Written by AbangNara | November 11th, 2009

[Sila scroll ke bawah utk gosip terbaru]


Hai Hai Hai ! Salam semua ~~ Yeah, kerana permintaan hangat daripada anda semua, marilah kita berkenal-kenalan melalui Gathering Beautiful Nara~~~~!!

Tapi papehal sebelum ada kata putus, tekan kat bawah ni utk buat survey dulu ek!! TQ, usaha anda tekan link ni & mengisi survey itu sangattttlah kami hargai !

___________________________________________________________________________________________

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

129 responses to (Survey) Gathering Beautiful Nara

  1. petra@dubies says:

    nak jadi no satu ler

    0

    0
  2. aRieS ApRiL says:

    pet…
    p pnggl jrn sblh….

    0

    0
  3. petra@dubies says:

    kol 1245 aku nak kuar makan ler…
    nant kol 2 sambung lagi ek… heheheh

    0

    0
  4. EclipsE says:

    kak nara bt kat tasik putrajaya………..best………
    tasik perdana xbesttttttttttttttt….
    klu bt kat pjaya…..
    pas solat subuh eclipse dh smpi….

    0

    0
    • petra@dubies says:

      xnak ler jauh gan umah aku…
      huhuhu..
      kalo kat tasik perdana boleh tengok RUSA
      lagi bez

      0

      0
      • EclipsE says:

        jauh pebenda nya?
        ko dok kelantan ker?
        aries yg dok penang pon ok jer….
        tasik perdana ade ape?
        putrajaya mmg dh terkenal…
        dn aku yakin rmi yg dok jauh2 xsmpi cni lg….

        0

        0
    • blackberry00 says:

      aku sokong 1000000%%%% ko eclipse…
      buat kat mane2 area putrajaya..
      byk tasik sini, wei…
      blh wat bbq…
      aku nak kluar g makan td, postponed jap..
      gara2 bn gathering ni..
      nnt ptg ckt aku msk blk..
      abis mtg dlm kok 3pm…
      chow dulu ah….
      bye…

      0

      0
    • aRieS ApRiL says:

      ko pndai ya eclipse…
      nk bt kat umah ko ya…

      petra pn sma…

      meh la rmai2x bt kat uamh aries….

      0

      0
      • EclipsE says:

        bkn sbb dkt dgn umah aku…
        aku pilih tmpt yg jd tumpuan org…
        nti korg pon seronok…
        tasik perdana tue ape sgt lah….

        0

        0
  5. EclipsE says:

    klu kat putrajaya tmpt tumpuan…
    dat mean sp yg xpenah g putrajaya…dpt lah merasa tgk2 tmpt kat cni …lg2 yg dok jauh…
    klu kat tasik perdana…xde ape2 sgt….
    so sila pertimbangkan cadangan i yg xseberapa ney…huhuhu…

    0

    0
    • petra@dubies says:

      huhuhu… ni aku kener lobi habis2san niii

      nak makn jap yer nant sambung lagi

      0

      0
      • aRieS ApRiL says:

        aries mn pn xpa…
        KLCC pn ok gak….
        luas gak tman dia…
        mau gram2x…
        bling ja pet dlm tu…

        0

        0
        • EclipsE says:

          hahahahaha….klu kat klcc…
          leh g soping trs….
          sorg kena bwk 2k…
          sbb dlm tue xde brg murah2…
          sume branded…huhuhu..

          0

          0
      • EclipsE says:

        kak nara pon cam ko gak….
        nak dkt2 jer…huhuhu….
        mehlah kwn2 sume dtg pjaya…..
        segala2nya ade dsini….
        pomot lah plak….heheheh…
        mcm2 ada…………

        0

        0
  6. aRieS ApRiL says:

    ok lah u all…
    aries nk kluar p meeting …
    maybe smpai kul 6….
    ambl cntrc cci jmban umah mak cik timah kat pulau…
    bsar gak dia ksi…1.5 juta….

    esk2x aries free…kita jmpa g….

    0

    0
    • EclipsE says:

      uiks?
      ko meeting ape aries smpi kol 6?
      ko nak g dating yea?
      org tgh mbincangkan gathering ko lak nak kuar…

      0

      0
  7. Kalau Tasik Putrajaya, Eclipse tolong uruskan booking bleh? hehhee

    0

    0
    • EclipsE says:

      ok…nti eclipse try tanye….
      tp date kena cnfirm dlu…
      klu bkn kat tasik pon…kat taman wetland pon ok gak….dpn dia pon ade tasik gak…

      0

      0
      • ok blh2. sebenarnya tak kesah pon putrajaya. asaalkan eclipse blh tlg .

        hehehe

        0

        0
        • EclipsE says:

          no hal kak nara…
          utk BN eclipse sedia mbantu…
          tp kite ikut suara majoriti la…
          if rmi nak tasik perdana…
          eclipse ok jer…
          putrajaya tue juz suggest kan jer…hehehe…

          0

          0
        • yula says:

          tasik perdana la
          jauh la putrajaya yula nak p
          kalu tsik pernada leh rempit ja xjauh sngat
          hahahahaha….

          0

          0
        • violet says:

          hahaha…
          cmne ni..
          aku yg kt jb pun x taw..

          putrajaya taw la coz dah sllu g.
          huhu

          0

          0
        • yula says:

          ape2 pon nnti kak nara gtau la
          kat mane awai2
          senang nak set jadual nak p
          tasik2 kat mlaysia ni
          mmuuaahhhhhkakkakahhh…

          0

          0
        • violet says:

          bgs2
          cek sokong hang na
          huhu

          0

          0
      • clipKertas says:

        eclipse, taman wetland tak ok la,,,

        klu tmn yg lain kat putrajaya tu ok…

        Clip pernah join family day,,, boring dan tak der ape dan tak enjoy la… takat padang seluas2 nyer.. tak enjoy la…

        cadangan lain???

        0

        0
  8. EclipsE says:

    kak nara jgn lah pk jauh…
    umah kak nara ker pjaya pon xde lah jauh sgt…
    bkn nak g bt kat perak or melaka…
    eclipse bg cadangan jer…
    utk kepuasan org yg jauh2 dtg cni….

    0

    0
  9. EclipsE says:

    dh pkl 1…pttla sume dh g makan….

    0

    0
  10. yula says:

    aku ade eclipse

    0

    0
  11. yula says:

    violet ko nak datang tak
    gtring nie
    cek bukan apa cek sabaq nak jumpa hampa smua
    lagu mana rupa hampa no
    kak nara n abg nara aku dah tengok
    i mean live la
    huhuhuhuh….

    0

    0
  12. yula says:

    aku msuk xda org la pl
    iskk..

    0

    0
  13. petra@dubies says:

    huhuhu… mcm2 korang mintak ek

    kak nara n abg nara buat jer kat PADANG PULU ULU tol2 depan ofice aku
    lagi senang aku nak p… hehehehe..

    0

    0
  14. violet says:

    kak nara wat la kt mana pun..
    janji kasi taw awl na..
    sat g leh tgk jadual harian.
    sama lak ngn yula.
    huhu

    0

    0
  15. violet says:

    hhhuuuuuaaaaarrrrgggghhhhhh……
    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    0

    0
  16. petra@dubies says:

    korang x on9 lagi ke

    0

    0
  17. petra@dubies says:

    xder lagi ke korang ni

    0

    0
  18. EclipsE says:

    aku msk..korg kuar…
    aku kuar korg msk…
    aku kuar msk…korg xkuar2….
    ape aku ckp ney??belasah jer la…

    0

    0
  19. violet says:

    testttttttttttttttttttttttttttt

    0

    0
  20. EclipsE says:

    aduh sengal tol server ney…
    dh naik fed up aku…
    penat aku type…tetibe hang lak…
    mmg tannnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  21. violet says:

    emm…
    asal cm x hangit jer..
    emm..
    mana dak2 nih..
    msti g kebun je
    huhu

    0

    0
    • petra@dubies says:

      ko minat kak ifa ke nak hangat2 ni

      aku minat kak ziana Dingin jer… hehehe

      dorang p laut memukat kot

      0

      0
  22. mawy says:

    yang penting line ada suda…huuhuu

    0

    0
  23. kaknara says:

    sapa yg kata pasal nasi kangkang tadi??

    hamboih2…mulut mau jaga yaa

    [serius aku marah]

    0

    0
  24. za says:

    ada orang lagi ker

    0

    0
  25. Every man over forty is a scoundrel.

    0

    0
  26. Legalsounds says:

    We are a group of volunteers and starting a new scheme in our neighborhood. Your blog provided us with valuable information to work on|.You have done a great job!

    0

    0