Written by AbangNara | November 11th, 2009

[Sila scroll ke bawah utk gosip terbaru]


Hai Hai Hai ! Salam semua ~~ Yeah, kerana permintaan hangat daripada anda semua, marilah kita berkenal-kenalan melalui Gathering Beautiful Nara~~~~!!

Tapi papehal sebelum ada kata putus, tekan kat bawah ni utk buat survey dulu ek!! TQ, usaha anda tekan link ni & mengisi survey itu sangattttlah kami hargai !

___________________________________________________________________________________________

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

129 responses to (Survey) Gathering Beautiful Nara

  1. [email protected] says:

    nak jadi no satu ler

  2. aRieS ApRiL says:

    pet…
    p pnggl jrn sblh….

    • [email protected] says:

      dah panggil dah…

      aku mintak tasik perdana
      dekat gan umah aku
      senag nak p

  3. [email protected] says:

    kol 1245 aku nak kuar makan ler…
    nant kol 2 sambung lagi ek… heheheh

  4. EclipsE says:

    kak nara bt kat tasik putrajaya………..best………
    tasik perdana xbesttttttttttttttt….
    klu bt kat pjaya…..
    pas solat subuh eclipse dh smpi….

    • [email protected] says:

      xnak ler jauh gan umah aku…
      huhuhu..
      kalo kat tasik perdana boleh tengok RUSA
      lagi bez

      • EclipsE says:

        jauh pebenda nya?
        ko dok kelantan ker?
        aries yg dok penang pon ok jer….
        tasik perdana ade ape?
        putrajaya mmg dh terkenal…
        dn aku yakin rmi yg dok jauh2 xsmpi cni lg….

    • blackberry00 says:

      aku sokong 1000000%%%% ko eclipse…
      buat kat mane2 area putrajaya..
      byk tasik sini, wei…
      blh wat bbq…
      aku nak kluar g makan td, postponed jap..
      gara2 bn gathering ni..
      nnt ptg ckt aku msk blk..
      abis mtg dlm kok 3pm…
      chow dulu ah….
      bye…

    • aRieS ApRiL says:

      ko pndai ya eclipse…
      nk bt kat umah ko ya…

      petra pn sma…

      meh la rmai2x bt kat uamh aries….

      • EclipsE says:

        bkn sbb dkt dgn umah aku…
        aku pilih tmpt yg jd tumpuan org…
        nti korg pon seronok…
        tasik perdana tue ape sgt lah….

  5. EclipsE says:

    klu kat putrajaya tmpt tumpuan…
    dat mean sp yg xpenah g putrajaya…dpt lah merasa tgk2 tmpt kat cni …lg2 yg dok jauh…
    klu kat tasik perdana…xde ape2 sgt….
    so sila pertimbangkan cadangan i yg xseberapa ney…huhuhu…

    • [email protected] says:

      huhuhu… ni aku kener lobi habis2san niii

      nak makn jap yer nant sambung lagi

      • aRieS ApRiL says:

        aries mn pn xpa…
        KLCC pn ok gak….
        luas gak tman dia…
        mau gram2x…
        bling ja pet dlm tu…

        • EclipsE says:

          hahahahaha….klu kat klcc…
          leh g soping trs….
          sorg kena bwk 2k…
          sbb dlm tue xde brg murah2…
          sume branded…huhuhu..

      • EclipsE says:

        kak nara pon cam ko gak….
        nak dkt2 jer…huhuhu….
        mehlah kwn2 sume dtg pjaya…..
        segala2nya ade dsini….
        pomot lah plak….heheheh…
        mcm2 ada…………

  6. aRieS ApRiL says:

    ok lah u all…
    aries nk kluar p meeting …
    maybe smpai kul 6….
    ambl cntrc cci jmban umah mak cik timah kat pulau…
    bsar gak dia ksi…1.5 juta….

    esk2x aries free…kita jmpa g….

    • EclipsE says:

      uiks?
      ko meeting ape aries smpi kol 6?
      ko nak g dating yea?
      org tgh mbincangkan gathering ko lak nak kuar…

  7. Kalau Tasik Putrajaya, Eclipse tolong uruskan booking bleh? hehhee

    • EclipsE says:

      ok…nti eclipse try tanye….
      tp date kena cnfirm dlu…
      klu bkn kat tasik pon…kat taman wetland pon ok gak….dpn dia pon ade tasik gak…

      • ok blh2. sebenarnya tak kesah pon putrajaya. asaalkan eclipse blh tlg .

        hehehe

      • clipKertas says:

        eclipse, taman wetland tak ok la,,,

        klu tmn yg lain kat putrajaya tu ok…

        Clip pernah join family day,,, boring dan tak der ape dan tak enjoy la… takat padang seluas2 nyer.. tak enjoy la…

        cadangan lain???

  8. EclipsE says:

    kak nara jgn lah pk jauh…
    umah kak nara ker pjaya pon xde lah jauh sgt…
    bkn nak g bt kat perak or melaka…
    eclipse bg cadangan jer…
    utk kepuasan org yg jauh2 dtg cni….

  9. EclipsE says:

    dh pkl 1…pttla sume dh g makan….

  10. yula says:

    aku ade eclipse

  11. yula says:

    violet ko nak datang tak
    gtring nie
    cek bukan apa cek sabaq nak jumpa hampa smua
    lagu mana rupa hampa no
    kak nara n abg nara aku dah tengok
    i mean live la
    huhuhuhuh….

  12. yula says:

    aku msuk xda org la pl
    iskk..

    • [email protected] says:

      aku ader ni

  13. [email protected] says:

    huhuhu… mcm2 korang mintak ek

    kak nara n abg nara buat jer kat PADANG PULU ULU tol2 depan ofice aku
    lagi senang aku nak p… hehehehe..

  14. violet says:

    kak nara wat la kt mana pun..
    janji kasi taw awl na..
    sat g leh tgk jadual harian.
    sama lak ngn yula.
    huhu

    • [email protected] says:

      huhu… entah2 ko x datang

      • violet says:

        rahsia la..
        kt sana br taw.
        huhu

        • [email protected] says:

          huhuhu….

          tp ape yang BN nak buat kat sana,,,,

          aper jer aktiviti yang dia nak buat…

          xnak kita cadangkan apa2 xtvt ker …

        • violet says:

          aktiviti nyer..
          bbq la apa lg..
          huhu…
          ko la yg tkg bakar.
          huhu

        • [email protected] says:

          xkan 2 ler,,,,

          nant aku bakar ko sekali,,,,

          hehehe

        • violet says:

          mak aih..
          ngn aku ko nk bkr.
          agak2 r..
          huhu..
          aku ni kecik lg.
          blm puas hdp..huhu

        • violet says:

          amboi.
          nk bkq aku cek lak.
          x pa..
          cek x ksh..
          huhu..

        • [email protected] says:

          x pun kita bakar akak n abg nara…
          mst lagi best..

          gan marah

        • violet says:

          blh gak
          aku tlg tiup kan
          cpt ket terbkar.
          huhu

        • [email protected] says:

          Vio ko memang batu api kan… nak nyalakan orang lak

  15. violet says:

    hhhuuuuuaaaaarrrrgggghhhhhh……
    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  16. [email protected] says:

    korang x on9 lagi ke

  17. [email protected] says:

    xder lagi ke korang ni

    • EclipsE says:

      aku br msk….
      br pas g melantak…hehehe…
      ko dh mkn ker??

      • [email protected] says:

        dah makan dah….

        aku kecian kat koran aku dah tukar pic aku.. hheheheh

        • EclipsE says:

          pic ko yg mkn spek kan??

        • [email protected] says:

          pic ko yg mkn spek kan?? XPAHAM APER KO CAKAP

        • violet says:

          pakai kot..
          slp tue
          huhu

        • [email protected] says:

          XKAN AKU NAK MKN SPEK…

        • [email protected] says:

          PIC LAMA PAKAI SPEK GAK LER…

          AKU NI RABUN LE

        • violet says:

          hahaha…
          rabun upenyer…
          jauh ke dkt..
          huhu

        • [email protected] says:

          rabun jauh le…..

          orang muda jarang kene rabun dekat

        • violet says:

          oic ko muda eg..
          sori la..
          pic ko jauh sgt..
          so aku pun x nmpk sgt,,
          huhu

        • [email protected] says:

          nak buat mcm mana pic 2 kecik sanagt

  18. EclipsE says:

    aku msk..korg kuar…
    aku kuar korg msk…
    aku kuar msk…korg xkuar2….
    ape aku ckp ney??belasah jer la…

    • [email protected] says:

      BB aku ader ler,,,
      aku jer x keluar2 ni…
      tme makan n solat jelah aku keluar

      • violet says:

        harap maaf…
        line tenet mcm ci….

      • EclipsE says:

        la…kite jer ker?
        yg lelain g mn?
        aries pon dh xmsk….
        sbk g repair jamban umah org…huhu…
        ko plh date mn?
        ko konpom dtg ker??

        • violet says:

          aries biasala
          tgk jamban dl..
          huhu..

          aku plh kt put
          emm…
          bile nih
          thn dpn ke thn nih
          pening lak aku

        • [email protected] says:

          2 ARI BULAN….. kalo xder hal aku p ler

        • violet says:

          2 jan 2010 ker?
          huhu…
          law xder aral melintang
          aku smpai

        • [email protected] says:

          GAN LUPA BAWAH BUAH TANGAN UNTUK AKU TAU

        • violet says:

          emm…
          buah tgn x der la..
          x cukup tgn nk bwk..
          bonet pn pnh.
          huhu.

        • [email protected] says:

          bawah le ole2 kalo xleh bawak buah tangan…

          aku xkesah mana2 jer aku tme

        • violet says:

          haha..
          aku bwk belacan la.
          aku singh melaka.
          khas tok ko..
          ngee

        • [email protected] says:

          kalo x bawak siap ko… aku ingat ni janji ko

  19. violet says:

    testttttttttttttttttttttttttttt

    • [email protected] says:

      nak testttttttttttttttttttt2 pulak dia

      • EclipsE says:

        food tester…

        • violet says:

          hahaha..
          pet aku nye line prob
          aku pnt2 taip
          bile post xder
          skit aty tol.
          2 yg test jup

        • [email protected] says:

          ramai x masuk ler… poco mawy ann semua xder ek

          black cakap nak masuk kol 3 ek

        • violet says:

          msing2 bz ma..
          ko laen la.
          free je
          huhu

        • [email protected] says:

          mei ma mu…
          aku kan pekejer berdedikasi….
          sentiasa TINGKATKAN PRESTASI KURANGKAN KONTROVERRRRRRRRRRRCCCCCCCCCCC

        • violet says:

          haha.
          ye r tue
          yg dok bn je dr td
          pe kes..
          huhu..

        • [email protected] says:

          o yeker… taip le cket2 jer
          xlepenat
          ni ko taip mengalahkan NORHAYATI IBRAHIM mcm nak buat novel lak

        • violet says:

          erk
          aku time cket2 jer..
          mmg x kwa pun..
          huhu

        • [email protected] says:

          mana BB dah ilang lak dia

        • violet says:

          biasala dye
          cm cipsmore
          sllu gitu

          weh
          aku x pnh nmpk ko kt cni b4 dis..

        • [email protected] says:

          dulu aku jarang masuk…
          kalo masuk pun komen 1 2 jer…

          n dulu guna nama lain….

          sekarang jer ABG N KAK NARA dah bagi makan nasi kanggggggkangggggg kat aku….

          setia jer gan dia

        • violet says:

          oic
          nama ko pe dl.
          asal ko nk tkr lak..

          emm
          kak nara mrh ket pet nih.
          ada ke ckp cm tu
          sian kak nara
          huhu

        • EclipsE says:

          dlu nama wonder pet ney biarlah rahsia…huhu…

        • [email protected] says:

          wander pet xder le…

          dulu mcm2 aku guna nama’

          rahsia
          tiada lagi rahsia

          mcm2 le xingat dah

        • violet says:

          hahahaha…
          apa yg penting…
          keje sma

  20. EclipsE says:

    aduh sengal tol server ney…
    dh naik fed up aku…
    penat aku type…tetibe hang lak…
    mmg tannnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • violet says:

      huhu..
      sbq na…

    • [email protected] says:

      2 ler…. ko punyer internet xbayar kot,,,,,
      bos ko kemut nak guna yang cangih

    • mawy says:

      kat opis aku pun selalu hang ditambah dgn kom nih asek hang jer….

      • [email protected] says:

        MAWY beli PC baru… huhuhu
        ofice aku gak bagus…..

        • violet says:

          eley x kena lg
          sat g hang kna br taw
          huhu

        • [email protected] says:

          I’Allah x kener… kalo ofice aku kener biasanyer terus xleh on9

        • [email protected] says:

          Isy’allah x kener

  21. violet says:

    emm…
    asal cm x hangit jer..
    emm..
    mana dak2 nih..
    msti g kebun je
    huhu

    • [email protected] says:

      ko minat kak ifa ke nak hangat2 ni

      aku minat kak ziana Dingin jer… hehehe

      dorang p laut memukat kot

  22. mawy says:

    yang penting line ada suda…huuhuu

    • [email protected] says:

      jadi gan merungut

  23. kaknara says:

    sapa yg kata pasal nasi kangkang tadi??

    hamboih2…mulut mau jaga yaa

    [serius aku marah]

    • [email protected] says:

      akak marah ker…
      sory……

      huhuhu

      ampun kan BETA ye kak nara

    • violet says:

      pet kak nara…
      p mrh dye….
      ayo kak nara dah marah

      • [email protected] says:

        ampun kan BETA kak nara

        huhuhu…

        nak nangis ni kak nara marah…

        tp muka kak nara senyum jer

    • clipKertas says:

      [email protected]….. kak nara

    • mawy says:

      isk…ada yang cakap camtuh ker….syirik betul….

      • [email protected] says:

        ni kener mintak maaf ni..

        maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaffffffff kak nara

        • EclipsE says:

          hahahahaha…
          kak nara suruh petra beli insuran mulut kat kak nara….huhu

        • violet says:

          huhu…
          hbs la ko pet..
          kak nara mrh tue..

        • clipKertas says:

          pet, nape ko tukar pic ko…

          td dah cukup encem nyata dan jelas dah..

          nie pic senget plak..

        • [email protected] says:

          kak nara dah blog aku ler… dah xleh guna yang 2…

          samapi ati kak nara…

        • mawy says:

          tula ko pet…ko lezer2 sanghat guna lucah2 campur syirik2 watper….bkn kak nara je tak suke,aku pun same tau…
          .
          abislah ko pet kalau kak nara tak bagi ko datang gthering nanti….kuikuikui

  24. za says:

    ada orang lagi ker

  25. Every man over forty is a scoundrel.

  26. Legalsounds says:

    We are a group of volunteers and starting a new scheme in our neighborhood. Your blog provided us with valuable information to work on|.You have done a great job!