          klau x..
          mn dia tau…

          tul x abg antu syg?
          :-)

          0
          0
        • hantupensil says:

          xkire…
          nak saman aries ngan sara…
          aries defenden pertama sara defenden kedua…
          aries aku nak saman 1 juta… sara 10 juta(sbb dia kaya)…
          hehehe….

          0
          0
        • violet says:

          weh..
          slmt aku huhu

          0
          0
        • Delimasaraa says:

          wehhh, ini tiada kaitan ngan aku yerk…

          ini hal antu VS aries…..tiada penglibatan aku yerk…aku cuma tukang gelak jerk

          0
          0
        • aries_april says:

          law mn ko ambl ni?
          cam tu…
          aries x nk trunb court…
          almt umah tkar k?
          ko iklan dlm paper…
          aries x nk bli paper tu…
          klau ko iklan dlm BN…
          aries tkar nickname.

          0
          0
        • hantupensil says:

          xkire..
          see u in the court…
          huhuhu….

          kalo xleh byar kawen ngan aku…
          hehehe..
          aries bini no. 1 sara no. 2..
          heheheh

          0
          0
        • Delimasaraa says:

          hahahaha…………..mampu ker ko tanggung aku jd bini ko…..mentainance tinggi ooooooo….

          lipcetik = 200 sebatang
          baju kurung – cina sik
          mekap = 500 satu set/ bulan
          lain2 = byk lagi oooo

          baik ko cancel kan..amik si aries jerk..

          0
          0
        • aries_april says:

          mmg ko bca la antu…
          klau x…
          napa ko nk tiru owner tu da smpn bini bnyak?
          kahkahkah…
          siap aries ngan sara g tu….

          sara ko snggup ker?
          ariues x…
          mau awek dia blasah kita pas tu…

          0
          0
  13. Delimasaraa says:

    laluna,

    aku takleh turun ar kl..aku kat klate skrg…jauh nak gi sana..dulu dok kedah leh lar gi..3 jam jer ke kl…

    0
    0
    • aries_april says:

      maybe ujung bln ni @ awl bln dpan aries trun KL…
      :-)
      tp kna tnggu anne blik dri bangkok lu….

      0
      0
    • LaLuNa says:

      oooo…tak per next week ko miting kat kuantan kan,…nnti ko hello2 la aku..nomor tepon aku ko smpn lagi tak..aku nyer nomor still same dr sekolah tak ubah2

      0
      0
      • Delimasaraa says:

        tak dek kot….sebab hp dulu tu hlg….adik bawak gi asrama, terus kena curik…aku pun guna hp lama umah aku..janji leh call + sms dah cukup dh…

        nanti ko msj aku ek

        0
        0
  14. yula says:

    we
    kat korang aku nye pic kuar tak
    kat pc aku biru ja
    cam hampeh

    0
    0
  15. violet says:

    emmmm

    0
    0
  16. Delimasaraa says:

    ha ha ha …………aduhlar, pesal tak mo berenti tergelok ni…aduhlar..ni semua kes ANTU VS ARIES

    0
    0
  17. yula says:

    laluna aku dah buat xkuar apa2 pun
    eeeiii….geram2

    0
    0
  18. aries_april says:

    aries ngan mh mkn psembur ni…
    sapa nk…
    ckp x nk….
    :-)

    0
    0
  19. violet says:

    test
    ai korang yg kusayang2

    0
    0
  20. aries_april says:

    alhamdulillah…
    knyang dah pn…
    thanks ya bos…
    ko mmg bos yg baik…
    snggp bli mkn kat cleaner ko ni…

    0
    0
  21. aries_april says:

    ok ar korang…
    nk dkt blik dh ni…
    nk bt pa yg ptt jab…
    exac dept bwah x p goda g…
    krang esk setimbun dia ksi keja…
    baik p goda awl2x…
    :-)

    0
    0
  22. tOmEii says:

    hai korg…….
    cam best je kn korg bork,.,,,,,,huhu

    0
    0
  23. ammey says:

    Emm tya jp…
    lau ic 10 ngri mna…10q

    0
    0
  24. aries_april says:

    bye…
    muah smua..
    love u all…
    4ever.

    p/s…
    antu…trik blik sman ko…
    aries keja cleaner ja…
    mn ada duit bnyk tu….

    0
    0
  25. violet says:

    test
    ish

    0
    0
  26. hantupensil says:

    ade orang lagi ke??

    0
    0
  27. violet says:

    ehem
    ada org x

    0
    0
  28. ammey says:

    korg…cni cm dh kul7 lbh la…glap ja..
    tkut aku nk lik jp g…

    0
    0
  29. EclipsE says:

    i’m back…
    dr belakang ke depan…

    0
    0
  30. EclipsE says:

    huh…bz tol ari ney bt keje….
    nsb la ade sorg boss tue murah hati bg aku duit deparaya…
    suke giler aku td…
    melompat2…
    nsb xgiler trs…huhuhu…

    0
    0
  31. EclipsE says:

    korang vote x ??
    ikhlas x tue?
    mst part gaji rmi yg menipu…huhuhu…
    aku jujur…gaji 500 jer….
    tea lady mmg gaji byk tue jer…
    terima jerlah…
    dr xde keje…

    0
    0
  32. violet says:

    knapa lelaki suka mak nyah?
    (bukan sume la)

    0
    0
    • EclipsE says:

      stok bt geli2 jer..
      cube ko tnye antu..
      dia lg arif bab2 mcm ney…huhu..

      0
      0
      • violet says:

        antu bile aku tnye dye nye tenet prob…
        jup aku p seru.

        antuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

        tp kan llki tu bodoh la eg..
        nyah x der pe pu nk ke..
        ish2

        0
        0
    • hantupensil says:

      wuekk..
      geli aku…
      rase mcm nak penerajang jek maknyah tuh…
      da elok2 jd jantan nak jadi pompuan..

      0
      0
      • violet says:

        tu yg aku pelik..
        napa eg nk ada tetek…
        x rasa ke buruk sgt2

        0
        0
        • hantupensil says:

          erm..
          ntah..
          besor2 plak tuh..
          huhuhuhu….

          0
          0
        • violet says:

          taw xper..ada yg terjojol kuar..
          mcm la cntik sgt..
          dh la x ori lg nk tyang..
          aku law llau dpn nyah
          aku x pndng pon…
          menyampah…
          gedix

          0
          0
      • EclipsE says:

        best topik ko violet…
        byk aku nak komen ney…
        tp nyah aku tgk lg cantik dr ppuan biase…
        kulit putih gebu…mulus…
        ntah berapa byk jarum lah dorg suntik kan…

        0
        0
        • hantupensil says:

          erm..btul2..
          ade yg lagi cntik dari pompuan btul..
          tapi tang suara xleh nak tipu ar..
          terang2 suara jantan…
          hahah

          0
          0
        • violet says:

          aah aku pon perasan..
          tang make-up kan ramai nyah konker..
          yg gegurl cket je….

          mmg gebu tp law angkt kaki mak datok kemain lagi size kasut tngi dye…huhuhu

          0
          0
      • EclipsE says:

        aku pon pelik…
        smpi bile nak jd mcm tue????
        ppuan pon sm…
        sbk nak jd jantan…
        inilah org yg xtau bsyukur dgn mengubah kejadian penciptaNYA

        0
        0
    • yula says:

      sama kaum kot
      huhuhu..

      0
      0
  33. yula says:

    weh…korang
    aku nak kena brangkat dah

    0
    0
  34. EclipsE says:

    u’ll lik kol bp?
    violet dh lm aku nak tnye ko…
    ari ney br smpt…
    ko ney pwatakan mcm laki ker?
    aku tgk dr cr ko wpon aku xknl ko…
    nmpk cam kasar…
    sori if soklan aku ney xkena pd tmptnya…

    0
    0
  35. yula says:

    bye u all suma
    i love u all
    muaaahhhh3x
    take care

    0
    0
  36. yula says:

    bye u all suma
    i love u all
    muaaahhhh3x
    take care

    0
    0
  37. violet says:

    senyap?

    0
    0
  38. hantupensil says:

    lalala….ngantukk…
    violet ko lik kul brapa?

    0
    0
  39. EclipsE says:

    kekwn aku lik dlu…
    bye violet…
    antu…
    take k…
    blk lok2…
    jgn g dating…
    blk umah trs…heheheh…
    bubyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    0
    0
  40. violet says:

    ECLIPSE
    ko g umrah….
    ko tlg la doakan aku nyer jodoh yer….
    ;)

    0
    0
  41. puteriaquarius81 says:

    tmpg lalu..
    ehh… antu amik 50sen nih (bayar tol sblm ko mntk)

    0
    0
  42. violet says:

    mls nyer nk blik…

    0
    0
  43. violet says:

    antu n put yg ku syg..
    violet lik dl k…
    jupe sok….
    muah..
    take care taw

    ANTU…
    aku mmg gns tp ada bab aku lembut…
    :)

    0
    0
  44. puteriaquarius81 says:

    antu..
    ko nk balik kul bape ? lambat lg ke

    0
    0
  45. puteriaquarius81 says:

    aik ilang dah antu nih.. smpai ati ko.. huhu

    0
    0
  46. puteriaquarius81 says:

    emm k la antu.. dh melebihi jam 6.30.. sok kita crita lg ek.. makin gelap dah ni.. huhuhuhu
    see u soon.. take care.. muah ups terlebey sdh.. hahaha bye salam

    0
    0
  47. pingkypanthers says:

    tang income x leh ar nk letak sbb x kije…..

    0
    0
  48. nyampah tul tgk muka org tua kutuk x sedar diri bila nk mampus omputih ni…@hugh hefner……

    0
    0
  49. CuNnnn says:

    Kalau dpt bonus leh la aku isi heh

    0
    0
  50. Just keep making good stuff.

    0
    0