Written by AbangNara | August 23rd, 2011

Setelah dengan jayanya melakukan survey tentang artis kegemaran pembaca BeautifulNara melalui Twitter BeautifulNara, semalam Abang Nara telah bertanyakan satu soalan di Twitter. Soalannya berbunyi:-

Siapakah artis lelaki yang paling kacak di mata anda?

Ternyata tiada yang lebih kacak di mata wanita-wanita Malaysia selain daripada Aaron Aziz. Namun begitu ada juga mereka yang meminati Fahrin Ahmad, Shah Jaszle. Agak menghairan apabila nama Ashraf Muslim hanya muncul dalam satu dua jawapan yang diberikan. Adakah Ashraf Muslim tidak cukup kacak di mata para wanita Malaysia? Paling mengejutkan ada jugak yang menyatakan selebriti blogger Obefiend sebagai lelaki kacak pilihan mereka.

selebriti paling kacak

Lagi beberapa jawapan menerusi Twitter berkaitan survey di atas dengan membaca entri ini sepenuhnya. Jangan lupa follow Twitter Abang Nara untuk turut serta dalam survey seterusnya.

P.S: Dapatkan cupcakes dengan harga termurah di pasaran di MilkADeal. Sedap buat bukak puasa nie.

selebriti paling kacak

selebriti paling kacak

selebriti paling kacak

selebriti paling kacak

selebriti paling kacak

selebriti paling kacak

selebriti paling kacak

selebriti paling kacak

selebriti paling kacak

selebriti paling kacak

selebriti paling kacak

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

73 responses to (SURVEY)Aaron Aziz Mengungguli Carta Selebriti Lelaki Paling Kacak

  1. Aku lerr says:

    aku first ke.. kau ade? hahaha..

    0

    0
  2. d says:

    hahah..tetibe je kuswadinata

    0

    0
    • hidungmancung says:

      mestilaaa semua ahli MAX24:7 PALING KACAK!! hahahahahahah… *muntah ngn statement sndirik*

      0

      0
      • Apam Tembam says:

        I vote Abang Nara Hensem……..hensem tang pocketnya yang lebat tu…ha ha ha….okay apa, cukup segala sifat…masyaallah.

        0

        0
  3. Hehe says:

    ye ke…??? aku rasa aku laa paling ensem….hehe

    0

    0
  4. Mawis says:

    stakat ensem pada rupe jer, xguna…..bukannya berkekalan……….

    0

    0
  5. suka sgt says:

    aaron aziz tetap di ati..anuar zain pOn ensem pe..tp aku tetap suka kakak die..ziana zain..haha…

    0

    0
  6. ariel says:

    hensem adalah sgt subjektif…for me, aaron xensem mana…too clean…n bukan lambang laki sejati…hoho

    0

    0
  7. dayang says:

    setujuuuuuuuuuu AARON AZIZ lah palink kacak,palink handsome,palink macho dan paling segala2nya lah..hahaahah…BANGGA wife dia ni kalo baca pasal artikel ni…love it!!

    0

    0
  8. raiema says:

    ~the only one just AARON AZIZ………

    0

    0
  9. Fanabangnara says:

    Azwan ali plg hensem!!

    *ok lepas ni aku bunuh diri*

    0

    0
  10. Jobe says:

    bagi saya aznil nawawi paling hensem kat dunia ni.

    *larikkkkkkkkkkkkkkkkkkk*

    0

    0
  11. anna suraya says:

    I vote for Aaron Aziz. honestly, memang Aaron Aziz lah yang paling handsome. No hot gossip. Pergi mana2 mesti ada family dia. That makes he more handsome. Bagi pelakon yang single2 tu, I vote for Fahrin Ahmad. Why I vote for Aaron Aziz & Fahrin Ahmad, because mereka ni even kita jumpa secara live, dalam TV or dalam majalah, mereka berdua tetap handsome. Ada sesetengah artis tu, dalam TV memang handsome, tapi bila jumpa face to face, yak la handsome sangat. Apa lagi bila dapam gambar, bila muka dah kena photoshop. Tapi Aaron & Fahrin, tetap handsome in every single way they are. =)

    0

    0
  12. zuan says:

    namaku tiada dalam senarai.. hurm….haha

    0

    0
  13. gulipecah says:

    baru sebut dah kluar nama aaron ..mmg best dia nih..hrp tak mcm kacang lupa kulit ya…be the best alway..aaron aziz.

    0

    0
  14. gadissopan says:

    of cos la abg nara plg kacak,sbb kacak versi kelantan dan kaki gosip..i likeeee

    0

    0
  15. ulat says:

    zul abby abadi..~

    0

    0
  16. milah says:

    Remy Ishak..

    0

    0
  17. gadissopan says:

    xde org vote norman hakim ke??hahahaha..oqqq!

    0

    0
  18. kuih semprit says:

    dan2 kuswadinata..!!! plg kacak 2..

    0

    0
  19. mizz malay says:

    artis perempuan paling lembik aka birohhh…?
    hahaahha miss malay choice memekkkkkk

    0

    0
  20. Fifi says:

    100% setuju AARON AZIZ selebriti paling kacak..
    even dah kawen dan anak2, dia ttp paling kacak..
    Duta Loreal Men lah katakan..

    0

    0
  21. dato’ mustapha maarof, dr masa muda smp skang still hensem.. ngeee.. :D

    0

    0
  22. mysara says:

    Ashraf Muslim!!

    0

    0
  23. mekyu says:

    1st-jalil hamid
    2nd-abon
    3rd-joey watie
    4th-munir pak pandir
    5th-angah rj
    6th-ebby yus

    p/s: to me abon still da best!! hikhik

    0

    0
    • Hingus hijau says:

      Abang Salleh Yaakub kenapa tak tersenarai ??? Hensem tu…tu yang boleh pasang 4 cawangan…ha ha ha.

      0

      0
    • minyak yuyii cap limau says:

      nasir bilal khan dgn a.galak jgn dilupa. Wakakakaka
      sathiya plg hawttt!!!

      0

      0
  24. abg salleh says:

    alamak salleh yakob ensem ke hahahaha….lariikkkkkkk…..

    0

    0
  25. unknown says:

    syamsul yusof :)

    0

    0
  26. melayu terus bodoh selagi menjunjung perintah manusia tanpa memikirkan Allah says:

    bodoh punya melayu hak sendiri sudah kena kebas masih boleh berseronok… melayu bodoh saja sokong dasar ekonomi bodoh(deb)… macam mana majoriti orang melayu sebanyak 65 peratus cuma diberikan kuota sebanyak 30 peratus???itu pun masih belum capai target yg diberikan..buat masa ni orang melayu cuma dapat 18 peratus ja… apa yang diorang buat lebih 50 tahun???apasal puak minoriti sebanyak 35 peratus boleh dapat kuota sebanyak 70 peratus???saham bumiputera lesap sebanyak 51 bilion..cuma tinggal 2 bilion…najib sendirik pun mengaku perkara ni kat parlimen..tapi bila suruh jelaskan mana pegi duit2 tu sampai sekarang najib diam membisu… lagi 10 tahun makan taik sendiri la orang melayu asyik dok kena kencing ngan pemimpin sekular yang tamak haloba… bila orang cakap melayu bodoh bangang tahu pulak marah… steady brader azmil gua sokong lu… melayu bodoh saja sokong barisan umporno…sudah lebih 50 tahun kena kencing pun masih tarak sedar…bodoh punya melayu kebenaran di depan mata pun masih nak nafikan…

    0

    0
    • majun sangkut says:

      bro, u macam salah channel je bro. ke aku yang salah baca?

      0

      0
    • mail lambung says:

      tak jadi aku nak type nama artis lepas baca komen ko ni bro…tangan bergegar2 sebab ketawa kuat sangat…hahaha…lain kali baca tajuk dulu der..

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      eh ape ni ! main makan2 taik semua ni ? saham2 semua ni ? ape ni ? ape ni ? yg kau ni bukan melayu ke ? atau pn kau ni melayu bahlol ! kalau tk suka gi dudok dalam hutan lah ! geng ngan momok ! kt hutan kn baaaaaaanyak momokkkkkkkkk !!!!!!!

      0

      0
    • Hingus Hijau says:

      Hallo…ini ruangan gossip artis malaysia yang bangang ye. Encik silap tempat nak berpolitik. Beriya-iya membebel pasal politik. Encik/Puan boleh buat ceramah kat kedai kopi ka, kedai mamak ka… Macamlah dia tu berada dalam 18 peratus…. awak ingat kalau parti pembangkang naik, awak boleh instantly kaya-raya….trust me you will be same as you are right now. And then you will still complaint…complaint…complaint. PROVE yourself then come here and preach….

      0

      0
      • melayu terus bodoh selagi menjunjung perintah manusia tanpa memikirkan Allah says: says:

        eh sor2i silap website….. aku nak post kat blog papagomo(blog pro umno) ….aku bukak dua link tadi…blog dia macam cibai…..tapi apa yg aku cakap pasal saham apekebende tu semua betul… tak caya pi check…. siol termalu aku…

        0

        0
  27. melayu kena tipu ngan mamak says:

    aaron aziz yang tak seberapa pun kita dah anggap kacak….cuba bayangkan kecantikan yang dimiliki Rasulullah sebagai makhluk Allah yang paling cantik/kacak…kalau Rasulullah depan mata kita mahu pengsan gadis2 tak tahan tengok kecantikan Rasulullah…

    0

    0
    • ainon says:

      yg aku penah baca ler nabi yousoof yg paling kacak dan lawa hingga terpotong tgn pompuan yg sdg memotong buah ..

      0

      0
      • mamak tipu melayu says:

        para ulama kita bersepakat mengatakan Rasulullah Saw manusia paling cantik..ini berdasarkan riwayat yang disabda Rasulullah apabil ditanya oleh para sahabat bagaimana kecantikan Nabi Yusuf As baginda Rasulullah menjawab Yusuf telah diberikan kecantikan sebanyak 2 per tiga bulan purnama…. manakala riwayat para sahabat Rasulullah berkata barangsiapa melihat wajah Rasulullah pasti akan terpesona dan terpaku dengan wajah Baginda demi Allah sesungguhnya wajah Rasulullah lebih cantik daripada bulan purnama…ini diakui sendiri oleh musuh2 Ilam termasuk Abu Lahab dan hyg lain2… WALLAH HUALAM…

        0

        0
  28. ati garau says:

    of course la remy ishak!!!
    terserlah kjantanan melayu dia..

    0

    0
  29. borneo girl says:

    hahahahahaha a galak n nasir bilal khan

    0

    0
  30. mak jemah femes ok says:

    Mr. Os

    0

    0
  31. Honey Bee says:

    saya pilih SALIH YAACOB artis lelaki terkacak, sebab kekacakan beliau la sampai kawen empat (4)…

    ekekekeke…jgn mara aarr…

    0

    0
  32. Mabuk says:

    ayah aku

    0

    0
  33. Jejari Kontot says:

    AZWAN ALI.HENSEMMMMMNYAAAA :)

    0

    0
  34. zaia says:

    hahahahaha! lawak la komen2 kt dlm entry ni..

    0

    0
  35. lips ice says:

    of coures aaron aziz.ermmmmmmmmm aaron ada body n then ada kacak die n die smart.sbab tu ramai suka die.untung isteri die dpat aaron yg kacak tu………kluarga die happy plak tu.jeaolusssssssssssssss nye.la dah jodoh.

    0

    0
  36. minah jambu 24 jam mengadap komputer memaki hamun orang says:

    ustaz farid ravi avdullah la yang hensem……..muka berseri seri je.

    0

    0
  37. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eh akak kembar minah jambu ! mana akak menghilang selama ni kak? dengar2 akak gi lombok kawin ngan orang sana betol ke kak?????? minah jambu rindu ngan akak lah ! al maklom kembar kate knnnnnnnnnnnn lov u akak…………

    0

    0
  38. Minah Sayur says:

    1. Jaafar ONN!!!!
    2. M. Daud Kilau
    3. Chef Wan
    4. Chef Ismail
    5. Dr Romzey
    6. Roslan Shah
    7. Dee Jangan Ketawa

    0

    0
  39. amyzara says:

    ZAHIRIL ADZIM..KACAK RUPA FIZIKAL DAN PERIBADI

    0

    0
  40. aaron aziz says:

    thankss, saya sayang korg! hik3

    0

    0
  41. chef says:

    aaron aziz memang ensem, tp laki orangggg… jeles aaa dapat husband macam tu. husband kita lagi ensem tapi karakter aaron aziz yg cool n sentiasa tersenyum sgt2 menawan kalbu. aaron aziz ensem sbb dia kelihatan seperti family man yg sgt best, once dia curang, segala tarikannya hilang…

    0

    0
  42. ciynta leesa says:

    of course aku pilih SHAARNAZ AHMAD .. :p

    0

    0
  43. cinderella says:

    aaron aziz mmg terbaiiikkk……

    0

    0