Written by AbangNara | November 26th, 2009

ya, ini dia, setelah anda semua VOTE, inilah keputusan kepada Gathering Beautiful Nara.tekan kat right klik view image  gambarr nanti jadi besaaaauuuu~~

Jadi kita ikut keputusan yg korang Vote …

Tempat : Taman Tasik Perdana
Tarikh : 2hb January 2010
Kehadiran : dalam 100 orang…

Senarai AJK (yg volunteer diri , tepuk tangan untuk mereka, inilah harapan bangsa!!)

1. Aries

2.Anne

3.Eclipse

4….. sapa lagi??

Sekian, laporan dari KakNara. Selamat Hari Raya Aidiladha~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

299 responses to Survey Gathering Beautiful Nara

  1. violet says:

    wah
    sume otai2…
    huhu

    0
    0
  2. violet says:

    nmpknyer yula n violet jer
    yg len nih
    dh lik kg kottt

    0
    0
  3. yula says:

    kita 2 ja ka violet
    kak nara mai la sembang sama2 kami
    amboi malu ka

    0
    0
  4. violet says:

    yula
    ko jd AJK….
    kan dkt uma ko…
    huhu

    0
    0
  5. violet says:

    di hari raya…
    terkenang daku kepada si dia….
    isk…

    0
    0
  6. aries_april says:

    voilet..
    ko tk tau p…
    ko tnggu ja yg lain2x kat KL central….

    0
    0
  7. aries_april says:

    selamat ari rya smua….

    0
    0
  8. aries_april says:

    mn yg lain ar?

    0
    0
  9. ammey says:

    aii suma..
    selamat hari raya korban

    0
    0
  10. papau :) says:

    Violet, gambar baby tu cute sey….
    gambar anak kw pe ???

    0
    0
  11. violet says:

    papau…
    u org mana eg

    0
    0
  12. yula says:

    mn p org2 baru
    sllunya ramai nih

    0
    0
  13. papau :) says:

    Org singapore…..
    aku nga makan gaji buta…
    ddk depan com tk wad pape..
    surf sini,surf sane……
    boring dokkk………

    0
    0
    • violet says:

      no wonder lor…
      ko ckp style sing
      huhu…

      ko dok cni jer
      borak ngn aku
      aku pun xder apa nk wat nih
      tgu msnk lik

      0
      0
  14. kak nara says:

    Sorry korang, kaknara busy gilos arini. Jumpa client dari pagi sampai mlm. nnt kaknara baca komen2 n reply nnt ek

    0
    0
  15. violet says:

    papau nih…
    hlg lak….
    huhu

    0
    0
  16. papau :) says:

    weii, msnk ape ???
    aku tk phm la…

    0
    0
  17. anNeDeSiLva says:

    yuhuuu..
    tasek perdana…
    i likee….
    hahahahhahaha……

    0
    0
  18. anNeDeSiLva says:

    so dh start planning la nanti nak buat ape k…
    im waiting for ur instruction sis….

    0
    0
  19. anNeDeSiLva says:

    mana korg??

    0
    0
  20. aries_april says:

    alo smua…
    da keja skit td…

    0
    0
  21. aries_april says:

    nnt anne ngan eclipse tnggu aries kat sna k?
    coz aries dtng dr shah alam…

    0
    0
  22. anNeDeSiLva says:

    violet dgn yula dtg dr mana??

    0
    0
  23. aries_april says:

    loh…mn yg lain ni>

    0
    0
  24. anNeDeSiLva says:

    genting anne tk leh nak janji lg ar..
    insyAllah..
    kalau takde aral melintang…
    tp kalau dekat area KL amng no prob..
    kena ada transport baru best..

    0
    0
  25. aries_april says:

    sng2x kita jln kaki lah dh smua tkut…
    :-)
    ok wit u friends?

    0
    0
  26. anNeDeSiLva says:

    nagntokk..

    0
    0
  27. anNeDeSiLva says:

    kak nara kata dia BZ eh?
    hurmm…
    takpe2…
    mana yg lain?
    kira lama tak nampak eh..

    0
    0
  28. EclipsE says:

    eh bt kt tsk perdana la….hehehe…

    0
    0
    • anNeDeSiLva says:

      hye eclipse..
      haah buat kat tasek perdana..
      ramai vote kat sana..
      eclipse ok x?
      nanti kita kena pui tgu mira kat Kl Sentral..

      0
      0
      • EclipsE says:

        eclipse ok jer….
        o…aries trn kat sn ker??
        bleh jer nti kite p jmpt dia….

        0
        0
        • anNeDeSiLva says:

          yup..
          nanti eclipse drive kan dtg sni??
          nanti anne nek bus smpai KL Sentral then jupe eclipse kat sana gakla..
          kita tgu mira sama2..
          kalau ada org lain yg nak trun sana pon leh..

          0
          0
  29. anNeDeSiLva says:

    eclipse?

    0
    0
  30. anNeDeSiLva says:

    mana lak si eclipse nie??

    0
    0
  31. anNeDeSiLva says:

    kebun anne ok x violet?

    0
    0
  32. anNeDeSiLva says:

    mana semua???

    0
    0
  33. anNeDeSiLva says:

    halloo?
    anybody?

    0
    0
  34. anNeDeSiLva says:

    hurmm..
    tetibe sume hilang..

    0
    0
  35. aries_april says:

    mn yg lain?

    0
    0
  36. anNeDeSiLva says:

    alamak..
    dh leh tuaii eh…
    hurmm…
    mcmana nak bukak..

    0
    0
  37. eclipse says:

    ADEH…BZ TOL ARI NEY…
    NAK PECAH KPALA OTAK AKU DH…

    0
    0
  38. gosipgurlfea says:

    aku leh tgk kat sini jelah …nak pi sana jauh..:(

    0
    0
    • lanToK LeW says:

      kat sini tu kat mana???hehehehehe….aku leh jew kalo nk p tapi hari tu aku keje laaa…huhuhu….tensen2…

      0
      0
      • lanToK LeW says:

        adoyaiiiiiiii……..x de org laaa….awekcun pon x de….bz men”cun”kan dirinye lagi kot….huhuhuhuhu…bowinknye…..

        0
        0
        • lanToK LeW says:

          huhuhuhu….bowinknye….

          0
          0
        • gosipgurlfea says:

          aku kat kedahle…hang onlen lagi dak we..huhu aku baru nak masuk..lewatla plak… anyway selamat hari raya pada all muslim fren who was bloggin here :) have a nice day !:D

          0
          0
  39. pinkapplejuice says:

    Salam utk semua pelawat2 BN, selamat hari raya aidiladha. see u maybe sept 2010. kang mlm sya dh nk trbg uk, doakan sya selamat dan sihat walafiat, okey, bye semua.

    0
    0
  40. lanToK LeW says:

    x de sape ke on9 hari nie???? uwaaaaaaa…..huhuhuhuhu….cedey giler….awekcunnnnnnnnnnnn………..ko p beraya kat ner??sampai hati x ajak aku….huhuhuhu…..

    0
    0
  41. lanToK LeW says:

    salam…hye weiya….

    0
    0
  42. lanToK LeW says:

    owh…yeke???x pe….kat aku ni pon tenet jap slow jap ok…huhuhuhu…..ko lek kol baper nie?

    0
    0
  43. lanToK LeW says:

    x laa…memang aku ni jenis suke dok umah aje….gpon..ahad je aku cuti…sabtu halfday….ni pon sib bek cuti 3 hari n aku nk rehat puas2….hehehehehe….

    0
    0
  44. nenekpunkz says:

    wow gathering..fee msuk berapa?nek nak dtg ke tak ek?kalau dtg mesti bli tiket flight..herm…

    0
    0
  45. lanToK LeW says:

    hehhehehehe…..ok laa tuh….huhuhu….

    0
    0
  46. lanToK LeW says:

    huhuhhuhuh…nape aku send banyak kali x leh nie….huhuhu…
    tensionnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  47. GurLLy says:

    hiii semua~

    0
    0
  48. shah says:

    nk ikut!!

    0
    0
  49. Shima says:

    aktiviti² ape yg akan dibuat nanti..?

    0
    0
  50. No Name says:

    selamat hari raya haji semua.. nanti ada wak BBQ x masa gathering ?

    0
    0
  51. violet says:

    raya2

    0
    0
  52. farenova says:

    nanti ada buat barbeque ke?

    0
    0
  53. eclipse says:

    selamat pagi malaysia….

    0
    0
  54. eclipse says:

    x org ker ari ney….
    lm tol kak nara raya smpi lngsg xde update page….
    abg nara lak thn ney korban ape???

    0
    0
  55. awekcun says:

    SALAM…
    XDE ORG KE
    MANE LANTOK LEW…
    MAI LA ON9 NGAN AKU…
    HUHUHUHUHUHUU

    0
    0
  56. lanToK LeW says:

    laa…mana ko p ni awek???ko on9 dari mana nie?huhuhu….

    0
    0
  57. lanToK LeW says:

    adela sebabnye….kisah2 lama….hehehe…malas laa nk citer…..x de pon daging korban…aku kan x beraya….huhuhu…ko lak banyak ke dapat daging korban???

    0
    0
    • lanToK LeW says:

      pos kat ko???hehehehhe….insya-Allah kalo jadi laa….wakakka

      0
      0
      • lanToK LeW says:

        ko p x gathering ni nanti???

        0
        0
      • awekcun says:

        HEHEHE…
        KO MINAT MSK KE?
        AKU PUN MINAT GILA MSK…
        KLAU BLEH DR PG SMPAI MLM MSK JE PUN XPE
        JANJI BAHAN2 CKP KT UMAH..

        0
        0
        • lanToK LeW says:

          minat tp aku x pandai masak pon…untuk makan sendiri leh laa….hehehehe….aku blajar masak pon masa dok kl ni….dulu x pernah masak pon…hihihihi….aku suke mencuba 1 1 masakan tuh….ko suke makanan pe ek??melayu ke jepun ke western food ke ape??

          0
          0
        • lanToK LeW says:

          aku x dapat p laa coz aku keje hari sabtu…ahad memang aku nk rehat….huhuhu….tambah2 awl tahun company aku de projek….so..memang x leh apply cuti laa….wah..best laa ko ek nk kahwin da….

          0
          0
        • awekcun says:

          AKU SUKA MSKAN MELAYU LE…
          HEHEHEHE..
          WESTERN AKU XBLAJAR LG..

          0
          0
        • awekcun says:

          HM…BEST LA GAK.
          AKU MALAS NK BUJANG LAMA SGT
          COZ AKU NIE CPT JATUH CINTA TGK PAKWE ENCEM.
          PNH GAK DLM SETHN 7X AKU COUPLE..
          TP SUME AKU XTHN..
          LELAKI ENCEM KEBANYAKKAN SUKA AMIK KESEMPATAN JE..
          LGPUN AKU NK CR BAKAL SUAMI YG ADA TERUNA..
          SUSAH OO NK DPT..
          HEHEHE..
          AKU XSUKA KONGSI N AMIK SISA ORG..

          0
          0
  58. lanToK LeW says:

    sama laa…hihihi….ko on9 dari mana nie??umh ke cc???

    0
    0
    • awekcun says:

      KT BUTIK AKU LE…
      KO XDE BF KE

      0
      0
    • lanToK LeW says:

      hihihihihi…aku couple lam tepon je…coz aku taw aku main2….hehehehe…tp tu dulu laa…skunk nie aku selesa berkawan dulu….kalo aku ase ok….aku on jela ngn dia…hihihi…gpon dia da matang laa…umo 33 tahun daa….tp lom kahwin g laa….

      0
      0
      • awekcun says:

        WAAA..PNDAI KO CR YE.
        HEHEHE..
        BTOL3..SSH NK CR YG BAIK.
        AKU PUN BERSYUKUR DPT LAKI YG BAIK WLAUPUN XSEPENUHNYA..
        JANJI DIA SYG N CINTA KT AKU..
        AND JENIS YG XPDG GIRL LAIN..

        0
        0
        • lanToK LeW says:

          tula…dia baik…dia 1 umh ngn abg angkat aku…1 umh dia tu smua keje 1 tempat…n aku de gak kenal kwn baik dia…kwn dia siap warning aku jangan permainkan kwn dia….hmm….kwn dia kata dia jenis yg merendah diri dan suke bekerja bersama2 ngn org bawahan dia…x macam lelaki len yg aku kenal sebelum nie…berlagak n hipokrit je semua…huhuhu….

          0
          0
        • awekcun says:

          HMM..KO KWN LE DL.
          KLAU KO RASA BLEH TRIMA DIA DLM IDUP KO
          KO ON JELA..
          AKU NGAN LAKI AKU NIE PUN KWN 1THN
          PASTU COUPLE 5THN BR RANCG NK KAWIN..

          0
          0
      • awekcun says:

        HAI…KO LAK YG JD CHIPSMORE..
        HEHEHEHE..

        0
        0
        • lanToK LeW says:

          hihihi…aku ade je ni…hihihi…emm…aku nk tanya ko skit nie…kota damansara tu jauh x dari tempat ko??aku ni nama je 5 tahun dok kl tp jarang jln2….

          0
          0
        • awekcun says:

          XDE LA JAUH..
          20MINT PUN LEH SMPAI.
          TP KLAU KO MEREMPIT 10 MINT PUN LEH SMPAI..
          HEHEHEHE..
          NAPE

          0
          0
        • lanToK LeW says:

          dia dok n keje kat c2….huhuhuhu…tp kalo dari tempat aku jauh laa kot….huhuhu….aku ingat tahun depan mo cari keje kat c2 laa…kalo de rezeki laa…

          0
          0
        • awekcun says:

          KO NK CR KEJE APE
          KO ADA KELULUSAN APE

          0
          0
  59. lanToK LeW says:

    hihihihi….ntah…aku xtaw g….aku ni x de kelulusan pe pon…kelulusan bese jew….nape??ko nk tolong ke???hehehehe

    0
    0
    • awekcun says:

      AKU PUN KJE BIASA JE..
      KLAU AKU PANGKT MANAGER
      LEH LA AKU AMIK KO..
      HEHEHEHEHEEE…

      0
      0
      • lanToK LeW says:

        aku keje kerani je 2 thun nie….huhuhu…kalo kat sini memang sampai mati pon aku x kan nek pangkat…kalo nek gaji pon memang x padan ngn tugas yg diberikan…nyesal lak dulu aku x p untuk kje gov…aku dapat pembantu pegawai tadbir…huhuhu….memang nyesal giler….lepas tu bila aku isi spa8 pon sampai skunk x dapat2…

        0
        0
  60. pEnArI pOcO2 says:

    AKU G GUNUNG SANTUBONG TIME TU…

    0
    0
  61. Zaza Muhammad says:

    huhuhu,,,aku dok jauh nun di kemamang… harap2 time out station kat sana hehheh…leh cilok

    0
    0
  62. huhuhu….
    sedih ar x dpt gi….

    0
    0
  63. Ling Kroell says:

    Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    0
    0
  64. Alisia Crisp says:

    Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    0
    0
  65. porno izle says:

    I assumed it was likely being some unexciting old report, nevertheless it definitely compensated for my time. I most unquestionably will post a link to this article on my web page. I am convinced my visitors are planning to find that realistically helpful.

    0
    0
  66. Allegro says:

    I’m impressed, I must say. Really rarely do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is something that not enough people are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.

    0
    0