Written by AbangNara | September 5th, 2013

Salah satu waktu yang paling gembira bagi setiap manusia ialah ketika menerima gaji. Wajah tersenyum girang apabila baki akaun bank tiba-tiba bertambah. Sayangnya kegembiraan itu tidak bertahan lama. Selang sejam selepas itu, hampir habis duit gaji tersebut kerana membayar bil-bil.

suria fm suria bayarkan

Bil elektrik, bil air, kredit kad, ansuran kereta, ansuran rumah dan macam-macam lagilah. Katakan gaji RM3,000 setiap bulan, tup-tup lepas bayar semua bil tinggal RM500 je untuk buat belanja. Tak ke sedih? Terus rasa down sepanjang hari sampailah hari gaji yang seterusnya.
suria fm suria bayarkanRasanya semua orang pun ada masalah sebegini kot. Itulah sebabnya Abang Nara nak bagitau korang satu berita gembira yang sangat awesome!!! Radio Suria FM yang berfrekuensi di 105.3fm nak tolong korang bayarkan bil-bil itu semua dalam peraduan Suria Bayarkan. Mereka dah sediakan RM50,000 untuk bantu pendengar-pendengar mereka yang bertuah. Best kan?
suria fm suria bayarkanMacam mana korang nak dapat peluang untuk dibayarkan bil oleh Suria FM nie? Senang je caranya. Cuma perlu layari www.suriafm.com.my dan uploadkan gambar-gambar bil korang di situ. Kesemua jenis bil boleh termasuklah bil membeli rumah. Lepas dah upload, pastikan korang dengar segmen Ceria Pagi, Ceria Suria atau Santai Ceria dan Ceria Petang untuk pastikan nama korang terpilih atau tidak.
suria fm suria bayarkanKatakanlah deejay Suria FM sebut nama korang, jangan melompat kegembiraan terlebih dahulu. Pastikan dalam tempoh masa 15 minit, korang telefon diorang balik. Sila hafal nombor telefon Suria FM iaitu 03-77242115 dan jawab beberapa soalan ringkas mengenai Suria FM untuk peluang bil-bil korang dibayar.suria fm suria bayarkanPeraduan ini bermula 2 September sehingga 27 September kelak. Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Upload je gambar bil-bil anda di www.suriafm.com.my dan teruskan mendengar Suria FM untuk mengetahui sama ada anda terpilih atau tidak. Kalau terpilih, bolehlah guna duit gaji anda untuk simpanan atau bagi lebih sikit kat mak ayah. Tak gitu? Info lanjut layari laman web peraduan Suria Bayarkan.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

17 responses to Suria FM Tolong Bayarkan Bil-Bil Anda

  1. hyde says:

    selagi ader HO yang yoo tue tak denyer aknakdgr suria. walau best camane pun…

    0

    0
  2. tacacila says:

    dan LO yg perasan bagus tuh…x kan ku dgr suria fm

    0

    0
  3. Haini says:

    I love Ho and An, never miss listen Suria FM in the morning, semua kerana Abg Ho… siapa tak suka jgn nak komen macam2!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  4. :) says:

    mak aih..bila telco ape yang pakai internet sampai kena 18k tu..

    0

    0
    • broadband says:

      kalau pakai mobile data mmg la bill akan appear mcm tu. bil aku pun bulan2 jadik RM beribu2 data usage. tapi dia akan adjust balik sbb kita ambil pakej. so bayar la ikut pakej sahaja. kalau pakej RM50, byr la RM50 je wlp dalam breakdown tulis rm50juta. =D

      0

      0
    • Cik Purple says:

      Image bil tu sebenarnya bil roaming ada faham? Kalo roaming memang xde capping dia punya charge pay per use.

      0

      0
  5. peminat ultraman says:

    en nara tolong baca artikel tue elok2 bukan 15minit tp 10minit…tuelah lain kali sblm publish apa2 baca dulu dgn detail…ni dah banyak kali saya tgk…dulu salah pasal shah rukh khan nk dtg malaysia…ejaan pun salah….pls make sure that ur are sensitive with what u write ok…

    0

    0
    • Olga says:

      PEMINAT ULTRAMAN XDGR RADIO KE???? KESIANNNN,MEMANG TERMA DAN SYARAT CKP 10 MINIT TAPI DEEJAY YG BERTUGAS CKP 15 MINIT

      0

      0
  6. anak yatim says:

    bolehlah suriaFM bantu bayarkan bil-bil rumah anak-anak yatim kat negara ni… blog-blog diorang selalu mintak jasa orang ramai tolong bantu… bil elektrik ngan air beribu… tolonglah mereka ye..abang nara pon, boleh jugak buat amal jariah…huhu.

    0

    0
  7. neelopeh says:

    eeeuuuuuuuwwwww ade gambar HO.

    aku fobia dengan dia ni. tambah lagi teringat peristiwa 1st experience kat kelab malam tu..

    chooooooiii punya HO

    0

    0
  8. Semua macam tak suka HO ja. Haha
    Tapi kalau Suria FM nak bayar, ada baiknya juga.

    0

    0
  9. aya says:

    Uii gambar bil telepon sapa tu sampai berbelas ribu!!

    0

    0
  10. yaya says:

    jendulnye dahi anak ko

    0

    0